Last news in Fakti

19 Ноември, 2018 17:50 2 303 20

Йончева намекна, че е заплашвана

  • елена йончева-
  • заплахи-
  • кола

Не бих искала да влизам в конкретика. Мисля, че много неща ще станат ясни в близките месеци, изтъква говорителят на ПГ на "БСП за България"

Говорителят на ПГ на "БСП за България" Елена Йончева намекна за получени заплахи, поради което ръководството на парламентарната група на левицата е решило да й се предостави кола с шофьор.

"Не бих искала да влизам в конкретика. Мисля, че много неща ще станат ясни в близките месеци", лаконична беше журналистката депутат в отговор на "Канал 3" дали е била заплашвана.

"Като депутат никога не съм ползвала кола и шофьор от парламента. Никога не съм мислила, че това е необходимо. Очевидно, за да приема това предложение от страна на Нинова и БСП, имаме определени притеснения", коментира Елена Йончева. Соцлидерката Корнелия Нинова призна, че е притеснена за сигурността на Йончева.

"Аз предложих на ръководството на ПГ да осигурим на Ели кола и шофьор, за да е спокойна, защото тя пътува много из цялата страна. Кара сама, често е сама с детето и бях притеснена да не ѝ се случи нещо, да не попадне на провокация. Искам да гарантирам нейното спокойствие, за да си върши работата, защото тя наистина засегна сериозни интереси", намекна Нинова за поисканата проверка на магистралите от страна на Йончева и за острата реакция на строителния бранш.

"Ние стоим зад нея, но и като ръководител и жена и майка съм длъжна да ѝ осигуря спокойствие да си върши работата", добави Нинова.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Цура

    26 12 Отговор
    Оооооооооо, не може да има токова нещо. Те не подслушват , не заплашват...........най-големия демократ е ББ
  • 2 гост

    21 23 Отговор
    Да бе , заплашена е да и забравят сбабичосаната физиономия , това е заплашена , хахахх !! То не че за нея това не е най-голямата заплаха , гладна и жадна да е , ама да е в "талавизора" , хахахах !!! Не че е останала гладна и жадна де , да не се излъже някой !!
  • 3 Кабагайдаров

    19 24 Отговор
    Айде пак масали.............абе Йончева не се ли умори да ни занимаваш с тебе. Все тебе заплашват..................
  • 4 бсфн

    24 12 Отговор
    герберосите са способни на всичко.
  • 5 Иванов

    28 8 Отговор
    Бсп е единствената партия в която жените са мъже- Корнела, Мая, Йончева, а мъжете са жени- Серго, Вигенин и почти всички останали.
  • 6 Жоро

    19 22 Отговор
    ЙОНЧЕВА Е ЗАПЛАШЕН ВИД КРОКОДИЛИ ОТ ИЗЧЕЗВАНЕ..........?
  • 7 Све

    33 16 Отговор
    Мутрите не обичат да бъдат критикувани. Йончева е супер . Всичко се казва конкретно, без празни приказки. Браво
  • 8 ИВАН

    23 8 Отговор
    Крокодилите ще оцелеят, ама такива пенюги на които Йончева мъти водата, по-скоро те трябва да се притесняват.
  • 9 Грозотийо Йончева,

    18 22 Отговор
    ако те бяха заплашвали щеше да оревеш света с голямата си уста,ама сега пускаш партенки и наливаш вода в мелницата на заблудения ви електорат за да продължавате с протестите и да подклаждате напрежение в държавата.Само че, като загубите и следващите избори няма кого да обвинявате тогава и ще ви се наложи тотална промяна в ръководството на прехвалената ви партия и това ще е краят на кариерата ти в БСП, същото важи и за Курнелката.
  • 10 ДАААА

    12 10 Отговор
    ЗАПЛАШВАТ Я ТОЧНО ТИЯ ЧЕРВЕНИ МАФИОТИ, КОИТО СА ЗАВЗЕЛИ ВСИЧКИ ДЕЙНОСТИ В ДЪРЖАВАТА ! НО НАЛИ СА ОТ ЕДНА ПАРТИЯ КО СЕ ПЛАШИ ?!
  • 11 Таня

    17 13 Отговор
    Дали е заплашвана или не ,тя само си знае.
    Но жената има причина да се страхува след като иска проверка за качеството на магистралите, което безспорно е много важно да се знае.
  • 12 месара

    8 10 Отговор
    от какво я е страх, от къде тия притеснения, бе другарко "истина" нинова, та народа нали е с вас и ви обича?!
  • 13 многострадалния

    11 7 Отговор
    Управляващите се страхуват от нейните разкрития. Браво ! Напред ! Нашия Господ Иисус ( Иишуа) да те пази !
  • 14 АНАЛлизатор

    6 9 Отговор
    Единственото нещо което крепи комунисто-социалистическите партии още от времето на товарищ Ленин е ВРАГЪТ. Врагът сплотява партията, врагът е стимул за консолидация на партията и изграждане на герои в очите на лумпен-пролетариата.
  • 15 йоци

    6 8 Отговор
    Заплашват я глсавете в главата и
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Кака Ганка

    3 2 Отговор
    Трябва да се помогне на Елито,че много го е закъсала горката.Има да плаща 3 кредита към банка ДСК на обща сума 232 800 лева,обаче се шири в къща от 340 квадрата в Бояна.Кара луксозен джип за над 100 000лв а пък синът и посещава частна френска ясла с такса 1300 евро.Направо да я съжалиш.
  • 18 имидж

    1 1 Отговор
    Няма и да се учудя че може и да и се случи случка като на Иванчева . а тя много им изкарва кирливите ризи на Герб ..и то в лош момент когато на Тиквата му се клати престола .. И все пак щофьора не струва колкото охраната на Доган
  • 19 Драйвър

    3 1 Отговор
    Когато харчеше крадените пари на Василев-нямаше заплахи,когато започна разследване на прокуратурата и заплахите почнаха,ех мила родна картинка,тези който трябва да са във затвора всъщност са в парламента и вместо да лежат присъди се правят на разследващи журналисти и жертви!Ако тази кранта не беше любовница на Станишев и ако не бяха филмите който тя снимаше с крадени от Серго държавни пари -никой в страната нямаше ад е чувал за нея!
  • 20 Byg

    1 0 Отговор
    Кой да я заплашва тая куха лейка , въздух под налягане
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове