Last news in Fakti

15 Декември, 2018 14:15 3 102 45

Светльо Витков: Да направим референдум за правата на хомосексуалните

  • хомосексуални-
  • референдум

Ако билборд рекламира паста за зъби, всички ли ще станат паста, пита Виктор Лилов

Светльо Витков: Да направим референдум за правата на хомосексуалните - 1

Билбордовете с хомосексуални мъже и жени имат за цел да заместят видимостта на гей двойките - двама мъже не биха се прегърнали на улицата, защото това е неприемливо за обществото, заяви Виктор Лилов, музикален мениджър и политик, който не крие сексуалната си ориентация.

На тия години вече съм по-толерантен, като млад беше страшно, коментира Светльо Витков, лидер на "Глас народен", който подчерта, че говори като хетеросексуален мъж. Не бих отишъл да замажа билборда с боя но и не бих го качил, обясни Витков.

„България е една от малкото страни в ЕС, които не са легализирали съжителството на еднополовите двойки“, подчерта Лилов. Той призна, че отначало не разбирал кампанията с билбордовете, но реакцията на обществото го притеснила. Лилов дори я сравни с фашизъм.

Според него обществото няма право да отнема права, затова на плаката пише: Различни хора, равни права.

И хетеросексуалните сме различни - едни харесват по-пълни жени, други - по-слаби и по-високи. Конкретизирайте какви права искате, нека направим референдум, предложи Витков. Главното му притеснение е, че подобни билбордове могат да се отразят негативно на детската психика.

Ако има билборд, който рекламира паста за зъби, не знам дали всички ще станат паста, контрира Лилов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ФАКТ

    44 2 Отговор
    Всичко си има граници и те не трябва да се прескачат току-така !!! Има си правила за всичко!!! Което не е редно ,не е и няма да бъде!!! Всеки човек може всичко да иска ,ама дали трябва!!!??????

    Коментиран от #3

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 мдаааа

    39 3 Отговор
    Перверзиите не са права-те се изживяват лично в живота без да биват натрапвани на другите с билболдове
  • 5 толерантен

    21 1 Отговор
    Обаче, ако билборд рекламира г.з, обществото става на г.з.
  • 6 Гоуст

    21 1 Отговор
    Светльо, "това не е библейско"
  • 7 Morgoth

    21 5 Отговор
    За либералите всичко което не им харесва е фашизъм. Всъщност фашизма е една чисто политическа система, която най-вероятно повечето и от обвиняващите и от обвиняемите нито са изучавали, нито могат да дефинират. Само са чували, че това е нещо много лошо, а част от тях дори бленуват по отминалия комунизъм, който има-няма е почти същия като фашизма.
  • 8 някой

    15 7 Отговор
    ако тоя плати за референдум да го прави...

    Коментиран от #36

  • 9 ах ах ах

    33 0 Отговор
    пастата за зъби е продукт и д и о т!Вашата "любов" продукт за консумация ли е???
  • 10 goni

    38 2 Отговор
    Хич не ми пука, кой с кого се е-е! Дали комшииката с мене, или мойта с комшията!:) Ама, да ми ги навират тия в очите! Да правят каквото си искат! Само да не парадират! Утре ще трябва да уважавам правата на содомитите и на педофилите!!! А, правата на животните и децата?! Не съм религиозен, но съм вярващ! Па, вземете отгърнете коя да е свещена книга! Няма значение дали е християнска, мюсулманска, или от долината на глинените гърнета! Никога, никъде няма да намерите една добра дума за тия! Не съм само аз! Сигурен съм че така мисли 99% от човечеството!

    Коментиран от #12

  • 11 гостт

    35 0 Отговор
    НЕ Е нормално да се натрапва на децата , че е нещо нормално да си ГЕЙ , не не е нормално защото няма потомство между двама бащи или две майки . Природата си знае работата не случайно сме такива , всичко различно от нормалното е БОЛЕСТНО СЪСТОЯНИЕ
  • 12 99%

    8 0 Отговор

    До коментар #10 от "goni":

    Що бе, цяла една религия, има за пророк педофил!

    Коментиран от #22

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Красавец

    8 8 Отговор
    Светлю, що не го д.......
  • 15 Ацо

    25 1 Отговор
    Тази агресивна кампания която се води ,цели непрекъсната провокация на обществото ни !И желания ефект е след това да се изкарат жертви!иначе никой не им пречи за нищо,всички знаем за Васко Найденов например ама това не пречи на хората да го харесват! А да сте го видели да го афишира! Баш педерастки номера!

    Коментиран от #30

  • 16 Генерал

    14 1 Отговор
    Тези билбордовете с хомосексуални мъже и жени е поредната форма на демонстрация, на парадиране и провокиране.
    Защо е тази агресия, към тези, които не одобряват тази реклама на хомосексуализма?!
    Омразата към хетеросексуалния, се прояви в публичното пространство под благовидната борба срещу хомофобията.
    'Вълците се преструват на агнета, а омразата говори с езика на любовта'
    Или някои не знаят, че хомосексуалистите са хетерофоби - лизбийките не понасят мъже‚ обичат жени‚ гейовити не понасят жени‚ обичат мъже. Кои тогава са по-нетолерантни към различните - хетерофобите или хомофобите??
  • 17 Генерал

    13 2 Отговор
    Те точно това целят с такива реклами-настройване на хората едни срещу други! Където има раздор-там цоцат НПО-тата.Не бих се учудил изобщо ако тия дето са сложили билбордовете и тия дето са ги 'вандализирали' да са на едно разпореждане.Важното е да има напрежение.Нищо, че по Конституция и според цялото ни законодателство всички сме равни!
    Нагли са си грантаджиите! Не били пропагандирали! И аз като видя плакат на секс с коза няма да стана козолюбец, ама това, не означава, че трябва да има такива!
  • 18 бял

    8 0 Отговор
    Има много по-важни неща за референдум,отколкото референдум за педалите,освен това не ми се харчат пари от нашите данъци за глупости
  • 19 Генерал

    12 0 Отговор
    В Българи през последната година, колко нападения е имало срещу хомосексуалисти?...
    За възрастните хора по-селата, които са подложени буквално на геноцид от циганите ще има ли подкрепа от Витков или просто всички сме равни, ама ЛГБТИ хората са най-равни?
  • 20 Сладурче

    9 0 Отговор
    Доста съм коментирала тази тема,зададена директно от консуматора!!!Не може никой да ми наложи противното,че видите ли ,може да съществува истинска любов между лесбийки или хомомъже!Аз си държа твърдо на позицията,че тези грешки на природата могат да си твърдят помежду си ,каквото желаят,само да не пречат на мирните граждани!Започват ли да се мотат в нечии крака,за да си прикриват плътските самозабравени гнусни удоволствия за тях,тогава стават черни дяволи за мен,иначе не ги забелязвам!!!Кой каквото иска да прави,само да не пречи...повтарям се...!!!А за билбордове ,как не,.,да изтичат там Златето,че се мисли много красива,ще скъсам веднага билборда...!Бон апети...!!!!

    Коментиран от #21

  • 21 ....

    3 0 Отговор

    До коментар #20 от "Сладурче":

    Исках да кажа,изтипосат...!!!!!
  • 22 goni

    0 0 Отговор

    До коментар #12 от "99%":

    Коя? Ако не е тайна?!:)
  • 23 Голям Слон

    18 2 Отговор
    Витков, някой да им е забранил да се обичат?! Не. Предлагам да направите билборди и с педофили. Защо не? Трябва да сме толерантни към извратенците. Нали на това ни учат европейските педофили?
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Гост

    3 0 Отговор
    В момента двама от тях,да не изпуснат клюките,коментират от хотела!Забележете часовете им на коментарите..!Имаме директна връзка с тях! Златка и Митка;!!!!

    Коментиран от #28

  • 26 ванката

    12 1 Отговор
    никой няма да позволи такъв референдум защото ще се разбере че 98% от населенито не желае да гледа и търпи педали!!! и още нещо абе тоя бургас уж големите батки голямата работа а един не се намери да изгори извратения уродлив билборд?!?

    Коментиран от #31

  • 27 SDEЧЕВ

    8 0 Отговор
    бИЛБОРДА Е ЗА РЕКЛАМА,ТОВА Е РЕКЛАМА НА СЪОТВЕТНИЯ НАЧИН НА ЖИВОТ, СЪОТВЕТНО ОПРЕДЕЛЕН ПРОЦЕНТ ОТ МЛАДЕЖИТЕ ЩЕ ВЪЗПРИЕМАТ РЕКЛАМАТА И ЩЕ ВРЪТНАТ ТАБЕЛАТА. НЯМА ДА СТАНАТ ПАСТА ЗА ЗЪБИ ,А ЩЕ ПОЧНАТ ДА УПОТРЕБЯВАТ ПАТА ЗА ЗЪБИ. ТОЗИ ЧОВЕК СЪС РОЗОВОТО САКО Е НАЯСНО С ТОВА,НО ИМА НУЖДА ОТ НОВИ ПОПЪЛНЕНИЯ ,КОИТО ДА РАБОТЯТ ВЪРХУ НЕГОВАТА ХАЛКА, НО ЗАЩО НИ ЗАНИМАВА С ТОВА? ЛОША РАБОТА ЗА НАШИТЕ ДЕЦА
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Лулу

    1 3 Отговор

    До коментар #15 от "Ацо":

    Да ,но преди това всички жени го харесваха ,включително и аз,след като разбрах ,ми падна пердето...!!!!Васко , Маско ,смешници...!!!!!

    Коментиран от #35

  • 31 Крокодила Гена

    1 2 Отговор

    До коментар #26 от "ванката":

    Какви 98% говориш колега ?? От къде толкова много хетеро те джендърите(----сите) са повече от нас.
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Бесен

    8 1 Отговор
    Ако си обратен нещо ти е сгрешено - трябва да се лекуваш, не да претендираш, че това е нормално!
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Джони

    1 1 Отговор

    До коментар #8 от "някой":

    Хиподила Светльо Витков и неговата партийка глас народен са рожба на генерала от ДС и БСП бригадир Аспарухов. В тази малка партия работи и вербовчика на агент Буда премиера б.борисов или така нареченият малкия Маджо.
  • 37 Дядото

    6 1 Отговор
    Абе те всички няма да станат паста, ама някой може да иска да опита тази паста! Затова няма да му се натрапва и агитира да я опитва! С времето сам ще си я открие. И не разбрах какви са тия по различни права от моите? Вие потъпквате правата на нормалните ,като пропаганвате , идеология на болни хора да вие сте болни и трябва да се лекувате за да станете нормални. Правете каквото искате само не се опитвайте да агетирате, че това е нормално.
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Хахо

    1 0 Отговор
    Какъв референдум тези обратните нетрябва да имат права , те са болни и трябва да се лекуват в психиятрия а не плакати по улиците.
  • 40 гощо

    0 0 Отговор
    Светльо си е едно просто момче! Кокаина съсвем му е изпилил мозъка!
  • 41 жигитайците

    0 0 Отговор
    За хомосите са виновни селяните! Не се шегувам!
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 ПЕНКО

    0 0 Отговор
    ЕДНА БЪЛГАРСКА БАБА/ ОТ МОЕТО ВРЕМЕ / БИ КАЗАЛА- С НАЙ ГОЛЯМА ОБИЧ : " МИ ТО НЕЩО Е БОЛНО ДЕТЕТО " !!!!!!!!!!!!!!!!
  • 45 опа

    0 0 Отговор
    Обществото, а и според природата се приема за НОРМАЛНО една двойка да може да създаде поколение. Щом не може, не искам да ги гледам да се целуват по улиците. И да ми ги натрапват със закон да имали права или да ги харесам. Няма как да стане.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове