Last news in Fakti

9 Март, 2019 21:29 17 317 18

Тестове за изневяра срещу 380 лв.

  • изневяра-
  • тест

Изследванията се правят от частни фирми, които са купили необходимата техника

Тестове за изневяра срещу 380 лв. - 1
Снимка: shutterstock

Тестваме лоялността на половинката срещу 380 лева. Толкова струва тестът на полиграф, на който могат се подложат за "интимна лоялност“ мъжете и жените, които са заподозрени в изневяра, пише "Монитор“.

Изследванията се правят от частни фирми, които са купили необходимата техника и могат да проверят истинността на казаното от всеки. От фирмите твърдят, че достоверността на изследването е почти 100 процента.

Компаниите предлагат дори и корпоративни изследвания, за да разберат кои служители са лоялни, кои крадат и кои могат да изнесат конфиденциална информация от фирмата, обясниха още пред "Монитор“ от няколко столични компании за изследване с полиграф. Цената на проучването на един служител е 250 лева, но ако дойдат например повече от десет в пакет, то сумата ще е значително по-малка. На изследвания с полиграф се подлагат и роднини, които са заподозрени в кражби или измами с имоти. Така само преди месец през столична фирма за подлагане на детектор на лъжата са минали седем души, които са били от една рода. Те е трябвало да докажат колко пари са взели от продажбата на общ имот.

Някои казвали, че са получили по 40 лева на квадрат, а други били категорични, че не са взели повече от 20. След изследването с полиграфа обаче се оказало, че общата цена е била 50 лева. Това се установило, след като на всеки един от наследниците резултатите се оказали неверни или, иначе казано, всеки един от тях е лъгал.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Рьоне Артоа

    59 6 Отговор
    Аааамма, че сте глупави! Полиграфа може да се излъже. Затова показанията му не са никакво доказателство, а по-скоро отказа на заподозрения да се подложи на теста са. Ако аз твърдо вярвям, че съм Рьоне Артоа, то теста на полиграфа ще покаже, че не лъжа въпреки, че не е истина.

    Коментиран от #11

  • 2 х о

    27 2 Отговор
    Ако не го е писала Вени, каквито и снимки да слагате -
    не михаресва!
  • 3 Бачо Киро

    40 1 Отговор
    Полиграфът бил сигурен почти на 100%..... Хахаха хахаха хахаха хахаха... Аман от идиоти...
  • 4 252

    28 1 Отговор
    Полиграфът е една лъжа! Дори създателят му опитал да спре използването му в разследване на престъпления, но било вече късно. На хората им било втълпено, че е някаква машина чудо.
  • 5 Спиро

    30 1 Отговор
    А тези дето така лъжат,че сами си вярват как ще ги хванат?
  • 6 Реалист

    11 14 Отговор
    Аз съм сигурен че ако препитат курни за Техноимпекс не могат я хвана. Толкова е настървена да докопа пак кокала че самата тя е като кокал - полиграфа ще даде равна линия.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Егати теста за

    10 1 Отговор
    А мастурбасиона изневяра ли е?
  • 9 Фалса

    13 1 Отговор
    Има само един дето може да счупи стрелката от раз, Буда.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Рьонеее

    5 0 Отговор

    До коментар #1 от "Рьоне Артоа":

    Какво прави тази прислужница в ръцете ти?
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Майло

    1 0 Отговор
    Те такива сами се издават, особено старите ако с млади, побъркват се от нещо и аз не зная от какво,,.. да пази Бог....!!! Тук приляга и една фразичка:оправя, разваля и хваща гората....!!!!!
  • 14 Факт

    1 0 Отговор
    Измама
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Сладурчето

    1 0 Отговор
    Много се радвам, че без детектор, някои неща се разобличиха, въпреки. че такива нямат срам, щом продължава най нахално да ми гледа красивата и естествена красота.....!
  • 17 Минаващ от тук

    0 0 Отговор
    Това е голяма кондика. Значи отиваш, откриват, че половинката ти изневерява и става една, и мечкадар не може я изпя. Понеже тези полиграфи не могат да се използват като доказателство в съда поради причина, че не им се вярва. И така: по каква причина ще им дадеш 400лв., за да видят работата на семейството ти, а същите тези няма да носят никаква отговорност за показанията си. Утре чакай булката да ти вземе акъла при развода: апартаменти на половината, колите, парите и децата. Като опция и се полагат останалите ти пари за "нанасяне на морални страдания"(и ако обвиненията на са обосновани ще е права). Този термин познавате ли го. Колко е поврътлив. От горе на всичко адвокатите и като нищо може да спечелят, щото ти си се набутал историята. Тия с полиграфа големи психолози бе. Не може да се отрече. Виж в каква сфера чукат. Където винаги има съмнение. Търсят клиенти. Но и съдебната система също търси.
  • 18 миседниш накура

    0 0 Отговор
    мога да тествам жената на прелюбодеец
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове