Last news in Fakti

1 Април, 2019 13:58 1 938 28

Вторият в евролистата на ГЕРБ: И ние можем да вадим имущество на опоненти

  • герб–сдс-
  • имущество-
  • андрей ковачев-
  • евровот
Вторият в евролистата на ГЕРБ: И ние можем да вадим имущество на опоненти - 1
Снимка: БГНЕС

Нашето желание, нашият призив е всички кандидати за евродепутати, от всички партии, да съберем и да се разберем "по важните за България теми да бъде единни". Това заяви евродепутатът от ГЕРБ Андрей Ковачев, който е номер 2 в сегашната евролиста на ГЕРБ и СДС.

Ковачев попита дали е европейска кампания да се вади кой политик колко е спечелил и какво му е имуществото. По думите му пред Нова телевизия и от ГЕРБ можели да кажат по времето на комунизма кой от БСП колко е спечелил и как, като същото важало и за наследниците им, но не това представлява кампанията за Европейски парламент.

Той посочи като важна тема например Кохезионната политика и колко пари след 2020 година ще отидат за България. Припомняме, че след 2020 година би трябвало парите значително да намалеят, защото при приемането ни в ЕС това беше посоченият срок, в който да вземаме по-голям дял от тези фондове с цел догонване на средното ниво на европейски стандарт.

Андрей Ковачев не пожела да коментира подредбата на листата и дали заради борба на лобита например бившият министър на европредседателството Лиляна Павлова е чак на седмо място, а действащият евродепутат Емил Радев е осми. Вместо това номер 2 в евролистата на ГЕРБ и СДС говори колко е важно да бъде озаптен популизма и че не бива изборната ни кампания да се превръща в сблъсък със съседни държави.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 е бре

    47 6 Отговор
    Каквото и да вадите, над злоупотребите с власт на Цвъки нищо не можете да извадите.
  • 2 новинар

    24 2 Отговор
    Ковачев ти си знаеш!
  • 3 народа

    48 8 Отговор
    За бога братя, не гласувайте за шайката на ГЕРБ!

    Коментиран от #6, #7

  • 4 Оппа

    34 4 Отговор
    Този знае ли поне английски? Че Боко и Цецо. без преводач и до тоалетната не ходят.
  • 5 Коментар📝

    29 2 Отговор
    КРАДЦИ УУУУУУУ КРАДЦИ УУУУУ
  • 6 Оппа

    35 2 Отговор

    До коментар #3 от "народа":

    Аз почти не срещам хора , които да гласуват за тях, па все печелят?

    Коментиран от #16, #28

  • 7 Недей

    21 1 Отговор

    До коментар #3 от "народа":

    Няма смисъл, това е като глас в пустиня, ако някой след всичко което се видя някой гласува така, значи е толкова зле, че е напълно неспособен да разбере какво му се казва и каквото и да било изобщо.
  • 8 дедо

    21 0 Отговор
    Вади бе, вакло агне, вади колкото и каквото можеш. И паспорти вади на макетата колкото можеш!
  • 9 123

    20 0 Отговор
    Мене ме интересува дали можеш да кажеш по времето на Хан Аспарух кои колко и какво имущество е придобил как може прост човек като тебе да представлява България пред Европа това е трагедия
  • 10 Давид

    18 0 Отговор
    Вие ще извадите 400 000 корумпирани и мързеливи герберски чиновници и семействата им . Другото каквото напазарувате . А и Доган сега ще почне пак да плаши турците с българите и да праща да рисуват по джамиите кръстове и да казва че ги нападаме .
  • 11 мнение

    22 0 Отговор
    Изобщо не е важно колко пари ще дойдат от ЕС в България. Защото те влизат в джобовете на точно определени хора и фирми! За обикновените данъкоплатци остава да плащат вноските в ЕС.
  • 12 yiyi

    18 0 Отговор
    този е опростачен, т.е. предварително обучен да се държи като простак!!!
  • 13 Batushka

    12 0 Отговор
    Сакън ни дейти ,че да не се окаже всичкото комунист у ГЕРП!
  • 14 Горо

    10 1 Отговор
    Ковачев... мазна усмивка на безгръбначно, което не се уморява да лази в краката на господаря си Борисов. Човек в калъф. Не стигат 240 хрантутници депутати, ами да има още една дузина депутати в Европарламента. Това са десетки хиляди евро, които вземат на народа от залъка му, за да доволстват такива посредствености като Габреил, Майдел, Ковачев, че и дебелото Лиле смята да разшири още повече задните си части със седене на евродепутатската банка. Само народът може да спре цялото това нахално и безскрупулно безумие!

    Коментиран от #17

  • 15 Професионалист

    4 0 Отговор
    Замазва положението срещу скромен хонорар. Чудя се какво друго общо миже да има между този интелигент и герб? Договор за лобиране.
  • 16 Големия Хур

    1 12 Отговор

    До коментар #6 от "Оппа":

    Аз пък не срещам никой който да гласува за БСП ама са вечно втори,зависи от средата в която живееш драги ми комунисте

    Коментиран от #20

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Защо

    7 1 Отговор
    Журналисти, не изкарате една справка, кой от тези кандидат европрисъственици колко дълго е висял там и колко сумарно заплащане е получил. Нека се ориентираме икономически на кого ще подарим финансиране следващите 5 години. Аз предлагам да изпратим само социални слаби хора с добро образование, отчаяни от живота, с деца, които да подпомогнем по този начин. Вероятно те ще са по-благодарни и ще са по полезни за страната си.
  • 19 И от къде се формира бюджета на ЕП

    4 0 Отговор

    До коментар #17 от "Стоян":

    От страните членки, т.е. от вноските, т.е. от данъците, т.е. човека е прав и той плаща за заплати.
  • 20 Оппа

    6 0 Отговор

    До коментар #16 от "Големия Хур":

    При 8% доверие в парламента е нормално да не срещаме симпатизанти на партии. А ти в гето ли живееш, та има хора покрай теб , които да гласуват?
  • 21 Може би

    4 1 Отговор

    До коментар #17 от "Стоян":

    бюджетът на Европарламента от небето пада. Незнам, чудя се...
  • 22 клюмнал гербер

    4 1 Отговор
    Англоджендърите ме поръсиха с нафталин "АлЙо".
  • 23 Ххххх

    6 1 Отговор
    Този дали декларира приходите от Сорос , както показаха списъците от Будапеща ?????
  • 24 нещастник фашизоиден

    5 1 Отговор
    ти ако можеше ще вадиш, но няма да можеш да ги докажеш,както е случая с Елена,тя ви казва че е обезщетение за строителство върху наследствени земи вие продължавате да дрънкате тъпотии,никой вече не ви припознава от сериозните българи ,пълни лузери
  • 25 той

    7 2 Отговор
    Тоя мушморок откъде го изкопаха?
    Да не е роден в някое посолство от работническо семейство с дядо активен борец?
  • 26 почвайте ги

    6 1 Отговор
    Това ви е грешката не може да се държиш джентълменски с чукундури
  • 27 ТОЧКАТА

    2 1 Отговор
    ...ПАК ЗА ПАРИТЕ се залепиха!!!!.....Затова и сме на ПОСЛЕДНО място в ЕСъто,ВЪПРЕКИ МАНГИЗИТЕ ОТПУСКАНИ ЗА ДОГОНВАНЕ...бах ти и ,,догонването,,!!!!.Изглежда през цялото време сме бягали назад та от 25място в света ПРЕДИ 30г да стигнем 28 в ЕСъто.....особенно на ,,бързата писта,, ГЕРБ.....И сега пък ПОПУЛАизма бил заплаха....има защо.
  • 28 Мордекай

    0 1 Отговор

    До коментар #6 от "Оппа":

    Напротив . Всички с които имам допирни точки са за ГЕРБ , и то не само млади , даже и хората на възраст мразят комунистите , да не кажа , че направо ги ненавиждат
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове