Last news in Fakti

11 Ноември, 2018 17:11 2 361 14

Скандал Овчаров – Нинова в БСП за „Дума“

  • вчаров-
  • нинова-
  • бсп-
  • дума

Никой не го познава новия и.д., не е известен и нищо не е направил за БСП

Скандал Овчаров – Нинова в БСП за „Дума“ - 1

Довчерашните съратници Румен Овчаров и Корнелия Нинова влязоха в остър спор помежду си заради в. "Дума", а конкретният повод за изблика на бившия шеф на БСП-София стана интервю на и.д. главния редактор на "Дума" Йордан Мичев в Канал 3 и предаването "Офанзива с Любо Огнянов".

Овчаров обяснил, че не се е подписал в подписката на 50-имата, за да й иска оставката, а защото в нея били написани верни констатации. Изборът на Мичев, според него, бил грешен, на грешното място и в грешния момент. Партийният вестник излизал със статии за конопа, а в това време властта на Бойко Борисов се тресяла. Овчаров критикувал още като недопустима заради статия в "Дума", в която се защитавала тезата, че партията трябва да се отърси от русофилството си и социализма.

Никой не го познава новия и.д., не е известен и нищо не е направил за БСП, нито за вестника, атакувал Овчаров. Той дал да се разбере, че персонално критикува Мичев, защото си е позволил да дава по негов адрес оценки, че Овчаров е "минало" в политиката, отбелязва „Канал 3“.

Припомняме, че в миналото предаване на Канал 3 "Офанзива с Любо Огнянов" Мичев каза по адрес на влиятелните фигури в БСП Овчаров и Гергов - "били са", с намека, че те вече няма да бъдат отговорните фактори в партията.

Не приемам, че човек, който нищо видимо не е направил, изведнъж ще стане можещ. Роденият да пълзи няма да полети, гневно отсякъл Овчаров.

В отговор Нинова дала да се разбере, че заяждането на бившия лидер на софийската организация е лично, тъй като навремето Йордан Мичев е писал статии срещу Овчаров. Нинова посочила, че и тя самата е била описвана в публикациите, но не е реагирала по неговия начин и не е позволила личните неща да надделяват над решенията й.

Соцлидерката разкрила пред целия пленум, че още когато е взела решението да назначи Мичев за и.д. главен редактор на "Дума", е съобщила на Овчаров, а когато вече станало официално, той й звъннал да каже, че не става, защото журналистът е писал срещу него.

Овчаров пък разкритикувал още соцлидерката , че властта не се търкаля по улицата, а се взема. И попитал риторично дали в сегашното състояние БСП има силите да управлява.

Вече няколко часа продължава тежката дискусия по скандала с "Дума", а в залата на "Позитано" 20 присъства и самият Мичев, чието назначение се превърна в повод за поредна атака от страна на опозицията.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Снайперист

    12 0 Отговор
    ПАМЕТНИК ЗА ВЕЛИКИЯ ФЮРЕР !
  • 2 среднощен

    12 6 Отговор
    Задкулисието "удари"..!? "Пълзене", "летене" - типични шаблони говорещи за "болни" мозъци..!? Като има ресурс Овчаров да взима властта в БСП и да действа...!?
  • 3 ВЕК

    14 0 Отговор
    Значи ако правилните хора (зад кулисите), който все още дърпат конците не ти разрешат да се издигаш...няма как да направиш нищо в тая държава!!!(после ти казват...ти нищо не си направил) Внимавайте какво говорите...защото днес хем претендират за свобода на словото...хем ако си си отварял устата те *есят!!!
  • 4 ПЕЕВ

    21 8 Отговор
    ДАНО НИКОГА ВЕЧЕ КОМУНИСТИ НА ВЛАСТ.АМИН.

    Коментиран от #5

  • 5 Горбачов

    8 7 Отговор

    До коментар #4 от "ПЕЕВ":

    И комунистически партии никога!!!!
  • 6 Реалист

    11 5 Отговор
    Колкото и да си сменят името, БСП е старата комунистическа номенклатура. Това че синчета и внуци с фамилии Станишев, Кутев, Пирински и т.н. са пак на ръководни постове говори достатъчно. НА ХОРАТА СПОСОБНИ ДА РАЗСЪЖДАВАТ! Тая партия Е БИЛА, СЕГА Е И ЩЕ БЪДЕ ВИНАГИ ПЕТАТА КОЛОНА НА ПУТЛЕР В БЪЛГАРИЯ. Докато не се отървем от заразното и влияние няма да тръгнем напред. А сега двама олигарси/крадци - Нинова и Овчаров се карат за кокала - нищо ново за "партизаните"
  • 7 Гост

    7 5 Отговор
    Народа отдавна ви е теглил чертата. Всички напъни са безсмислени.
  • 8 Иванов

    4 0 Отговор
    Р. Овч.
  • 9 Тръмп

    4 1 Отговор
    Дреме ми,че две дебилни козлета се срещнали на мост!!:):):)
  • 10 Баба на 57 г

    1 2 Отговор
    До Тръмп. То да са само дебилните,тази коза и този пръч, на китка да ги боднеш! Ти не виждаш ли,че бесепарите из цяла България,са дебили!
  • 11 Тръмп

    0 1 Отговор
    Въпросът е мостът да се запази,а козлета нека падат в реката на дебилите!!!:):):)Водата пречиства най-добре всяка смрад!!!:):):)
  • 12 Обикновен Бг

    5 0 Отговор
    ЕЙЙЙ ХОРА , ЗАЩО БЪРКАТЕ КОМУНИСТИТЕ С ТИЯ ПЛУЖЕЦИ ОТ БСП. ОТГОВОРЕТЕ МИ САМО КОЕ И Е ЛЯВОТО НА ТАЗИ ПАРТИЯ ОТ МИЛИОНЕРИ, КАЖЕТЕ МИ ЕДИН ОТ ТЯХ КОЙТО НЕ Е МИЛИОНЕР , САМО ЕДИН. НЯМА ТАКЪВ. ЗАТОВА КАЗВАМ ДА НЕ БЪРКАТЕ КОМУНИСТИТЕ С ТИЯ ПЛУЖЕЦИ. ЕДИНСТВЕНОТО ОТ КОЕТО БЪЛГАРИЯ ИМА НУЖДА СЕГА Е СИЛНА КОМУНИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ, AМА ИСТИНСКИ КОМУНИСТИ. ДА НАЦИОНАЛИЗИРА ТЪЙ НАРЕЧЕНИТЕ "ВЕЧНИ КОНЦЕСИИ" НА АМЕРИКАНЦИТЕ КОИТО КРАДАТ НАШИТЕ ПРИРОДНИ БОГАТСТВА, ГОВОРЯ ЗА СКЪПОЦЕННИТЕ МЕТАЛИ. Я СЕ ЗАПОЗНАЙТЕ КОЛКО ТРИЛИОНА ДОЛАРА, ДА НАИСТИНА - ТРИЛИОНА ДОЛАРА, ГУБИ НАЩА БЪЛГАРИЯ. А АМЕРИКАНЦИТЕ ГО КРАДЪТ ОТ НАШАТА ЗЕМЯ И ГО ИЗНАСЯТ ЗА САЩ. ЕЕЕЕДИНСТВЕНО СИИИИЛНА КОМУНИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ МОЖЕ ДА СПРЕ ТОВА РАЗГРАБВАНЕ. ДОКАЗАЛИ СА ГО. ИНФОРМИРАЙТЕ СЕ, ПРОЧЕТЕТЕ ПООООНЕ СТАТИИТЕ НА ТПЗИ АДРЕС - https://bultimes.com/Истината-за-златото-на-България-и-конт/

    Коментиран от #13

  • 13 Напразно

    0 2 Отговор

    До коментар #12 от "Обикновен Бг":

    Напразно е. Няма смисъл да ги подбутваш да четат, па камоли да мислят, и да имат собствено мнение. Най много да почнат да те хейтват., майстори са. Не са 80%, а 96% идиоти.
  • 14 Айдее

    2 1 Отговор
    Махайте го тоя овчар
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове