Last news in Fakti

31 Март, 2019 13:56 5 956 113

Борисов: Удариха ни лошо с апартаментите, понесохме си шамара

  • бойко борисов

За БСП апартаментите не са никакъв проблем. Те са свикнали да живеят в резиденции, заяви още Борисов

Изборите за Европейски парламент винаги са минавали под мотото, че Брюксел е далеч от България, а ние избираме едни скъпо платени чиновници. Само, че за пакета "Мобилност" месеци наред работа, чартъри, камиони, депутати, протести, митинги... накрая двама, излъчени от България евродепутати не отиват на гласуване. Това заяви Бойко Борисов - лидер на политическа партия ГЕРБ и премиер на България, съобщи Блиц.

"Андрей Новаков спа в камион, за да е там, а българи отрязаха главата на превозвачите ни. Резултатът какъв е? Не искам просто да говоря за опонентите ни от ляво. Те не са ми интересни. Какви ли не реклами си пускаха. Повече ме е яд за тези, които казват, че са в дясно и се борят за един или двама евродепутати и цялата им кампания ще бъде против нашия съюз със СДС. Те не се бият с БСП. Те ще имат за задача не да изпратят много депутати или да управляват, а да рушат нашият съюз, за да върнат БСП и ДПС на власт. Техните симпатизанти не ги ли питат какво ще правят, ако ГЕРБ и СДС бъдат свалени?", запита Борисов.

"Не ни интересува какво ще приложат в кампанията. То е ясно. Лошо е, когато ни хванат в грешка. На конференцията говорих, сега пак ще ви кажа. За хората от БСП апартаментите и ниските цени не са никакъв проблем. Те са свикнали да живеят в резиденции и държавни жилища от 9 септември до ден днешен. Никой не им ги взе. Те затова не могат да почустват какво се е случило. Лошо ни удариха и от това зависи дали сме си сложили голяма обеца на ухото. Нямам съмнение, че нашата листа е по-добра от всяка една", отсече премиерът.

"На Томислав речта ме впечатли. Не съм свикнал да говори партийно. Забранявам на всички да се вкарвате във войната на омразата. С всичките си грешки все още сме първа политическа сила. Искам хората да видят, че дори когато грешим, си понасяме наказанията и си взимаме забележка и повече не го допускаме. Който не работи, не греши. Който няма грехове, нека хвърли първия камък, е казал Господ", заяви Борисов.

"С изключение на Станишев, те по никоя тема нямат компетентен кадър. Кой ще се мери с нашите евродепутати и комисари? Те няма да говорят по темите за Европа", сигурно отсече премиерът.

"Като започнах с поговорките "От където е жената, от там е родата". Това е заради напрежението относно фамилията на Мария Неделчева (Габриел) и Ева Паунова (Мейдел). Нормално е да вземат фамилиите на съпрузите си", каза той.

"Удариха ни лошо, заслужено си понесохме шамара. Искам обаче да излезем обединени и с ясното съзнание, че сме длъжни да не допускаме тези ретроградници. Успех на всички! С ум, с разум, с толерантност. Не искам да казвам колко евродепутати трябва да вкараме, а да помоля българите да гласуват зад нас.''

"Тая чаша само я докарват и я откарват, ама все същата я връщат", пошегува се Бойко за финал.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЕФЕНДИ

    152 14 Отговор
    БЪЛГАРОУБИЕЦ ИЗЛИШЕН СИ ! СБОГОМ !

    Коментиран от #53, #58

  • 2 нервен

    171 9 Отговор
    Не са ви ударили ...вие сами си се ударихте тъпако и то много звучно ..
  • 3 Знаем

    142 6 Отговор
    Кой какво си заслужил ! Защо за нормалните хора не излизат скандали за кражба на милиони и апартаменти бе ? Защото те са чисти и няма за какво да ги хванат ! А вас защо ви хванаха ? защото ги имате ето защо
  • 4 Знаем

    65 3 Отговор
    Кой какво си заслужил ! Защо за нормалните хора не излизат скандали за кражба на милиони и апартаменти бе ? Защото те са чисти и няма за какво да ги хванат ! А вас защо ви хванаха ? защото ги имате ето защо
  • 5 Гост

    120 8 Отговор
    ОСТАВКА !!!!!
  • 6 Гост

    131 5 Отговор
    Конфискация на апартаментите веднага !!!!!
  • 7 факт

    129 6 Отговор
    Сегашната политическа класа надмина по привилегии и лукс тези преди 1989г.и глупости са това което Борисов говори колкото да не заспи.
  • 8 позор

    101 5 Отговор
    Ами за предателството пред Турция нищо ли не каза,аз не знам симпатизантите на ГЕРБ как се чувстват след това?!
  • 9 Bahti

    117 6 Отговор
    Крадливо Неграмотна МУТРО. Останките от Свещенна България ще те накажат! Бог да пази България.
  • 10 Хи их хи

    121 4 Отговор
    Те го удрят от Свободна европа, той пак за БСП говори! Не че всичките не са затвора, ама неговото прилича на ученическо оправдание-госпожо учителко ама тя и Корнелка прави така! Льохман!

    Коментиран от #79

  • 11 Горо

    108 3 Отговор
    И кой те е ударил, бе Борисов? Очевидно е, че и за теб Цветанов не е направил нищо нередно, а е жертва. Откогато сте на власт двамата все една и съща плоча въртите - че ти атакуват, че искат да ви махнат от властта - вас, незаменимите и скъпоценните, че вие нямате алтернатива и прочие и прочие глупости от този род. Не че ви вярват толкова и ви преизбират, защото вие самите се преизбирате. Нали затова именно не махна Цветанов и от поста председател на Предизборния щаб?
  • 12 Гоуст

    71 2 Отговор
    А къде е Народа в цялата схема? Или може би си играете на игра с БСП кой ще заграби най-много?
  • 13 249824

    72 2 Отговор
    Като ги вида тея всичките ,не мога да ви опиша какви отрицателни чуства избликват- иска мъст,възмездие ,но не съвременно ,а онуй по старо време ,както постъпи цар Борис Първи с боилите си!!!
  • 14 1944

    70 3 Отговор
    не ни е страх от наркодилъри и мутри на дс. шамарите тепърва започват. свиквайте.
  • 15 Червената шайка-терористи,

    12 76 Отговор
    БеСеПедерастите, трябва най-после да бъдат обявени за незаконни и натикани в затвора, защото са организирана престъпна група, занимаваща се с подривна, антидържавна дейност.

    Коментиран от #29

  • 16 Меркел

    78 4 Отговор
    Кървави сълзи лее тиквата, не шамар,а шут отзад получиха герберите и усещат дъха на оная с косата за измислената си партийка еднодневка.
  • 17 Bahti

    69 2 Отговор
    Мутро! Продаде Неродените на панислямистите. А тая Чума няма оправия. Чорапоглу ти го каза. ЧЕСТИТО!
  • 18 ПЛАКАТНА ДЕМОКРАЦИЯ

    61 0 Отговор
    Пак избраха куците коне особено в първите от листата и жените НЕЩО са изгубили усет.
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Прости ли сме

    63 0 Отговор
    Кой си е поел отговорността??? Осъден,конфискувано недвижимо имущество??? Как се излиза от тая ситуация с ПЕЧАЛБАТА без наказание?
  • 21 .....

    60 1 Отговор
    “ пошегува се Бойко” ...... ех журналисти, журналисти, вземето си го вкъщи като толкова го любите този “Бойко”. На хората едва ли им е до шеги.
  • 22 AmiX

    68 1 Отговор
    Това е новата икономика на ГЕРБ . Вместо да създаваме заводи и нови работни места, ние пълним бюджета от глоби, данъци и такси... ! Така е във всички държавни служби.
    А те си купуват имоти...
  • 23 Todor

    52 0 Отговор
    Сами се удариха

    Коментиран от #50

  • 24 арджентата

    54 0 Отговор
    Само Бог знае колко още неразкрити схеми има... Явно мисията на ГЕРБ е да се " облажва" от властта по всички възможни начини! ГАДНОТО Е, ЧЕ Е ЗА СМЕТКА НА НАРОДА!
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Западните Балкани

    50 1 Отговор
    Какво е направил Борисов: Отгледал е Цветанов, Цецка и т.н., които са си купили луксозни апартаменти на цената на панелки. Вярва ли някой, че това е промоция на Артекс към всички клиенти? Така че това с апартаментите си го направи ГЕРБ и си го е платил с подходящи закони и други. Борисов също така даде 30 милиона на Доган, който както знаем, че раздава порциите в България? Даде и 41 милиони на олигарха от БСП (от врага?). И какво излиза, че Борисов е направил много за големия капитал в България, а за обикновените хора? За 10 години, един златен пръст на Волен.
  • 27 Карабатаков

    56 2 Отговор
    Борисов е по-престъпен и по-нагъл от Цветанов. Елементарен селски хитрец.
  • 28 Ей мечатещи

    57 1 Отговор
    Кой нормален ще гласува за жени, които са се омъжили за чужденци, докато са били изпратени да работят за България? Нещо много сладко-розови са ви приказките!
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Bahti

    29 0 Отговор

    До коментар #19 от "Ъпсурд":

    Хамерика брат. Пак ще са същите Мърши.
  • 31 Варна

    50 2 Отговор
    Чух, че наричал някого кучки в речта си ?!?- Той че е селяндур злобен такъв е! Че е прост - прост е! Сега обаче трябва и отново да го осъдят и за обида освен за клевета!
  • 32 Batushka

    42 0 Отговор
    В България има толкова много прости хора и тия приказки са за тях...така че апартаментите си вървят и с тях мандатите..
  • 33 Живков

    8 42 Отговор
    БСП=ПОЗОР=ГЛАД=МИЗЕРИЯ

    Коментиран от #38

  • 34 Зайко Байко многознайко

    19 1 Отговор
    Вадя архива: Зайко Байко , дела и документи. Следното съм го писал преди годин две. Непрекъснато го триеха неуки редакторчета от различни издания, но аз го архивирах и сега е по-лесно.
  • 35 партия ГРОБ

    46 1 Отговор
    Тоя каун все някой го е ударил, все някакви гадове му се привиждат, сякаш някой друг е купил апартаментите и ги е записал на името на горките честни герберасти !?!? Изчезни от политиката йеее, ти и цялата ти крадлива, подла партийка !
  • 36 Глупак

    48 1 Отговор
    И кой точно ви удари? ЦРУ,Мосад,ГРУ, световнния ционизъм, манихейството, червените кхмери, папуасите ? Удари ви ВАШАТА алчност, високомерие, чувство за безнаказаност, презрение към обикновените хора, липсата на свян и чувство за мярка. НИЕ ви се радваме как гледате стреснато като изорани суеци се гърчите като глисти. Просто сте радост за окото!
  • 37 Зайко Байко многознайко

    39 2 Отговор
    " Премиерът" наш ходи на посещения в Гърция, Турция, западните Балкани, Румъния, Франция до Саудитите допря и накрая при Тереза Май се озова. Всичките обаче поставиха диагноза една! Тиквата все още не е узряла до сега.Сега в Норвегия отиде на боровинка да го присадят, със надежда вече да го приземят! От както Гербавите са на власт, все сме на прага на Шенген, всичко е " изпълнено", но винаги отлагат за следващата година и така осем години. Иде Тиквата на екскурзия, почукат го по зелената балка и казват,
  • 38 Тодор Живков

    13 17 Отговор

    До коментар #33 от "Живков":

    БСП=ПОЗОР=ГЛАД=МИЗЕРИЯ=ДПС=ГЕРБ=БКП
    Не си си го довършил, учи се от знаещите. Не гласувайте за тези

    Коментиран от #41

  • 39 Аааa

    39 1 Отговор
    Не тикво , тепърва ще ядете шамари !
  • 40 Зайко Байко многознайко

    28 1 Отговор
    догодина ще узрее, да ама не, пустото все не е узряла. Така ни влачат мавава дънна въдица с празни обещания, като шарани. Сега и до чаршафите опря да проверят узряла ли е таз глава. За всеки случай е взел Симо Айдука от време на време по главата да го чука. Правилно другарко Мастурбаркова, бетонирайте пътя с цветя и рози, че Тиквоций Едно, не знае и две думи на кръст от който и да е чужд език.
  • 41 Асан

    3 38 Отговор

    До коментар #38 от "Тодор Живков":

    Грешиш!Герб е най-честната и справедлива партия

    Коментиран от #42

  • 42 Тодор Живков

    19 1 Отговор

    До коментар #41 от "Асан":

    Добре, че го каза. Камик ми падна от сърцето. Не може моят ученик да е такъв гад и да краде от простия народ.
  • 43 Зайко Байко многознайко

    23 1 Отговор
    Всички тук " парле ву франсе", тази фраза още звучи в ушите ми от посещението на бабое@а МакАрон и е върхът на лингвистичната гносеология на Банкянския на банкянския макак! Оперетен генерал и Цар Айдук поканени да забавлявст група чаршафи и да се правят на маймуни. Невиждан цирк, падам от смях! Не обичам комунистите а още повече гербавите, не съм дежурен хейтър по форумите, искам да ви питам следното по-добре ли щеше да ни предстява оня с некоординираните движения, като хиперактивно дете без жена..
  • 44 Гифон

    30 1 Отговор
    Сами си ударихте шамар СМОТЛЬО. Цвъки и всички вие сте нагли крадци с очите на народа.
  • 45 Р. Овч.

    4 12 Отговор
    Не разбрахте ли, че ние ще бъдем богати, а вие бедни?!?!?
  • 46 359

    31 0 Отговор
    Не шамар, а затвор трябва да отнесете! И вие, и БСП, и всички останали пребоядисали се комунисти!
  • 47 Зайко Байко многознайко

    9 6 Отговор
    наречен Прецедент мистър Бийн? Криво седете, право съдете! Льотчика бърка с боксова ръкавица в някои области на гербавите и това ми доставя неизмеримо удоволствие! Naturalia non sunt turpia, преведено, " Рстествените неща не са срамни". Ужасни сте БЛИЗ, това си е живо окепазяване на президентската институция. Жлъч, завист и лизане на Тиквата от , през а@уса през перинеума до пъпа! На комунетата никаква власт повече, те ни доведоха до трета национална катастрофа! За дадокажат, че са чисти да върнат...
  • 48 ФАКТ

    5 29 Отговор
    хаха смях Бойко си ви в казал истината в прав текст ..комунистите не ви притесняват апартаментите целта е просто да се докопате до властта..със всякакви отка4ени разобли4авания....аз ли4но не виждам никакъв проблем 4е хора които са 10 години управляващи да могат да си купят апартаменти за 1 милион..защо да не си купят..аз познавам хора които нямат нищо общо с властта...не работят нищо и си купуват палати не за милион а за 10 милиона...и това не са 100 и 200 4овека а много ама много хора...оба4е защо бсп не говори за тези ""обикновени хора"' защо не казва нищо за тях..а все търсят да изкоп4ат нещо за Герб...според вас защо????аз ли да ви кажа или ще си отговорите вие...и за тези дето плюете Бойко само ще ви припомня...4е ако не беше той сега думата България..нямаше да я има защото тази държава щеше да из4езне още 1997 година и всеки малко уважаващ себе си 4овек и с поне малко акъл. знае това.......и когато казвате 4е бойко съсипва държавата...аз ще ви каца само 4е ако не беше Бойко ..сега нямаше да има държава и нямаше какво да съсипва...и мога с ръка на сърце да кажа 4е Бойко и Герб е единствения политик и единствената партия която от 35 години насам направи нещо в тази държава и колкото и да го плюете хората не са слепи за това което е направил..защото то е видимо дори и за вас слепи комунисти..освен да плюете какво друго можете????????
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 БЕН ГЪЗАРА

    4 1 Отговор

    До коментар #23 от "Todor":

    МНОГО ТИ Е МАЗЕН КУРБАНА
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Зайко Байко многознайко

    17 1 Отговор
    всичко от криминалната приватизация, пък ще видим по подир! Ялинсме им горещата чорба а дядо ми Мъдрият Заек казваше: " Парен каша духа! Напредъкнякои герберастки кратуни започват да дават признаци на мислене!-:) Забелязват повторенията! ГЕРБ и вие сте маскари, като тези от БСП! Проблемът е, че вие вместо да работите за " благо роду" се опитвате да се съревновавате в кражбите! Няма малка или голяма кражба, има нарушение на принципа ако щете и на библейския закон. " Не кради" на което между...
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Усмивката

    17 1 Отговор
    Както винаги не му се разбира ,ходи му се до тоалетната ли,яд ли го е или иска да се оттеги.Въпроси ли задава или заплашва.Предложение ли излага или клюкари.Бъзика ли се или е новина..за себе си и партията говори или за опонента.Щото то е едно и също.Се се излага.Както и да го обърнеш се си го .....Но има и предимство.Не можеш му отговори.Не че ти дава време за това.Ами не знаеш да го похвалиш ли или да го нахокаш.С вас ли е с нас ли е.Идва ли връща ли се.Зависи ли нещо от него или пак е ял бой.Абе двуумие Залата мълчи......Значи всичко е наред ...или не е?
  • 55 нагледахме се на десни дайте малко леви

    21 1 Отговор
    Народа ви е прокълнал,но вие не вярвате в тия работи и си я карате арогантно както винаги.
    Стига се оправдава с БСП-това сме го чували-сега напук на ГЕРБ ще гласувам за тях за първи път-нагледах се на ,,десни,, .
  • 56 1234

    17 1 Отговор
    Още колко шамари има да ядете те нещата сега започват да излизат ама какви неща ще излязат това с апартаментите ще е малко
  • 57 Р. Овч.

    2 7 Отговор
    Не разбрахте ли, че ние ще бъдем богати, а вие бедни?!?!?
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 123

    25 2 Отговор
    Бойко Борисов още си живее във времето на групировките. Другата фамилия ги е ударила лошо ама нема страшно, после пък те ще им отвърнат жестоко на удара.
  • 60 Каракуд

    21 1 Отговор
    Бях се затъжил за дебелото Лиле, но явно Суджука не я е забравил, той си пада по пищните дами, оная скумрия Цветелина не беше по неговия просташки вкус но Той беше притиснат до стената
  • 61 Яшко

    18 3 Отговор
    Ай стигате ни прави на балъци бе ,клоуни крадливи,апартаментите са капка в морето ,боклуци
  • 62 гербаджия

    23 0 Отговор
    Левско си даде живота за републиката а вие какво дадохте давате нищо а взехте от бедния народ 4 или 5000 000 лв и и нищо повече каква отговорност какъв морал законност е това
  • 63 гост

    18 1 Отговор
    Всичките са внуци на дърти комунисти....няма нито един читав!
    Как да гласувам за тези некадърници и службогонци?
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Голям Слон

    21 1 Отговор
    Лошо ви удариха с апартаментите. А трябваше да остане анонимно. Но кога ли ще ви ударят с нещо друго, защото, както изглежда, апартаментите са ви най-малката далавера.
  • 67 Е,няма.

    4 18 Отговор
    Е,няма по омразна партия от тази на наглите комунисти.На какво се надявате,бе?Курлелка и крадливата и свита да оправи България.Така ще я оправи,че ще се биеме пред кофите за боклук,ако има нещо там ,де.Никога комунизъм.Не забравяме.
  • 68 Гост

    15 0 Отговор
    Много нагли хора еийй.
  • 69 Зайко Байко многознайко

    16 2 Отговор
    другото се основава съвремемното законодателство! Ушавият Шлифер, нещо да каже за шесте апартамента " подарък от тъщата, бавно развиващият се и той най-активно атакува! Ако бяхте използвали тази енергия за отопление, цяла зима нямаше да плащаме парно! Другарят Дзержински едно време казваше следното:" Проверката е висша форма на доверие" , тъй като у нас всички сме много умни и изключително крадливи, особено, когато по една или друга причина се окажеме във власта, това правило трябва да се прилага по-често от всякога!
  • 70 любопитен

    12 1 Отговор

    До коментар #64 от "ФАКТ":

    Ти погледна ли си рецептата? Да не си се объркал с хапчетата за домашния любимец?
  • 71 Нотингам

    21 1 Отговор
    Прах вочите на наивниците. Вече е късно да се преправят на свестни! Скандал след скандал за кой ли път. То не бяха ваксини, държавни поръчки на роднини, SMSи, черни тефтерчета, апартаменти......
  • 72 Пандизчията.

    4 10 Отговор
    Спукаха ме от бой,че съм искал да мина границата нелегално.3 години затвор,защото не понасях НРБ ,която беше затвор за българите.До една Югославия не пускаха.Сега комунистите плюят,толкова българи напуснали,ще напуснат,защото нямаха възможност по време на комунизма да напуснат.Честни хора,никога не допускайте комунисти на власт.

    Коментиран от #74

  • 73 Комуниста

    17 3 Отговор

    До коментар #64 от "ФАКТ":

    Имаше държава! На запад имале наркотици, ороституция, убийства докато в България това беше мираж 45г. спокойния живот е безценен, само на боклуците им харесва сега!

    Коментиран от #82

  • 74 КГБ Териер

    15 3 Отговор

    До коментар #72 от "Пандизчията.":

    Малко ти е било! Трябваше да те пратят 10г каторга. Тия граници са затова, за да не пускат сульо и пульо да влизат и излизат! И къде ходиш толкова сега бе?
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Ачо

    23 2 Отговор
    Кефи ме тиквата. С апартаментите каквото било, било, вие пак гласувайте за нас. Да продължим да си крадем.
  • 78 Mango number five

    9 1 Отговор
    И шут в задните части ще има на 26май, не само шамар.
  • 79 Generalissimo FRANCO

    4 4 Отговор

    До коментар #10 от "Хи их хи":

    "....ама тя и Корнелия прави така....". Вярно е, че след 10.11.1989-та нямаше масова конфискация на недвижими (луксозни) имоти на "червената буржоазия", каквато е имало в първите години след 9.9.1944-та срещу "враговете на народа"! Вярно е и това, че след като бяха прогонени от Корнелия лидери от БСП с проевропейска визия за България (Станишев, Ангел Найденов, Михаил Миков, Атанас Мерджанов, Янаки Стоилов и други като тях), БСП се превръща в лидерска партия с болшевишки характеристики (т.е. в една реакционна, антибългарска организация, търсеща ревизия на историческия избор на болшинството от народа ни за интеграция в ЕС/НАТО). Всъщност, за това е провокирана от БСП кампания "апартамент гейт". Днес "премахнаха" Цветанов, преди него Цецка Цачева, преди нея Валери Симеонов.....Преди него трима министри.......Човек с основание се пита: коя е следващата личност от ГЕРБ, за която на 'Позитано" No 20 "стратезите" на Корнелия ще организират "народно недоволство", "гейт", или друго "активно мероприятие" ? Може би е ред на Екатерина Захариева? И някак се набива на очи, че упоменатите "снети от доверието на Корнелия" лидери от БСП, както и упоменатите "премахнати" активисти от ГЕРБ/НФСБ ги обединява една кауза : ЕВРОПА на суверенни , но обединени в свободен съюз страни! Очевидно е, че на "'Позитано" No 20 имат друга представа за бъдещето на България и това става все по-ясно и все по-зловещо?

    Коментиран от #87, #88

  • 80 Бивш канадец

    13 3 Отговор
    Свиквайте, гейбери, това е само началото. И не БСП ви вади кирливите ризи, а вашите приятелчета от Хамеричко! Сега ще стоите на тръни и ще чакате поредния задокеански шамар!
  • 81 Усмивката

    10 3 Отговор

    До коментар #75 от "ФАКТ":

    Не че съм комунист ,ама само да те светна.Какво направиха тия от 89 г. насам .Тогава се строеше и имаше пет пъти от това което има сега.Заначи,що ни трябваше промени.Но ....народа бяга .Що бяга.Ми....попитайте го
  • 82 Пепо.

    2 8 Отговор

    До коментар #73 от "Комуниста":

    Спокоен живот ли? Спокоен,защото комунистите не пишеха нищо и криеха кого са убили.
  • 83 Усмивката

    14 1 Отговор

    До коментар #76 от "ФАКТ":

    Само да те светна.Докато държавата на Бойко М.Борисов дръпна държавата напред със 20 години,навън светът дръпна със сто години.Това което виждам сега по държавата на гн.Бойко М. Борисов съм го виждал през 70 години на миналия век.Ха да направим сметката сега.....Всички ли сте такива от тая партия???

    Коментиран от #102

  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 9689

    12 1 Отговор
    Мутра проклета,сами се удряте щото сте престъпници крадливи.А цвъки знае много за тебе и за това нищо няма да му се случи.
  • 86 Гост

    9 0 Отговор

    До коментар #51 от "ФАКТ":

    Факт казваш А можеш ли да обесниш как бащати и маикати със седемдесет лева заплата ти построиха къща или ти купиха апартамент ако не са крали като за последно или пък ти си правил същото за твоите деца.Ако можеш смислено да обясниш този феномен тогава можеш да наричаш другите крадци едва ли то и Тошо не можеше да си обясни как може да получаваш 70/100 лв а да харчиш 1000лв

    Коментиран от #91

  • 87 Mango number five

    12 1 Отговор

    До коментар #79 от "Generalissimo FRANCO":

    Абе никой никакви мероприятия не организирва на ГЕРБ . ГЕРБ с всеки един закон който гласуват настъпват мотиката.
  • 88 Generalissimo FRANCO

    3 3 Отговор

    До коментар #79 от "Generalissimo FRANCO":

    Като продължение към написаното, ще добавя още едно основание за тревога: ....след като са налице признаци, че сегашното ръководство на БСП цели премахване от власт на ГЕРБ (със всякакви възможни средства, в условията на крехко гражданско общество) , коя е онази друга велика сила (или съюз), на която Корнелия и компания (Паргов, Заркин, Драганов, Йончева, Проданов и други млади, силно " мотивирани" кадри) разчита за да осъществи поврат, ревизия, на постигнатото за 30 години статукво? Отговорът е ясен !

    Коментиран от #100

  • 89 Еех.

    3 6 Отговор
    Усмивка.Другите дръпнаха,защото не са имали комунизъм.А,след 45 години комунистически терор как да стане за 10 години.При положение,че комунистите постоянно пречат ,вредат на България.
  • 90 Левски

    7 0 Отговор
    Няма оттърване вече те ще ни пишат историята!Държавата е Частна собственност.Народе няма смисъл и с избори и без избори все тая спасявайте се продължавайте да бягате...това поне го можете.
  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 св Антонии

    9 1 Отговор
    Охо Боко тука ли си още..Моите поздравления за дет изпълни РА-НЪТ на 1000%!Бог нищо не прощава Чадо малко бави,ама не забравя.....
  • 93 Нагли самозванци

    12 1 Отговор
    Борисов, защо само апартементите ? Много си късопаметен. Да не би магистралите да са с добро качество ? Да не би тротоарите да са с добро качество ? Да не би пътищата да стават за транспорт. Да не би болниците да са достатъчни и качествени ? Къде ще раждат жените от Ямбол ? Къде ти избяга народа през това царуване на ГЕРБ, даже циганите се изместиха в Германия ? ГЕРБ сте вредни за тази държава - най-бедната страна в Европа , ще купува американски самолети !

    Коментиран от #94

  • 94 Усмивката

    6 0 Отговор

    До коментар #93 от "Нагли самозванци":

    Защото....Както винаги не му се разбира ,ходи му се до тоалетната ли, яд ли го е или иска да се оттегли?.Въпроси ли задава или заплашва?.Предложение ли излага или клюкари?.Бъзика ли се или е новина..за себе си и партията говори или за опонента?.Щото то е едно и също.Се се излага.Както и да го обърнеш се си го на.....Но има и предимство.Не можеш му отговори.Не че ти дава време за това.Ами не знаеш да го похвалиш ли или да го нахокаш?.С вас ли е с нас ли е?.Идва ли връща ли се?.Зависи ли нещо от него или пак е ял бой?.Абе двуумие Залата мълчи......Значи всичко е наред ...или не е?
  • 95 Бай Шиле

    2 3 Отговор
    Браво на Борисов.Определи най добрите кандидати за Европарламента.Най вече със Сашко Йрданов.
  • 96 До ФАКТ

    3 1 Отговор
    Не пишете с моя подпис -ФАКТ !!!! Днес прекалихте, измислете си друго име!!!
  • 97 Гост

    15 0 Отговор
    Удариха ви Цецко и Цецка! Ти тъпако, докато се бориш с БСП, народа измира! Не може за всичко да слагаш БСП! Този път твоите ти го сложиха четвъртит! Хората не те искат теб, както и прословутата ти БСП! Искат добър живот! Аз казвам: Каквото е управлението, такъв е живота! Както ни управляват, така живеем! Докато се подчиняваш на задокеански господари, ние ще сме зле! Нека те да гласуват за теб, аз няма!
  • 98 Ставрю

    9 1 Отговор
    Гербесарска мафия, гербесарски крадци, гербесарски предатели заедно с патреотите и шкембе свинска воивода. В ада да гниете дано.
  • 99 Ивак

    7 2 Отговор
    И Герб и Бсп са абсолютно негодни за държавно управление стига експерименти с живота в тази държава. Оставете хората да живеят и да се развиват.

    Коментиран от #104, #105

  • 100 Хи их хи

    11 0 Отговор

    До коментар #88 от "Generalissimo FRANCO":

    Сега остана само да обясниш как БСП са навили Свободна Европа да пуснат апартаментгейта и шъ ти повервам :) :) :)
  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 ЩАСТЛИВЕЦ

    18 0 Отговор

    До коментар #83 от "Усмивката":

    Как да не се радвам на това управление - плащам данъка на колата / стара е , но няма пари за нова /- 27 лв....ама миналата година .Сега - 98 лв .Щастлив съм .Плащам застраховката - 217 лв ... ама лани .Тази година - 320 лв . Щастлив съм НО...не искам да продължавам....ЩАСТЛИВ СЪМ !
  • 103 ТОЧКАТА

    7 0 Отговор
    Пак божииработи,,-който не работи,не греши...който няма грехове -да хвърли първият камък,,.....БЕееее...идиот,идиооот...ТОЙ превърна седемте смъртни гряха в ценности...и старателно ги гарантираха законово с идиотски поправки в тъмни доби...Итова под МОГЪЩ благосклонен поглед, който даваше индулгенции на ,,молитвени закуски,,....Само като погледнем коментарите те ТОЧНО повтарят ,,смъртните!!!!грехове,,---АЛЧНОСТ,ПОХОТ,ГНЯВ,ВИСОКОМЕРИЕ,,ЧРЕВОУГОДИЕ,ЗАВИСТ,леност....МАХАТМА ГАНДИ ги е довлякъл тези грехове до съвременното политическо състояние-----БОГАТСТВО БЕЗ ТРУД....удоволствие без съзнание.....ПОЛИТИКА БЕЗ ПРИНЦИПИ....УПРАВЛЕНИЕ БЕЗ ЧОВЕЧНОСТ,ЗАКОНИ БЕЗ СПРАВЕДЛИВОСТ......знание без характер....ТЪРГОВИЯ БЕЗ МОРАЛ....ПОКЛОНЕНИЕ БЕЗ ЖЕРТВА!!!!!
  • 104 ТОЧКАТА

    3 0 Отговор

    До коментар #99 от "Ивак":

    ТЕ,ТЕ СПАЗВАТ конституцията!!!!
  • 105 Бесен

    9 0 Отговор

    До коментар #99 от "Ивак":

    Герб са много нагли. Съдраха по 5 кожи от народа. Вижте им магистралите. Катастрофа от некъдърност.
  • 106 ВНТ

    10 0 Отговор
    Вие сами се удратя като настъпвате мотиката. Колкъ пъти - Ало Танов, ало Ваньо, соджуци, корупция, апартаменти, кражбички ......
  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 673

    3 0 Отговор
    шут в задника и изчезвайте ненаситни гърла!
  • 109 vasik atanasova

    2 1 Отговор
    как може да сложи алексансдър йорданов
    е тенис играхме вика свиня
  • 110 vasik atanasova

    4 0 Отговор
    ами данъците за колите
    ами гражданските
    ами винетките
    много стана
    а корупцията
  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 Хасанчето

    2 0 Отговор
    Време е и ти да си замениш скромната къщичка и да напуснеш най-после окончателно ,та още от 97 година ги забърка със заповедите си в МВР . Много ти опрощаваше Народа ,Ваше Светилище. Нека ти запалят много свещи .
  • 113 kjl

    3 0 Отговор
    Понесохме си шамара!!" Още нищо не сте понесли! Тепърва има да понасяте. Ако си мислите, че с това всичко ще отмине, в дълбока заблуда сте г-да. Ще го замажем, ще го замажем и всяко чудо за три дни! А дали?!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове