Last news in Fakti

26 Февруари, 2019 17:30 5 238 33

Доган заповядал 400 000 гласа от ДПС на евроизборите

  • дпс-
  • ахмед доган-
  • избори-
  • ес

Бариерата е най-висока в „бастиона на ДПС“ Кърджали

Доган заповядал 400 000 гласа от ДПС на евроизборите - 1
Снимка: БГНЕС

Всички настоящи евродепутати ще се борят за нов мандат, формалните номинации от местните структури ще се правят до 30 март.

Почетният председател на ДПС Ахмед Доган е поставил задача на оперативното ръководство на ДПС да спечели 400 000 гласа на европейските избори през май. На проведения миналата седмица Централен съвет, нормативът е бил спуснат на кметовете и местни лидери. Който от градоначалниците се провали – няма да бъде номиниран за нов мандат на местните избори през октомври, пише още МИГNEWS.INFO.

Нормативът касае най-вече общинските кметове, които имат амбиции за нов мандат, но отговорност ще носят и председателите на Общински съвети и местните партийни лидери, които традиционно имат амбиции за кметския стол. Бариерата е най-висока в „бастиона на ДПС“ Кърджали. Исканият от централата резултат за община Кърджали е 14 000 гласа. Общо в 7-те кърджалийски общини формалният председател Мустафа Карадайъ очаква 50 000 гласа, а в цялата страна – 390 000 – 400 хиляди гласа.

Номинации за включване в евролистата на ДПС ще се правят от структурите до 30 март. По правило те са формални, защото партийното ръководство издава заповеди на местните структури кого да издигнат и кого не. Депесарите, които искат да попаднат на челните места също оказват натиск върху местните лидери.

Отговорност за подредбата, утвърждаването и регистрацията на листата ще имат председателят на ДПС и Централното оперативно бюро.

Критериите, на които трябва да отговарят кандидатите за евролистата на ДПС, са: задълбочено познаване на европейските институции и политики, като условие за отстояване на българския национален интерес; съпричастност към ценностите на либерализма; професионален и политически опит; владеене на английски, френски или немски език; изграден авторитет; добри комуникационни способности и умение за работа в екип.

Чисти храни, чиста вода, чист въздух, чиста зелена енергия и високи технологии – това ще са приоритетите на ДПС в кампанията за евроизборите.

Всички настоящи евродепутати ще се борят за нов мандат. Слухът, разпространяван от младежкия лидер Илхан Кючюк, че той ще води евролистата се оказа само слух. Ако въобще попадне там, той ще е на последно място, казват от ДПС.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 5555

    57 2 Отговор
    Бай Доган пак е на власт и държи Баце за мандаринките
  • 3 Чоков

    34 3 Отговор
    Имаш ги Догене колко са те 400 000.
  • 4 1122

    29 11 Отговор
    Демокрацията на ДПС в акция!Ако това им е идеала за демокрация.....,всички под строй на избори.А тия дето не могат да четат на български как ще гласуват?Цял живот живеят в България,безплатно се учат в българските училища заедно с българите,и накрая се оказва,ЧЕ не разбирали български език????НЕ разбират или нарочно се правят,че не разбират,пък ако наистина не разбират,тогава какво са правили като са ходили на училище ,как са вземали дипломи за завършено средно или даже начално образование?Излиза,че дипломите им са фалшиви тогава?Пък като не разбират български език и не знаят какво да правят да не гласуват бе.Те хем така,хем така.

    Коментиран от #6, #12

  • 5 пазарен ден

    29 2 Отговор
    И нека купуването да почне....СЕГА !
  • 6 1124

    8 14 Отговор

    До коментар #4 от "1122":

    На тези въпроси отговор търсете от министерството на образованието.А иначе корупция на всякъде и защо пак ДПС е виновно,а нима при другите партии не е същото...айде моля
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Насран русофил

    14 13 Отговор
    Няма страшно г-н Доган. Ние русофилите ще се вдигнем и ще гласуваме за най-руската партия у нас. Путин Акбар

    Коментиран от #13, #16

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 ванката

    13 4 Отговор
    като има пари ще има гласове и като има будали (българи) които не гласуват разпределянето ства още по-лесно...
  • 11 Тесла

    13 2 Отговор
    Гладна кокошка просо сънува, 400 000 хиляди гласа. Затова не искаме да гласуваме машинно. Те господата от ДПС и ГЕРБ не купуват гласове, те купуват секцията в даденото село дадения изборен район. Затова има 300 000 невалидни бюлетини на предните избори. Гласувам в малко в дълбоката провинция село, на предните избори наблюдавах и си направих експеримент. Бях на изборите гласувах записах си моя номер от изборните книжа и какво се оказа при повторно, петорно преброяване поправки, зачерквания и моята бюлетина невалидна. Цялата тази игра е да се нагласят столове те в парламента и братовчед ми ходи в зала Армеец и го "арестуваха" за три дена до като нагласят Буда и Сава картите и столовете в парламента

    Коментиран от #28

  • 12 свободно мислещ

    11 0 Отговор

    До коментар #4 от "1122":

    ДЕМОКРАЦИЯ ЛИ??? ТАКАВА ДУМА НЯМА.НИКЪДЕ НЯМА .Г-ПАКО
  • 13 Много си скромен!

    13 3 Отговор

    До коментар #8 от "Насран русофил":

    Че си циганин - ясно, а "филията" на циганите и тя е ясна: който наддаде повече!
  • 14 Анонимен

    13 1 Отговор
    Всички са МОШЕНИЦИ !!!!!
  • 15 месара

    10 0 Отговор
    и сега като почне едно раздаване на торбички с помощи, едно изнудване, едно заплашване на мюсюлмани и цигани...........
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Другия с коня

    9 2 Отговор
    Комунистите от БСП узакониха партия на Етническа основа,управляваха с Нея в мнозинство и пак ще го направят....Етноса гласува за своята Партия и няма нищо неестествено в това щом Съществува въпреки член 12 от Конституцията....Къде е Правовата ни Държава....
  • 18 Няма доказателства

    4 1 Отговор
    Боко тиквата може да брои само до 11.
  • 19 У газо

    11 3 Отговор
    От както смениха бай Тошо, Ахмет Доган командва България.Там при Сокола всички козируват,там се отчитат.И като гледам вече 30 години ние Българите,какви сме ебалници у мафиоти почвам да си мисля,че ако той стане офицялно министър председател сигурно по добре ще живеем.Но не както е сега да е в сянка.Нека да излезе на пиадестал и стане Мин.Председател.И без това той командва.Казват,че той е най-умния,а и той го каза,че разпределя Парата-Мангизите.За какво са ни тогава измислени герой, Тикви,Цвъкита,Станишев и тен подобни?
  • 20 СССР

    6 2 Отговор
    4_МИЛИОНА 400ХИЛ. СЛЕТ3Г РОПСТВОТО СЕ ЗЪВРЪЩА_!?
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Нона

    8 1 Отговор
    Само така се командва заспал и смотан народ. Българинът винаги ще си остане с робското мислене и за това ще живее като роб.
  • 23 Не издържате нали

    1 0 Отговор
    ...... ..
  • 24 .ю.13аягььп

    7 1 Отговор
    Бивши доносници сега ходят на джамия.И няма да ми махате коментара ми ясно ли ви е.
  • 25 Загрижен

    13 1 Отговор
    Когато всички български родни партии се карат печели ДПС,няма патриоти,има идиоти,които се събират само когато има далавера.Що се сърдим на Доган,той умее да се възползва от тия малоумни действия на останалите.Върти ги от години,тия "нашите управници"отдавна са седнали на буйя на Почетният.
  • 26 Няма спасение

    8 1 Отговор
    От турско-циганската паплач, завладяла България. И да гласуваме и да не гласуваме те си нагласят изборните резултати. Гореспоменатият владетел на страната е поръчал на една от партиите си 400000 гласа. ОК, но турците вече не гласуват за тази партия, защото там останаха агенти и доносници основно. Щом въпросният е поръчал, значи горе-долу такава цифра ще получи тази негова партия на изборите. Не защото някой е гласувал за тази партия, а защото ще има пак фалшификация на изборния процес.
  • 27 Знае ли човек

    4 0 Отговор
    400 000 х 100 = 40 000 000 ?????
  • 28 Еретика

    5 0 Отговор

    До коментар #11 от "Тесла":

    И машинното и електронно гласуване са в основата на корупционно начало и продължение на поевтиняване то на купуването на гласове.Трябва да има ценз на гласуването.Без седми клас да не могат да гласуват.Наследниците на турските изселници да нямат право да гласуват щом не знаят български език.Те и с нищо не допринасят и никога не ще допринасят за развитието на България.
  • 29 Малко е

    5 0 Отговор
    По селата завършват седми клас и на 80 % от тях не могат да си напишат правилно името. Учителите не живеят със възпитаниците си ,а си отиват в града с рейсчето след работа и въобще не ги интересува какво са научили или как са възпитали учениците си. За тях те са осигурена заплата за претупана работа . Докато им се плаща за бройки ,те ще произвеждат с тройки. В същността си училищата по селата са превърнати в занималня за да не ходят децата по улиците масово. Взимат образование за присъствие ,не за успех и дипломата му дава същите права като на завършило 7ми клас в големия град. Нали повечето усещате каква е разликата ? За това трябва да се въведе изборен ценз с поне 10 -ти завършен с матура клас на средното образование. Мислите ,че неукия с подарена диплома за 7-ми клас е по-малко опасен в живота от шофьор без завършено средно ?
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 123

    4 1 Отговор
    Доган паша търси 400 хиляди овце.
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Балканец

    2 0 Отговор
    Тази отявлена, антибългарска комуна, няма ли да я забранят със закон, най-сетне? Дори децата знаят, каква е целта й, и какво прави сред населението на България.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове