20 Януари, 2019 17:49 9 067 53

Шофьор наби полицай

  • полицай-
  • побой

Инцидентът е станал в столичния квартал „Дружба“

Шофьор наби полицай - 1

Днес към 15.00 часа бил получен сигнал за пътен инцидент между два леки автомобила в района на столичния квартал „Дружба“.

Това съобщиха от полицията.

При пристигане на място, екип на пътна полиция е установил единия от водачите – 33-годишен, който започнал да ги обижда и заплашва. След последвало предупреждение за неговото задържане, мъжът проявил явна агресия, посегнал на единия от униформените и му нанесъл удар в ръката. Служителят на реда е прегледан и освободен за домашно лечение.

Нарушителят е задържан в столичното Осмо РУ, работата по документирането на случая, както и по издирването на другия участник в пътния инцидент, продължава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 патриотъ

    91 36 Отговор
    Искали са му по голям рекет полицаите!Ама това не са полицаи,ами униформени узаконени рекетьори на държавата!

    Коментиран от #39

  • 2 Alfa Romeo

    91 36 Отговор
    Браво на човека! Ма малко удар в ръката и свинята веднага вкъщи да му плащаме болничен!!!!
  • 3 Генералът

    51 35 Отговор
    Абе нагли тези бандити. Пищов нема ли този униформен. Ама тя наша бюрокрация ще го кара да пише цял ден за един предопредителен изстрел.
  • 4 Слав

    110 10 Отговор
    Нещо не разбрах - един удар в ръката е равносилен на набиване? Това търсене на евтини сензацийки докарва хората до истерии. Де'б@ тъпите ви писарушки! Колко ви плащат да насявате злоба и страх в хората? Изроди!
  • 5 tctcttct

    23 7 Отговор
    чух,бил му раздробил черепа...tcttctcctct
  • 6 Anom

    43 14 Отговор
    И?
    Лакеите на властта имат две функции :
    Да ядат бой, защото никой ням респект към тях.....
    Да пазят белия рейс от народната любов....
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 К.К.

    21 4 Отговор
    Това е новия начин за борба срещу престъпността, пращат двама полицаи, изкарват си яда върху тях и положението се успокоява.
  • 9 Каракачанов

    21 6 Отговор
    Идвам след малко в Дружба, мислете му ако са ви незаконни панелките

    Коментиран от #53

  • 10 Shoot

    40 5 Отговор
    В братска Америка вече щяха да му пишат некролога, ама в Тикволандия милиционерите пазят само властта, нищо друго не ги интересува... затова ги бият, където ги видят!
  • 11 mustafa

    19 10 Отговор
    Що пък на ръката бе направо на грозната му кратуна.Браво на човека.И стига сте писали глупости сякаш човека е виновен.Публикувано във факти.бг: Служителят на реда е прегледан и освободен за домашно лечение.Сякаш го ..... някои негър,ама и тия дни ще доидат.

    Коментиран от #33

  • 12 ХУЗИ

    38 16 Отговор
    ЗА ВСИЧКИ Е ЯСНО ЧЕ НОРМАЛЕН ЧОВЕК НЕ СТАВА ПОЛИЦАЙ.ПОВЕЧЕТО СА НЕКАДЪРНИ ЗАЯДЛИВИ ОЛИГОФРЕНИ В НОРМАЛНИЯ ЖИВОТ НЕ БИХА УСПЕЛИ . НОРМАЛНО Е ДА СИ ИЗПРОСЯТ БОЯ .ЗА ЖАЛОСТ ТОВА Е ИСТИНАТА. ПРОВЕРЕТЕ МИНАЛОТО НА ВСЕКИ ЕДИН И ЩЕ СЕ УБЕДИТЕ.

    Коментиран от #35

  • 13 Bubbles

    16 22 Отговор
    Така така, ся да му лепнат 5 годинки ефективно та да видим дали пак ше посяга на полицай гнидата!
  • 14 1234

    31 7 Отговор
    Най вероятно милиционерите лъжат! Това вършат, докато не се занимават с някаква престъпна дейност!
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Мони

    10 2 Отговор
    Дрън Дрън
  • 18 Дядо Йоцо гледа

    20 3 Отговор
    В САЩ годишно загиват около 300 полицаи при изпълнение на служебния си дълг, при престрелки с разни бандити и при други не предпазливи действия на водачи на МПС по пътищата и магистралите, в нашата мила Родина полицаите са изключително неграмотни по отношение на безопасност, по време на нощни дежурства не носят бронирани жилетки, приближават спрени я автомобил като на парад, тоест като пушечно месо, питам го мога ли да си сваля ръцете от волана, а той неграмотника ми се изправил до стъклото в цял ръст и ми вика прави каквото искаш, ако това беше в САЩ, досега да го бяха гръмна ли още на първото дежурство, с една дума на този бияча ако това беше в САЩ още с първите агресивни думи щяха да му пуснат един контролен в главата, спомнете си за племенника на Гала, какво му се случи като излезе с нож срещу полицай те в Чикаго.

    Коментиран от #20

  • 19 Я гледай

    19 3 Отговор
    Голям бой му е ударил. Ощипал го по ръката.
  • 20 Пенсионер

    11 6 Отговор

    До коментар #18 от "Дядо Йоцо гледа":

    Приятел ,научи че освем запетайки има и точки. Изречението ти е от София до Пловдив.

    Коментиран от #52

  • 21 Бъгарин

    23 6 Отговор
    Браво всеки ден да ги бият
  • 22 Умният милиционер

    12 4 Отговор
    Ха-ха-ха, български милиционерчета. Не им се сърдете. И те някога ще пораснат...
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 боцмана

    21 5 Отговор
    Ами като правят за бой , няма само циганите да ги бият , нека и българи да ги поошамарят!
  • 25 Гост

    12 20 Отговор
    Толкова хейт към ченгетата от такива социопати - накъде отива тази държава? Дали е кука или чистач, докато не се научите да уважавате труда на другите, ще си останете същите боклуци. Повръща ми се от неграмотни злобари!

    Коментиран от #29, #43

  • 26 M1 Yamaha

    12 3 Отговор
    Закон:Нямаш право да посягаш на полицай!
    Бай Тошо мили,къде си?
  • 27 kiro

    3 5 Отговор
    Братя, веднага да му се бутне къщата и да се види, дали няма комшии с незаконни бараки. Няма да допусна да ми бият момчетата....
  • 28 Pompev

    7 6 Отговор
    Толкова корумпирани ченгетата - накъде отива тази държава? Дали е полицаи,прокурор или съдия, докато не се научите да уважавате труда на другите, ще си останете същите боклуци. Повръща ми се от неграмотни злобари!
  • 29 Pompev

    5 4 Отговор

    До коментар #25 от "Гост":

    Толкова корумпирани ченгетата - накъде отива тази държава? Дали е полицаи,прокурор или съдия, докато не се научите да уважавате труда на другите, ще си останете същите боклуци. Повръща ми се от неграмотни злобари!

    Коментиран от #30

  • 30 Гост

    6 5 Отговор

    До коментар #29 от "Pompev":

    Опитът ти да ми перефразираш думите е толкова жалък, че чак не ми се коментира. Каква корупция изобщо намесваш, като ченгетата са отишли да помагат при скандал? Наистина има страшно много жалки безмозъчни душици, които носят главите си само за равновесие и хейт!

    Коментиран от #37

  • 31 малииии

    5 4 Отговор
    Публикувано във факти.бг:.......мъжът проявил явна агресия, посегнал на единия от униформените и му нанесъл удар в ръката.......D А представяте ли си да му беше тряснал две яки крошета в милиционерската тиква!
  • 32 дейвид

    5 4 Отговор
    Има версия че полицая сам се е подхлъзнал и паднал.Арестуват човека без вина.Поредно превишаване на права от МВР служители.Наказание!
  • 33 пипи дългото чорапче

    6 2 Отговор

    До коментар #11 от "mustafa":

    Ами ако си го е заслужил?И аз мразя да псувам,но сега при това правителство ако остане ще се усъвършенсвам като каруцар
  • 34 Радо

    6 3 Отговор
    Сигурно е бил параполицай!...кака може един таксиджия да набие един джандарин???...това е абсурд според мен - джандарите трябва да са високи поне 180 см., за да всяват някакъв респект в обществото с ръста си на първо четене, както се казва...аз съм 183см.....спират ме разни млади полицайчето по 170см. 60кг . с палката и пищова и ми и скат документите за проверка...и ми става едно смешно такова - хем са младички , като сина ми на по 26-7години, хех са един хилави и недоносени - е това може ли да е полицай...ше им обърша по два шамара и ва двамата и ще им взема пищовите и ще ги закарам в КАТ при колегите им, да не мръзнат на пътя.
  • 35 СОБТ

    2 2 Отговор

    До коментар #12 от "ХУЗИ":

    Нахлузи,на повече от половината от тях на малкият пръст не можеш да стъпиш,ще те купят и ще те подарят без да разбереш,заедно с парцалите и кредитите ти в банките.
  • 36 adsfg

    3 2 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Нарушителят е задържан в столичното Осмо РУ, работата по документирането на случая, както и по издирването на другия участник в пътния инцидент, продължава.
    И какво излиза че другия участник в инцидента си е бил камшика и те хващат човека който може би няма вина.
    Ами освен да земе да ги почерпи по едно за добре свършената работа.
  • 37 Хейтър

    1 6 Отговор

    До коментар #30 от "Гост":

    Аз пък си мисля, г-н Гост, че не всички тук са неграмотни и злобари. Но да повтаряш думата "хейт", защото нямаш достатъчно пълен речник си е леко неграмотно, без да влагам някаква обида разбира се.

    Коментиран от #42

  • 38 Ала-Бала

    2 0 Отговор
    Искам в България да има филма “Чистката”!!! Така,тази държава ще стане не просто райско кътче,а самия Рай!!!Всички сме ставали свидетели на човешки неволи някакви.... и на такива налагащи просто ,намесата на ТИЯ (няма да изброявам “суперлативите” от “грамотните” коментарчета) полицаи,които “без причина” ВИНАГИ,бият!!!!А дали ни е стискало да оставаме,след като дойдат въпросните,за да се занимаят с нещо от което самите вие ,като свидетели (влогъри) гледате да избягате,(щото обикновено по форумите сме нинджи),и да видим как летят плюнки,вадят се ножове,сипят се безкрайни заплахи за убийства,насилие(за майките и стринките ,вие се сещате)уволнения,коментари кой,кого познава,”свалят се пагони”,плащат се заплати.....ако ви стиска добавете....И накрая,защо питам аз въобще търсите полиция,като такава нямало....кой дава заключения,че няма,кой е контролния орган,по какви критерии се определя,че няма полиция?!?! По кой закон се вадят разни телефонченца и се снимат (каквито и да е служители)по време на изпълнение на служебните им задължения,като храчите униформите,защо по цял ден и нощ МУЧИТЕ,някой да ви решава проблемите,явно сте достатъчно ГРАМОТНИ,НАЧЕТЕНИ,РЕДОВНИ ДАНЪКОПЛАТЦИ,СЪВСТНИ ГРАЖДАНИ и най-вече МИРОЛЮБИВИ,СКРОМНИ и НАБОЖНИ!!!
  • 39 vasik atanasova

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "патриотъ":

    АБСОЛЮТНО ВЯРНО
  • 40 Хасанчо

    3 2 Отговор
    Пак не вярно написано. Това не е е ударен полицай . Това е ударен бирник служител на държавния законен рекет и НАП. От 30 години КАТ само свалят реномето на Полицията като цяло . Въоръжени касиери са тея уж "Служители". Кому служат обаче и с какво освен пари да събират. Не съм видял ни да "регулират" ,ни да помагат за трафика и движението. Да им взимат пищовите ,докато не са ги взели хората и да ги зачисляват целия КАТ към НАП . Бирници такива нещастни . И повечкото в джоба ,дори след увеличението на заплатите им. Колкото намаляха убитите и потрошени на пътя ,толкова намаля и корупцията при тях . Тоест-никак. Нула ,зеро. Още мъкнат прасета ,пари дават ,връзки чрез родата търсят младото полицайче катажия да става . Всичко ни връща на зад към средни векове и турско робство. Тези ни обират с всичко като за последно ,защото им е последно ,шибаняшки политици.
  • 41 Стикс

    3 1 Отговор
    Така ще е, докато ченгетата вървят против народа си, тепърва ще ядат бой! Не стига, че властимащите са против народа, а насъскват и полицаите като верни техни кучета да ни тормозят! Полицията трябва да са винаги в помощ на обикновения човек, а не обратното, защото и те са част от нас! Чудно обаче - не знаят ли това?! За сега решението е да застанем зад разумните и интелигентни полицаи, които подкрепят народа и виждат колко болна и нефункционална е с-мата, а за останалите бой по каските, докато им дойде акъла! 💪🏿
  • 42 Гост

    1 0 Отговор

    До коментар #37 от "Хейтър":

    А аз пък си мисля, че като няма какво конкретно да кажеш, май е по-добре да замълчиш. Пък кой колко богат речник има, едва ли точно ти може да квалифицираш на база някакви изсмукани от пръстите доводи. Точно веднъж съм го използвал думата "хейт" във всяко мнение, което е далеч от тавтологията, която се опитваш да ми вмениш. Но сигурно работиш в ЦЕРН, за да се изказваш толкова високопарно относно интелекта на хората, нали?
  • 43 Ааааааа....

    2 2 Отговор

    До коментар #25 от "Гост":

    Яж ми кобака тогава,педеруга такава,джендър....

    Коментиран от #45, #50

  • 44 Рамбо

    3 2 Отговор
    АДМИРАЦИИ !!!!!!!
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 КАТ

    2 1 Отговор
    Я по бързата процедура и после полицаите да му отровят живота,да си знае следващия път.
  • 47 567Y8UIO

    1 1 Отговор
    O ДА ВИДИМ КАКВО ЩЕ СТАНЕ КАТО НАПРАВЯТ 30 В НАСЕЛЕНИТЕ МЕСТА И 80 НАВЪН.ЩЕ ПРЕЛЕЕ ЧАШАТА МАЙ.
  • 48 567Y8UIO

    0 1 Отговор
    O ДА ВИДИМ КАКВО ЩЕ СТАНЕ КАТО НАПРАВЯТ 30 В НАСЕЛЕНИТЕ МЕСТА И 80 НАВЪН.ЩЕ ПРЕЛЕЕ ЧАШАТА МАЙ.
  • 49 Да и

    3 3 Отговор
    в последствие се разбра, че арестувания е набеден за побойник от "органите", на които задължението е и да са честни и обективни. До кога ще скалъпват истории и ще набеждават хората! Кой ги подучва тия полицаи така нагло да лъжа и няма ли да започнат да се разследват и преследват такива престъпления?!
  • 50 Гост

    1 0 Отговор

    До коментар #43 от "Ааааааа....":

    Ела да ти избия зъбите и да видиш кое е педерунгел. И модератора ако ще трие мнението ми нека обърне внимание и на твоето. То бива малоумно модериране, но такова не бива.
  • 51 ЛОВЕЦ

    1 2 Отговор
    ПОЛИЦАЙТЕ ТРЯБВАЛО НА МОМЕНТА НА ТОЗИ ДА МУ РАЗБИЯТ ЗЪБИТЕ И БОЙ ЗА НАЗИДАНИЕ НА ДРУГИТЕ ПОМЕЛЕТЕ ГО ОТ БОЙ ДО ПРИПАДЪК А ПЪК ДА ВИДИМ ДАЛИ ПАК ЩЕ УДРЯТ
  • 52 гост

    0 0 Отговор

    До коментар #20 от "Пенсионер":

    Пък ти сЪ научи, че няма таквЪзи дума "освем"
  • 53 главния секретар на ме ве ре

    1 0 Отговор

    До коментар #9 от "Каракачанов":

    и аз трьгвам сьс тебе ,това незабавно трябва да приключи .
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове