Last news in Fakti

17 Април, 2019 11:41 2 186 17

Повтаряч от столична гимназия преби деветокласничка, момичето е в "Пирогов"

  • побой-
  • деветокласничка-
  • гимназия-
  • софия

Бащата на пострадалото момиче разказа, че това е трети инцидент с дъщеря му

Ученици се сбиха в професионалната гимназия по хранително-вкусови технологии "Проф. д-р Георги Павлов" в София. Спречкването между осмокласник и деветокласничка прати момичето в "Пирогов". Тя ще остане там под наблюдение за 3 дни.

Бащата на пострадалото момиче разказа, че това е трети инцидент с дъщеря му.

"При разговора ми с нея разбрах, че момчето е имало спречкване с нейна приятелка. Тя се е притекла на помощ. Последвал ъперкът, след което паднала на земята и била изритана с крак в корема", обясни той, цитиран от БГНЕС.

От своя страна директорът на гимназията Нели Стоянова посочи, че за първи път откакто е на този пост се стига до викане на линейка. По нейни думи инцидентът е станал преди началото на 5-я час във фоайето, където се намират класната стая и кабинетът на медицинската сестра.

"Учителката чува шума, излиза от стаята и вижда момичето, което е паднало във фоайето. На място е извикана и медицинската сестра, която веднага е извикала бърза помощ, защото се е притеснила момичето да няма разкъсвания. По това време бях в час. Оставих учениците и отидох да видя ученичката. Тя вече беше в медицинския кабинет, където се беше превила, но беше контактна", разказа Стоянова.

Пристигналият на мястото полицейски екип е разпитал очевидци на инцидента, както и осмокласника, за когото директорката разказа, че е повтарял 7-ми клас и за първа година е в нейната гимназия.

Стоянова посочи, че момчето неколкократно е ставало свидетел на побои и скандали между родителите си, като вече живее само с майка си.

Тя увери, че ученикът ще получи наказание, което ще определи педагогическият съвет. Стоянова отказа да коментира дали ще бъде изключен от училището, но изрази мнение, че проблемът няма да се реши по този начин.

По информация на "Пирогов" момичето се възстановява в детска противошокова зала. Към момента деветокласничката е в стабилно състояние без опасност за живота.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Прецицалото

    28 4 Отговор
    Държавата на Винету и шайката....съсипаха децата с мутренския си манталитет...
  • 2 Изконни

    14 3 Отговор
    Български ценности
  • 3 Ще се събираме ли

    12 1 Отговор
    Габровската дружина За протест?
  • 4 Батман Боко

    20 2 Отговор
    От училище могат да те изключат само за убийство! В училище се прави всичко друго,но не и да се учи.Системата е скапана,тия от министерството се мъчат да спасят положението,но всичко тотално се срина и там преди 30 години,сега децата и внуците на хората,които са били ученици преди 30 години,учат в тоталната анархия,която се установи след 1989г.В зората на демокрацията все още е мрак и тъмнина,докога.НАРОДЕ????
  • 5 шат на патката главата

    15 2 Отговор
    Най-вероятно родителите на момчето, като тези на всички останали проблемни деца, знаят репертоара на Слави наизуст.
  • 6 Гост

    20 0 Отговор
    а защо трябва да учи против волята си ? да върнат старите ТВУ-та и да си се научи по старият начин. От тези училища доста хора набраха акъл и вече са други хора.
  • 7 Биде

    22 0 Отговор
    Преди години в класна стая от удар в корема почина петокласничка.Някога си биехме по някой „ чембер” или шамар и до тук! Не мога да проуея каква е тази жестокост, сила и лошотия у тея задоволени и обгрижени изчадия, а не деца???!!!

    Коментиран от #10

  • 8 нднднд

    11 0 Отговор
    Няма ли от момчетата и съучениците на момичето от 9-ти клас някой, който не е трети пол, да хване и да пребие осмокласника?
    Навремето така се правеше!
    А това да биеш момиче - тябва да си голям нещастник!
    Ако бях на бащата на това момиче, щях да бия и 8-кластника и баща му, ако ми се направи!

    Коментиран от #15, #16

  • 9 Ххх

    10 1 Отговор
    Успешно превърнаха България в джунгла , а народа в аборигени . Благодарим на Сорос и българските престъпни мутри-политици
  • 10 Orthodox

    6 1 Отговор

    До коментар #7 от "Биде":

    Не е трудно да се проумее, ако човек е вярващ в Бога. Тези деца са задоволени с всичко материално, но нямат в душата си Твореца, Който е любов. Затова са във властта на омразата и злобата, които могат да породят само зли дела спрямо околните, при това вършени с извратена демонична наслада и удоволствие.
  • 11 Чичо Х

    6 0 Отговор
    А на някой да му прави впечатление че не се споменава етноса на нападателя? 80% че е поцинкован
  • 12 Мунчо

    3 3 Отговор
    Момиченцето е пуличило това, което е търсило.

    Всички много добре знаят, как "момиченца" се събират за да бият друго момиче, като боят е изклучително зверски!

    Е та това момиченце и приятелките й са заплашвали приятелка на момчето.
    Останалото е известно от Смад медиите, които не казват истината за младите проститутки.

    Коментиран от #13

  • 13 dsd

    5 0 Отговор

    До коментар #12 от "Мунчо":

    Мунчо 5-ти клас проститутки?!? Мисли малко
    Да не се самосезира Цацар?
  • 14 Пунта Мара

    5 0 Отговор
    Какво да очакваме от повтарачите в държава, чийто премиер му идва да грабне един чук и с него да започне да решава проблемите
  • 15 Тъпанар

    6 0 Отговор

    До коментар #8 от "нднднд":

    Нещо не разбрах! Момичето според думите на баща си е имало три предишни сбивания с други деца, момичето заедно с две други са тормозили и заплашвали приятелката на момчето. Момчето ги е помолило да престанстанат и тогава кухата чалгарка му е скочила. Вие какво очаквате да стане?
  • 16 Крис

    1 0 Отговор

    До коментар #8 от "нднднд":

    То освен че трябва да си нещастник, трябва и да си женчо(страхливец), че да се биеш с момичета. Ако беше някой буен младеж, едва ли щеше да се изправи срещу него...
  • 17 Ггг

    0 0 Отговор
    Мунчо и Тъпанар явно сте запознати със случай кой кого познавал и кой кого молил и предупреждавал а що не си гледате работа или първо да си изясните нещата и тогава да пишете убиждате и давате мнение а момичето не си е търсило точно болницата и не смятам че трябва да се дава оценка от маймуни е поне аз съм по интелигентен и ще ви се извиня но не е мъж този който посяга на жена а нещастен комплексар каквито сте повечето айде ходете се перете некъде няма да си губя времето с вас...
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове