Last news in Fakti

2 Април, 2012 09:23 1 487 0

3 коли изгоряха в село край Сандански

  • кола-
  • изгоряла-
  • изгорели коли-
  • сандански
3 коли изгоряха в село край Сандански - 1
Снимка: БГНЕС

Три леки автомобила изгоряха за една нощ в село край Сандански, предаде БГНЕС.

Огненият инцидент е станал към 3.30 часа тази нощ в село Катунци. Изгорели са два автомобила Фолксваген и един Форд. И трите автомобила са били паркирани на разстояние от 2-3 метра един от друг пред единствения жилищен блок в най-голямото село в община Сандански. Два от автомобилите са изгорели напълно, а третият до половината. Те са собственост на Николай Синчуков, Георги Манолчев и Маринополски.

Манолчев е бивш управител на ВЕЦ-овете край Катунци. Пожарната е пристигнала след като автомобилите са изгорели, тъй като тя идва от Сандански, който се намира на 25 км от Катунци. Най-вероятно автомобилите са били запалени умишлено, но това ще се установява от компетентните органи. Оглед ще бъде извършен от специалисти от РЗ ПБЗН и РУП-Сандански. Според местните хора такъв масов палеж в Катунци не е имало от години.

БГНЕС припомня, че за 4 месеца и половина опожарените коли в страната са над 85, а в София са над 60.

От полицията в Бургас  съобщиха за горял Mercedes ML 270 CDI, с бургаска регистрация, собственост на 50 годишен бургазлия, паркиран в двора на хотелски комплекс «Чифлика» в с. Писменово.

Пожарът е потушен от един противопожарен автомобил и двама огнеборци. От извършения първоначален оглед не са констатирани данни за умишлен палеж. Вероятно пожара е възникнал от неизправна ел. инстилация, като е изгоряла предната част на автомобила и двигателя.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА