5 Декември, 2018 15:29 4 092 21

След гонка спряха шофьор без книжка, той наби полицай

  • гонка-
  • полиция-
  • шофьор-
  • книжка

Мъжът е с множество установени нарушения на пътя

32-годишен мъж е задържан за множество нарушения на пътя и проява на агресия към полицейски служители. Това съобщиха от ОДМВР - Шумен.

Мъжът от Шумен е с множество нарушения по Закона за движение по пътищата и е задържан в полицейското управление в Шумен, след като не спрял на стоп палка и с неразумното си поведение си на пътя застрашил участниците в движението. Малко след 11.00 часа днес полицейски екип, който работил по безопасността на движението на ул. „Самара“ в града забелязал водач на лек автомобил „Пежо 306". Преди дни същият екип му извършил проверка и установил, че е лишен от правото да управлява.

Униформените подали сигнал със стоп палка, но водачът ги подминал и продължил движението си. Полицаите го последвали и му дали знак със звукова и светлинна сигнализация да спре. В стремежа си да се укрие от полицаите мъжът започнал да обикаля с автомобила в кв. „Боян Българанов“. На кръстовище до бившата военна болница увеличил скоростта си и ударил леко лек автомобил. На ул. „Самара“ бил пресрещнат от друг екип и спрян за проверка. При слизане от автомобила мъжът отказал да представи документи, оказал съпротива, и нанесъл удар в областта на лицето на униформен служител.

В хода на проверката е установено, че мъжът с инициали Х.Х. от Шумен е с отнета книжка. Свидетелството му било временно отнето, след като преди време не спрял на стоп палка и извършил други нарушения по ЗДвП.

В началото на декември регистрационните номера на автомобила му били свалени и регистрацията била прекратена за срок от 6 месеца до плащане на дължими глоби. Това не спряло Х.Х. да шофира. Днес било установено, че е зад волана на автомобил с номера предназначени за друго превозно средство. Тестван е за алкохол и наркотици, като пробата му е отрицателна.

Мъжът е с множество установени нарушения на пътя - за шофиране без книжка, без „Гражданска отговорност“, след употреба на алкохол, след причиняване на ПТП, след неизпълнение на полицейско разпореждане. Има наложени и влезли в сила наказателни постановления на стойност 6 490 лева, които не са платени.

След преглед в МБАЛ - Шумен е установено, че полицейският служител е с открита рана. Образувано е досъдебно производство. Работата по изясняване на случая продължава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 антрашпиц

    33 5 Отговор
    И ко ша му направи а?Ша му пръднете на дедовия..проста държава ей..
  • 2 антрашпиц

    45 1 Отговор
    После като убие на пътя примерно 10 човека почват журналята да го изучават кво детство имал там незнам си кво..
  • 3 смайЛбате

    25 2 Отговор
    Прост народ - саба държава!
  • 4 6500 НАШ ГА ША ГИ ПЛАТИ . НИКОГА

    16 1 Отговор
    В ЗАТВОРА ВЛИЗА ПАРИ НЕ ДАВА. СЪЩО ТОА ДЕН ОБРА ИНКАСОТО. В ЗАТВОРА ВЛЕЗЕ ПАРИ НЕ ВЪРНА.....
  • 5 Иванов

    28 3 Отговор
    Подобни случаи ще зачестяват и ще се привърнат в ежидневие. За в близко бъдеще слизайки от колите си вечерно време, освен акумулатора ще си сваляте и номерата за да не ви ги откраднат. И всичко това заради безумния рекет на разбойковата мафия върху обикновените водачи на мпс. Те са способни да радикализират и хора, които на мравката път правят!

    Коментиран от #18

  • 6 Българско робство

    14 5 Отговор
    Муахахахахахахахах хахаххахаха това го нямаше по време на османската империя такъв рекет и тормоз

    Коментиран от #7, #8, #9

  • 7 Иванов

    10 1 Отговор

    До коментар #6 от "Българско робство":

    И Боеко е толкова българин, колкото си и ти. От "шведските" българи!
  • 8 Анонимен

    3 1 Отговор

    До коментар #6 от "Българско робство":

    Ти откъде знаеш дане си и набор.
  • 9 Онзи

    5 1 Отговор

    До коментар #6 от "Българско робство":

    Те не са българи, само могат да говорят български, доказано е не знаят българска история
  • 10 ванката

    8 0 Отговор
    и сега какво ще го правят хасанчо ще го тазцелуват и ще го пуснат като му се помолят повече да не прави така...
  • 11 Сатаната

    3 3 Отговор
    Браво на пича, ама готин ти не си го бил, ти само си му говорил, аз да бях там.
  • 12 АК 47

    11 0 Отговор
    Хюмнет Хюмненов ,трябва да бъде въдворен в място за лишаване от свобода,поне за 10 лазарника,за да спре да застрашава останалите нормални хора на улицата,или да бъде застрелян на място,за да не го мислим повече,разбира се при самозащита!
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 От Варна

    10 2 Отговор
    Ее нищо де, после полицая ще си го върне на протестиращите! Той само там е мъж!
  • 16 Салам Алеко

    4 1 Отговор
    Х.Х. от Шумен! Този е от тези дето се молят със задния двор нависоко!
  • 17 Мутра с фуражка

    3 1 Отговор
    Едно време беше: "Чисто и просто като милиционер. Сега е: " Мръсно и жалко като полицай".
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Guest

    4 0 Отговор
    И ако приемем инфото за чиста монета, какво доверие и респект да имаме в полицията?! Уважение щях да имам, ако развитието на случката беше:" ... След удар в лицето на колега, останалите полицаи от екипите пребиха на жестоко и на място нарушителя"!!! Или:"... Нарушителят беше прострелян и в двата крака"!!!
  • 20 Димов

    3 0 Отговор
    Явно досегашните му глоби не вършат работа, щом не си е коригирал поведението. Време е за крути мерки. Ай ся: бой, иецане, раирана пижама и на рудника, да муа камънак с кирката, дорде изплати тия 6500. Този индивид очевидно се мисли за над закона. Той е рецидивист. Социопат с чувство за върховенство и недосегаемост. Никаква милос за такива. Килия и системен тормоз, за корекция на поведението и пречистване на душата. Глобички?! Та войниците в казармата, без да са нарушители, са по-юркани и гонени, от тия рецидивисти.
  • 21 Гост

    5 0 Отговор
    Полицааите вече ги използват като боксови круши. По този начин контролират гнева на населението.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове