Last news in Fakti

15 Февруари, 2012 11:16 1 383 0

Дете почина от задушаване, заключили го само вкъщи

  • мездра-
  • дете-
  • задушаване

Четиригодишно дете е починало в Мездра, съобщиха от Областната дирекция на МВР-Враца. Сигналът за случая е подаден в 14.55 часа вчера в Районно управление „Полиция” (РУП)-Мездра от Спешен медицински център-Мездра.

При извършения оглед по тялото на детето, не се установени видими следи от насилие. Извършен е оглед в постройка, пригодена за живеене в Мездра, в пространството между улиците „Ал. Стамболийски” и ул. „Хр. Ботев”.

24-годишната майка В. Ц. обяснила, че около 14.00 ч. детето било оставено заключено без надзор, докато тя и мъжът, с когото живее на семейни начала, отишли да пазаруват. Най-вероятно детето се е задушило с дим от печка на твърдо гориво.

Уведомен е Отдел „Закрила на детето”- Мездра. Образувано е дознание.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА