Last news in Fakti

28 Януари, 2019 17:40 117 115 228

Продавач към сестрата на Слави Трифонов: Дреме ми на х*я

  • слави трифонов-
  • продавач

И никой нищо няма да му направи, защото този, който трябва да му направи нещо, също си е казал “Дреме ми на х*я”

Продавач към сестрата на Слави Трифонов: Дреме ми на х*я - 1
Снимка: БГНЕС

Онзи ден бях до Плевен и се видях със сестра ми Петя. Тя ми разказа една случка, която може да ви се стори незначителна. Даже може да кажете, че това, което й се е случило е нормално. И точно в това ще е проблемът.
На сестра ми й се е доял хотдог и вляза в голяма търговска верига, където има и щанд за хотдог.
- Нямаме хотдог, щото свършиха питките - казал продавачът на щанда.
- Нямате питки и затова няма хот-дог?
- Няма.
- Добре де, в магазина сме, отидете да купите питки, аз ще ви изчакам - предложила любезно сестра ми.
- Няма.
- Нали сте щанд за хотдог? Купете питки, на мен ми се яде хотдог.
- Дреме ми на х*я! - отвърнал накрая гордо продавачът.

“Дреме ми на х*я”. Ако този израз се отнасяше просто до една конкретна случка с един плевенски продавач на хотдог - нямаше дори да си заслужава коментар. Проблемът е, че “Дреме ми на х*я” е израз, който се разраства като епидемия сред българите. Всеки ден, навсякъде е “Дреме ми на х*я”.

В една от любимите ми книги - „Пътеводител на галактическия стопаджия“, главният герой търси отговор на въпроса „какъв е смисълът на живота“. Според Дъглас Адамс, авторът на книгата, отговорът на въпроса е 42. Ако Дъглас Адамс беше роден в България и беше наш съвременник, щеше да напише следното: „Отговорът в България на въпроса „какъв е смисълът на живота“ е „Дреме ми на х*я“.

През 2002 г. в книгата “За стърчането” споделих, че един израз по жесток начин боде очите и сърцето ми. Изразът “Знаеш как е”. “Това са трите гадни думички, с които си служи всеки българин, който се страхува, който дава или взима подкупи, оправдава бездействието си и слабостта, робува на нежеланието да преследва мечтите си и да променя света около себе си”. Това споделих тогава. 2002 г.! Оттогава до днес това злокачествено “Знаеш как е” се е развивало и е растяло... и вече е “Дреме ми на х*я”. “Дреме ми на х*я” - огромният тумор, който разяжда общността. И заради който няма общност.

Всъщност, в повечето случаи “Дреме ми на х*я” не се изрича на глас, но ти го виждаш - дреме му на х*я. Да, има такива хора. Например, живее на 10-ия етаж и след като изяде буркана с месо от село, хвърля буркана през терасата. Долу може да утрепе някого, но - “Дреме ми на х*я”.
Или пък на пътя - вие стоите в трафика на магистралата заради ремонтите, наредили сте се, както изискват правилата, а той, тарикатът, профучава през аварийната лента. Може да утрепе някого, но - “Дреме ми на х*я”.
И никой нищо няма да му направи, защото този, който трябва да му направи нещо, също си е казал “Дреме ми на х*я”.

„Дреме ми на х*я“ не се среща само сред тарикатите, дори по-вредно е онова „Дреме ми на х*я“ у онази огромна група българи, завладени от непукизма и нихилизма.
Как реагират тия българи, например, на събитията от последните дни?
- Посред зима бетонират плажове на Черноморието; изсичат се гори, които „по характер са гори, но по документи са нещо друго“; разорават се дюни, щото пречат на нечия гледка - „Дреме ми на х*я“.
- За едночасова програма по откриване на европейска столица на културата се харчат 3 милиона лева пари на данъкоплатците. Но пък няма кой да купи къщата музей на Яворов за 1,4 млн. лв. - „Дреме ми на х*я“.
- Изпариха се преките чужди инвестиции – за 2018 г. те са около 800 млн. евро, като през 2008 г. са били над 6 милиарда евро. А същевременно затвори и най-големият производствен завод на „Булгартабак“ в Благоевград - „Дреме ми на х*я“.
- Проверката за подарения от кръстника апартамент на финансовия министър Горанов приключи, но е тайна - „Дреме ми на х*я“.
- Прокуратурата отказа да повдига обвинение на Московски, не бил длъжен да знае как се управлява моторна шейна - „Дреме ми на х*я“.
- Обвиняват журналистка, че е прала пари от КТБ. Тя е знаела за престъпленията в КТБ, а държавата, която държеше парите на дружествата си в същата банка – нищо не е знаела - „Дреме ми на х*я“.
- Съдът оправда всички по делото „Алабин“, щото са били разчистени доказателствата. Две момичета загинаха под срутилата се сграда - „Дреме ми на х*я“.
- Няма да има машинно и електронно гласуване, не е ясно въобще ще има ли честни избори - „Дреме ми на х*я“.
- Имаме ниска раждаемост и се стопяваме - „Дреме ми на х*я“.
Освен това – оглавяваме всички негативни класации в ЕС, а нерядко и в Европа – класации по корупция, свобода на словото, по независимост и ефективност на съдебната система, по качествено образование, здравеопазване. Пенсионерите с нищожните си пенсии пък умират от глад и унижения. Даже ги бият в собствените им домове, за да им вземат и последните 20-30 лв. Но - „Дреме ми на х*я“.

Вие си решавате. Вие ще живеете в тази държава. От вас зависи да я направите такава, каквато искате. Ако чакате някой друг да ви я направи, докато вие си казвате „Знаеш как е“ и „Дреме ми на х*я“ - няма да стане.

През 2002 г. в „За стърчането“ споделих и това:
„Само едно нещо има значение, което трябва да се набива от най-ранна възраст в главичките на малките българи - „където няма роби, няма тирани!“ От най-ранна възраст и 500 години от тук насетне! Не „Знаеш как е“, а „Ето как“!


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дреми ми на х*я

    337 181 Отговор
    Какво разправя слави мазния

    Коментиран от #99

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 хой

    214 24 Отговор
    Добре дошла в тази страна '' АЗ СЪМ И АД И РАЙ''
  • 5 Мек Член

    272 66 Отговор
    Дтеме ми на х*я,че викахте ДЕМОКРАЦИЯ и СДС през 90-те.

    Коментиран от #41

  • 6 Гад

    295 40 Отговор
    Дреме му щото е твърда заплата, а не на оборот.
  • 7 7311

    284 26 Отговор
    цялата статия описва ежедневието на повечето от нас.така ли е?
  • 8 А ЧЕХЛЬО СТРАПОНА КВО ИЗОХКА ПО ВЪПРОСА?

    108 38 Отговор
    А ЧЕХЛЬО СТРАПОНА КВО ИЗОХКА ПО ВЪПРОСА?

    Коментиран от #165

  • 9 Абе айде бегай оттука

    437 129 Отговор
    На сестра му му се прияло.....................като човека няма хлебчета откъде да и го изсмуче. В такъв случай си подвиваш опашката и си тръгваш. Обаче тя е рекла да се прави на велика щото е сестра на дългуча................

    Коментиран от #31, #93, #132

  • 10 СЛИВЧОООО ЧОВЕКА БАЧКА ЗА

    397 41 Отговор
    ДВАЙСЕ ЛЕВА НА ДЕН.СЛИВЧОООО КВО БИТИЕ ША ИМАШ ЗА ДВАЙСЕТАЧКА НА ДЕН А....??? А СИЧКИ УМНИ ХОРА ЗНАЯТ ЧЕ БИТИЕТО ОПРЕДЕЛЯ СЪЗНАНИЕТО. .ДЕМОКРАЦИЯТА РАЖДА СКОТОВЕ С ТИЯ ШЕСТОТИН ЛЕВОВИ ЗАПЛАТИ НАВСЯКЪДЕ.

    Коментиран от #50

  • 11 Bubbles

    212 33 Отговор
    Првилно написано - ПРДАВАЧ!
    В България търговци почти няма, а само кисели лелки и тук там по някоя батка, повечето от които дори не познават стоките с които работят, за тях работното време на магазина означава че трябва да идва на работа в момента в който пише че магазина отваря и да си тръгне в часа в който пише че магазина затваря, тоест той затваря поне един час предварително или поне спира да обслужва клиентите, за да може да се оправи и да си тръгне.
    Като цяло отношението към клиентите е такова сякаш теса му/й виновни че е там.
    А подобно изказване не е прецедент, само че понеже го е чула сестрата на гологлавия и вече е новина.
  • 12 Завеждащ 2 хирургия д-р. Т.о.ш.и.б.и.я.н

    173 61 Отговор
    Слевчо що не и даде пари да ходи в корекома да яде от некермана
  • 13 Бачо Киро

    367 31 Отговор
    Не, че не си прав, но баш ти ли поучаваш? Десетилетия с кого играеше? Да ти припомним ли последния автогол, който си вкара кога беше? Помниш ли как щеше да скъсаш Борисов от въпроси, а мълча като женски полов орган и беше неподготвен? Аре у леву...
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Бля Бля

    191 20 Отговор
    Дреме ми на х.я, че пенсията е 200 лева, а заплатите 500 лева, че пътища няма, а за винетка 100 лева, така кой ли казва. Ако не казваха така, сигурно народа щеше да живее малко по добре, затова и продавачът казал така, дреме му след като работи за жълти стотинки, е, клиента не е виновен, но дреме му на продавача
  • 16 Чурулик чурулик

    97 19 Отговор
    Славчо да милион евро да си оправа живота а?
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 гост

    115 25 Отговор
    Повечето хора са във фаза ДнХ,защото не виждат смисъл да полагат усилие и не виждат за какво да го правят. Предпочитат да се хванат на някаква мижава работа на минимална заплата вместо да положат усилие, да преминат през трудности, да жертват някакъв комфорт, да се напънат да учат и подобрят и тогава да имат шанс да пожънат успех. В този модус те се чувстват защитени, защото виждат около тях как всеки е корумпиран, как се чака лесното, как се слагат все наши хора, как никой за нищо не пука без значение важно ли е това или не. Разликата е в осъзнаването: не да отидеш до Дубай, а да обиколиш пеша Европа, да положиш много усилие, да се запознаеш с много хора, да видиш различните гледни точки, кой за какво се бори и тогава като се върнеш да седнеш и да помислиш какво е важно за теб и как ти сам, действително сам искаш да си устроиш живота, дали с ДнХ или да промениш поне малко с нещо твоят блок, квартал, да обедениш съседите си, града си или парка.
  • 19 Мечо

    117 135 Отговор
    Така е Слави! Това е мърша, а не народ!

    Коментиран от #28

  • 20 Муньо

    300 35 Отговор
    Славчо, колко години ти опростачваш тоя народ,а сега ревеш.
  • 21 Аноним

    134 28 Отговор
    Яло и се,пазарна икономика ще яде при друг в тъпия град плевен

    Коментиран от #138

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Смотаняци 33

    64 9 Отговор
    Каква е ситуацията. Следната наялите се претендират за справедливост за това което те са направили брей. Сега е време да се избършете с зомбитата дето изядохте карайки ги сами да влезнат в офанзива. Май е време да си сърбате кашата стига с пропаганди. И.Б.Б.К е доказан синдром, но поне прави живота по лек.
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 брат му

    156 39 Отговор
    И вие вярвате че това се е случило наистина? Глупости, поредната измислица за да се прави на интересен по своя си престъпно вулгарен начин.
  • 27 Смотаняци 33

    101 16 Отговор
    Славчо тръгнал да пише брей ти да го видиш. Досега ви живях в помията....
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Бат Вал

    247 36 Отговор
    Влизаш в магазина, искаш едно пепси например, и като ти кажат, че няма, си излизаш, толкова е просто! Не изпращаш магазинера да ти намери от съседния магазин, нали? На мен, ако някоя такава ми каже "отиди ми намери, защото ми се яде", директно ще и кажа не "дреме ми на...", а "яж ми..."! Без значение на кой е сестра, жена, или каквато и да било! Кой беше тоя трифонов, че някой да тича да търси хляб на сестра му??? Я у лево!!!

    Коментиран от #125

  • 31 Мммм

    82 73 Отговор

    До коментар #9 от "Абе айде бегай оттука":

    Говориш за човек,когото не познаваш неща,най-малкото които не съответстват на истината. Това говори за изключително ниска култура и как ти на нейно място би постъпил. Като човек сблъсквал се с нея,мога да ти кажа,че с нищо не показва,че е нечия сестра и ако не знаеш,че Слави има сестра и коя е и къде работи едва ли ще я забележиш. Ама то простотията си личи дори от писмените волеизлияния.
  • 32 Смотаняци 33

    168 8 Отговор
    Я ми обясни като си гукахте с бате Бойко в интервюто защо един път не го конфронтира а го остави монологично да се изкаже колко се е забрави. Като претендираш за нещо защо не го отстояваш. Страх ли те е какъв ти е проблема а сега реши пак да ни занимаваш с проповед. За това какво на сестра ти са и казали. То на нас всички ни псуват по цял ден. Като за добър ден и довиждане ни вече.
  • 33 надзорник

    36 46 Отговор
    това е потенциала на БГ работната ръка,всички търсят работници и за това всеки казва дреме ....... БЕЗОТГОВОРНИЦИ

    Коментиран от #44

  • 34 А МНООООГО ПО ВАЖНО Е ЧЕ

    60 9 Отговор
    УПРАВЛЯВАЩАТА МУТРОПОЛИТИЧЕСКА ШАЙКИ ХИЧ АМА ХИЧ НЕ И ДРЕМЕ НА .... ЗА 93,/, ОТ ПОПУЛАЦИЯТА В БЪЛГАРИЯ. РЯЗГЪРНИ ТООООЧНО ТАЯ ТЕМА- ПРОБЛЕМ.
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 ИЗБОРИ

    32 21 Отговор
    БРЕЙ МНОГО ДЕМОКРАТИ ТУК.
    ДА ЖИВЕЕ ХАОСА И РАЗРУХАТА
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 щщщщщ

    144 2 Отговор
    Когато трябваше да се покажеш като мъж пред Борисов ти се скри като мишок.Зададе възможно наи леките и глупави въпроси.Не направи нищо за да си покажеш като достоен човек.Явно зад клавиатурата си винаги смел а всъщност просто както всички останали хеитър.
  • 39 Европа

    128 9 Отговор
    СлаФчо,веднага да изпратиш и за нея охрана!Как този "гаден"продавач ще се държи така с Петя,ами ако чуем и неговата версия за случая съм УБЕДЕН ,че ще излезе друго,на теб вече вяра никой няма, достатъчно си се У какал,плюс това ти постоянно показваш от екрана простотия и ниска Халтура ето го резултата от тези който те величаят та чак и за министер прецедател те гласят,селска пръчка и комплексар си СлаФчо и веднага да пратиш твойте горили в магазина да му вземат сергията на този невъзпитан продавач!!!
  • 40 Смотаняци 33

    91 3 Отговор
    И все пак ми е чудно къде беше онзи Слави на интервю дето познаваме. Отговор май няма да получим.
  • 41 Петър

    76 0 Отговор

    До коментар #5 от "Мек Член":

    Да..имаше още една за която се сещам...пак от това време..„ Кой не скача е червен”.. та май само със скачането си останаха някой хора.Други скочиха толкова напред че сега върви обяснявай и доказвай че са същите продажници,боклуци и крадци като ония против които скачаха със скъсаните си гуменки..!
  • 42 Гражданин

    75 9 Отговор
    Да,така е! И,какво трябва да направим Славчо???!!!
    Да излезем на улицата и ши....те куки да бият гражданите,че искат по-добър живот и да ги заплашват,че утре няма да са на работа и че знаят къде живеят и да си помислиш дали ще протестираш??!!! Държавата държи хората за топките,затова няма да се оправим,и хората не са виновни,а всички онези 240 ,трябва да се избият и тогава може и да се оправим!!!
  • 43 Citizen X

    60 5 Отговор
    Българина винаги е бил и ще бъде сам за себеси най-големия душманин!
  • 44 Бат Вал

    100 4 Отговор

    До коментар #33 от "надзорник":

    Не си запознат баце, със пазара на работна ръка в БългЕрия! Търси работници онзи, който се прави на тарикат, и си мисли че хората са му роби! Който е коректен работодател не търси, защото никой работник не напуска! Измекярите търсят, защото не дават нито заплати, нито осигурпвки, това е реашността...
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 хитеp

    93 12 Отговор
    дреме ми на Х-Я за Слави сестра му родата му до девето коляно и т.н.
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Кънчо

    20 8 Отговор
    И както вече разбрахте и да Ви повторя : ,,дреме ми на х*я ,, за всички вас и всичко случващо се .....
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Петров

    41 7 Отговор
    Ам да беше яла само кренвирша ох бабанко тоя сочен кренвирш
  • 53 Кънчо Стойчев

    12 8 Отговор
    И както вече разбрахте и да Ви повторя : ,,дреме ми на х*я ,, за всички вас и всичко случващо се .....
  • 54 Ira

    91 3 Отговор
    Той култивираше с години хашлашко отношение към нещата, като се почне от политика и култура, та чак да осмива френската гимназия... С този продавач са си лика прилика.
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Голям прос

    95 10 Отговор
    Това не е ресторант како Славчова. Човека му носят питки сутрин и като ги свърши не ходи той да ги купува защото си има доставчик. А пък ако не е негово заведението, не е назначен за доставчик. Така, че, паралиите да не чакат тоя народ да живне като приказват на съвест, защото дребния човек е очукан и обезверен, и наистина не му ДнХ
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Шоп

    75 11 Отговор
    Слави. Дреме ми на х*я за теб и сестра ти.
  • 59 един

    76 4 Отговор
    Сигурно въпросната сестра е много права, само че някак не ми се вижда нормално да кажеш на продавач, отидете да купите питки, защото на мен ми се яде хот дог. Дали ще отиде или не, това не зависи от купувача. Колкото до дреме ми на не знам какво си, по форумите четем много по-големи вулгарности, обиди, споменаване на майки, лели и сестри, различни органи, вулгарни изказвания за хора, които не познаваме, само защото не са нашенци, а примерно чужденци, псуваме на воля и това се приема едва ли не за нещо нормално. Да прочетеш грамотно написано и разумно мнение, без псуване и обиди по какъвто и да е въпрос е цяло събитие! Така че това сме ние, така сме възпитани, това е положението! Много страшно обаче би било, ако хора с такава нагласа, възпитание и манталитет узурпират властта. Нещата вървят натам.

    Коментиран от #109, #157

  • 60 име

    84 10 Отговор
    слави иначе е много джентълментски в песента - питат ли ме дей земята ..и шат на патката главата , горда Стара планината и шат. ... тоя е такъв лицемер , че се чудя на някои дето го правеха на месия . и се разочароваха. как можеш да не видиш у слави отначало колко плитък?! после се разочаровали....
  • 61 😐😃😂

    38 7 Отговор
    Сестрата е искала да шкартира магазинера за обере касата, така излиза. Ако не, значи е кукубенд.
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Сла-вун

    71 6 Отговор
    Много *смешен * 😭 плач от майстор чалго-нагаждач!
  • 64 Петров

    62 9 Отговор
    Специално за госпожата ще идем да купим хлеб. Той продавача да не му плащат и за снабдител
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Пешо

    69 6 Отговор
    Публикувано във факти.бг: За едночасова програма по откриване на европейска столица на културата се харчат 3 милиона лева пари на данъкоплатците. Но пък няма кой да купи къщата музей на Яворов за 1,4 млн. лв. - „Дреме ми на х*я“. Славчо ,не можа да се нагушиш от откриването на Европейската столица на културата в Пловдив и се ожали до небесата.Зная,че модераторите ще изтрият поста ми но: Дреме ми на х.я за теб и твоите писаници,учиндолецо!
  • 67 ЕИиии

    13 5 Отговор
    дреме ми на ...
  • 68 ако искаш съпричастност сбъркал си адрес

    61 4 Отговор
    Слави ,вкарват се незаслужено хора в затвора ,отнемат се без съд закупени имоти от хора,държавата и гражданите и губят всеки божи ден права и свободи,а ти и твоето предаване си мълчите на писмата до вас,така че какво са казали на сестрати и те е заболяло: „Дреме ми на х*я“.
  • 69 300

    77 8 Отговор
    За парите, за които работи продавачът -толкова. Сестрата да си купи хляб и кренвирш и да си направи хот дог. Нали е била в магазин.
  • 70 Надо Ел

    59 7 Отговор
    Ачо Чалгарчето бързо настига Тикво Суджука с тоя Хотдог!
    Чалгаджи Хотдога се сети да се възмущава - ми сестра му да беше отишла да купи хлебчета и да и направят хотдог, тогава!!!!! Барем нещо полезно някой от неговото семейсто да свърши ама нейсе, то да не е да пращаш СМСи и да си вдигаш рейтинга, айде сега да налазим продавача на хотдог на 4 часов работен ден и 200лв. заплата, който е имал топки да и обясни коя част от тялото му иска да поспи...
  • 71 Бай Иван

    76 6 Отговор
    Каквото посееш, това ще жънеш! Искахме слободия и чалга простотия и ето го резултата:обезверен, опростачен и озлобен народ, който не вижда светлина в тунела.
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Иво

    85 4 Отговор
    Славчо, защо си се разпенил толкова бе, тарамбуко куха? Ами хората се учат от ТВОЯ речник - аз лично само два пъти те гледах - преди много години, и това бе достатъчно да те изключа от листата си ! Чудя се само на едно КОЙ те бута в телевизията, КОЙ те подпира да водиш шоуто си, КОЙ на КОГО плаща, за да те търпят там? А от това народа още повече ОПРОСТЯВА! Чат ли си, майна, к`ви л``на оставяш след всяко предаване - особено сред младите?

    Коментиран от #196

  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 подозрителен

    28 4 Отговор

    До коментар #72 от "jovancho":

    Защо ти е нов формат от Чалгаджи Ачо Хотдога, когато си имаш вече доказан такъв, като Тикво Суджука??? Едни и същи популисти и демагози са - СМСите само ги делят, не ги ли видя как приятелски си гукаха като гугутки...
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Бай този

    30 6 Отговор

    До коментар #77 от "Бай този":

    Комунистически чалгар. Came down, rabish
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Повръщащия

    26 0 Отговор
    Дреме ми на слави за слави!
  • 84 Анонимна

    68 5 Отговор
    Толкова много разказани мръсни и гадни вицове в шоуто!!! Разказани в ефир! Даги чуят толкова много хора! Абсолютно неуважение към публиката! Защо ли пък му прави впечатление на Слави циничен израз, изказан пред една женс! Не в ефир!
  • 85 357

    59 4 Отговор
    Ако встъплението към същинската част на статията не беше тъпа история за нагла кифла, на която й се приял хот-дог и решила да тормози обикновен служител, който едва ли има правомощия да зарежда от където и да било, тогава статията можеше и да постигне търсения ефект, ама сега "Тц!"

    Коментиран от #94

  • 86 Хохохо

    34 4 Отговор
    Е нали вече не е социализъм при дъъългото управление на Борисов и има пазарна икономика, конкуренция? Нали може хот дог да се купи от конкурента? Нали може да се емигрира - т.е. да се премести и при конкурента на България (като държава)?
  • 87 краси радков

    25 5 Отговор
    шефе ;ако не ми оправиш заплатата, и на мене тогава ще ми дреме на хоя ,отивам при комиците или в господари на ефира ,хои кои ,баи тои ,кои тои ,баи хои.
  • 88 Теменужка

    37 6 Отговор
    Слави, толкова компромиси, толкова не занеш къде си, че и да се намериш пак ще си загубен. Вие в Шоуто минахте от краен национализъм до интернационален социализъм. Не може всички да са ти приятели, трябва да кажеш на някой (в очите), че не го харесваш и защо не го харесваш. Но ние знаем: Костов е виновен за всичко, нали, Слави?

    Коментиран от #182

  • 89 vasik atanasova

    36 11 Отговор
    надута мисирка е сестра му
    нали е сестра на славито
    ей тъпо село
  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Една жена

    46 6 Отговор
    25 пъти е повторен изразът в пуликацията на Слави! Явно много му харесва този израз на самия Слави и иска да притъпи нашите сетиеа и нашия вкус, за да се хареса и на нас! Но е сбъркал! Не ми харесва!
  • 92 ПетровДругарят Петров

    44 3 Отговор
    Я , чичовото червенотиквениче как се перчи , и акъл дава , и морал ?! Я кажи чичовото , как изкара музикалната , ка се дипломира ? Я бе чичовото , колко даде за книжка да имаш - ама не за жълтата , а за шифьорската - де си я купи у Костинброд ? Още ?
  • 93 Както доди

    67 2 Отговор

    До коментар #9 от "Абе айде бегай оттука":

    Абе Славчо, то с тая къща за милиони в драгалевци с личната си охрана не ти ли дреме на Х:':' :Я за бездомните хора и за старите хора които си нямат охрана да ги убиват и ограбват за има няма 20 лв. Дреме ти на Х:':' Я.
  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 кккютук

    46 4 Отговор
    Славчо, дреме ми на хуя,че се правиш на велик.Поне веднъж бъди себе си,но май не можеш да се намериш,бега ти центровката яко,а пък и ти личи.
  • 96 Дремеми на Г.З

    32 2 Отговор
    Ти нали щеше да ринеш боклука,па на края им олиза г.з.ходи да изринеш този със хотгогаджииницата,нали ти е сестра, защити я .време е да се скриеш некъде ти разочарова народа.
  • 97 калифорнийчо

    34 5 Отговор
    И кво са всички да ахнеме от възхищение ,че славчо открил Америка.Изчерпа се отвсякъде- ИЗЧЕЗНИ Плехар
  • 98 Един обикновен човек

    63 5 Отговор
    Слави не те ли е срам точно ти да съдиш този продавач, че така се изразявал. Ти и твоите комици как се изразявате, ми този продавач бас държа, че ти е редовен зрител и почитател! Той виси цял ден и продава хот догове за 500 лв. на някой собственик мърляч, който не го зарежда с хлебчета, но му е казал, че има няма хлебчета ако затвори по - рано от посоченото работно време ще му намали 500 лв., казал му е и да не вкарва стока (да не купува хлебчета, когато свършат, защото ще има санкции за него)! Ти ако си на неговото място, какво ще отговаряш на такива като твой умна сестра дето му дава акъл какво да прави!!!
  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Дреме ми на... Хотдога

    0 25 Отговор
    Тая пък сестра му що не му тегли някоя клетва на таа Мижитурка. От кадя на кадя ще си изказва простотийте. Не е попаднал на мъж да му тегли една Майна!
  • 103 боко

    27 0 Отговор
    няма управия за тая държава щом в рекламите по телевизията рекламират кондоми по време когато гледат деца а госпожата от сем бетина чампоева не я вълнува така,че всичко е възможно
  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 DV01D

    51 4 Отговор
    Присмял се хърбел на щърбел, та и Слави така. Откога на г-н Трифонов му дреме, че някой си незнаен продавач се изказал, като простак при положение, че той и сценаристите му всяка вечер, особено в понеделник ръсят простотии и затъпяват все повече и без това намаляващите му зрители.Ааа да, откакто са се изказали така към негова пряка роднина. Ако Слави разбира, а аз съм сигурен, че отлично разбира как функционира подобен бизнес, знае че всеки магазин, ресторант, заведение или будка си има доставчици и, че никой продавач не е длъжен да угажда на капризите, на когото и да било, та дори и сестра му да е. Интересно дали е свършвал мартениците и дали би отишъл да купи червена и бяла прежда, за да направи набързо мартеница на нечия сестра. Трифинов много елегантно (ако въобще го е писал той естествено) финтира обикновения българин да се чувства гузен и виновен, за неща, за които трябва държавни институции да не им дреме на *я. Защото задкулисно той самият е част от този непукизъм тип "Дреме ми на х*я". Той самия го подклади през годините. И така е по-лесно... За тези, които го използват, като играчка. Нали така, г-н Трифонов? ;)
  • 106 krasen

    19 2 Отговор
    SLAV4O PRED BOSSA BOKO KVO MAL4A A SEGA PLAMPI6
  • 107 Стефан Стефанов

    22 0 Отговор
    Започнах да чета не за друго ,а заради "проблемите" на тоя човек-да ни залива с цинизми за да привлича вниманието...
    Човека чул легендарната фраза на дебилите и решил да я приобщи и прешие на половин и повече народ!
    Няма да се впускам в полемика за "отмъщението на злобната рода за неизядения ход-дог"(няма се учудя и филм,ако не излезе по тая толкояа наболяла тема...тръгва се с нашия "утрепан народ-омазан с лютеница и грозни цинизми по " и се стигне до скритата реклама на недостижимия и така мечтан американски народ под формата на ход-дог..То тая простотия по-горе си е цял Лафонтенизъм...
    Жалко е,че не го изтърпях до край..и не стигнах до там да видя как плюнките му се превръщат в храчки...ин не,,защото не му дреме и не ,защото не виждам..а точно обратното...
    По-неговите думи трябва да тръгна минимум на протест,ако не и революция. .е така да е..но,ако трябва да тръгна да протестирам ..то милия вулгарен популист,аз 24/7/364,3 трябва да протестирам...
    И...
    Срещу кого и какво...кой да ме чуе...Та дори цяла България да се превърне в денонощен палатков протест...все ще има и тогава някой усмихнат китаец продаващ за американски фастфууд,който я са му свършили питките или гмо кренвиршите ,чакащ еврейския си доставчик ти на развален английски с пресен мандарин:"Че когато свършат портокалите има колкото искаш мандарини"
  • 108 Kcaniba

    31 6 Отговор
    Аз само не разбрах на Трифонов казвали му човека с хот дога какво да прави в предаването си и дали изобщо да го прави това предаване?
  • 109 МЛА

    2 0 Отговор

    До коментар #59 от "един":

    Не. Не вървят натам. Те вече СА там. За съжаление...
  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 Бай Шиле

    19 2 Отговор
    Славчо душичко мамина,вкара си автогол.Значи имаш сестра,а? Ми к,во праим ся кат кажат,че е к..ва?
  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 Измислен свят...!

    12 2 Отговор
    Господин Трифонов ,а който няма прословутия атрибут ,започващ с буквата ,,Х,,,какво да каже....!?Всички здравомислещи хора се възмущават от това безхаберие,изречено по толкова ,,красив,,начин и знаем ,че затова сме на този хал....!Нищо ново под слънцето и луната....!!!!
  • 116 Шока

    30 4 Отговор
    Значи да си оставя магазина да ми го пази непознат човек и до като му угаждам на капризите,напускайки работното си място и връщайки се намеря всичко обрано и купувачът да го няма,аз какво ще ме посъветваш да направя Славчо.Ще ме изпратиш в полицията за което и сам бих се сетил и до там,защото и на вас ви дреме за мен през оная работа.
  • 117 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 118 Аз не обичам хот дог....!

    8 2 Отговор
    Обичам хамбургер ,приготвен от Гордън Рамзи....!!
  • 119 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 120 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 121 гнида

    23 0 Отговор
    Явно мнението ми жегна някой тарикат ... А именно и на славчо му дреме на х'я за нас ! Показа го когато повика тиквата и цацат на гости ! Дори единият извади царски пищов , щото е толкоз хитър , че не може да го запомни и ЗАЕДНО ДВАМАТА ПОКАЗАХА , ЧЕ ИМ ДРЕМЕ НА Х'Я ЗА НАРОДА ! А въпросите в статията можеха да бъдат зададени именно тогава !
  • 122 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 123 Наблюдател

    22 3 Отговор
    Много е тъжно когато на човек с възможностите на г-н Трифонов му дреме на х*я за демографската криза в България и си чеше по цял ден езика с глупости.
  • 124 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 125 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 126 CL500

    24 7 Отговор
    След като прочетох статията, мога само да кажа - Дреме ми на х.я и за Славиту, и за сестра му, и за тъпите питки, и какво и се дояло и дали е била в мензис, че не издържала, кат и се дояло нещо си. С две думи - Дреме ми на х.я !!!
  • 127 Нони

    33 6 Отговор
    Абсолютно вярно.Аз работя на такова място и разполагаме с определен брой багети за деня Не зависи от работника това.Като свършат...има дюнери.джобове.....Решила да се изхвърли и си получила заслуженото.Типична кифла,че и дърта!

    Коментиран от #128

  • 128 Че като е дърта...!?

    8 12 Отговор

    До коментар #127 от "Нони":

    Да не яде ли....?Ко да яде ,продавача дето и предлага ли...!?Ако си млада ,ти кое предпочиташ....!Защо се сърдите на Слави,какво ви е направил?Целия свят ви е сърдит!!!!
  • 129 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 130 Наблюдателя и окото!

    5 1 Отговор
    Двамцата обичате ли хот дог!По младия обратен ,да си маха ,дъртия обратен ,че и аз ще почна по сериозно от продавача...!Инвалидни твари...не им стигат собствените им оргии....!!!!!
  • 131 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 132 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 133 Бай Благой от СофСтрой

    33 6 Отговор
    Слави, нито ти, нито сестра ти, нито който и да било твой роднина не сте по-специални, от който и да било клиент, на който и да било магазин, ресторант или будка за хот-дог. Като нещо го няма, го няма за всички. А хора с твоя манталитет разораха и бетонираха плажовете. Преди да съдиш хората за треските в техните очи си виж гредата, в твоето.
  • 134 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 135 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 136 ххл

    10 14 Отговор
    Стига простотии,вече не се издържат! Ако не се вземем в ръце никой няма да ни помогне да се оправим и всичко да ни е о кей. Като гледам и ,,президента,, Радев не е с държавата,а е след фустата на Корнелия Нинова! Не е лошо да се върне в авиобаза,защото като гледам не е потребен много за страната ни! Няма ли срама този човек,как ли се чувстват родителите му,като го гледат,че за нищо не става?! Не е лошо да се скрие и да не се показва!
  • 137 Насран русофилистик

    7 21 Отговор
    Важното е, че Чехлю Радев Десов пак размаха селския си каскет и облиза руските задници... Смърт за комундерите. Д-р Пиночет знаеше лекарството...

    Коментиран от #168

  • 138 Чачо

    5 1 Отговор

    До коментар #21 от "Аноним":

    Града си е много добър.Ами ние неставаме!
  • 139 Дидо

    18 5 Отговор
    Сестра ти една простакеса без образование, така, че и ти и селския ти племеник си го начукайте и освободете пространството от себе си завинаги !
  • 140 Чапай Патка

    29 6 Отговор
    Отидете да купите питки ако трябва, аз съм важна и ми се яде хот дог!!! Ако трябва омесете питки!!! Ай сиктир ве!!! Овца! Човека сигурно взема 600 лв. Заплата и едвам свързва двата края, ще го боли за оная...
  • 141 Зоя

    8 6 Отговор
    Господ решил да провери работата на Сатаната и слязъл в Ада.ГЛЕДА огнените казани пълни с хора,всяка нация свой казан има,а около казана пълно с дяволи,удрят онези дето, поддържани от другите,
    дърпат да излязат.Само пред българският казан тишина-ни хора,ни глави,ни дяволи.Попитал Господ:Е,защо така?!Тук няма никой!
    -А,това са българите,при тях един да навири глава-другите сами ще го смачкат!
  • 142 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 143 Alpha_Lone_Wolf

    21 4 Отговор
    КАКВО ВЯРВАТЕ НА ГЛУПОСТИТЕ НА ТОЗИ ПОПУЛИСТ?
    ТОВА Е ИЗМИСЛЕНА НОВИНА ОТ НЕГО И СЦЕНАРИСТИТЕ МУ. ЧОВЕК НА ВСИЧКИ ВЛАСТИ. МУТРЕСА НА ВСИЧКИ МУТРИ.
  • 144 Драма

    18 0 Отговор
    Важното е драма да има..... Целият живот е драма.... Ххххххх
  • 145 фосилчо

    27 2 Отговор
    Славчо хФанете се със Сиромахов за ръчичка и изчезнете завинаги.
  • 146 Моторист

    22 6 Отговор
    Главния чалгаджия на републиката се оплаква? 😁
  • 147 Аззззз

    6 19 Отговор
    Слави,прав си,но за съжаление вече няма истински хора. Като чета коментарите на всички им дреме на х*я.А после всички се оплакват или са недоволни от нещо.!!!?????
  • 148 РАБОТИЯТ БЕДНЯК

    4 16 Отговор
    Слави МНОГО АМА МНОГО МНОГО............ СИ ПРАВ!!!!!!!!ПОЧТИ ВСЕКИ ДЕН СРЕЩАМ ТОЗИ ИЗРАЗ“Дреме ми на х*я”или "НИЩО НЕ МОЖЕМ ДА НАПРАВИМ“.КАТО ИМА ТЕЗИ ИЗРАЗИ НИКОГА И НИЩО НЕ НАПРАВИМ ВИНАГИ ЩЕ СМЕ ОПРАВИМ!!!!
  • 149 Дреме ми

    20 2 Отговор
    Много интересно !!!! На Славчо от време на време му идват някакви факсове отгоре ли от към х.я ли и почва едно реване все едно сега се е случило . Бива лицемерие ама такова като неговото няма . Супер "културното" му шоууу всеки ден ни залива с културата дреме ми на х.я а сега се жалва .... Всичко си е просто като леща : прости хора ги вълнува проста култура (шоуууто на слави), мислят за прости неща (ядене , пиене , жени и коли ) и се изрязават просто с боли ме х.я !!!!!
  • 150 ЗЛОБЕН

    22 2 Отговор
    ОПРОСТАЧВАНЕТО НА БЪЛГ. НАРОД ПРОДЪЛЖАВА 25 30 ГОДИНИ. ДА АМА НАЙ- ДЕЙНО УЧАСТИЕ ВЗЕ И ВЗИМА СЛАВИ ТРИФОНОВ. ТОВА МАЗНО ПЕТНО НИКОЙ НЕ ИСКА ИЛИ НЕ МОЖЕ ДА ИЗТРИЕ ОТ ЖАЛКАТА БЪЛГАРСКА ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ. ГОЛЕМИЯТ БЪЛГАРСКИ КУЛТУРОЛОГ проф ИВАН СЛАВОВ КАЗА ЗА НЕГО : ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ПРОФАН И ПЪЛЕН ПРОСТАК.
  • 151 В БГ

    15 1 Отговор
    Или ти дреме на х*я или откачаш и в лудница !
  • 152 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 153 Василка Атанасова

    7 1 Отговор
    Дреме ми на бутката!
  • 154 Габрово

    2 18 Отговор
    Ти си номер 1.Зад тебе сме цял народ всички, които те хулят и злословят просто са прости и не дорасли обвити в злоба от своето съществуване на този свят
  • 155 Годжи

    22 6 Отговор
    Абе тая Петя какво се прави на интересена? Човекът е ПРОДАВАЧ, друг зарежда обекта и стоката се заприходява. Работникът няма право да внася хлебчета, кексчета и всякакви продукти за своя сметка! Ама не, ПЕТЯ великата трябва да отиде и да му пили по Дедовия докато на човека му писне !
  • 156 Дряново

    1 0 Отговор
    Ти си номер 2
  • 157 Линейката

    4 1 Отговор

    До коментар #59 от "един":

    Но такива хора ВЕЧЕ са във властта !

    Коментиран от #162

  • 158 учуден

    14 4 Отговор
    Ама честно да си кажа и на мен ми дреме за учиндолския апут и за родата му!
  • 159 Светлин

    27 2 Отговор
    Избягвам да пиша коментари,но сега няма да пропусна.Човекът пошлост проповядва морал,това ако не е цинизъм здрве му кажи.Човекът който всяка вечер бълва помия,и простотия от екрана.Първо бъди пример и тогава ще имаш право да съдиш.
  • 160 пипи дългото чорапче

    6 1 Отговор
    До гост:Борила съм се достатъчно за да разбера че системата работи срещу теб.Бориш се и накрая виждаш че нищо не може да промениш:нито връзка рядко който е взел твоето място нито колегата интриганти, който винаги е по Добър и върши повече работа от теб.Цяслата система е збъркана-наш човек мой човек партиец
  • 161 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 162 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 163 Личо

    9 2 Отговор
    Оооо трябвала е да каже че е сестра на Славчо Богупомазаният .
  • 164 А бе наборе

    1 3 Отговор
    На тебе ако не ти дремеше на ... Щеше да кажеш на хорицата за кво има магазин на скъпо место, който не продава нищо, ама декларира печалби ? А , май и ти стигна до същия извод кат нас?
  • 165 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 166 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 167 гощо

    12 2 Отговор
    А бе на Славчо му се получи БЕЗ да иска живота и много почна на умен да се прави и да филосовства тцтцтцтцтц.....
  • 168 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 169 Летящия холандец

    5 3 Отговор
    ,Щях да го сметна за гениално, ако не знаех че дългия е замесен?!
  • 170 Аз ,Врчанката

    17 2 Отговор
    Тази пък, какво,като е сестра на Учиндолският тъпанар Светослав?! Ама много добре си й го е казал човека! Той е поставен там да работи и да изпълнява нарежданията на своя пряк началник,а не да угажда на някаква си простакеса,защото е сестра на Учиндолският простак Светослав. И аз да бях на неговото място и на мен някой,като тази "специалната",да ми се прави на интересен,ще му отговоря,по същият начин-без никакво угризение на съвестта! Еми ще отиде на друго място. Била съм в Плен и зная,че там има много "капанчета"за бързо хранене,особено по централната им улица.
  • 171 Ангел

    3 1 Отговор
    Във Италия КЕ ,КАЦО МЕ НЕ ФРЕГА КОЕТО Е ПОЧТИ СЪЩОТО
  • 172 Киро - факиро

    22 3 Отговор
    Чалга поколение с чалга идоли -- какво очаквате?! Азис, Фики, Слави--това сега са богатите идоли на нацията....
  • 173 Paxnas

    8 1 Отговор
    Кучетата си лаят,кервана си върви.
  • 174 решетников

    20 2 Отговор
    станиславчо селско комунистче продажно не се прави на моралист защото ти не си такъв
  • 175 s7un7

    16 2 Отговор
    И на мен ми дреме на х*я за сестра му на тоя, продажник
  • 176 бббббб

    13 1 Отговор
    Хахаха кой го казва.Всички знаем,че и на теб не ти дреме за хората.Но,си винаги готов Тиквата да ти продуха простатата.
  • 177 Гестапо

    14 2 Отговор
    Референдум- събират се подписи, една седмица преди крайния срок са събрани 270 000 подписа, като за една седмица са събрани 400 000. Геройчно! Референдумът с провежда с любезното съдействие на всички инструктирани комисии, но все пак е контролиран.,защото е важно да не премине прага. Славун скача и трупа рейтинг, а хората отчаяни очакват да ги поведе.Години се протака, като се прави едно псевдо излизане пред парламента, на което идват 50 човека, което е целта. После това служи, като формално оправдание. - Слави излезе, а вие къде бяхте? 3 години протакане и в предаването се появява изведмъж властта и показва, че референдуми няма да има! Слави се моли за намаляване на субсидията в бюджета, Б. Б. обещава, а след дни всички партии без дебат си гласуват голямата субсидия! Да хулиш собствения си народ и по този начин да насаждаш същият този нихилизъм, който хулиш! Толкова за Слави. Българският народ е велик и е умен и каквито и активни мероприятия да му прилагат ще оцелее и ще се възроди!
  • 178 Аз правя така

    16 1 Отговор
    Дълга статия ... От която: „Дреме ми на х*я“! ....................Продавача на сандвичи е поставен там да прави хот-дог и да ги продава. Той не е закупчик. А на сестра ти като й се е прияло хот-дог, да се върне в магазина, да си купи хлебчета и кремвирши и в къщи да си направи хот-дог колкото й се ядат. Аз така правя и ми е по-ефтино.
  • 179 Каун

    6 12 Отговор
    Не мога да понасям Славчо. Но това не значи, че не е прав. За съжаление и коментарите го доказват. На територията останахме само малоумни х. йчовци взиращи се в пъпа си.
  • 180 Хахохихи

    5 2 Отговор
    Не би могло да се каже по-точно... Дреме ми на х.я за Учиндолското шерифче - обслужващ персонал на онази Партия с главното П...
  • 181 Оффф

    11 1 Отговор
    Аууу....тоя влязъл в ролята на "народната съвест"...т.е. сега сме изпрани, чисти и непокварени...Щом в момента няма хот-дог, значи няма! Ама нали е за "принцесата"...трябва на момента да и се сервира, ако ще и от пиле мляко!
  • 182 Стефан

    9 2 Отговор

    До коментар #88 от "Теменужка":

    Ми най и на костов му беше придворен шут, от там започна ''възходът'' му
  • 183 омг

    18 2 Отговор
    А сестрата на Слави дали не може да се опита да бъде полезна в някоя по-значима сфера на обществения живот?! Тръгнала продавачите на хот-дог да оправя, щото й се дояло .. милата.. каква доблест, каква гражданска чест! Същата като брат си.. аман от популизъм, много лаене, реално свършена работа никаква .. Стои Славчо в това до болка изтъркано и омръзнало на всички "шоу", ама иначе много разтревожен.. ми хващай се и прави нещо на практика, а не само чесане на език и пустосване ..
  • 184 Силвето

    16 2 Отговор
    Слави, ами нали целия ти хумор в шоуто ти е в този стил! Същите думи използвате и уж сложете червена точка хахаха Слави не беще уместно ТОЧНО ТИ да се възмущаваш от Х*Я
  • 185 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 186 Додо

    9 0 Отговор
    Ще продавам мартеници в подлеза. Дреме ми на.....?
  • 187 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 188 ПРЪЧА

    22 1 Отговор
    ЗА ЕДИН ХОТ ДОГ ЛИЦЕМЕРНИЯ МАРКУЧ ЦЯЛ ФИЛОСОФСКИ ТРАКТАТ НАПИСА.АЗ АКО БЯХ НА ПРОДАВАЧА ЩЯХ НА НАГЛАТА МУ СЕСТРА ДА И ПОДАМ ЕДИН ХОД ДОГ ПРАВО В УСТЕНЦАТА.БИТИЕТО НИ Е 600-1000ЛВ. НА МЕСЕЦ.ЗАТОВА ЩЕ ИМ ДРЕМЕ НА ХОРАТА.ПРОДАВАЧЪТ НЯМА ПРАВО ДА ПАЗАРУВА ХЛЕБЧЕТА ЗАЩОТО НЕ Е СОБСТВЕНИК,ТАКА ЧЕ НЯМА КАК ДА УГОДИ НА ЛИГАВАТА ТИ СЕСТРИЧКА.ЯСНО?
  • 189 Додо

    11 1 Отговор
    С тия обеци на гола глава, си само за КОЛИЗЕУМА!!!
  • 190 Име

    14 1 Отговор
    Ами премиера беше при тебе, защо не му зададе всичките тези въпроси бе Слави? Защото и на тебе ти дреме на х*я
  • 191 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 192 БЛАГ ЧОВЕЧЕЦ

    17 1 Отговор
    СЛАВИ, ДАНО МИ ПРОЧЕТЕШ МНЕНИЕТО: ТИ СИ ПО ЛИЦЕМЕРНА И ДОЛНА КТУРВА ОТ СЕСТРА СИ.
  • 193 Гост

    1 21 Отговор
    Като чета коментарите разбирам, че онези 80% драстично са се увеличили! Явно за тях демографската криза не важи! Вие изобщо вникнахте ли в написаното или за вас е по-важен хот-дог-а?! На този продавач и 500 лв.на месец са му много! А и всички вие, които квичите за високи заплати не сте по-различни от него! Но не за това е приказката. Човека се опитва да ви отвори очите, а вие си отваряте задниците! Явно ще си носите теглото, но лошото е, че малкият % разумни хора ще теглят заради вас.

    Коментиран от #195, #200

  • 194 Народни приказки

    8 3 Отговор
    Стар виц :
    Качила се Пена на черешата да бере .
    От долу минал Вуте , на връщане от хлебарницата , било горещо спрял под черешата на сянка , погледнал на горе . . . Пена без гащи . . .провикнал се : " Пенооо какво е зинала ще ми изеде лебУ ." А Пена му отговаря :
    " Не се коси Вуте - мойта е месарка , не хлебоядка " . . .
  • 195 .....

    11 0 Отговор

    До коментар #193 от "Гост":

    Хах, видяхме ние “ човека” какво отваря пред ББ! Както пише по-горе, защо не пита него? Когато говориш за морал, огледай първо себе си и хората около теб! Само не ми казвай, че те са от моралните:)
  • 196 Диана

    13 2 Отговор

    До коментар #74 от "Иво":

    Не се косете.славчо просто си е харесал този вулгарен израз та затова е измислил случка.Забелязвате ли с каква наслада го повтаря в писанието си.
  • 197 Младен М

    2 9 Отговор
    Славчо, Славчооо, виж как са реагирали всичките "коментатори" надолу ! Как да дреме, на каквото и да е, за тях !!! Горките !
  • 198 Младен М

    1 10 Отговор
    Славчо, Славчооо, виж как са реагирали всичките "коментатори" надолу ! Как да ти дреме, на каквото и да е, за тях !!! Горките !
  • 199 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 200 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 201 Чака рака

    15 1 Отговор
    Абе тиквун учиндолски ... Тоя дето му дреме със сигурност е щракал с пръсти на "Едно ферери... ". Такива като теб учиндолски селтик ,20 години промивахте с простотия мозъците на поне две поколения ,пък сега се чудиш що на глезентата ти сестричка са и резнали претенцийките!
  • 202 239

    19 1 Отговор
    Чакай малко Славчо!
    Че продавачът е див селяндур - див е. Да не мислите обаче двамата със сестра ти, че той е човекът, който зарежда с питки, кренвирши и т.н? Или има фирма доставчик или 'чорбаджията' го зарежда от време на време. Ако аз вляза в магазин и искам валфа, няма да пратя продавачката до съседния магазин да ми купи, понеже нейните свършили!

    Коментиран от #205

  • 203 Елка Николова

    2 4 Отговор
    Щом мислим и се изразяваме по такъв апатичен,циничен и безразличен начин,означава че не ни дреме и за нашите деца,внуци и правнуци.Така че,ако не ни върви,сме си виновни ние.Аз се надявам че ако същият този попадне в болницата,сестрата на Слави,която е медицинска сестра,няма да каже и тя че ,,и дреме''
    ,

    Коментиран от #206

  • 204 Мари

    0 6 Отговор
    Личи си простотята тук в коментарите. Ако се случи на вас , или на жена ви , или на вас. Мисля че разсъжденията ви няма да са такива. Ако ми се случи на мен, до края на живота си , ще бъде с катетър.!!!332

    Коментиран от #210, #212

  • 205 Гост

    1 5 Отговор

    До коментар #202 от "239":

    Само да те светна, че питките са под бройка точно толкова, колкото са и кремвиршите за хот-дог. Няма как да имаш кренвирши, а да не са ти останали питки. Това важи и за всички останали видове сандвичи. А, че продавачът е див селянин, то това е ясно. Но, пак казвам, проблема не е в продавача и въпросният хот-дог! Това Слави ясно го е изразил в статията си! Проблема е в това, че всеки вече го е ударил "на уволнение"! Това иска да каже човекът, ама кой да чете, кой да мисли!
  • 206 Гост

    3 0 Отговор

    До коментар #203 от "Елка Николова":

    Тогава този и пишещите по-горе, ще отворят такива усти, че нищо няма да може да им ги затвори! Можете да бъдете сигурна! Точно тези са с най-големите претенции, нагледал съм им се на простотията! Но когато те самите трябва да си свършат работата - не им пука, т.е. изискват, но нищо не дават насреща! А процесът определено е двупосочен!
  • 207 Епа са

    6 1 Отговор
    Епа са ? Нема ХОТ ДОГ ! Кво да направи момчето ? Да си извади оная работа и да и сложи горчица без леб . . . Можеше да си тръгне по доволна , че и '' нахранена''.
  • 208 ИМПЕРИАЛИСТ

    1 1 Отговор
    ГЕРБ и Бойко Борисов са виновни!!! ОСТАВКА и предсрочни избори!!! /reshetnikov/
  • 209 Звезда

    1 8 Отговор
    Слави ти си изкупителва жертва,не ги чувай всички тези многознайковци! Да си жив и здрав и всички от екипа ти. Побеждава този, който вярва най дълго.
  • 210 Kcaniba

    6 0 Отговор

    До коментар #204 от "Мари":

    Как си представяш в Германия напримерно, някой сульо да казва на някой продавач какво да прави, типично по комунистически?! И ти си мислиш че може да вменяваш задължения спрямо тебе ли? Тоя катетър се сети сама какво да го правиш!!!
  • 211 Kokal

    1 1 Отговор
    Ako be go napisal v nemska poblikaziq ili tam nqkva evropeiska nqkak1v sait dase spodeli s1s drug narod druga sreda za tozi izraz v germaniq 6 meseca zatvir nemo m1rdat no nali sme goveda
    bai ganjovci s1s carulitei i buca sirene ovito v k1rpicka za sopoli
  • 212 Kcaniba

    1 0 Отговор

    До коментар #204 от "Мари":

    А кое да ти се случи? Някой да ти дава команди ли, или на близките ти?
  • 213 Джентълменът русофил

    5 0 Отговор
    На тива му викам "криворазбраната цивилизация". Слави, не е работа на продавача да се грижи за зареждането с питки. Точка. Че на сестра ти се е дояло хот дог при положение, че хот дога не работи - това се нарича каприз. Продавача просто се е изразил по неговият си начин, но това не е престъпление, нито нехайство. Разбира се, някои ще опонират, че той е недобросъвестен към бизнеса на шефа си, само че и това не е така, щот за една тъпа минимална работна заплата.... толкова може да даде от морала си човека.
  • 214 Джентълменът русофил

    2 1 Отговор
    В крайна сметка има един лаф "ти ще ми плащаш, колкото да не умра от глад, а аз ще ти работя, колкото да не заспя".
  • 215 Самият Хуй

    11 1 Отговор
    Ако аз бях написал същата ситуация за сестра ми, Слави щеше да каже "Дреме ми на х*я, че някой и е казал на тази капризна и префърцунена кифла прво куме в очите". Ама нали му е сестра направи егати политическия проблем. Да ти кажа Слави за такива мрънкащи същества като сестра ти, които си мислят, че всички трябва да им се кланят в краката "ДРЕМЕ МИ НА Х*Я".

    Коментиран от #218

  • 216 Краси

    1 0 Отговор
    Слави що се занимаваш с глупости.Народа нее онзи които беше.Самоизяждамесе
  • 217 Краси

    1 0 Отговор
    Слави що се занимаваш с глупости.Народа нее онзи които беше.Самоизяждамесе
  • 218 Евала

    4 0 Отговор

    До коментар #215 от "Самият Хуй":

    Браво, великолепно, стегнато и точно !
  • 219 filo

    4 0 Отговор
    Славчо , боли ме к.ра за тебе, отрепка.
  • 220 Гост

    1 0 Отговор
    Абе, вие, в голямата си част, явно страдате т дислексия!! Човекът ви го е написал черно на бяло, вие продължавате с глупостите си! Ето, четете пак: “Дреме ми на х*я”. Ако този израз се отнасяше просто до една конкретна случка с един плевенски продавач на хотдог - нямаше дори да си заслужава коментар. Проблемът е, че “Дреме ми на х*я” е израз, който се разраства като епидемия сред българите. Всеки ден, навсякъде е “Дреме ми на х*я”.
    Е, дали ви светна? Едва ли!
  • 221 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 222 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 223 Falлю

    2 0 Отговор
    Свали тия обици бе чиляк, не виждаш ли какво направи-децата те имитират,не ги учи така!
  • 224 Николай Германия

    0 2 Отговор
    Не знам и не ме интересува какво става във,България кой какво е казал и на кого но скоро няма да се,върна във България.
  • 225 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 226 Абе

    0 0 Отговор
    Гражданска война да става,да търчат кръв и райна и сперма и дъ ревът като разгонени магарица кот на митьо дицелия
  • 227 Аааааа

    1 0 Отговор
    Дреме ми на п*****а !
  • 228 Гост

    2 1 Отговор
    Ми човека й е казал, че НЯМА продукти и няма хот-дог и това е! Той не е длъжен да обикаля из магазина и да купува на кой каквото му се ще! Зарежда си сутрин щанда и продава, докато свърши! Писнало му е и я е отрязал! Като е сестра на Слави, к'во, да не е принцеса. Дояло й се е пилаф, пилаф да й сготви. Като няма тука и й се яде, да потърси другаде, а не да прави сцени и после да го играе жертва! Много ме дразнят такива от "големото добро утро"!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове