Last news in Fakti

15 Март, 2012 20:19 1 153 3

И Първанов срещу Станишев за скандала "Хохегер"

  • георги първанов-
  • хохегер-
  • сергей станишев

Българското общество трябва да знае какви държавни средства се изразходват за PR кампании.

Това каза на пресконференция в пресклуба на БТА във Видин Георги Първанов.

 Той дори предлага замислената от  ГЕРБ комисията за разследване на българската връзка в скандала "Хохегер", да разшири своя предмет и да обяви всички договори, които последните няколко правителства на България са сключвали. Според Първанов, комисията трябва да направи и преглед на резултатите от тяхното изпълнение.

Изказването на Първанов идва само десетина дни, след като Станишев го критикува за двойнственото му отношение към ГЕРБ.

Преди два дни вътрешният министър Цветан Цветанов поиска специална комисия да разследва скандала около разследвания за корупция в Австрия лобист. В него бяха замесени бившият премиер, с когото Първанов ще си оспорва лидерския пост в БСП, и жената до Сергей Станишев – Моника Янова - Йосифова.

През 2008 година ПР агенция на Хохегер получила поръчка от кабинета на Тройната коалиция да проведе кампания за „лъскане имиджа” на България. Част от парите се върнали в ПР агенция на Янова.

На следващите парламентарни избори основната битка ще бъде между ГЕРБ и БСП, прогнозира Първанов.

Според него тази битка ще отвори пътя на едно ново лявоцентристко управление. Преодоляването на тежкото икономическо и демографско състояние, в което се намира Видин и Северозападна България, зависи от няколко неща и на първо място това е изграждане на добра инфраструктура, но не по линия на магистралните проекти само, а най-вече за връзките между отделните селища, каза Първанов.

От това според него зависи привличането на инвеститори в региона.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ВИП АМГ

    1 0 Отговор
    i Stanishev i Parvanov sa nagli do bezobrazie.
  • 2 пумамкави

    0 1 Отговор
    Писна ми!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Крадеца вика дръжте крадеца !
    Гея се бие в гърдите че е 100% мъж !
    Проститутката разправя че е бизнес дама !
    Мижитурките си раздават яки кинти под формата на бонуси и извънреден труд !
    Новините от сутрин до вечер дават само кой кого убил,изнасилил,пребил,нае..ли т.н.!
    А ти бачкай като роб ,плащай лихви на тъпите банки и най-вече данъци ,че да има кво да се краде ,щото иначе няма кой да плати извънредния труд на Моника, Тоника, Доника и всички от бандата на "незнам-нечух-невидях.
    ПИСНА МИ !
  • 3 джорето

    1 0 Отговор
    Тоя със заучените пози не мога да го дишам,то бива пошлост и позьорство,няма граници...Но на този свят има и по-лошо, можеше да ми е рода,е тогава щях да си духна една цев....