26 Януари, 2019 15:12 3 884 75

Нинова: България е в клинична смърт

  • бсп-
  • 49-и конгрес-
  • корнелия нинова

Корабът на властта потъва. Първи го напускат патриотите, коментира тя

България е в клинична демографска смърт и изчезва. Това заяви лидерът на БСП Koрнелния Нинова по време на 49-ия конгрес на партията.

Днес ще разговаряме и ще вземем решение за бъдещето на всеки един от нас в България и Европа, посочи тя и допълни, че през всичките години управляващите се купували политици от всички икономически цветове.

В последните 10 години на ГЕРБ към проблемите се добавиха нови. В България се установи авторитарна власт и свободното предприемачество е убито, свободата на словото е потъпкана, разгражда се държавността, заличава се разделението на властите, държавата е превзета и народът е поробен, захапа социалистката управляващите.

"Това не може да продължава, защото този модел ни убива и трябва да бъде сменен", призова тя.

Проблемът не е в държавното устройство и Конституцията, а в нейното грубо погазване, предупреди Нинова.

Корабът на властта потъва. Първи го напускат патриотите, коментира соцводачът.

Правителството мисли само за собственото си оцеляване, каза Корнелия Нинова. Докато те си правят дискотека и диджеят им пуска сини и червени лампи, гаснели много други лампи, по думите ѝ.

ГЕРБ са десетгодишно минало, подчерта лидерът на столетницата. Тя поиска обединение по някои важни за страната приоритети.

Ще отменим едноличната власт, каза Нинова.

Тя обеща да спре войната между президентството и другите институции. Ще има правила за правене на бизнес за всички, закани се лидерът на БСП. Който граби от обществена поръчка, ще се сблъскат с цялата държавна машина, подчерта Нинова. Тя ще гони калинките от държавната администрация. Левицата ще връща държавата в ключовите сектори на икономиката.

Продължава заграбването на държавните богатства, смята червеният водач. За пример тя посочи концесията на летище София. Социалистката се обяви за родно производство. Червените ще топят регионалните различия. Всяка политика ще бъде регионализирана.

Нямаме кадри, ще си произведем, обеща Нинова. Българската земя ще се използва за изхранване на българския народ, иска тя. БСП обеща грижа за общинското и държавно здравеопазване.

Корупцията е законово заложена, недоволна е лидерът на червената партия. Тя се обяви за електронно управление като начин за борба с корупцията.

За евроизборите Корнелия Нинова посочи, ще ЕС е в криза. Общността се грижела за третия пол и Истанбулската конвенция вместо за младите. Левицата в Европа също допусна своите грешки, смята тя.

Досега ГЕРБ бяха узурпирали европейската идея, коментира червеният водач. ГЕРБ са антиевропейска партия, допуснаха пробив в сигурността на Европа, каза тя, визирайки издаването на българско гражданство срещу заплащане.

Не сме второ качество хора, за да ядем второ качество храни, заяви още лидерът на левицата.

А новите евродепутати на левицата щели да защитават нови ядрени мощности у нас, отмяна на санкциите срещу Русия. Те ще са против Истанбулската конвенция, против пакта за мигрантите, против джендър идеологията.

Не подценявайте европейските избори, призова тя червените активисти. Можем да отстраним ГЕРБ от властта, ако изборите са честни, можем да ги спечелим, каза Корнелия Нинова. А герберите били царе на манипулациите и фалшивия вот. Тя отказала офертата на властта да е председател на НС, защото това щяло да е облага за стотина червени, но предателство към един милион избиратели на столетницата. Властта за червените не била самоцел.

Вие сте невероятни бойци, колеги, похвали Нинова червените депутати.

Промяната в България започна, категорична бе тя. Соцлидерът настоя българите да не се страхуват. Силата не е в политиците, силата е във вас, обърна се Корнелия Нинова към народа.

Конгресът да излезе с декларация за Елена Йончева

"Конгресът да излезе с декларация в защита на Елена Йончева". Това поиска лидерът на БСП Корнелия Нинова по време на 49-ия конгрес на столетницата.

ГЕРБ ни превърнаха в премиерска република и днешната изпълнителна власт използва съдебна власт, за да прикрива корупциите и да наказва инакомислещите, захапа тя управляващите.

Всичко придоби конкретен израз в политическия процес, организиран срещу Елена Йончева, обясни Нинова и припомни разследванията на Елена Йончева.

В последния месец тя направи разследване, което ще тръгне по БСТВ и ще докаже с документи и свидетели корупцията по най-високите етажи на властта. Там отговорност няма да носи чиновник, защото става въпрос за сговор в Министерския съвет за корупция, подчерта лидерът на столетницата.

Йончева е атакувана заради разследване за корупция от Министерския съвет и това са последните опити на диктатурата да се задържи на власт, отбеляза Нинова.

Елена Йончева е обвинена за пране на пари по разследването за финансови операции със средства, присвоени от КТБ.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 АЛОООООО

    59 88 Отговор
    ТАЗИ НИ ИЗКАРА ПРЕД ФАЛИТ НА ДЪРЖАВАТА?????БЕЗПРЕЦЕДЕНТНО НАГЛИ В СТИЛ КОМУНИСТ!!!!!!!!!
  • 2 Историята

    89 23 Отговор
    ВЗЕХА ЗЕМЯТА НА ХОРАТА И ГИ НАБУТАХА В ПАНЕЛКИ А ТЕ СА МИЛИОНЕРИ, НЯМА МИЛИОНЕР У НАС КОЙТО ДА НЕ Е БИЛ ДС или родителите му

    Коментиран от #62

  • 3 анонимен

    54 35 Отговор
    благодарение на бкп, която ограби народа. взе му земята и го направи роб на заплата. с ограбеното някои от престъпниците направиха империи в които при капитализма плащат малко на работещи бедни.

    Коментиран от #5

  • 4 Alpha_Lone_Wolf

    45 17 Отговор
    Ами оставете го тоя кокал де, първо беше кокалът преватизация, сега кокала еврофондове. Навсякъде по администрациите и комисиите, все червено-сини боклуци.
    Все гледате първо вие да го лапате кокала и пречите на малкия и средния бизнес.
  • 5 Хитрия

    13 11 Отговор

    До коментар #3 от "анонимен":

    ЕНП се договаря 10 г.с твойте комунисти!
  • 6 анонимен

    16 18 Отговор
    каквото си посял, това жънеш...
    на вратата тропат милиони бежанци от африка и арабските държави. строявайте пачките на границата да ви пазят, комунисти!
  • 7 ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ

    43 16 Отговор
    НАМЕРЕТЕ СИ ПОЛИТИЦИ КОИТО ДА НЕ СА БИЛИ ДС. НАЛИ МНОГО ПОДСКАПАХТЕ 1989Г.НАВИ СЕГА ДЕМОКРАЦИЯ ПО БЪЛГАРСКИ КАТО НЕ ИСКАТЕ СОЦИАЛИЗЪМ ПО БЪЛГАРСКИ!! ГЛУПОСТА ВИ ОТ 1989Г.СЕГА Я ПЛАЩАТ ВАШИТЕ ДЕЦА И ВНУЦИ!
  • 8 ЦРУ

    28 21 Отговор
    върни РАФАЕЛО в БГ ...бе како !!! и ще станем повече . Не .че няма да го върне .ами и тя се гласи да си кара старините в САЩ !
  • 9 Збигнев Бжежински

    26 26 Отговор
    Ти се не види и опозицията, ти се не види и чудото! Затова ГЕРБ дерибействат - щото другите са дваж по-зле...
  • 10 Комуниста

    26 26 Отговор
    СДС приватизацията ГЕРБ фондовете къде търсите в тази сметка БСП? Сега плащате данък за гяволиите си от 90те бг тарикатчета

    Коментиран от #66

  • 11 историка

    41 31 Отговор
    Нима лидерката на червената мафия забрави колко пъти България банкрутира под ръководството на червените боклуци от БСП ?

    Коментиран от #30

  • 12 анонимен

    29 9 Отговор
    Маркс се обръща в гроба, какви психопати е създал в поредния безмислен "режим". Всички режими са обречени защото са срещу Божиите закони!
  • 13 ФЕНИКС

    39 16 Отговор
    Щом пюете по БСП пожелавам на ГЕРБ да управляват още минимум 10 години здраве на ГОСПОДИН Бойко Борисов

    Коментиран от #14

  • 14 анонимен

    34 33 Отговор

    До коментар #13 от "ФЕНИКС":

    По добре герб, щото с тия прости роби ще вземат да назначат чистачката на бай тошо после.
  • 15 Джудже

    45 19 Отговор
    Според мен Нинова скромничи. За сегашната ситуация, заслугата не е само на ГЕРБ, а и БСП изиграха главна роля в унищожението на България.
  • 16 КАЛИНКА ШАНТОНЕРКА

    37 26 Отговор
    ЦЯЛАТА БЕСЕПЕРАСТКА ВЪРХУШКА В ЗАТВОРА НАЧЕЛО С БИВОЛИЦАТА ИМПЕКСОВА.!!!
  • 17 Минаващ

    31 14 Отговор
    България е бита карта от 681 година.Имахте един кратък период на възход и това беше.Българинът няма дарбата да управлява.Господин Балкански умее да яде,пие и краде.Разпродадохте държава за жълти стотинки,източихте разни банки и принудихте бащите и старите да ровят в кофите за смет.С две думи....гола вода сте.

    Коментиран от #22

  • 18 Петко

    14 4 Отговор
    Браво пролет след 30г . И налъмите ще цъфнат!!!
  • 19 Кмета

    18 21 Отговор
    Само ГЕРБ, нека ви изтискат и жизнения сок до капка българчета само ГЕРБ! БСП са лошите.
  • 20 Кмета

    21 14 Отговор
    Вижте ГЕРБ какви хубави магистрали ви направи ааа нямате пари да се возите по тях след10-20 г. и заплатите ще ви оправим не се притеснявайте!

    Коментиран от #67

  • 21 Живите мъртви на България

    22 19 Отговор
    Ако Нинова милее за България ще разпусне БСП. Те са в същия кюп като ГЕРБ, ДПС, ОП и т.н. Сегашната партийна система трябва да бъде унищожена
  • 22 onq s konq

    8 7 Отговор

    До коментар #17 от "Минаващ":

    Ха ха,"МИНАВАЩИЯ"-ОТ КЪДЕ ИДВАШ И КЪДЕ ОТИВАШ?А по пътя за там за където си тръгнал СРЕЩАШ ЛИ ХОРА КОИТО ПЪК СЕ ВРЪЩАТ?И все пак преди да си тръгнеш в "твоята си посока" ...НЕКОЙ ЛЕВ НЯМА ЛИ ДА ОСТАВИШ,та да се почерпим за твое здраве?Щото тъй само да си губим времето да те четем,пък насреща да няма нищо...А ако нямаш,кажи си-не е срамно,ще те разберем:)
  • 23 ЦРУ

    11 14 Отговор
    ВСИЧКИ се страхуват от ДБ -ист.десни . Тръгват със /летящ старт /- 300 000 + гласа. А включи ли се и НФСБ - 500 000+ ...ВЗИМАТ ВЛАСТТА ...Б.Б. 10 год. ПРЕЗИДЕНТ ….и прехода СВЪРШВА ! Това БСП се разпада....дпс остава с 10 депут….другите в КАУША ...начело с доганя …..Вместо магистрали - НОВИ ЗАТВОРИ ...и конфискация на откраднатите пари ….а БСП е в опозиция ….някъде до 3 000-та година !

    Коментиран от #25

  • 24 БръмммммБамБуммм

    13 7 Отговор
    Всичко участвало във властта от 2000 година насам трябва да мине през обстойна полиц-прокурорска проверка и да им бъде конфискувано имуществото. Задлъжняхме още милиарди а оправия няма... Замислям се за емиграция със всичко що ми е род от мало до голямо!
  • 25 Д-р Фройд

    7 7 Отговор

    До коментар #23 от "ЦРУ":

    А хапчетата кога ще си изпиеш?
  • 26 Бююкек Угуз

    9 6 Отговор
    Българина си ратай по душа и не ме очудва това което се случва.

    Коментиран от #28

  • 27 К Нинова

    27 11 Отговор
    За това синът ми стана американски гражданин и прехвърлих всичко крадено от приватизацията в щатите
  • 28 Юрумба

    9 5 Отговор

    До коментар #26 от "Бююкек Угуз":

    А бе верно тези какви са роби и търпят ниски заплати и високи цени това можеш да го видиш само Централна Африка
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Киро

    2 0 Отговор

    До коментар #11 от "историка":

    Скоро ще сгазиш човек на пешеходна пътека.

    Коментиран от #49

  • 31 Антисоциалист

    20 12 Отговор
    Господа, всяко от управленията на БСП довеждаше държавата ни до фалит. Управлението на докарания от социалистите Симеон Самозванец доведе до още един фалит - от продажбата на българските държавни газови нефтени концесии в Либия държавата ни плати обещетения за заразяването хиляди либийци при соц-СПИН далаверата с кръв . И така - до тук са поне три фалита. Тези фалити за г-жа Нинова не са "клинична смърт". От тях тя е спечелила и то много, та си е купила държавната външнотърговска организация - "Техноимпекс"! Не е смърт за нея и смъртта на либийците - майки и деца! За нея е смърт истината и да не управлява. Тъй да е.
  • 32 КОЧА

    17 10 Отговор
    СМЬРТ НА КОМУНИСТИТЕ ДО ЕДИН СМЬРТ ...
  • 33 Ха ха

    17 5 Отговор
    Абе не знам , но гледам по телевизията дават как армията чисти със съветски ЗИЛ снегорин роторен от седемдесетте години на миналия век пътищата на европейска България 21 век.Е това какво е

    Коментиран от #68

  • 34 МАМАТА

    23 12 Отговор
    МИСЛЯ ЧЕ БСП- БКП СА В КЛИНИЧНА И ДЕМОГРАФСКА СМЪРТ АКО ОЩЕ 5-10 ГОДИНИ НЕ ВЗЕМАТ ВЛАСТТА МОЖЕ ДА ОСТАНАТ В ЛОШАТА НИ ЧАСТ ОТ ИСТОРИЯТА. Г-ЖО НИНОВА МОЖЕ ДА СИ ГОВОРИТЕ В ПАРТИЯТА НО НЕ ВЗИМАЙТЕ НИКАКВИ РЕШЕНИЯ ЗА ХОРАТА КОЙТО НЕ СА ГЛАСУВАЛИ ЗА ВАС А ТЕ СА В ПЪТИ ПОВЕЧЕ ОТ ВАШИТЕ ГЛАСОПОДАВАТЕЛИ. В ПОСЛЕДНИТЕ 10 ГОДИНИ ГЕРБ НЕ ВИ ДАВА ВЛАСТТА И ЗАТОВА ТОЗИ МОДЕЛ УБИВА НЕ НАС А ВАШАТА ПАРТИЯ КОЙТО НЕ Е СВИКНАЛА ДА РАБОТИ А САМО ДА К....... .ДАНО БКП -БСП И ПРОЧИЕ ИМЕНА ДЕТО СМЕНЯХТЕ НА СТОЛЕТНИЦАТА ОСТАНЕТЕ В МИНАЛОТО. ЩЯЛА ДА СПРЕ ВОЙНАТА МЕЖДУ ПРЕЗИДЕНТСТВОТО И ДРУГИТЕ ИНСТИТУЦИИ .ЗА КОЙ ИНСТИТУЦИИ ГОВОРИШ ПАРЛАМЕНТА И ПРАВИТЕЛСТВО С ПРЕЗИДЕНТА КАК НЯМА ДА Е СПРЕШ ВОЙНАТА НАЛИ ПРЕЗИДЕНТА Е С ВАШАТА ПОДКРЕПА ИЛИ ВАШ КАНДИДАТ. КАК ЩЕ ВЪРНЕШ ДЪРЖАВАТА В КЛЮЧОВИТЕ СЕКТОРИ КАКТО ЕДНО ВРЕМЕ В ТКЗС. ДЪРЖАВНИТЕ БОГАТСТВА НЕ СЕ РАЗГРАБВАТ СЕГА А ЕДНО ВРЕМЕ КОГАТО СЕ РАЗДАВАХА НА ОПРЕДЕЛЕНИ ХОРА И СТРАНИ ИЛИ НЕ ВИ СТИГА ТОВА КОЕТО НАПРАВИХТЕ ЗА ВСИЧКИ ГОДИНИ ТОТАЛИТАРИЗЪМ. БСП Е ВЪВ КРИЗА А ТЯ СИ МИСЛИ ЧЕ КАКТО Е ОПРАВИЛА БЪЛГАРИЯ ПО СЪЩИЯТ НАЧИН ЩЕ ОПРАВИ ЕВРОПА.ЧЕ НЕ СМЕ ВТОРО КАЧЕСТВО ХОРА Е ВЯРНО ЕДНО ВРЕМЕ ВИЕ БЯХТЕ ПЪРВО А ОБИКНОВЕНИЯ ЧОВЕК ВТОРО ТРЕТО ПЕТО КАЧЕСТВО.КОГА ЗАПОЧНАХА ДА БЯГАТ ХОРАТА НА ВЪН СВОБОДНО СЛЕД 89 ГОДИНА ПРЕДИ ТОВА САМО В СССР ПО ПАРТИЙНА ЛИНИЯ А ЗАПАДНА ЕВРОПА АКО ТЕ ХВАНАТ И В ЗАТВОРА.ТОВА НЕ Е ВРЪЩАНЕ НА ИСТОРИЯТА Т.Е. ОЩЕ ПО ВАШЕ ВРЕМЕ Е БИЛО ПРИЧИНАТА ДА БЯГАТ ХОРАТА .ДАНО НИКОГА ПОВЕЧЕ НЕ СЕ ДОБЕРЕТЕ ДО ВЛАСТТА ЗАЩОТО ЩЕ НИ ВЪРНЕ

    Коментиран от #37

  • 35 И като е в клинична смърт

    11 6 Отговор
    Вие какво правите в парламента, защо не го напуснете? Вие лично ако сте в клинична смърт, следващия избор на главен лекар ли да чакат, за да ви спасят? Недостойни политици, вашия баща е един, Сатаната!
  • 36 Batushka

    9 4 Отговор
    Малък но много прост народ ....нормалните народи избират едни като забатачат нещата избират другите ....а българите се въртят в кръг настъпват мотиката тя ги перва по чутурата ...после пак и пак и свикват и така хиляди триста години ...удри обичам те...
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Маргарет Тачър

    20 6 Отговор
    Социалистите и комунистите са най-безсрамните хора на света. След като създадоха толкова много проблеми, те се опитват да прехвърлят върху нас вината за трудностите, възникващи при решаването на същите тези проблеми.
  • 39 клм

    6 10 Отговор
    Защо тези които казват-по добре партия ГРОБ не прочетат и проучат от къде се появиха Гроб ! И на всички тях корените им са КОМУНИСТИЧЕСКИ те са мафия номер две и комунисти номер две,така че няма накаде да ходим освен да се изметат всички и се намерят наистина неотрални проучени Българи които се знаят от няколко поколения че нямат общо с тези мафиотски структори-ГРОБ и БСП
  • 40 Историк

    20 4 Отговор
    Срещнеш ли гладен комунист, нахрани го. Срещнеш ли жаден комунист, дай му вода. Срещнеш ли гол и бос комунист, обуй го и го облечи. Но никога, никога, никога не давай на комунистите власт, защото тогава всички ще са голи, боси, жадни и гладни. С изключение на управляващите комунисти.
  • 41 Българин

    18 6 Отговор
    Нищо в БСП не е истинско, дори и името. Тя не е българска а руска, не е социалистическа, а на едрия капитал и не е партия а организирана престъпна група да грабеж и продаване на българските интереси.

    Коментиран от #56

  • 42 клм

    6 13 Отговор
    А тези които защитават в момента партия Гроб те са от същата и използват момента да плюят колкото могат,но просто е излишно защото си личат от далече че са платени боклуци от същата партия а в момента положението е по зле от всякога !
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Само питам

    19 5 Отговор
    Кой по времето на Иван Костов можеше да приватизира за жълти стотинки апетитно предприятие като Техноимпекс? /А съпруга на Нинова приватизира Минералимпекс/. Кой сега се прави на първи социалист и борец за свобода, равенство и справедливост? И колко голям дебил трябва да бъдеш за да вярваш на подобна "другарка" и да я подкрепяш?

    Коментиран от #70

  • 45 Политически театър

    1 3 Отговор
    Винаги печелят едни и същи политици, губещи са тези които не ги подкрепят! Идеолозите на тези Франкенщайн явно се готвят да живеят дълго, но ще завършат лошо, ако продължават по този начин. Боже съсипват ни живота, предаваме ги в Твоите ръце за справедлив съд!
  • 46 Абе

    3 4 Отговор
    Абе,т'ва ,родно производство,бг земеделие,концесии,...сладко,захаросано ,та чак нагарча!Пък и сме го чували,пък после като вземат властта се оказва,че не било точно така и грешно сме разбрали!Държавата потъва вярно е,обаче е лъжа,че патриотите напускат първи!Те даже и да се удавят,ще е с кокала в уста!
  • 47 Руските свине

    11 5 Отговор

    До коментар #43 от "Не съм КОМУНИСТ":

    Комунист си та дрънкаш щом искаш да донесеш още веднъж красивата банда на власт. Ще повторят отново номера с КТБ а държавата отново ще плати 5-6 милиарда.

    Коментиран от #55

  • 48 Политически театър

    0 4 Отговор
    Винаги печелят едни и същи политици, губещи са тези които не ги подкрепят! Идеолозите на тези Франкенщайн явно се готвят да живеят дълго, но ще завършат лошо, ако продължават по този начин. Боже съсипват ни живота, предаваме ги в Твоите ръце за справедлив съд!
  • 49 историка

    0 2 Отговор

    До коментар #30 от "Киро":

    От твоята уста в твоята пазва!

    Коментиран от #52

  • 50 Голем смях

    14 4 Отговор
    БСП са уникална партия.Всеки председател е в пъти по-голям простак и тъпунгер от предшественика си.
  • 51 Пламен

    14 1 Отговор
    Ако на 10.11.1989г. имаше един нов 09.09 днес нямаше нямаше да гледаме и слушаме тези глупости!
  • 52 Киро

    2 3 Отговор

    До коментар #49 от "историка":

    И твоето време ще отмине.
  • 53 Ventura

    7 1 Отговор
    Не без ваша помощ, скамани комуняги.
  • 54 войводата

    2 2 Отговор
    АБЕ ТУК МНОГО СУДЖУЦИ И РАЗБОЙНИЦИ КОМЕНТИРАТ БЕ ОБЛАГОДЕТАЛСТВАНИ ОТ КРИМИНАЛНИЯ ПРЕХОД И ДНЕС ОЩЕ КРАДАТ ОТ ПЪТИЩА ЗДРАВНАТА КАСА ОБЩИНСКИ ПОРЪЧКИ И ДАЛАВЕРИ
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 стоян

    4 3 Отговор

    До коментар #41 от "Българин":

    Браво на 41 коментар =много точно и вярно си описал тази червена мафиотска партия управлявана от кгб
  • 57 стоян

    3 3 Отговор
    Браво на 41 коментар =много точно и вярно си описал тази червена мафиотска партия управлявана от кгб
  • 58 Гюнеш от Максуда

    2 4 Отговор
    Много ГРЪБ - ови кучета нещо са се разлаяли в тоя форум,по колко стинки им дават на пост ?
  • 59 Гого

    3 0 Отговор
    Кокала ги интересува само, а не България това е истината. Всичко е за пари и власт. БСП-то трябва да подсигурява и внучетата. Техноимпекс й се услади, друго си е да продаваш държавни активи и да печелиш за себе си. Много трудно ще излъже хората, номерата са ясни. И бабичките вече знаят, че става въпрос само за пари. Да си върви при руските спонсори, доставящи ни "евтини" горива.
  • 60 историка

    1 2 Отговор
    БСП и ГЕРБ са двете разклонения на изгнилия стар червив пън на БКП/ДС.
    Потомци на дърти комунисти, партизани, ченгета, номенклатурчици и обслужващ персонал от УБО и резиденциите на ЦК.
    Направо да се обединят и да управляват заедно.
    А после абдалите, които гласуват за тях, да се питат уплашено: Ама защо, ама какво, акам как стана ТАКА?!
    Ами КАК да стане? Неотдавна Бочко подри 43 милиона на Гергов....Всички в едно гърне пикат!
  • 61 Става става

    1 0 Отговор
    На тъмно.мои да не говори
  • 62 и90начо

    2 1 Отговор

    До коментар #2 от "Историята":

    Именно! И точно близка до Държавна Сигурност като тази да дава акъл е цинично! Долу БСП, долу ГЕРБ долу мафията и мутрите!
  • 63 Булава

    1 4 Отговор
    Да насочим поглед към Дядо Ивана!

    Коментиран от #65

  • 64 Българин

    6 1 Отговор
    В клинична смърт бяхме 45 години!
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 А БЕ

    2 0 Отговор

    До коментар #10 от "Комуниста":

    Неможеше ли да си мааалко по умен бе ?!
  • 67 ХА ХА ХА

    2 3 Отговор

    До коментар #20 от "Кмета":

    А БКП САМО КОЛАРСКИ ПЪТИЩА НАПРАВИ, А БСП ОКРАДЕ БРУТАЛНО БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ !
  • 68 ВЪЗРАСТЕН

    2 2 Отговор

    До коментар #33 от "Ха ха":

    ОТГОВОРЯМ ТИ ВЕДНАГА :КОМУНИСТИЧЕСКА ФИРМА ОКРАЛА БЪЛГАРИЯ !
  • 69 Бай Този

    1 0 Отговор
    Корнелке,че ги раждаш ли?Я можем да прайм Българе ама нема на кого.
  • 70 Джудже

    3 0 Отговор

    До коментар #44 от "Само питам":

    Пропусна и БТ, където се подвизаваше въпросната "другарка", а това да фалира тютюнево предприятие, е все едно да фалира наркобарон.
  • 71 varna

    0 3 Отговор
    само бсп аз 6те гласувам за вас разочаровам сам от босса на босовете стига загиваме хората са стана ли като кло6ери
  • 72 Другар

    3 0 Отговор
    Фундаментално се е объркала госпожата от "Техноимпекс".Щяли да си произведат кадри,ма не казва как,от "визия за България"щели да прерастнат във визия за регионите,то не се ли прави обратно,от защитата на някоя си Йончева,до падането на санкциите срещу Русия,ядрените мощности-тези неща не ми звучат много Европейски,а на изборите,госпожата ще е мнооого разочарована!
  • 73 нагли са

    4 0 Отговор
    Срам няма, наглата крадла.
  • 74 незнайко

    2 1 Отговор
    Първите и основни стъпки, намаляване на депутатите на
    120 "човека" !!! 1 лев субсидия а не сегашните 11 лева !!! Три партии в управлението, без ДПС !!! БЪЛГАРИЯ Е ЗА БЪЛГАРИ !!! Който не му харесва и иска да се бие в гърдите, че е от друг етнос да си отива в неговата родина !!!
  • 75 onq s baqtiq

    0 0 Отговор
    eee "49" пак е написано с кръв:)
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове