5 Февруари, 2019 08:19 2 493 22

Стотици на протест в подкрепа на Лозан Панов

  • лозан панов-
  • протест-
  • правосъдие

Акцията беше организирана от инициативата "Правосъдие за всеки"

Стотици на протест в подкрепа на Лозан Панов - 1
Снимка: БГНЕС

Стотици протестираха в центъра на София в подкрепа на председателя на Върховния касационен съд Лозан Панов.

Акцията беше организирана от инициативата "Правосъдие за всеки" и премина под надслов "Да защитим правото и съда от прокуратурата и олигархията!".

Демонстрантите се събраха пред НДК. След това шествието премина по бул. "Витоша" към Съдебната палата.

Те обявиха, че се подготвя процедура по отстраняване на Панов след доклад на Инспектората към Висшия съдебен съвет.

"Върховният съд е единственият гарант за точното и еднакво прилагане на законите от съдилищата, а достойнството и смелостта на съдия Панов са последна преграда пред пълното овладяване на съдебната система от Олигархията! Ще го позволим ли или ще кажем високо "Стига вече толкова"?!", обявиха организаторите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Браво

    13 5 Отговор
    Бият , ги защото ги обичат!
  • 2 Ggffff

    8 22 Отговор
    Малко скалъпена история май. Някои доктори с положението си направо наглеят, човек да не попада в ръцете на такива

    Коментиран от #13

  • 3 Plovdiv

    22 3 Отговор
    3a yдар срещу лекар, учител, полицай трябва минимум 5 г. в затвора, без ден по-ранно излизане!

    Коментиран от #21

  • 4 Преброяване на бесните язовци

    36 0 Отговор
    С нетърпение очаквам момента ,когато спешните екипи ще започнат да отказват да се отзовават на адреси, намиращи се в мангалската махала. Ей тогава ще стане интересно.
  • 5 Изпатила

    12 4 Отговор
    Аз лично съм чакала по час два, че и повече да дойде линейка. И на мен ми е идело да ги набия. Просто търпението ти се изчерпва като гледаш своя близък как се мъчи и не може да диша, а тях ги няма с часове. Просто се мислят за Господ и те решават кой да живее.

    Коментиран от #11

  • 6 Будалата

    10 2 Отговор
    Така трябва. Но да почват бой по полицаите, докторите, общинаритеи и депутатите. Чак тогава Тиквата ще сети какво да направи.
  • 7 Бачо Киро

    16 1 Отговор
    Защо въобще линейка отива при хора, които въобще не плащат осигуровки... ЕГН по телефона и няма ли платени осигуровки директно довиждане...
  • 8 Бой по

    9 5 Отговор
    Бялата мафия
  • 9 Ххххх

    13 0 Отговор
    ПЪЛЕН БОЙКОТ НА ЛЕКАРИТЕ ДА ЛЕКУВАТ ЦИГАНИ ОТ ТУК НАСЕТНЕ!!!!
    ЛЕКАРИТЕ ТРЯБВА ДА ЗАПАЗЯТ СВОЕТО ДОСТОЙНСТВО!!!
  • 10 Bit

    12 0 Отговор
    Защо въобще се отзовават на адрес, като тези кюмури нямат здравни осигуровки?
  • 11 Бачо Киро

    3 8 Отговор

    До коментар #5 от "Изпатила":

    Щом си чакала по час-два значи въобще не е било спешно. И ти май като тези викате бърза помощ за щяло и не щяло...
  • 12 ДДРОнег

    10 0 Отговор
    Кога най-после лекарите ще разберат, че сиганите няма да ги бият, ако спрат да им ходят в сиганските махали и не ги пускат в болниците !!!
    Тия лекари нали много добре знаят какво ще им се случи, що ходят и то без полиция ???!!!
  • 13 964

    7 1 Отговор

    До коментар #2 от "Ggffff":

    Каквито и да са, не можеш дори да си помислиш да удариш лекар или друго медицинско лице, още повече, ако идва за да ти помогне. Циганите са с изключително ниско интелектуално ниво и дори не правят разлика между лекар, шофьор и санитар. Перманентно пияни са и се трупат на тумби. В една тумба винаги се намира поне един бабаит, и почти всички са някакви роднини, заради затварянето им в общност. Просто диспечерът трябва да ги предупреждава, че има ли около болния повече от двама души, екипът си тръгва. И наистина трябва да си тръгва.
  • 14 До 11

    3 1 Отговор
    Дано не ти се налага да чакаш и ти гледайки как бащати умира не можейки да си поеме дъх. Тогава ще разбереш какво е.
  • 15 Цигански тарикатлъци

    3 0 Отговор
    Циганите все гледат да не плащат. Предпочитат да профукат спечеленото вместо да се осигуряват. Затова са се накачулили на линейките- смятат че Бърза помощ им е длъжник. В гетото е пълно с коли, да ползуват частен превоз.
  • 16 гост

    4 0 Отговор
    Просто се налага една червена зона за спешна помощ и в това гето не влизат и точка, но подписано и одобрено от общината, за да няма пряк конфликт с лекари.
  • 17 Ромия създадена от ГЕРБ

    5 0 Отговор
    Браво. За такива сме гласували. Или не за такива циганите са гласували. Трябва циганите да им се спре правото да гласуват. Герб твърде много права е им дал. Бият , полицаи , убиват и бият военни , убиват журналистки и ги изнасилват , крадат от доктори бият спешния екип , крадат от ТЕЛК , крадат от социалните помощи , раждат като на световно , още крадене. А бе трябва на следващите избори да оправим нещата иначе ако не се оправят. Тръгваме с оръжията да ги гърмим. Все пак те са половин милион а ние 7 милиона даже и по малко. Но ще успеем да ги очистим.
  • 18 Бай Миле

    5 1 Отговор
    Мечтата ми е да видя как ромите нахлуват в парламента и започват да раздават шамари на 240 "народни представители". Ще е голямо шоу с висок рейтинг.
  • 19 Ventura

    4 0 Отговор
    Къде е онзи джоревец от
    ЕвроРома, да иде в махалата след такъв случай,
    и да обяснни на събратятя си, как трябва да се държат
    в такива моменти? Или знае
    да опищи света, когато им бутат купторите!
    Така не става и няма как да продължава.
  • 20 J.A.J

    4 0 Отговор
    Ами не ходете по цигански адреси
  • 21 Русе

    3 0 Отговор

    До коментар #3 от "Plovdiv":

    А за удар срещу водопроводчик пожарникар и да не изреждам националният класификатор на професиите, че са хиляди, за тях колко години да дават? Няма ли да е по-добре държавата в лицето на компетентните органи просто да си върши работата и когато има престъпление, да има и присъда, да изчезне понятието "известен на органите", " с висящи присъди", "криминално проявен" и от сорта.
  • 22 Двоен стандарт

    2 0 Отговор
    Защо не правим като американците и евреите -3 метрова ограда около гетата и КПП. Лекарите -до КПП-то.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове