Last news in Fakti

19 Юли, 2018 17:44 6 869 11

В МВР ремонтират коли на близки за сметка на държавата

  • мвр-
  • ремонт-
  • автомобили-
  • авторемнотна база

Служители в системата разкриват възмутителни неща за началниците си

В МВР ремонтират коли на близки за сметка на държавата - 1
Снимка: Shutterstock

В авторемонтната база на МВР се ремонтират частни коли на близки до началниците. Куриозното е, че това става за сметка на бюджета на ведомството, който иначе е в плачевно състояние, съобщиха източници от въпросната база

Наскоро шефовете се усетили, че злоупотребата може да лъсне по медиите и това да им създаде проблеми с прокуратурата. За това събрали служителите и ги предупредили: „Внимавайте какви ги приказвате!”.Възмутени, хората разкриха доста нелицеприятни неща, твърдят от FROG NEWS. Оказва се, че в държавната структура се изписвали части за скъпи коли, след което личните возила се ремонтирали в базата на МВР.

Всичко това ставало за сметка на държавната хазна. Запознати казват, че един от въпросните автомобили бил Audi А3 с рег. номер КН 68 ** ВВ. Возилото се поправяло от начало до край, след което излизало от работилницата като ново.

Служителите признават, че колата се управлява от роднина на високопоставен началник. В същото време много от полицейските автомобили стоят на трупчета заради оскъдните средства за поддръжка. Униформени са принудени дори да карат коли по време на работа, които са извън строя. В съда има заведени дела срещу МВР, за това, че полицаи катастрофират заради неизправни возила.

Авторемонтната база е подчинена на „Тила”. Другото интересно нещо според източниците е, че на ръководни позиции се назначават бивши военни пенсионери, някои от които близки на шефа на МВР Валентин Радев. Един от тях е и началникът на „Тила” Емил Шушков. Прокуратурата е сигнализирана за всичко това.

Възмутени служители призовават Радев да каже дали знае какво става в „Тила” и конкретно дали е наясно, че в авторемонтната база се поправят лични коли за сметка на бюджета? Информиран ли е колко пари се дават за скъпоструващи авточасти и дали ще си направи труда да разбере кой от подчинените му злоупотребява и кой се възползва от тази схема?


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иванов

    16 0 Отговор
    Той оня Атил не случайно слагаше милиционерите и техните роднини на една плоскост.
  • 2 ЛИM

    17 0 Отговор
    Полицеска патраулка направила забранен завой и ударила други коли, в работилници на МВР ремонтират частни коли.Нещо не е наред.
  • 3 onq s konq

    23 2 Отговор
    И ще ми приказвт някои,че в БГ се живеело с 200лв пенсия и минимална заплата,СЛЕД КАТО СЕ КРАДЕ ПОГОЛОВНО ОТГОРЕ ДО ДОЛУ,...ЧЕ И В СТРАНИ?!В момента мога да изредя ПОНЕ 50 ДЪРЖАВНИ ПРОФЕСИИ/баналните митничари и съдии няма да ги смятаме/,при които ПРИХОДИТЕ СА МИЛИОНИ!Което пък значи ,че целите СЕМЕЙСТВА И РОДА на въпросните служители БЛАГОДЕНСТВАТ!Образно казано ТОВА Е ДОСТА ПОВЕЧЕ ОТ ПОЛОВИН БЪЛГАРИЯ,която трудно БЕЗ БОЙ ще отстъпи кокала на ДРУГИ МЕРАКЛИИ ЗА "НА ХЛЯБА МЕКОТО":)А ако някой си въобразява че ще заформи следваща Окномврийска революция и ще ЕКСПОПРИИРА нечие богатство,...блазе на жената на такъв индивид!
  • 4 МЪРЗЕЛ

    12 2 Отговор
    А КОЛКО СЛУЖИТЕЛИ СЕ ВОДЯТ ПО ВЕДОМОСТ В ООР А СА НА ДРЪГИ СКЪТАНИ СЛУЖБИЧКИ ААА И ВЗЕМАТ ОХРАНИТЕЛНИ

    Коментиран от #9

  • 5 ****

    17 1 Отговор
    В МВР е събрана легалната мафия,който никой не смее да преследва,а тази мафия пази държавните крадци да узаконяват откраднатото,и никой да не ги безпокои.
  • 6 Spec b

    12 3 Отговор
    Затвор!!! За всички отговорни СВИНИ!!! Дайте именца господа журналисти защо ги криете?!?!
  • 7 Мимо

    13 2 Отговор
    Кое е чудното в случая? За никой не е тайна,че всеки се опитва да се докопа до държавна службичка...в "системата" ако може най-добре.... Ранно пенсиониране, потен вода не пиеш, двайсет брутни заплати на изпроводяк и най-важното - кой каквото си докачи - за него си е. Много ясно,че началниците работят по-наедро, полицая днес и той скубе, ама на пътя, всекиму по нещо. А ,редовите полицайчета мрънкат в момента, не защото им е много зор че са им счупени патрулките (понеже лично от такива съм чувал не веднъж фразата "бе , кво ти дреме, бе? Важното е да минава смяната..." ,а понеже се чувстват ощетени от факта, че не могат и те да се докопат И до тази благинка. Та в общи линии схемата във всяка държавна институция у нас е една и съща: Да мине смяната... За това сме и на това дередже и няма и да се случи нищо различно скоро.
  • 8 Стефанов

    8 7 Отговор
    Срещу заплащане, Фрог нюс публикува всичко!
  • 9 Някой

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "МЪРЗЕЛ":

    Ами казвай направо. Какви са тези въпроси? Казвай къде и кой и да се решава проблема. А не само въпроси от анонимки!
  • 10 Коментар

    4 0 Отговор
    Когато има ОВЦИ ЩЕ ИМА И ВЪЛЦИ.
  • 11 пост

    7 0 Отговор
    Те пак ще излязат невинни, като с бензина, който точеха...
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове