Last news in Fakti

13 Април, 2019 12:05 9 808 27

Моторист загина в Русе

  • загинал-
  • моторист-
  • русе

Произшествието е възникнало в района на моста, под който минава един от възловите булеварди в града

Моторист загина в Русе - 1

Моторист загина на международния булевард "България" в Русе. Това съобщи регионалният говорител на МВР Даниела Малчева.

Сигналът е подаден вчера в 16,21 часа. Произшествието е възникнало в района на моста, под който минава един от възловите булеварди в града - "Христо Ботев".

На място са пристигнали екипи на полицията и на Спешна помощ. Те само са констатирали смъртта на младия моторист, чието тяло е открито на бул. "Христо Ботев".

Тепърва ще се установяват причините за инцидента.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Жоро

    14 2 Отговор
    Поне може да спаси живота на пет човека.

    Коментиран от #5

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Да ама не

    15 1 Отговор

    До коментар #2 от "Жоро":

    А откъде знаеш органите в какво състояние са?Вероятността да съдържат субстанции на които и Менделеевата таблица да завиди не е малка.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Минал от там

    26 2 Отговор
    Заради висока скорост губи управление и се блъска в стълб и пада от моста долу , гледката е била отвратителна момчето е разчленено при удара , пс. Не разрешавайте на децата си да имат мотори
  • 9 Булшитс

    6 9 Отговор
    Позатопли се и се започна със загинали мотористчета дано поне за части да става и не говоря за мотора
  • 10 Минал от там

    22 2 Отговор
    На 19г. Е момчето бог да го прости
    , миналата седмица откриха сезона и труповете тепърва започват !!!
    Никой нормален родител не би позволил на детето си да кара мотор

    Коментиран от #12

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 onq s konq

    6 2 Отговор

    До коментар #10 от "Минал от там":

    Остава само "детето" да послуша родитела.
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Коко

    1 6 Отговор
    Природата се самопочиства от отрепките! Само да не включва невинните!
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Хайл

    3 1 Отговор

    До коментар #17 от "Маги":

    Нищо лично,но моторджиите си мислите че свичко ви е позволено,че сте застраховани,че трябва да се съобразяват с вас,че за вас правила не важат щом сте сложили малоумната лепенка "пази моториста" ние другите трябва да се пазим от вас...лошо е че е загинал млад човек,но явно е прекалил със увереността си...
  • 20 Маги

    2 0 Отговор
    #19 На две или четири гуми никой не е застрахован щом прекали с увереността. А относно карането не всички мотористи са лоши шофьори и не всички забравят правилата и законите. Лошото е че заради едни черни овце и белите страдат.

    Коментиран от #22

  • 21 Маги

    1 0 Отговор
    #18 Много интересно като гледам твоят правопис и усмивки ти сигурно си ортопед ама с червен нос на клоун.
  • 22 Хайл

    1 0 Отговор

    До коментар #20 от "Маги":

    Не казвам че всички сте такива,но при вас двуколесните сте повече от многоколесните.имам чувството че щом се качат и забравят че не са само те по пътя то не са минаване с рев и с голяма скорост,нагли изпреварвания,на задна гума...знаеш ли колко пъти ми се е налагало да удрям спирачки защото е тръгнал с 200 + да изпреварва и ако не намаля е челно в насрещния....малко сте моторджиите които карате нормално-ти си втората която го признава

    Коментиран от #25

  • 23 Галина

    8 0 Отговор
    До къде стигна страната ни??? Като чета злобните коментари....и едва ли не задоволство,че един живот е приключил....чудя се тук анимационен филм ли си мислите,че коментирате????
    Хора,това е ЖИВОТ,който приключва толко ненавреме и жестоко,че освен да изтръпнем от ужас и да се помолим за клетите родители...нищо друго не е уместно!
    Как решихте,че щом кара мотор е виновен?? Много по-разумно и икономично е Сам човек да се придвижи с мотор,отколкото всеки да се намърда сам в по една кола!! Българите бяха човечни...вече сте се озлобили ..
    Пазете всички участници в движението!! Пешеходци,мотористи,велосипедисти!!!
    Бог да прости починалия!! А Вие се засрамете!
  • 24 Исо

    2 0 Отговор
    Опа аз съм моторджия но мотокрос преди имах и пистов но хората са казали пистовия мотор е за писта
  • 25 333

    1 0 Отговор

    До коментар #22 от "Хайл":

    Викаш да тръгне някой с кола да те изпреварва в завой така, че да не можеш да се наклониш в завоя е по-безопасно за моториста. На забранено, на път без видимост, така, че ако излезе някой отсреща просто да те събере. Такива неща ни се случват почти ежедневно като караме. Особено жена ми като беше по-нова. Като сме група от 6, 7 мотора не смеят, а тогава караме и по-бавно - с повече хора няма начин. Значи осъзнават, че не са много редни тия неща. Моя мотор и на жена ми 200 вдигат само ако има силен попътен вятър. Изглеждат "пистови" за немотористи, ама в тях няма нищо спортно. И са значително по-удобни от пистовите. Ако всеки път ми дават по 5лв като ме питат карам ли с 250, ще си купя още един. Ми той толкова не вдига, бе! Как да карам с 250.
    Че има келеши, които карат като безсмъртни е ясно. Ама тоя в Симеоновград, който уби 6 души пиян да не е по-различен? Или тоя в Яхиново с 4, 5. Или онова 18, 19 годишно дете с всичките още 4 като него. И повярвай ми, познавам десетки мотористо, дори вероятно над 100. Тия, дето карат с 200+ не са чак толкова голям процент. Даже много от моторите са на ръба на възможностите си около 200. Че има такива, които карат с 300 е факт, но са много, много малко. Ако съм половин километър зад теб и се движа горе-долу с твоята скорост, няма да ме видиш. Ще видиш само тоя, който кара с 200. За това мислиш, че повечето карат така - другите не ги виждаш.
  • 26 mi ta ka

    4 0 Отговор
    просто е спазвайте закона по пътищата... скорост, дистанция, предимства и т.н. бог да го прости момчето 30 минути преди да стане случката ги видях и 2те мотирист4ета на центъра на Русе хапваха сандви4и ...разправяха си смешки и се смееха... жалко
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове