Last news in Fakti

14 Август, 2018 16:02 3 634 41

Джамбазки продължи с атаките към БСП

  • ангел джамбазки-
  • бсп

Велизар Енчев настоя Ангел Джамбазки да понесе отговорност за думите си и призова главният прокурор Сотир Цацаров да се самосезира

Престрелката между лидера на БСП Корнелия Нинова и евродепутата Ангел Джамбазки стигна и до Брюксел.

След като заместник-председателят на ВМРО заяви в свое интервю по адрес на БСП, че "Те са отговорни, че има македонска нация. Всичките до един са за разстрел.", Нинова поиска европарламентът да се разграничи от Джамбазки.

Тя изпрати писмо до председателя му Антонио Таяни и поиска да се вземат мерки срещу българския евродепутат.

Ангел Джамбазки пък отговори на това в студиото на "България сутрин". Според него, след като БСП се смята за приемник на БКП, а комунистическата партия участва в създаването на Македония, то ръководството на БСП дължи единствено извинения на българското общество по темата. Воеводата беше категоричен, че не е призовавал за разстрел на някого от сегашното ръководство на левицата, а думите му се отнасят за ръководителите на БКП, които са извършили националното предателство.

"Няма как да си замълча, когато стари доносници, стари номенклатурчици и хора, които са били години наред в апарата на БКП, те да ми говорят за Македония. Те трябва само да мълчат и да се извиняват. Те трябва да се срамуват", категоричен е Ангел Джамбазки.

Евродепутатът смята също, че причината за активността на БСП по темата "Македония" се крие в опита им да отклонят вниманието си от себе си и скандала около задържането на заместник-председателя на общинския съвет в Бургас Бенчо Бенчев, който беше и изключен от групата на социалистите в града, след като беше задържан заедно с Митьо Очите в Турция.

В ефира на Bulgaria ON AIR, Велизар Енчев настоя Ангел Джамбазки да понесе отговорност за думите си и призова главният прокурор Сотир Цацаров да се самосезира." Той призовава публично да се използва огнестрелно оръжие", каза Енчев.

БСП държи извинение на България за предателството си, защото именно БКП създаде македонската държава. Македонска нация има след 1945 година благодарение на БСП, за което Нинова държи извинение на обществото. Освен това кой взриви "Света Неделя"? Не съм аз, нали? Отново БКП извърши най-големия атентат. Много е смешно грешник да те учи на морал, коментира още зам.-председателят на ВМРО Ангел Джамбазки

,,Македония се намира в деликатен момент, Заев е типичен български политик - казва това, което хората искат да чуят. Той е притиснат, все пак предстои референдум'', заяви още Джамбазки и сподели, че трябва да се махне границата между България и Македония.

,,Смятам, че свършихме доста работа, която за жалост остана в сянката на скандалите'', коментира Джамбазки относно работата на Обединените патриоти, като добави, че благодарение на тях ДПС не е във властта.

,,И Волен Сидеров, и Валери Симеонов имат своя принос за защитата на българската национална кауза, и двамата са полезни. Надявам се да има нормално сътрудничество помежду ни'', завърши зам.-председателят на ВМРО.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 наблюдател

    26 32 Отговор
    Е някой трябваше да каже, че царят е гол и му е лъснал червения з*ник.

    Коментиран от #24

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 лексика

    30 39 Отговор
    Е ,ние добре си знаем ,че абревиатурата БСП ,трябва да се чете ,като България Се Продава (ако сме на власт) или Български Социопатни Предатели или Бртатство на Содомитите и Педе.астите ,или Безсрамни Суперлъжливи Политдемагози или …. предложете Вие.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Рубладжийче

    25 35 Отговор
    От Позитано винаги са били рубладжии! Сидеровци и Енчевци също!

    Коментиран от #18

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Елемаг

    41 10 Отговор
    Точно тези като теб, драги, са тези които слугуват, дори и това да не е в българския интерес. И долнопробния ти статийка не е нищо друго освен поредна проява на слугинаж.

    Коментиран от #11

  • 9 Зайко куку райко

    3 11 Отговор
    Защото са Зайо-Баевци.За това.
  • 10 Отврат

    36 8 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Едва ли има по- гнусно нещо от бивш комунист, който натрапчиво проповядва антикомунизъм! Eдинственото по-гнусно нещо от това е, когато подобни боклуци като Огнян Минчев (катедра „Научен комунизъм“ на СУ „Климент Охридски“) са едновременно с това продажници и национални предатели!

    Коментиран от #12, #13

  • 11 Българин

    16 26 Отговор

    До коментар #8 от "Елемаг":

    Откога русофил знае какво е български интерес и го защитава? И какво е според теб българския интерес? Да не се позволи на Македония да стане член на НАТО и ЕС и да се превърне в руско блато?

    Коментиран от #34

  • 12 Още поголяма отврат

    19 9 Отговор

    До коментар #10 от "Отврат":

    По-гнусни са бившите американофили от типа на Сидеров , който преди пишеше , че "където стъпи ботуша на Альоша трева не расте" и Александър Симов , написал прочуственото съчинение "20 причини да обичаш Америка". Същите лижат сега с настървение руски задници и се чувстват прекрасно. защо не реагираш така и срещу тях?
  • 13 Само питам

    9 26 Отговор

    До коментар #10 от "Отврат":

    Какво е продал и защо е национален предател Минчев, бе руско мекере?

    Коментиран от #36

  • 14 Танас

    33 3 Отговор
    Ако нашите политици не бяха безгръбначни, трябваше да реагират на всяко подобно изказване, вкл. и на Заев.
    На Тръмп, Путин, Меркел, Ердоган, разни посланичета и всичката останала пасмина от Брюксел, които ни дават акъл за било и не било.
  • 15 Прометей

    22 6 Отговор
    оги ДОМУС.......ХАХАХААААА.....СТРАХУВА ЛИ ВИ....ПРЕЗИДЕНТЪТ......всички мазни трътки впрегнати на ТИКВЕНАТА амбразура.......

    АЛооооо.....ТОЛУП, що не питаш БОКО ТИКВАТА.....ей така както си под шлифера му.........
  • 16 Прометей

    17 2 Отговор

    До коментар #6 от "гост":

    ХАХАХААААА.......ПИТАШ......РИТОРИЧНО.....НЕ ЛИ...ХАХААААА

    АМИ ЩОТО СМЕ МНОГО ......“СВОБОДНИ И ДЕМОКРАТИЧНИ“...ХАХАХААААА.....

    И това, че сме на......Г@ЗА на географията по свобода на СМИ било..........ФАЛШИВА НОВИНА........от.....Русия ....хихихихииии....

    Виж как след малко ще дялнат и.....този........

    Питай ги .......ЗАЩО МАХНАХА ВЪЗМОЖНОСТТА ОТ КОМЕНТАРИ НА.....РЕГИСТРИРАНИ ПОТРЕБИТЕЛИ........сигурно защото имахме възможност за.....ПОВЕЧЕ СРЕДСТВА ЗА ИЗРАЗЯВАНЕ.......
  • 17 Адолф

    20 6 Отговор
    Огнян Минчев да ходи да направи една свирка на Заев.
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Рубладжийче

    3 3 Отговор

    До коментар #18 от "До Милен Рангелов":

    ЯМХ, ДГД!
  • 20 kалинка

    12 6 Отговор
    Продажен слуга! /Минчев/ Винаги е бил такъв! Грозно му е, че някой иска да защити историята ни, да спре посегтелствата и откровените кражби като част от усещането за родова и национална принадлежност. За противопожното има една дума: РОДООТСТЪПНИК. Безапелационно!

    Коментиран от #21

  • 21 Георги Димитров

    8 15 Отговор

    До коментар #20 от "kалинка":

    Единствено русофилите сте продажници и родоотстъпници калинке, а за Македония изобщо нямата право да говорите, защото вие създадохте този проблем!

    Коментиран от #22

  • 22 kалинка

    13 1 Отговор

    До коментар #21 от "Георги Димитров":

    Драги ми, забрави цветове , партийна принадлежност и партийни задължения. Никога не съм членувала в никоя партия и партийният живот в България не ме интересува. Но българската история не си я давам. Именно който отстъпва охотно историята на своя род и родина, се нарича РОДООТСТЪПНИК. Без значение, како е личното му име и партийна принадлежност!
  • 23 Белчо

    12 3 Отговор
    Ами скоро никой не е чул Путин, Меркел или Юнкер, да се подиграва така лицемерно, на Винету.
    Зайчето си припка около идеятя за Велика Македония, и вообще не му пука, че направи Вожда за смях на цяла Европа.
    А ти,дарги ми О.Минчев , закъсняваш - бягай да си получиш заработката от Сорос, че току-виж,му дръпнали шалтера и тука- като във Унгария!
  • 24 Белчо

    5 4 Отговор

    До коментар #1 от "наблюдател":

    Ооо, комсомолец, как е?
    Събрахте се с Минчев тука - двама бивши саратници, влюбени в Ленин Сталин и Цола Драгойчева!
    Що така бе комсомолец,що така плюете тези дето ви хранеха?
    Или сега заработвате по някой долар от сорос?
  • 25 Пища Хуфангел

    13 7 Отговор
    Джамбазки е един охлюв който се опитва да пее като славей
  • 26 Сатаната

    15 2 Отговор
    Всички сте грешни " Ангеле", че не се сещам за агентурното име на шефа ти. А, да и ти чак през втория ти мандат като общински съветник едва успя да се дипломираш, след колко годинки станаха?
  • 27 Bahti

    9 1 Отговор
    Абе Келеме! Пишлигар. Кога си Държал орижие? И кво БСП бълнувате като е все тая. Кво ще гласувате?
  • 28 Пеньо

    7 8 Отговор
    Факт е, че Георги Димитров е най- големият национален предател от новата ни история, а БСП е наследник и продължител на делото му.
  • 29 Македонец

    10 4 Отговор
    Джамбазки е слуга на немците. Нищо общо с патриотизъм. Корумпиран до гуша. Ай сиктер!
  • 30 Чеп

    7 3 Отговор
    Aнгел е кюркютюк пиян.
  • 31 Bahti

    3 1 Отговор
    Нали уж е бойкокрация. Дайте от народната Кочина кой кви ги е гласувал. За да Блажи.
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Николенко

    3 7 Отговор

    До коментар #32 от "ТОЧКАТА":

    Лайната ги забъркахте вие, другарю и наср@ната ви партия . За 45 години геноцид 300 000 убити и безследно изчезнали, три фалита, последният от които най-тежък, ликвидирахте елита на нацията, за да може да управлявате вие простаците . Безродници, продажни русороби .

    Коментиран от #35

  • 34 Пешо

    4 0 Отговор

    До коментар #11 от "Българин":

    А, не, българския интерес е да принудим Северна Македония да уважава Родината ни, а не да се ниши, като мишки, когато ни унижават и крадат историята ни. Това ще стане, като ги спрем за ЕС и НАТО, докато не коригират политиката си. И хич не ме интересува, какво блато ще бъдат.

    Коментиран от #39

  • 35 В лудницата,

    1 1 Отговор

    До коментар #33 от "Николенко":

    бягай бързо, че санитарните те търсят да ти дадат жълти хапчета.
  • 36 Каквото

    3 0 Отговор

    До коментар #13 от "Само питам":

    си продал и ти - България и затова сте национални предатели или с други думи - отрепки.
  • 37 Briks

    2 3 Отговор
    Браво, Джамбазки! Точно в 10ката! Истината е непроменима!
  • 38 Тръмп

    1 3 Отговор
    Джамбазки бърка само за едно,че ДПС и БСП са излезнали от Властта! Напротив,вплели са си пипалата във всички сфери,а си имат и официално на власт,Президент!:):):)
  • 39 Македонец

    4 0 Отговор

    До коментар #34 от "Пешо":

    Що не принудиш Турция да ти уважава? Изгониха 3 милиони българи от България и сега Македония им е виновна. Мутавия Джамбазки и шефчето му шишко Каракачанов са чужди агенти. Няма никакъв патриотизъм тук.
  • 40 волен сидеров

    2 0 Отговор
    как всички български партии си вярват на щуротиите ,които си правят-ей това не мога да го разбера-28 години ,че и горница вече....
    лъжат и грабят ,манипулират и си вярват ,че и нас убеждават да им вярваме...
    а народа ....ами проСТ народ и това си е
  • 41 ДОКО

    0 1 Отговор
    ГОСПОДИН ДЖАМБАЗКИ СЕГА В МОМЕНТА СИ В ЕВРОПАРЛАМЕНТА И ОПЪВАШ ПАРАТА МНОГО СИ МАЛЪК И ЖАЛЪК НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОПРЕШ И НА МАЛКОТО ПРЪСТЧЕ НА ПАРТИЯ БСП И ТИ СТАНА ПРОПОВЕДНИК НА ИЗКРИВЕНАТА ЕВРОПЕЙСКА ИСТОРИЯ ЗА ВСИЧКО ВИ Е ВИНОВНА ПАРТИЯ БСП МНОГО ЩЕ СЕ РАДВАМ ЕДИН СЛЪНЧЕВ ДЕН ДА СИ ИЗВЪН СТРУКТУРИТЕ НА ВЛАСТТА И ЗАЕДНО С АНТОН ТОДОРОВ ДА НАПРАВИТЕ ДУО..
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове