Last news in Fakti

26 Януари, 2019 18:00 4 639 89

Елена Йончева сравни Борисов с мафиотски бос

  • елена йончева-
  • 49-и конгрес

Въпреки всичко, останаха изключително големи журналисти и добри пера, които отстояват своите позиции в малките медии, заяви Йончева

Елена Йончева сравни Борисов с мафиотски бос - 1

Искам да ви разкажа история за един бос на най-голямата мафия в една държава. Бос, който управлява тази мафия в продължение на 10 години. Бос, който е известен с това, че най-добре, най-гъвкаво усвоява обществени поръчки. Чрез създадените за това схеми. Бос, за който един магистрат казва:

„Най-големият мафиот сред политиците и най-големият политик сред мафиотите“. Става дума за Бернардо Провенцано – босът на сицилианската мафия в продължение на 10 години. В продължение на 10 години той управлява „Коза Ностра“. От затвора той казва: „Вече не се налага да убиваме. Имаме под ръка магистрати и медии – те вършат мръсната работа доста добре“.

Бих искала да се обърна към медиите, към журналистите. Знам, че свободата се отстоява изключително трудно. Знам, че работите в изключително сложни условия. Знам, че журналистическата професия е изключително трудна професия в наши дни. И въпреки всичко, в големите медии останаха достойни журналисти, които успяват, въпреки условията, да правят журналистика.

Въпреки всичко, останаха изключително големи журналисти и добри пера, които отстояват своите позиции в малките медии. И бих искала да ви кажа, че на вас ви е много трудно, защото вие нямате имунитет, защото зад вас не стои най-голямата опозиционна партия. И самият факт, че ви има означава, че утре вие отново можете да бъдете превърнати в четвъртата власт. Отново България, както през 2006 г., може да бъде наравно по свобода на медиите с Франция. И това зависи от всички нас.

Какво направи босът на България, който в продължение на 10 години управлява нашата родина. За 10 години, бъдейки в ЕС, ние имахме невероятния шанс да превърнем България в едно добро, достойно място за живеене. С милиардите, които получихме от ЕС, с помощта, която получихме от Брюксел, ние днес трябваше да имаме европейски пътища, европейска здравна система, европейско качество на образование, свободни медии, свободна конкуренция.

Къде сме днес? Пътищата – ремонт след ремонт, българските автомагистрали не могат по никакъв начин да бъдат сравнени дори с тези в Косово и Албания, не говоря за Унгария или Западна Европа. Ние сме най-неграмотните в Европа, а бяхме в челните редици по грамотност. Днес имаме 60% функционална неграмотност. Журналистиката, която беше наравно по свобода с Франция, днес се намира извън Европа, някъде между Конго и Папуа Нова Гвинея.

Здравеопазването – първи по смъртност и по лошо образование в Европа. Преките чужди инвестиции през 2006 г.-2007г. – 10 млрд. евро. Днес са под 800 млн. евро – 40% по-малко. За една седмица, през януари месец, четири завода напуснаха България. Около 2000 души загубиха своята работа. Къде заминаха собствениците – в Румъния, където има по-високи данъци и по-високи заплати. Босът на България казва: безработицата намалява. Това наистина е голям принос в икономическата история. Безработицата намалява, защото всяка година 50 000 души напускат България. Повечето от тях напускат от зор, защото в България има ниски заплати, няма никаква справедливост и няма никаква надежда.

Надявам се на всички ни да е ясно, че в България управлява най-антиевропейската организация, която е имало в страната. Ние стигнахме на дъното на ЕС по всички показатели. Босът, който днес управлява България, казва: в България има корупция, както навсякъде в Европа. И е прав. Проблемът в България не е корупцията, а огромният грабеж. Според последни данни и доклади на Евростат, Олаф, ЕК- грабежът в България е 11 млрд. евро на година. Те можеха да бъдат инвестирани в икономиката, създаване на по-високи заплати и пенсии.

В България вече има пълзящ авторитаризъм. Тази част от българската история ще бъде запомнена като режимът на една шайка, режимът на една организирана престъпна група. Единствено левицата, най-голямата опозиционна партия в България, може днес да свали този режим. Но това не е лесно. Трябва да сме единни, защото те ще се опитват да ни заплашват, да ни изнудват, да ни рекетират. Те ще извадят голямата бухалка и вече я извадиха. Как днес биха звучали известните думи на Мартин Мюлер, един много известен немски антифашист, ще ги перифразирам:

"Авторитарната власт най-напред се разправи с опозицията. Аз не се противопоставих, защото не бях от опозицията. После се разправиха със журналистите. Аз не се противопоставих, защото не бях журналист. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не бях профсъюзен деец. Тогава се заеха със съседа. Не казах нищо, защото не го познавах. Накрая дойдоха за мен. Тогава вече не бяха останали хора, които да ме защитят".

Режимът в България се опитва да ни разедини и унищожи един по един. Да се разправят с нас един по един. Но искам да ви уверя, че няма режим, който историята да не е спряла. Ние днес, ако искаме и имаме сили, можем да бъдем част от тази история.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Г Димитров

    142 27 Отговор
    Време за промяна, вън от власта Тиквоний и подлогите му, дето ни докараха до просешка тояга , Циганизираха България, изгониха децата ни......

    Коментиран от #8

  • 2 Бойко Лайрисов

    107 18 Отговор
    Не бях бос ,а пазач на бос 😀😀😀😀😀
  • 3 Бо🖕ко тиквата

    59 12 Отговор
    🤑🤑🤑🤑🤑
  • 4 ГосТ

    65 12 Отговор
    Еми той си е такъв... въпреки че коментар 2 може би е по удачен
  • 5 Готин ама не съвсем

    133 20 Отговор
    Ми браво за мъжката и позиция!
    И БСП-то не са цвете за мирисане, но ГРОБ се оляха и преядоха и с власт и с пари, а демагогията им е отвратителна!
  • 6 Иво

    34 111 Отговор
    Ленче, миришеш, Ленче !От всякъде !

    Коментиран от #16, #24

  • 7 112

    107 14 Отговор
    Тиквата не е никакъв бос, а един обикновен бандит с харизма, на който други му дърпат конците
  • 8 ХА ХА

    30 95 Отговор

    До коментар #1 от "Г Димитров":

    ВИЕТЕ ЛИ БЕСЕПЕЙРАСТКИ ГНИДИ СКУДОУМНИ,ВИЙТЕ ЧЕ СКОРО ВЛАСТ НЯМА ДА ВИДИТЕ.🖕🖕🖕

    Коментиран от #17, #64

  • 9 БСП

    32 88 Отговор
    кака Кури да я води тази на лекар,ама много сериозен лекар...
  • 10 Кал Ел

    103 20 Отговор
    Елена много точно и прямо им го сервира
  • 11 Реално

    98 13 Отговор
    Е че то Тиквоча си е мафиотски бос. Всички помним през 90-те години със какво се занимаваше
  • 12 пипи дългото чорапче

    91 20 Отговор
    Госпожо Йончева,умна и смела сте.Под куршумите оцеляхте надявам се в по трудната борба -за духа и справедливостта да победите. И разпространете подписката си да се стига по бърже до нея а не да я търся .Успех и ако трябва подписка във вашата защита ще се подпиша.Малко останаха читавите журналисти,да си ги пазим
  • 13 всичко

    32 13 Отговор
    е вярно докато тая не започна-единствено левицата може да свали боко !!! а бе защо всички се изживяват като месии...те са въздуха,слънцето и без тях не може....бе няма други !! нали бсп управляваха с дпс и да не би да бяха по-честни ---НЕЕЕ.а и не виждам много политици и бизнесмени гравитиращи около бсп да са разследвани и осъдени ...та герп не се бори срещу опозицията или да я разследва защото знаят , че като се завърти палачинката идва техен ред. всички сте маскари и трябват нови хора...но такива не останаха
  • 14 Емигрант

    78 14 Отговор
    Спасявайте се българи след 10 г. в България ще живеят само герберасти и цигани норамалните вече се спасяват Елена е до болка права.

    Коментиран от #15

  • 15 Гюленч

    53 8 Отговор

    До коментар #14 от "Емигрант":

    И НПО слугите на сорос ще останат те си обичат кочината!
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 ха ха

    18 5 Отговор

    До коментар #8 от "ХА ХА":

    Пчела, по стила те познавам ... само глупотии ръсиш

    Коментиран от #38

  • 18 venci

    25 3 Отговор
    bravo.
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Журналит

    59 14 Отговор
    Журналисти от цяла Европа следят какво се случва в България с колежката им Елена Йончева!! Имайте го в предвид.
  • 22 Batushka

    56 8 Отговор
    Баце е карикатура на бос....а всъщност е много страхлив...помним как хленчеше ,че Доган ще го убива....Баце е женски ...
  • 23 Истината

    31 9 Отговор
    Това което ме отвращава че тия всичките са едно и също и единственно се борят кой да граби тоя изстрадал народ
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 среднощен

    36 33 Отговор
    Госпожо Йончева, думичка не казахте за произлезлите от ДС олигарси и за 1996-97г...!? Отново разчитате на "късата политическа памет" на българина..!? Всички лидери на "прехода" са контингент на БКП, чийто наследници сте вие..!! Просто не ви вярвам!!

    Коментиран от #30

  • 28 Alpha_Lone_Wolf

    22 47 Отговор
    Да, ама кой изкара 20бона за да не лежи до делото в панделата? Там ти е мястото, бабичке!

    Коментиран от #35, #40

  • 29 стоян

    22 48 Отговор
    Тая крадла защо още не са я затворили ами трябва да и слушаме празните приказки за мафия , а тя не е ли мафията
  • 30 Дневен

    50 8 Отговор

    До коментар #27 от "среднощен":

    Трябва да питаш Иван Костов за приватизационните олигарси! Жан Виденов беше жертва на заговор точно защото се дърпаше от приватизацията. Най силните гидини на Бг. икономиката 2006-2007 по 11 милиярда € външни инвестиции! ФАКТИ И ЦИФРИ КОИТО НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ОСПОРИ!

    Коментиран от #31, #42

  • 31 а защо

    30 5 Отговор

    До коментар #30 от "Дневен":

    не питаме всички тези прокурори и съдии които са независими,получават си заплатките,бонусчетата защо никой до сега не си е свършил работата да разследва политици,олигарси от всякакви партии ?? не е луд който яде баницата а този който му я дава.....а това са съда и прокуратурата

    Коментиран от #32

  • 32 Дневен

    24 3 Отговор

    До коментар #31 от "а защо":

    Елена Йончева не е съдия нито прокурор!

    Коментиран от #37

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Ventura

    29 13 Отговор
    Ама нали вашата партия ги създаде тези мафиоти бе гьотферени долни! Всички сте за Белене, от 1990год. на сам. И това време ще дойде,
    бъдете сигурни. Народа не ви харесва изобщо.
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 МАМАТА

    16 38 Отговор
    ЩОМ РАЗКАЗВАШ КАК Е БИЛО В ИТАЛИАНСКАТА МАФИЯ ЗНАЧИ СИ НА ЯСНО КАК СТАВАТ ТЕЗИ РАБОТИ . МОЖЕ БИ И ТИ СИ СЕ НАБЪРКАЛА В НЯКАКВА КАША . ДА НЕ БИ ПО ВАШЕ ВРЕМЕ ДА СМЕ БИЛИ С ПО ДОБРИ ЗАПЛАТИ. МОЖЕ ОПРЕДЕЛЕНИ ХОРА НА ПАРТИЙНИ ЛИЦА И ТЕХНИ ОТРОЧЕТА .ДА НЕ БИ ПО ВАШЕ ВРЕМЕ ДА ИМАШЕ ТАКОВА РАЗНООБРАЗИЕ ОТ ХРАНИ И ПЛОДОВЕ .МОЖЕ ДА НЕ ПОМНИШ КАК СМЕ ЧАКАЛИ ПО НОВА ГОДИНА ЗА МАНДАРИНИ И БАНАНИ. ДА НЕ БИ ПО ВАШЕ ВРЕМЕ МОЖЕШЕ ДА СИ КУПИШ ТЕЛЕВИЗОР КОГАТО СИ ИСКАШ И КАКЪВТО СИ ИСКАШ . ЗНАЕШ ЛИ ЧЕ СЕ ЧАКАШЕ СЪС ДНИ ЗА ДА СИ ВЗЕМЕШ ТЕЛЕВИЗОР. МОЖЕ ДА НЕ ПОМНИШ КОЛКО ГОДИНИ СЕ ЧАКАШЕ ДА СИ ВЗЕМЕШ ЛАДА ИЛИ МОСКВИЧ ДА НЕ ГОВОРИМ ЧЕ ВОЛГАТА БЕШЕ ЗА ОПРЕДЕЛЕНА ПРОСЛОЙКА ОТ НАРОДА. СИГУРНО НЯМА ДА ГО ЗНАЕШ МОЖЕ БИ СИ БИЛА ОТ ХОРАТА ПЪРВО КАЧЕСТВО . КОЛКО ВРЕМЕ ЧАКАХМЕ ДА СЕ НАПРАВИ МАГИСТРАЛА ТРАКИЯ И МНОГО ДРУГИ ПЪТИЩА. НАЛИ КАЗВАТЕ ЧЕ ПО ВАШЕ ВРЕМЕ Е БИЛО В ПЪТИ ПО ДОБРЕ ДА ЗА ВАС. КЪДЕ СА ПЪТИЩАТА , ХРАНИТЕ, ТЕХНИКИТЕ , АВТОМОБИЛИТЕ,ПРЕДПРИЯТИЯТА И ЖИЛИЩАТА СЪС СЕГАШНО КАЧЕСТВО ПО ВАШЕ ВРЕМЕ НЯМА ГИ. ПО ВАШЕ ВРЕМЕ ЕДИН ОПРЕДЕЛЯШЕ БЮДЖЕТА И ГО РАЗПРЕДЕЛЯШЕ КАКТО СИ РЕШИ И НИКОЙ НЕ КАЗВАШЕ НИЩО. ПО ВАШЕ ВРЕМЕ ИМАШЕ ЛИ ТАКАВА СВОБОДА НА СЛОВОТО. А СИ КАЗАЛ НЕЩО ПРОТИВ ОТИВА В БЕ....... . СЕГА ХЛЕНЧИШ ЧЕ ТЕ РАЗСЛЕДВАТ .НАДАЛИ ЩЕ ТЕ ОСЪДЯТ НАЛИ КАЗВАШ ЧЕ СМЕ В ТОТАЛИТАРНА ДЪРЖАВА АКО БЕШЕ ТАКА МОЖЕШЕ ДА НЯМА ДЕЛА А НАПРАВО ЗАТВОР. ХЛЕНЧИШ ЧЕ ТЕ РАЗСЛЕДВАТ ЗАЩОТО СЕГА ЗАПОЧВАТЕ ДА РАБОТИТЕ И НЯМАТЕ ПРАВАТА ПО ВАШЕ ВРЕМЕ.

    Коментиран от #39

  • 37 а бе тя

    21 7 Отговор

    До коментар #32 от "Дневен":

    не е съдия или прокурор но се изживява заедно с бсп като месия -спасител на България !! само една работеща прокуратура и съдебна система може да поправи поне частично грабежа който беше извършен от ВСИЧКИ партии и свързаните с тях бизнесмени
  • 38 ПЧЕЛА МИСКИНКА

    4 2 Отговор

    До коментар #17 от "ха ха":

    АЗ СЪМ,АЗ СЪМ ,У БЪРЗИНАТА ОБЪРКАХ НИКА.!😂
  • 39 Комуниста

    34 12 Отговор

    До коментар #36 от "МАМАТА":

    Яж сега ГМО храни и носи гащите на черните! Толкова неше зле че България беше с 3 милярда външен дълг и 9,5 милиона население! А сега по хубавото време 6,5 милона люде и 40 милярда външен дълг! Демокрацията ви затри скъпи съграждани хапнете по 1 банан преди лягане!
  • 40 Журналист

    31 11 Отговор

    До коментар #28 от "Alpha_Lone_Wolf":

    Защо да няма 20 бона? Ти ли снима филмите в Чеченя с терористите? Ти ли ходи във Афганистан да снимаш филма с талибаните? Много скъпи филми на Елена Йончева снимани само с 1 оператор!
  • 41 Добрият самарянин с дебелата тояга

    17 32 Отговор
    Бившата Станишева явно се е насрала от страх, че ще я опандизят за пране на пари. Голяма врява да се изкара преследвана журналистка. Типични червени лъжи. Оказа се най-обикновена червена крадла.
  • 42 среднощен

    19 28 Отговор

    До коментар #30 от "Дневен":

    Да започнем от 9.9.1944г. Дори по-удачно е от атентата в храм Св. Крал /днешната Св. Неделя/ през 1925г. БКП с помощта на СССР взима властта в България. "Народен съд", "национализация", "еднопартийно управление", ДС, "възродителен процес", 1989г. "преход по ноти", "нови олигарси" с картонче в ДС, "лидери от опозицията" с картонче в ДС, "външнотърговски дружества" източили България, които направиха опит да "върнат" капиталите в България през 2006г. /под формата на инвестиции/ вече като частни и т.н. и т.н....!!! Всичкото това нещо във визитката на "Столетницата"..!? Как да ѝ вярвам..!?

    Коментиран от #43, #44

  • 43 Хисторик

    27 9 Отговор

    До коментар #42 от "среднощен":

    Атентата в,, Света Неделя"е вследствие репресиите от 1923г. след това България минава на страната на Фашистка Германия и логично стигаме до Народдния Съд каквито процеси впрочем е имало по цяла Европа но само в Бг. се оказха някакъв проблем! И ти как точно си предствяш че трябваше да се случи Демокрацията в България като всички пари бяха държавни през 1989г? Приватизацията беше разпоредена от вън на новите демократи в България порочети плана,, Ран" България трябваше да остане без икономика да станем пазар!

    Коментиран от #46

  • 44 Бай хой

    34 10 Отговор

    До коментар #42 от "среднощен":

    Бойко методиев борисов член на бкп. Отказал да се деполитизира и да си върне членската книжка към БКП и напуска МВР. На него как му вярваш? Да не изброявам другите герберасти членове на БКП и отрочета на висши функционери от ЦК на БКП.

    Коментиран от #48

  • 45 Матей

    34 9 Отговор
    Госпожо Йончева,вие сте на ход,извадете им кирливите ризи и пред западни медии.Имате преимуществото да сте острието на БСП И САМО С АКТИВНИ ДЕЙСТВИЯ БСП може да отстрани мафиотския ГЕРБ от властта.

    Коментиран от #49

  • 46 среднощен

    9 18 Отговор

    До коментар #43 от "Хисторик":

    Защо тогава изобщо се "хабим" да "баламосваме" народа..!?? Заради "КОКАЛА" е "ОТГОВОРЪТ"..!? Браво това вече е истинско "ляво" мислене..!!! Пародия..!!
  • 47 пипи дългото чорапче до42

    35 7 Отговор
    Говорим за личността Елена Йончева а не за комунистите.Смяташ ли че с род кулаци аз ги обичам?Какво е виновна Елена че каза на глас какво мисли за Бойко ли?Нима и ти не мислиш същото.Но разграничи личност-партия
  • 48 среднощен

    17 9 Отговор

    До коментар #44 от "Бай хой":

    Да съм казал някъде в коментарите си, че вярвам на ГЕРБ...!? Не си "изпускайте" нервите и не ми "вменявайте" думи..!?

    Коментиран от #51, #58

  • 49 среднощен

    11 4 Отговор

    До коментар #45 от "Матей":

    Това звучи добре като пожелание, но мисля че се страхува и нищо няма да извади..!!?
  • 50 абс

    16 1 Отговор
    ми че той си е !!!!!
  • 51 Д-р Фройд

    17 1 Отговор

    До коментар #48 от "среднощен":

    Не си казал, но коментарите ти намекват подкрепа! Много лош опит НПО!!!

    Коментиран от #55

  • 52 Селянин

    9 30 Отговор
    Елено моме и ти си намазала като Нинова и останалите и затова виете на умряло. От страх само се прегръщате една друга. Разчитате на народната любов - заблуда. Не се притеснявайте в панделата има краставички за всяка, ама са нарязани.
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 среднощен

    8 17 Отговор

    До коментар #51 от "Д-р Фройд":

    Не приемам "теорията" на д-р Фройд за психоанализата като някаква отправна точка! Много хора когато нямат аргументи се крият зад тази теория, като разчитат на некомпетентността на опонента..!? За ваше съжаление не случихте и тук..!? Запознат съм! Днес дебатът се води около г-жа Йончева..!? Когато наричаш Премиера на държавата, в която живееш "мафиотски бос", трябва много добре да се аргументираш в съда .!? Иначе обиждаш всички граждани на държавата, та дори и себе си..!? Когато се каже "А" по темата трябва да се стигне и до "Я"..!? Ако ме разбирате, д-р Фройд!? Психолозите, психоаналитиците и психиатрите не лекуват психично болните - само ги правят безопасни за себе си и обществото..!? Тези думи са на професор психиатър, светило в своята област - име няма да спомена!
  • 56 Гербаджия до края

    8 32 Отговор
    Госпожи и господа комунисти, за вас народната любов свърши, остава ви само платената любов. Целувайте ръка на Генерал Борисов, че сърцето му е милостиво и не ви е прекарал всичките през прокуратурата. Слава на Борисов и ГЕРБ!!!

    Коментиран от #59, #60

  • 57 ЕЙTI

    32 7 Отговор
    Браво на г-жа Йончева, това е действителноста тук в Родината България. Крадене, корупция, избирателно действие на държавните органи повечето по политическите врагове, заглушена журналистика и запушен глас на народа. Тотализаризъм .
  • 58 Бай хой

    17 3 Отговор

    До коментар #48 от "среднощен":

    Не се оправдавай. Позицията и целта ти са ясни. Управляващи атакуват удобната им опозиция. Защо не разследват кредитополучателите и точили ктб а преследват вложители? Проблема там не бе прането на пари. Там основни вложители бяха правителството на герб и столична община. Но тях също не ги запряха. А пране на пари има във всички банки. Това им е основната дейност. Отпускат кредит срещу доказан депозит. Това какво е според теб?

    Коментиран от #62

  • 59 Справедливост

    17 1 Отговор

    До коментар #56 от "Гербаджия до края":

    Ти си един от грабителите на БГ

    Коментиран от #73

  • 60 Бай хой

    21 6 Отговор

    До коментар #56 от "Гербаджия до края":

    Края е близо. Види се с просто око. Винету тиквата ще свърши зле.
  • 61 стоянов

    30 5 Отговор
    Браво на жената! Смелост се иска да кажеш в ефир самата истина! А че Тиквата си отива е повече от ясно. Жалкото, че не отива където трябва-в на майка си......, тоест затвора!
  • 62 среднощен

    6 9 Отговор

    До коментар #58 от "Бай хой":

    За жалост не разбирам от финанси..! До колкото знам и в други страни има фалирали банки. Да не говорим за 95-97г. у нас..!? Имаме прокуратура, има съд - да действат..!!
  • 63 Alpha_Lone_Wolf

    8 22 Отговор
    ЕЙ СЕГА Я СЛУШАХ БАБУШКЕЛАТА ПО НОВИНИТЕ, ТРЕПЕРИ Ѝ ГЛАСЧЕТО.
    Още не може да се опомни от нокдауна в който изпадна, дано да стане НОКАУТ!
  • 64 Alpha_Lone_Wolf

    3 14 Отговор

    До коментар #8 от "ХА ХА":

    Не скоро, НИКОГА НЯМА ДА ВИДЯТ!
  • 65 krasen

    19 3 Отговор
    права е в варна такаво безпаричиеие полвинатата центар се дава под наем нима и руснаци само ку4етата се увеличават в морската
  • 66 varna

    10 3 Отговор
    босс на босовете ама народа си малчи за6тото тук в бг аз сам зле ама вуте по зле
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Дон Корлеоне

    0 17 Отговор
    Ако не беше "паднала" КТБ, щяхме да сме и 17-ата република на СССР.

    Коментиран от #80

  • 70 Дон Корлеоне

    0 14 Отговор
    Ако не беше "паднала" КТБ, щяхме да сме и 17-ата република на СССР.
  • 71 Дон Корлеоне

    0 12 Отговор
    Ако не беше "паднала" КТБ, щяхме да сме и 17-ата република на СССР.
  • 72 Дон Корлеоне

    1 14 Отговор
    Ако не беше "паднала" КТБ, щяхме да сме и 17-ата република на СССР.
  • 73 Гербаджия до края

    4 9 Отговор

    До коментар #59 от "Справедливост":

    На баба ти хвърчилото.
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Гого

    8 16 Отговор
    БСП-то сега търси подкрепата на хората, ама не ги търси когато дели плячката. Како Ленче не се бой до момента български политик в затвора не е вкарван, вие винаги се измъквате. Той затвора е за нас, робите, които ви плащаме данъците, за да живеете на наш гръб. Не знаех, че журналистиката е такъв скъп спорт и са нужни такива средства. Когато ядохте кюфтетата ви беше добре, но сега идва сметката. Ще те водят като мечка по следствията и после ще те пуснат. Колкото и да искам да повярвам на миловидното ти лице и гласче вътрешно знам, че си алчна жена, която е хваната на тясно.
  • 76 BARBOSS

    17 2 Отговор
    Що пък да го сравнява... Той си е мафиотски бос.
  • 77 Next

    15 1 Отговор
    Дърдорим си по сайтовете но никой нищо не прави. Като дойдат избори 50% гласуват другите си стоят вкъщи и искат положението да се оправи. Циганите като гласуват масоводнес за герб, виждаме чадър над техните безчинства. Хайде и на следващите избори да си седим вкъщи. Глупав народ сме.
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 ТОЧКАТА

    3 1 Отговор

    До коментар #69 от "Дон Корлеоне":

    Е не чак република ,НО СЪС ГАЗОПРОВОД....НО козяк се погрижи това да не стане....естествено ЗА НАША СМЕТКА И ВНУШЕНИЕ,,,НИЕ СМЕ СИ ВИНОВНИ,,....
  • 81 ТОЧКАТА

    4 0 Отговор
    Заради ЕЛЕНА войни са е водили,в истинските времена....Пък сега в тези времена,човекът съвременен щом си напипа рогата дава на прокурор жената....даже и кодирана фраза за,,първата дама,,.
  • 82 бял

    6 3 Отговор
    Къв бос е тоя дебел пудел ,търкащ се в краката на големите
  • 83 Иван

    7 0 Отговор
    Госпожа Йончева е права , но не казва нищо за Моника Станишева, като прибра 20 милиона лева от Мариците с ПР агенцията си с помощта на бившият й приятел и се измъкнаха в Брюксел.
  • 84 това не е Новина

    2 1 Отговор
    а е Факт.....
  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Мордекай

    1 1 Отговор
    Разликата между кофите с помия които излива кухата лейка елена и обвиненията които са и повдигнати от прокуратурата е , че елена си прави лаф моабет , просто вятър , прокуратурата е с документи , цифри , офшорни сметки на нейно име от които тя е теглила и прехвърляла 600 000 лв. и за капак , свидетел който за да си намали присъдата най вероятно издава нея и още трима от обвинените , демек престъпна група....време е за кауша
  • 87 Станински

    1 1 Отговор
    Отлично и точно написано от Йончева ! И много вярно , защото това е общата картинка у нас- мутри и мафията , на власт ! И както изглежда, бездушието и апатията ни, ще свършат останалото ! Да довършат България , да уточня ! А, Йончева заслужава подкрепата ни ! Дали,обаче, ще и я дадем !?
  • 88 пишман политици

    1 0 Отговор
    О минало незабравимо!
    Само дет нема халка на носа, да се види на коя гадулка играе.
  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове