9 Декември, 2018 10:21 2 280 40

Манев: В света няма управляваща партия с 43% одобрение, както ГЕРБ

  • депутат-
  • герб-
  • партия-
  • протест

Депутатът е „за” глоба от 750 лв. за отсъствие на депутат от пленарно заседание

Манев: В света няма управляваща партия с 43% одобрение, както ГЕРБ - 1
Снимка: БГНЕС

В подкрепянето на протести и на правото на протест трябва да сме 100% - всеки трябва да може да протестира, когато е решил. Да цитираме и другите числа от това изследване - 43% смятат, че правителството ще завърши мандата си. И това се случва при условие, че премиерът Борисов е с трето свое правителство, то взима едни от най-трудните решения - и имаш 43%, които ти потвърждават, че това правителство трябва да изкара мандата си. Ако направим една статистика вижте дали в Европа и световен мащаб управляваща партия с 3 поредни правителства има такава подкрепа. Така депутатът от ГЕРБ Маноил Манев коментира по Канал 3 социологическо изследване, в което се изтъкна, че 70% от българите подкрепят протестите.

Маноил Манев добави, че управляващите нямат основание да се опасяват от анонсираната от президента Радев нова политическа алтернатива. "Ние нямаме основания да се притесняваме, в нашия случай такъв вариант не съществува", категоричен бе той.

За предложената глоба от 750 лв. за депутат, който отсъства от заседание в НС, Маноил Манев каза: "Предложението е на колегата ми Данаил Кирилов и аз съм поддръжник на това. Защото тези игрички на парламентарни хватки с кворуми, нерегистрация, са отживели времето си в политическия живот. Мисля, че времето им на тези игри е свършило. Моментът сега е по-различен отпреди, сега страната ни се нуждае от утвърждаване на стабилността, която съществува, и това може да стане само с отговорно политическо поведение", каза Манев.

"И когато отсъстваш умишлено оттам, където са те пратили да работиш, когато се криеш по коридорите и надничаш по вратите, за да видиш какво става, има ли регистрация или няма, трябва да има наказание", разкритикува той тактиката на "БСП за България".

"Нека да си спомним, че не са влизали 3 месеца, нека да си припомним, че последните два закона, заради които искаха да не почиваме през лятото, те бяха 20 човека в зала за социалните закони", добави Маноил Манев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 mom4eto

    51 8 Отговор
    Поредната ГЕРБерска мутра! :)
  • 2 АНАЛлизатор

    26 15 Отговор
    Изводът за високия процент е само един-страх от БСП и ДПС.
  • 3 Петко

    58 4 Отговор
    Научно е доказано,че колкото е по празна главата на човек то толкова повече се издига.Тези проценти са лъжа и измама.70 ПРОЦЕНТА ПОДКРЕПЯТ ПРОТЕСТИТЕ.

    Коментиран от #26, #39

  • 4 Инкогнито

    41 3 Отговор
    Тия добре се приспиват с лъжи за 43% ама скоро ще се събудят!само да не пробват и нас да приспиват с тези цифри!!!
  • 5 Този е най големият идиот в ГЕРБ

    48 3 Отговор
    От къде ги вади тези данни, 43% била подкрепата им!? Ха ха,на изборите спечелиха30% от 30%общо гласували, сега се изкарват, че половината народ ги подкрепя!? Затова идиотски живеем, защото идиотите сами вярват на лъжите си!
  • 6 Коко

    36 1 Отговор
    А за циганите пак ли няма да стане въпрос??
  • 7 Гост

    30 4 Отговор
    Няма как да има ТАКАВА партия в СВЕТА! Но .... тука е така!
  • 8 Пъпеша

    47 4 Отговор
    Манев - потомствен милиционер и член на БКП. Сега измекяр и гъзоблизач на сикаджийската тиква.
  • 9 Журналит

    35 3 Отговор
    Просто господина разпространява фалшиви фалшиви твърдения по КАНАЛ- 3 опитва се да съставя мнение на не мислещите които ворочем не са малко!!
  • 10 Гербер

    30 4 Отговор
    Много скоро,когато паднат от високото,тогава ще се усетят такива като този самооалепили се.
  • 11 констатация

    28 1 Отговор
    на изборите гласовете ни са без значение герб си имат 43 процента перманентно

    Коментиран от #16

  • 12 КРИБ

    34 5 Отговор
    На света няма по крадлива и по мутренска партия от ГЕРБ

    Коментиран от #21, #23

  • 13 mediator37

    30 4 Отговор
    Ами нормално е да е 43%. В тях влизат: 540000 държавни мърши хрантутници, на които ГРОБ непрекъснато вдига заплатите; 500000 цигани, на които вдига майчинските и социалните; обръч от фирми изпълняващи щедри държавни поръчки. Това е желязната кохорта от избиратели, които ще гарантират мандата на ГРОБ.

    Коментиран от #14

  • 14 Инкогнито

    23 2 Отговор

    До коментар #13 от "mediator37":

    И и станаха около 1 милион гласа а имащите право на глас са 5 милиона! ГЕРБ в монента имат реално не повечеот 10% гласувете на лумпените
  • 15 NikNay

    19 2 Отговор
    Манев, хайде стига с демагогия. Много отдавна вожда беше се закани че ще наказва всеки един от депутатите на ГЕРБ който не присъства на пленарно заседание . И какво стана едно нищо щом тиквата не може да си събере стадо за да се регистрират да има кворум и да работят. Значи няма санкции, няма глоби. . . . .
  • 16 Прав си

    17 3 Отговор

    До коментар #11 от "констатация":

    те са си поръчали тези проценти, и на следващите избори ще им ги изфабрикуват, затова отрано ръсят лъжите си, белким хванат дикиш!? Да ама не, българинът е осъзнал, вижда нещата, но е ленив, чака друг да му оправи живота, а той да си стои до топлата камина. Така няма да се получи промяна, с тази летаргия ще изпосталеем съвсем!
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Цокач

    16 3 Отговор
    Много противен дори и на външен вид.Заради такива имиджа на МВР е такъв.В тая партия са се събрали само наглеци правени по калъп.
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 ПЛЕВНЕЛИЕВ

    14 3 Отговор
    Със стари данни ,които датират от измамата, на последните избори.
    Герб , ще се радва и на 20%, СТИГА ДА ГИ ПОСТИГНЕ.
    Рейтинга, на Плевнелиев, не се ли счита, като успех на ГЕРБ?

    А рейтинга на Президента на Република България ,ДНЕС , защо не се споменава.

    Коментиран от #22

  • 21 СТАРОТО

    6 14 Отговор

    До коментар #12 от "КРИБ":

    има,има БСП плюс ФАТМАКА ама все пак НЕ ДОСТИГАТ ! хахаха
  • 22 СТАРОТО

    5 14 Отговор

    До коментар #20 от "ПЛЕВНЕЛИЕВ":

    ха,че на какъв рейтинг може да се радва ФАТМАКА-именно затова го няма в класацията този тъпоглавия? хахаха
  • 23 СТАРОТО

    4 14 Отговор

    До коментар #12 от "КРИБ":

    има,има КРИБ- по крадлива ,мафиотска партия-БСП в това число и ФАТМАКА ама този тъпоглавец все още ,ли се мисли за ПРЕЦЕДЕНТ?
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 СТАРОТО

    3 14 Отговор

    До коментар #17 от "Говнара метев":

    Метев, никак не е просто това население щом на всички избори до сега изритва комунистите от властта-хахаха Дори и скъпоплатения ФАТМАК ( месечна заплата -11000 лева) не може да им помогне,горките. Още много време ще подсмърчат покрай Министерския съвет!!! хахаха

    Коментиран от #29

  • 26 СТАРОТО

    9 2 Отговор

    До коментар #3 от "Петко":

    Петко и аз мислех да подкрепя майките ама като се вгледах по местата на "протестите" видях пълна СВИНЩИНА-фасове,хартии от опаковки и други боклуци сътворени все от протестиращите. СРАМОТА

    Коментиран от #37

  • 27 Иво

    15 0 Отговор
    Манев смени ги тия хапчета бе човек виж че имат странични ефекти като халюцинации гъзоблизане и други много вредни неща

    Коментиран от #32

  • 28 gnida

    8 0 Отговор
    Тъпа демагогия ! Това , че 43 % смята , че мандата на герб ще се осъществи , не значи че подкрепят мандата !
  • 29 КРИБ

    15 1 Отговор

    До коментар #25 от "СТАРОТО":

    Ти май си ГЕРБЕРИСТ партията на кухите тикви,по разсъжденията те разбрах щом не те интересува състоянието на държавата в момента а се радваш ,че комунистите не били на власт няма нищо ,че всички тикви са били членове на БКП
  • 30 Фатих Мехмед

    3 2 Отговор
    Ердоган има 105%
  • 31 Този десист

    5 0 Отговор
    Защото е завършил първи факултет на ВСШ МВР май се натяга напусто, щото чичко Дони, не понася кОманистите! А субекта явно в синче на дърти комуняги, та изглежда, без да се е преработил, на много по-възрастен
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Хаха

    7 0 Отговор
    Ами много ясно. Сами си печята бюлетините, сами си гласуват, сами се избират, сами си вдигат заплатите.... А повечето спите и дори не ходите на протестите. Ама иначе компетентни от всякъде. Били платени протестиращите и незнам си какво. На мен, защо никой не ми даде 2 лева и пак съм по протести? Защо нито един с който разговарям не ми предложи пари? По лесно е да оплюеш и да не идеш на протест от колкото да мръднеш г*за си от фотьойла... Лентяииииии... Вижте французите как се подкрепят. Нашата история помни само потъпкване на българския народ и бездействието му. Имаме няколко известни борци за свобода и ги пишем по всевъзможни места за да се гордеем с тях. Ама кой знае колко плюнки има хвърлени и срещу Ботев, Левски, Хайдут Пейо и други??
  • 34 .чомбо

    8 1 Отговор
    Манев,вероятно е чел някаква герберски статистика, че ги ръс
    И фантазия? Ако честно се отчитат резултатите едва ли би имал ГЕРБ и 15%? Манев ми падна в очите много, след депутатското в ГЕРБ. А, ГЕРБ, ДПС, СДС, БСП, НДСВ, ...са геноцид за българите. Манев не позна. ГЕРБ е с пъти по-малка подкрепа, заради лидера и
  • 35 Усмивката

    6 1 Отговор
    В света няма и такава държава.Здрава симбеоза между мафия и държава.Няма и такава държава където „вожда ”открито да казва ,че народа са тъпаци.А народа открито да му ръкопляска и припознава като свое дете.
  • 36 Алфа Ромео

    6 1 Отговор
    ГРОБ е избран реално от 15-20% от гражданите които имат право на глас , има и някъв процент купени или принудени от шефове си да гласуват за ГРОБ, 52% от гражданите не са гласували.

    Коментиран от #40

  • 37 Усмивката

    2 1 Отговор

    До коментар #26 от "СТАРОТО":

    Ами късно си излязъл бе дърто.

    Коментиран от #38

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Пройчо

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "Петко":

    Евала ти правя Петко. Много точно си го каза.
  • 40 Дон Сесар

    1 1 Отговор

    До коментар #36 от "Алфа Ромео":

    Реално погледнато при нови избори ГРОБ ще вземат 20-22%, БСП ок. 20%, ДъПеСе-То 8-9% и евентуално Разединените Мафиоти ако се запазат в тоя състав (НеФалиСлави,аБойко;
    ВоленМеРазбраОтрас и Атанас,Тодор,Андрей,Кирил и Асен) плюс Прецакай България на Николай Бареков и БезВоля на Веселин Марешки биха взели 10-12%.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове