Last news in Fakti

24 Април, 2012 16:14 5 221 4

67-годишна скочи от моста в Бургас

  • самоубийство-
  • жена-
  • мост-
  • бургас

Самоуби се възрастна жена, която скочи от моста в Бургас. Днес около 12.12 ч. в Първо Районно управление «Полиция» - Бургас е получено съобщение за инцидент, възникнал на бургаския мост, при който във водата е скочила сама възрастна жена.
Към мястото на инцидента своевременно се отправил патрул на бургаската жандармерия и екип на Районна служба «Пожарна безопасност и защита на населението» - Бургас, които съответно са отцепели местопроизшествието и извадили трупа на жената. Констатирано е, че това е 67 годишната бургазлийка с инициали Н.К., съобщиха от полицията.

Очевидци твърдят, че жената не е давала признаци, че ще скочи. На място е пристигнал и съпруга й. Жената е разпозната тя е майка на криминално проявения Кристиян Коджуклиев, един от приближените до Митьо Очите. Коджуклиев е в затвора за изнудване.

По образуваното досъдебно производство е извършен първоначален оглед и са разпитани свидетели на инцидента. Работата по случая продължава от служители на Първо Районно управление «Полиция» - Бургас.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ................

    4 1 Отговор
    ОТ МНОГО ДОБЪР ЖИВОТ Е СКОЧИЛА.
    КАК НЕ СЕ ХВЪРЛИ НЯКОЙ ОТ ПОКРИВА НА МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ.
  • 2 asdfg

    1 1 Отговор
    много си прав!!!
  • 3 fanta

    1 0 Отговор
    Като влезе в затвора майка му обикаляше по познатите на Кристиян да събира ''дарения'' за адвокат. Из Бургас обикаля с охрана като е вън от кафеза.
  • 4 кик

    0 1 Отговор
    боко както те питах преди време колко още трябва да си посегнат 4е да се махнеш?проблема за бг се казва боко