Last news in Fakti

28 Юли, 2018 15:02 11 796 74

Борисов: Нека да се забавляваме с БСП, не са лоши: колелета карат, коне (ВИДЕО)

  • бойко борисов-
  • бсп

"Не думай? Те са толкова - 50 000 души, каква мощ, така премиерът Бойко Борисов реагира на въпрос на журналист за демонстрирана мощ от БСП на събора на Бузлуджа, където опозицията обяви, че са събрали 50 000 души. "Нека да се забавляваме с тях, не са лоши: колелета карат, коне", добави Борисов.

"Каква мощ - в община Нови Пазар имат само един кмет, в Шумен - един кмет. Нека да си хапнат, да си пийнат, БСП обичат това, не бива да се хаби енергия. Много злини са направили на България за тези десетилетия управление, нека да не им разваляме празника", продължи премиерът, който в Нови Пазар откри ремонтирани 3 обществени и 12 жилищни сгради със средства от програма „Региони в растеж”.

Открити бяха обновените сгради на полицията, пожарната и общинската администрация.

"Каква мощ? Аз 3 пъти им занесох властта, бе, човек? "Диктаторът" отива - "моля, вземете, ето ви оставката, управлявайте, моля, вземете властта, моля, управлявайте!" Смеят ми се за това. И те не могат! "Ето ви, заповядайте!" И пак избори, и пак ги бием. Те пак не могат. Ще демонстрираме мощ.... На 6 месеца ли да правим избори, това ли е необходимо на държавата, това ли се очаква?

Те са опозиция, могат да говорят. Ние не можем да делим кметовете - най-много са кметовете на ГЕРБ и ДПС. Е, какво, да не даваме на кметовете им?", заяви премиерът.

"Нашата работа е да показваме - какво е било и какво е днес. И се радвам, че кметовете вече започнаха да слагат снимки на това, което е било, и показваме това, което сме направили. Така че спокойно можете да им покажете - ето, това беше при управлението на БСП, това е сега", каза още Борисов.

"Знам какво е да си кмет при управление на БСП - в София щяха да уморят хората, направиха криза с боклука, не помните ли? Защо после няма никакви кризи? Честит им празник, а ние показваме!", пожела премиерът.

Той изтъкна, че за последните няколко години над 20 милиона лева са влезли в Нови Пазар. "И днес видяхте - полицията, пожарната, общински сгради, нещо, което не беше пипано с десетилетия. Така че след още 2 г. ще изглежда по различен начин, сега знам, че има 3-4 проекта, по които се работи", посочи той.

"Ако искаме да върнем хората в България, трябва максимално бързо да подобрим инфраструктурата. Вчера минах да проверя по магистрала "Хемус", от Ябланица натам толкова здраво се строи, че до 3-4 години ще я вържем с Варна", заяви още Бойко Борисов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Съвет

    146 75 Отговор
    Говедо, върши ди работата. Народът те мрази, така че престани да остроумничиш. Всичките депутати, министри и директори сте за примки по дърветата

    Коментиран от #50, #54, #65

  • 2 593

    141 60 Отговор
    Божее, Толкова нагло животно няма. Когато падне от власт, а това ще се случи ще наблюдавам удоволствие как обяснява как нарочно е загубил изборите по подобие на изборът за президент. Ще бъде много, много хубаво
  • 3 М Зепикс

    107 46 Отговор
    Я да каже ЖСП колко заборчи външен дълг и после ГЕРБ колко заборчи! Със заеми всеки знае да връзва бюджет друг е въпроса че от тия заеми до нас стигнаха 10 % а ще връщаме 100% на Боко и компания ХАЙ живота !! Електората на БСП е 1 милион души а на ГЕРБ 1 милион заедно със 500 000 мургави гласа!
  • 4 Гост

    84 102 Отговор
    Може да не е цвете за мирисане, но алтернативата от БСП или ДПС ...... Не мерси.
  • 5 no name no face no number

    66 18 Отговор
    Айде Айде локуми
  • 6 пепеляшко

    113 40 Отговор
    Забрави да кажеш, че нямат къщи за по 3 милиона евро в Барселона, че не са присвоили едни 16 милиарда от народа, и че не ги разследва испанската прокуратура за пране на пари... гад крадлива ти!
  • 7 onq s konq

    53 108 Отговор
    Ей русофили такива...КОЛКОТО ПО-НЕМОЩНИ СТАВАТЕ,ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ КОМПЕНСИРАТЕ С БЕЗСИЛНА ЗЛОБА!Смирете се бе?И не забравяйте -В България никога повече няма да има про-руско правителство!/"никогда" е на руски,щото повечето от вас са изпозабравили българския в Руските дебри/

    Коментиран от #10, #11

  • 8 Чавдар войвода

    68 98 Отговор
    Заради 50 години 'комунизъм' сме 150 години назад, дрОгари комуняги!
  • 9 Реалист

    47 57 Отговор
    На бсп сетивата са изострени до краен предел. Авнтата привършва нагоре и червените от долу се ослушват и озъртат като ЛИСУГЕРИ.
  • 10 007

    47 15 Отговор

    До коментар #7 от "onq s konq":

    Никога не казвай никога!
    П. П. То че тия на Курнелия не стават за нищо, верно е! Но, единовластието + нашия манталитет=само разрушение! Ще го разбереш, като опре до теб!
  • 11 У лево е Крим

    40 29 Отговор

    До коментар #7 от "onq s konq":

    Това, че ненавиждам селяните от Софияска област не ме прави нито Червен нито Русофил. - А аз определено ненавиждам пожарната от Банкя и въобще Кестените - Ти кестен ли си?. Мноо ги мразя софиските лекета.

    Коментиран от #13, #17, #21, #71

  • 12 помак

    32 78 Отговор
    ДПС и БСП крадат народа....Б.Б. строй за народа !!! От основаването на ГЕРБ . винаги над 1 000 000 гласуват за Б.Б...ФАКТ ! Б.Б. ще управлява ДОКАТО СИ ИСКА !!!

    Коментиран от #14, #19

  • 13 onq s konq

    35 15 Отговор

    До коментар #11 от "У лево е Крим":

    За какви кестени ме питаш-100 пъти съм казвал ЧЕ СЪМ ПРОВИНЦИАЛИСТ!И нека не принизяваме нещата до "любов и умраза към ББ" или пък "ненавист" към софийските лекета-Тук нещата опират до СМЯНА НА МОДЕЛА НА УПРАВЛЕНИЕ НА БЪЛГАРИЯ ОТ БСП,което значи ВРЪЩАНЕ КЪМ СОЦА!Което пък ЗАКОНОМЕРНО ЩЕ ПРОМЕНИ ГЕОПОЛИТИЧЕСКАТА ОРИЕНТАЦИЯ НА СТРАНАТА КЪМ РУСИЯи ликвидиране на ДЕМОКРАТИЧНИТЕ ЕВРОПЕЙСКИ ЦЕННОСТИ И ВСЯКАКВА ФИНАНСОВА ПОМОЩ И ПРЕФЕРЕНЦИИ ОТ ТАМ!Ще си говорим за кестени и пожарникари...боже!!!

    Коментиран от #16

  • 14 Пилат Софийски

    59 12 Отговор

    До коментар #12 от "помак":

    Вярно е, строи се с гигантски размах. И веднага, след като се построи и започват ремонти. И управлениего му е толнова фалшиво, каквато е същността му. По делата ще ги познаете! БСП, ДПС не са по-добри.

    Коментиран от #26

  • 15 един

    69 11 Отговор
    Простотия облечена във влъст и пари. Член на БКП, сега плюе другарчетата си. Така се спестява за милиардери.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Санчо

    30 6 Отговор
    Извади един от милионо. Хич не харесвах :"Милицията е железният юмрук на партията".
    Ама ЦеРеУхоно да ме управлява,мерси. Яж си ГМО-то.
  • 19 У лево е Крим

    49 8 Отговор

    До коментар #12 от "помак":

    Че ДПС имат най- много спечелени обществени поръчки от както ГЕРБ е на власт бе! - Я виж колко израстна Пеевски. Във всеки глад управляван от кмет на ГЕРБ има обществени поръчки спечелени от ДПС. - Ей на това му се вика факт!
  • 20 LEGIONARIVS

    24 37 Отговор
    позитанските глисти се гърчат от злоба че вече 10 години немогат да грабят!
  • 21 Софиянеца

    18 23 Отговор

    До коментар #11 от "У лево е Крим":

    Не идвай повече с фамилията си в София моля стой си там от където си си и не ми идвай в града с диалекта и нравите си!

    Коментиран от #24

  • 22 Монте Карлово

    51 12 Отговор
    Този човечец вече колко години е в политиката, и вместо малко да се ошлайфа си е същата Тиква, даже все по-големи простотии говори и върши. На всичкото отгоре се нашишкави, прилича на бивол.

    Коментиран от #37

  • 23 Пощальон

    37 10 Отговор
    Не бъди толкова самоуверен драги.На хората им писна от Граб" ежи ООД и лично от твойти просташки изцепки!
    Да не клепате на парцали,кат на президентските избори!!!
    Ама кво ли ти пука,твойта е наред!!@
  • 24 У лево е Крим

    25 8 Отговор

    До коментар #21 от "Софиянеца":

    Че за какво да идвам бе? - На почивка? - Къде ? - В Бусманци? - Чепинци и Световрачане? Села има и около моят град! - Няма нужда да ходя по- далеч за да видя селяни!

    Коментиран от #34

  • 25 У лево е Крим

    11 3 Отговор

    До коментар #17 от "Брат ми":

    К`во бе селски? -Нещо те притеснява? Вържи каруцата за спирката да не тръгне коня по булеварда и след това дай да пишем.
  • 26 Petja

    11 29 Отговор

    До коментар #14 от "Пилат Софийски":

    Само така г-н Генерал. Ние сме с теб.

    Коментиран от #30

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 onq s konq

    7 30 Отговор
    Плюс това съм ви казал ЧЕ ИМАМ МНОГО ЗЕМЯ В ДОБРУДЖА и си живуркам като царче само от рентата!Ако додат червените като нищо ше ми я земат и тогава - ни пари....ни беенве....ни нафта за беенвето...ни маркови гащи от илиенци....НАПРАВО УЖАС!!! Е затова секи нормален требва да е за герп

    Коментиран от #29

  • 29 на коня комшията

    20 6 Отговор

    До коментар #28 от "onq s konq":

    Комши да не си свършил хапчетата ???
  • 30 Пилат Софийски

    33 7 Отговор

    До коментар #26 от "Petja":

    Честито, Петя. Генерала ти, ни лъга много пъти и то официално. Аз не бях пфедубеден и гласувах за ГЕРБ 3 пъти, по обещанията му-им, макар да не вярвам никлму вече. И трите пъти ни излъгаха, костват ни източени милиарди и ни увеличиха дълга в пъти. Честито оФчицЕ робска, твоя генерал даже не се посрами да се фука с величието си, без да му пука, че по села и градове, хора българи умираха заради него. При Калоян, твоат генерал без академия, би бил най-много пожарникар или коняр. Но вероятно Калоян би го обесил, щого ако излъже или открадне отива на отчет при Всевишния. Честито рожбо на стадния палеоозойски оФцеТфиумвират, където се родоха човешкоподобия като теб и героят ти. Гради България, велика българко! Резултатите се виждат по терминалите и гробищните паркове.... Това артистче, ако не бе чааве на връзкарчета, щеше да си е пожарникар и до сега.
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 ЛЕВСКИ

    17 11 Отговор
    НА 43Г СЪН НЕ СЪМ ГЛАСУВАЛ НО НА ДРУГИТЕ ИЗБОРИ ЗА ДПС САМО ДА НЕ Е ЗА ТОЗИ ИЗЕДНИК ВСЕЗНАИКОТО ПРАВЕЛ ТУЙ ОНУЙ ПРАВИШ ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,АРЕ МАХАЙ СЕ НАРОДА НЕ ТЕ ИСКа изчезваите нейъдърници

    Коментиран от #33

  • 33 Пилат Софийски

    7 10 Отговор

    До коментар #32 от "ЛЕВСКИ":

    ДПС, БСП, ГЕРБ, .... са едно и също - Кач пара, пара дъ бар! Пробвай с ПП Възраждане, само тях не сме видели какви са! Сидеров предаде Атака. Джамбазки, Велизар Енчев са свестни. На практика старите във властта се самодоказаха, ти ги видя 30 години какви са.....

    Коментиран от #41, #49

  • 34 СссереМ

    6 6 Отговор

    До коментар #24 от "У лево е Крим":

    Не друже тебе ще те пратим пълен пансион в Карлуково.

    Коментиран от #38

  • 35 Аааа

    21 0 Отговор
    Този си призна , че за тях , политиците , всичко е игра , забавление , театър . Балъците сме всички ние - стадото , публиката , електората ...
  • 36 СссереМ

    8 29 Отговор
    Това му харесвам на Борисов,когато говори,говори с факти,а когато фактите говорят и боговете мълчат,само нашите рушмени почват дружно да квичат и вият,ама не им се сърдя,Решетников за това плаща ,това правят иначе денги нет.

    Коментиран от #45, #69

  • 37 Компетентен

    20 4 Отговор

    До коментар #22 от "Монте Карлово":

    Шлайфана тиква виждал ли си ?
  • 38 У лево е Крим

    11 3 Отговор

    До коментар #34 от "СссереМ":

    МоЕ да ми пратиш нЕкоя да ми направи ХХХ. Всички висите на държавната софра, но скоро ще спрем да ви плащаме данъци и тогава ... Манджата! - Кестен не идва от супермаркета!
  • 39 Дедовия

    20 5 Отговор
    Бе тиквун много се е притеснил от тая Бузлуджа! Да не би вече да му пари под копитата? Всичката друга работа я е осрал отвсякъде, от оня ден все БСП са му в устата... Не е чиста тая работа
  • 40 pazenek

    21 3 Отговор
    Б.Б. Може да си богат,но не си ЩАСТЛИВ! Страх те е и не спиш спокойно.
  • 41 ЛЕВСКИ

    6 3 Отговор

    До коментар #33 от "Пилат Софийски":

    може да си прав САМО ДА НЕ Е ЗА ТЕЗИ ИЗЕДНИЦИ БОКЛУЦИ
  • 42 МАФИОТИНА

    7 6 Отговор
    Колко съм видял не е истина!!!На къс повод тъпанарите и това е истината!!!Офце!!!Беееееееееееееееее! Така ще е още 100 години - щото сте оФце!!!
  • 43 Истината

    8 11 Отговор
    БСП на гилотината заедно с Биволицата Нинова
  • 44 Гост

    18 3 Отговор

    До коментар #16 от "У лево е Крим":

    Нека не се делим, няма шопи и нешопи, София е град с огромен бюджет, а не прилича на нищо, обикновените хора не ги греят милионите, които уж се изливат. Тая пасмина така управява, като ни настройва един срещу друг.

    Коментиран от #51

  • 45 Джуган

    25 4 Отговор

    До коментар #36 от "СссереМ":

    Единствения неоспорим факт който съм чул от Борисов е че е прост.
  • 46 избори

    8 2 Отговор
    БСП И ГЕРБ СЕ БОРЯТ ЗА ВЛАСТ,НО ЩЕ ИМА ИЗНЕНАДА!!!!!!
  • 47 Анализ

    24 2 Отговор
    Бай Тошо беше прост, но хитър, тоя е прост и тъп

    Коментиран от #66

  • 48 Бай Митьо

    7 13 Отговор
    Никога не забравяйте ,кой съсипа тази държава.Те управляваха 45 години ,и какво пак си останахме бедни,а младите избягаха в чужбина и сега е същото ,пак ни играбват и крадат
  • 49 Пешо

    8 1 Отговор

    До коментар #33 от "Пилат Софийски":

    А, недей така! И ПП"Възраждане" ни предметна ха, че няма да вземат държавна субсидия, а си я прибират!
  • 50 Дон Тони

    5 8 Отговор

    До коментар #1 от "Съвет":

    Ако не е "говедото" да ви чисти л..ната и повърнята ехее ....... май забравяте какъв е генетичният състав у нас

    Коментиран от #58

  • 51 У лево е Крим

    9 4 Отговор

    До коментар #44 от "Гост":

    Обикновено те го правят, а и последно време са станали изключително нагли, въпреки че като град са длъжници на цялата страна и като столица също. - Това знаеш е самата истина! Иначе съм съгласен! - Онзи селянин, който твърдя че е Борисов прави точно това от години. -Настройва едните срещу другите. Вчера мисля, беше поредният опит противопоставяйки майките на деца с увреждания срещу други. А Софийският бюджет еди път не отговоря на общото правила за общините и втори път извън него през министерствата се наливат буквално милиарди пак насъщото място, което е повече от противно! В същото време, когато става въпрос за други общини и градове, които са извън столицата не им пука и вповечето случаи затриват поминъка и територията като цяло. Ето например, преди 2 години Борисов затвори заводът в Червен Бряг за бронирана техника щото какво го интересува него "Бета" червен Бряг, а сега ще дадат над 1 милиард за бронирана техника. Прееба Южен Поток, но пък че ще загубим транзитните такси от преносът на газ и че булгартрансгаз ще съкращава работници ... Не му дреме на тъпият селяндур. Ей такив апримери мога да давам много. Разбираш ли защо го мразя и защо ненавиждам наглото поведение на селските беци от това място? - Е преди няколко години пренасочиха 100 милиона определени за дунавските общини за да си правят тъпото метро... - Кажи ми една причина да харесвам наглите, чиновници в София? - Трябва дърво приятелю! София трябва да яде бой!
  • 52 Гнида

    9 2 Отговор
    Лафове на премиер ! Бравос !
  • 53 Зоро

    20 2 Отговор
    Боко Тъпото отново счупи тъпомера с "премереното" си изказване.
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 изи

    14 1 Отговор
    знам че това което бих написъл за тоя лоясъл питекантроп сигурно ще го изтрият !
  • 56 ba4o kiki

    10 2 Отговор
    Баце е малоумник и Цвъко му е гадже...
  • 57 Plovdiv

    16 3 Отговор
    За да върне българите в България, щял да оправя инфраструктурата... Не, наистина тоя е абсолютно луд! Просто и простотията има някакъв предел, след който нещата добиват патологично измерение. А тоя отдавна е твърдо зад предела.
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 С БКП напред

    10 2 Отговор
    Проблемът на БСП и на ГЕРБ е, че не могат да си поделят наследството на БКП. Борисов си е присвоил Живков, а БСП Бузлуджа. Сега Борисов иска Бузлуджа, но не дава Живков. Както се каза във вица: да му имам проблемчето. А Корнелия ако иска да демонстрира разбиране към съшините на България да издигне кандидатурата на Пеевски за шеф на ДАНС. Да видим как ще се развие ситуацията. Какво и да стане все ще е по-добре.
  • 60 antimediator

    8 8 Отговор
    От комунистите по-лоша партия няма !
    Нямат нищо общо със социалдемокрацията, слугуват на Москва, поднасят венци в Правец, потомци и роднини са на хората от ДС.
    Да са поискали прошка за убийствата и репресиите?!
    Насила караха хората да се пишат македонци ,учители им докараха от Скопие.Защо вдигнаха така нареченото Септемврийско въстание и веднага избягаха в Югославия ?!
    Взривиха Света Неделя, със пари и оръжие от Москва се занимаваха с терористична дейност....
    Повечето са деца на доносници и агенти от ДС,партийни секретари, полковници и генерали учили , недоучили в Москва, ......
    Унищожиха елита в страната, създадоха свой псевдоелит.
    Демографската криза да не би да е дошла след 89-та година от Космоса?!
    По време на петилетките ни се обясняваше колко е хубаво да се индустриализира страната и как расте градското население.
    Това , че ГЕРБ е псевдодясна партия е ясно , но за момента кой да е алтернатива на БКП-БСП ?
    Бареков, Ковачки,В.Сидеров,Шкембе войводата,Доган,Слави .....?!

    Коментиран от #61

  • 61 FOW

    2 4 Отговор

    До коментар #60 от "antimediator":

    стига с тези ГЕРБ, БСП, СДС, "Патриоти"- Те са минало-да избираме "ВЪЗРАЖДАНЕ" или "Българска пролет". Слави според мен вече е направил сделката с Бат Бойко
  • 62 vasik atanasova

    13 1 Отговор
    това правителство вдига гражданската отговорност с още 20 процента
    ужас
  • 63 ХАРЛИК

    5 1 Отговор
    На!!Бай Митьо не искам да кажа нищо ВИЖДАМ ЧЕ НЕ РАЗБИРА ЧОВЕЧЕЦА. На Серсема --името точно му отговаря!! То затова сиесерсем.!! Но Чавдар войвода-- Комунистите оставиха "бедна" държава , която 30 год КРАДАТ КРАДАТ И ОЩЕ ИМА ЗА КРАДЕНЕ. !! ТА НЕ СА ЛИ ШАЙКАТА КОМУНИСТИ???? НАЙ-- ДОБРЕ Е ДА НАПРАВИТЕ РАВНОСМЕТКА.. КАК БЕШЕ ПРЕДИ(С ТАТО Й - КОМУНИСТА!! И СЕГА - С ШАЙКАТА ( КООМУУНЯЯРИ) СЪБУДЕТЕ СЕ!!! ТУК НЕ СТАВА ВЪПРОС ЗА ПАРТИИ!! ТУК СТАВА ВЪПРОС ЗА ШАЙКА КРАДЦИ ПРЕДАТЕЛИ!! О.К.
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Димитър Кънев

    6 1 Отговор

    До коментар #1 от "Съвет":

    Мразят го но се продават за половин бира и половин кебапче.
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 ФОРМАЦИЯТА не е толкоз важна

    0 0 Отговор
    Феодализъм - буржоазна революция /Франция/. Капитализъм - Соц.революция в Русия/К. МАРКС - "Капиталът" -Англия/, Комунизъм - Китай,
    ДЕРМОкрация - либерализъм, диктатура и фашизъм /ДНЕШНИЯТ запад/. БАНКЕРЪТ Е ЗЛОТО ! ЗЛАТНИЯ МИЛИАРД!
  • 68 АЛЧНОСТТА, БОГАТИЯВО, ВЛАСТ Е ДЯВОЛА

    2 0 Отговор
    Строят е прикритие. Къде е изхода ? В защита на правото си да живеем. Как ? Социална Идеология! Държавата в служба на гражданите. Кой днес у нас се е нагърбил с тази цел ? Няма такъв, няма такъв лидер, ПАРТИЯ или учен!
  • 69 Смотан.русофил

    1 2 Отговор

    До коментар #36 от "СссереМ":

    Евала само така Винаги съм казвал ,че и олигофрените имат право на мнение но друго изкам да попитам разбра ки кои от дузината пияни рашки е бащати.да не е Решетников само тои ти е в устата
  • 70 дум дум

    1 3 Отговор
    Дете пита баща си .Вярно ли , че трудът краси човека , .Да тате , така е .За това ли комунистите са толко грозни , че са мързеливи .
  • 71 Слава на Украйна

    1 2 Отговор

    До коментар #11 от "У лево е Крим":

    Мачкай генерале крадливата комунистическа сган
  • 72 Бай Благой

    1 0 Отговор
    Преди време (отгоре - разбирай ул.Козяк) му бяха позабранили да се изказва на този образ...сега пак нещо е почнал да словоблудства.
  • 73 Obay

    1 0 Отговор
    Пародия на народ и държава
  • 74 Белене за всички

    3 0 Отговор
    Със тяхните пари си платим дълга и си оправим пътищата и новите 70 без партийни старейшини ще работят за народа или (знаете как се наказват изменници те на народа) публично. А тези са продажници и унищожават Българския род. Това е геноцид. Време е, да вземем нещата в свои ръце
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове