Last news in Fakti

31 Юли, 2018 14:02 8 278 24

Потрошиха колата на софиянка, минала покрай циганска махала

  • камък-
  • кола-
  • циганска махала

С камък е била замерена колата на жена от София и стъклото на задната врата е счупено. За това сигнализира пострадалата във Фейсбук.

„Днес това ми се случи на кръстовището идвайки от "Филиповци" посока "Люлин". Точно като намалих за да премина през кръстовището някой хвърли камък. Родната полиция естествено не се впечатли и каза да се обърна към застрахователната компания. Имайте си едно наум като преминавате от там”, предупреди тя.

За коментиращите няма съмнение, че извършители на грозната постъпка са роми от близкото гето.

„Аз много пъти съм виждала как деца хвърлят камъни по автобуси и коли, при кръстовището и от другата страна на моста”, пише потребителка на социалната мрежа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Фюрера

    126 1 Отговор
    НАПАЛМ!!!В всички гета!

    Коментиран от #8, #15

  • 2 9876

    78 3 Отговор
    Да накарат бащите им да платят ремонтите и да видиш колко бързо ще си възпитат децата. Проблемът е че нашата полиция се страхува да влезе в гетото, а какво остана да разкрие кой ги върши тези неща.

    Коментиран от #23

  • 3 Масон

    29 11 Отговор
    Имам добър приятел който учи за полицай, та го попитах! Защо вие полицаите пазите циганите, политиците при положение, че също не ги харесвате! Той ми каза така: в конституцията пише , че ние трябва да пазим обществото от насилие, безредици и т.н! Там не е указанно, българи, цигани и т.н. Ако българите тръгнат да бият циганите, трябва да ги пазим, ако циганите тръгнат, трябва да пазим българите, при всички обстоятелства сме виновни. Относно политиците е същото, аз съм млад и нямам семейство, ама тези където имат , ги е страх да ги уволнят защото имат жени, деца, а някой помага на родителите си! Много от полицаите са за народа, но няма организация!

    Коментиран от #11

  • 4 Незнайна

    59 1 Отговор
    Тея цигани Евро рома и безброй партии и фондации ги научиха че имат много права , никакви задължения и от всякакви безобразия се измъкват безнаказано! И най-страшното е че с тяхната раждаемост в недалечно бъдеще ние ще живеем в гета, а те ще ни управляват !!!Пази боже страшничко, но не и невъзможно!!!!!!!!

    Коментиран от #9

  • 5 Переф , Разов

    47 0 Отговор
    СРАМ ; България защитава цИГАНИТЕ

    Коментиран от #19

  • 6 7777

    48 0 Отговор
    Тия никога няма да се интегрират към което е да общество.

    Коментиран от #18

  • 7 11ап

    28 0 Отговор
    Повече стълбове,а на стълбовете клетки ,а в клетките ?
  • 8 ЕСЕС

    29 2 Отговор

    До коментар #1 от "Фюрера":

    Може и на сапун за армията.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Българина

    35 2 Отговор
    Само изселване и отнемане бг гражданството ще реши проблема. Индия обяви преди 2 г че припозава всички роми по света за свои да им ги пратим даже пари ще им дадем по 10000 евро на клапак без право на връщане

    Коментиран от #16

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Масон

    1 1 Отговор

    До коментар #11 от "Бачо Киро":

    Той дава пример! Нормално е че циганите няма да тръгнат на българите!
  • 13 групен фюрер

    28 3 Отговор
    Бой и глад,глад и бой.Само това оправя циганите.При бай Тодор това го имаше в някаква степен и циганите общо взето кротуваха.
  • 14 гост

    19 1 Отговор
    тази сган на сапун
  • 15 наказател

    25 0 Отговор

    До коментар #1 от "Фюрера":

    Тая сган я оправя само олово, без значение от калибър! Желателно е да е по-голям! Като ти хвърлят камък по колата, изпразни им един пълнител 9х19 да се радват! 😁
  • 16 запознат

    15 0 Отговор

    До коментар #10 от "Българина":

    Говориш пълни глупости. Индийски министър го бяха питали за циганите. Каза, че са долно племе, изгнонено от Индия и никога няма да ги върнат. Точка по въпроса.
  • 17 запознат

    16 2 Отговор
    иначе българите сами сме си виновни. Ако питате някой млад българин какви са мечтите му, повечето ще отговорят "да замина за чужбина". Заминавате другаде, оставяте страната си на цигани и после ревете, че ви бият? Така ще е.
  • 18 Амнезия

    6 0 Отговор

    До коментар #6 от "7777":

    Парадокса е, че в джендърската бюрократична мафиотска държава, политиците не искат да се оправят нещата, а в Индия, Пакистан... нещата са опрасени по въпроса? Виновни са законодателитд и никой друг. За кодто лично бих ги разстрелял ако бях генерал и на съдебния процес ще поясня - за съучастие с битовата, административна престъпност. Полицаите, прокурорите, съдиите не гласуват законите. Закони се гласуват от депутати, а своеволни наредби издават и министдрства и администрации - там са синовните.
  • 19 Амнезия

    12 2 Отговор

    До коментар #5 от "Переф , Разов":

    България сме всички. И българи, цигани, помаци, евреи, кучета, гарги, треви... Държавната администрация е част от държавата, а не държавата, както я отъждествяват. Те имат задължението и да ни питат и дават отчет, а не да им плащаме разходите само. Ние всички сме ДЪРЖАВАТА БЪЛГАРИЯ, а не ГЕРБ, БСП, ДПС, НДСВ.... и щом някоя маймуна в човешки вид, както рекетьори, битови банди, хвърлящите камъни по коли и хора прави пакости, държавната Администрация трябва да го арестува и осъди! По НПК се води ОПИТ ЗА УБИЙСТВО, увреждане на чуждо лично имущество и има срокове затвор! Бойко и банда, от години са на постовете власт в държавата, а не държавата, за каквато се имат и ги калесват. Те трабва да извикат шефа на МВР и да го нахапят, да си изпълни ДЪЛГА и да нареди арест на хвърлящите?! Прокурора да ги обвини за опит за убийство, защото хвърлят камък и ще предизвикат катасътрофа! Съдията да ги осъди по НПК! АКО НЯКОЙ ЗАПЛАШВА В ТОЗИ СЛУЧАЙ ЧЕНГЕТАТА, ПРОКУРОРА, СЪДИЯТА, доживот без помклуване на затвлр и раблта! Трябва да се наритат депутатите и минитрите и ще се пооправят работите!
  • 20 вмро

    7 0 Отговор
    напалм докато намериш молотоф му е майката бързо се прави.
  • 21 патриотъ

    10 0 Отговор
    Мургавите трябва да се изолират в отделни резервати,да им се отнемат правата и паспортите и по медицински начин да се намали популацията им минимум с 3/4!Това са сериозни проблеми и не трябва да се омаловажават,защото проблема става вече нерещим и въпреки жалостните вопли на БХК!ЧОВЕКОЛЮБИЕТО И ХУМАННОСТА ТРЯБВА ДА СЕ ПРОЯВЯВАТ КЪМ ХОРАТА,А НЕ КЪМ ПРИМАТИТЕ!
  • 22 патриотъ

    11 0 Отговор
    Проблема със циганите е много по-голям,отколкото някои си мислят и отколкото можем да си представим!Той е направо смазващ и заплашва нашата държавност.Герб в момента се държат единствено на тяхната подкрепа,но ще дойде момент при който тази подкрепа ще се обърне против тях.Не вярвам народа още дълго да търпи това положение и близо е деня на народното недоволство,когато може да се случи непоправимото и да ни овладее хаос за дълъг период от време!
  • 23 Обзорковец

    4 0 Отговор

    До коментар #2 от "9876":

    Те не могат ги накара да си платят тока, ти за счупен джам искаш да ги гонят. Само организирано, масово изселване на ромите от България, ще ни реши сума и проблеми: политически, икономически, социални и здравни.
  • 24 Спасението

    5 0 Отговор
    Телени огради с мрежи 5 метра високи и ток по тях !
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове