Last news in Fakti

25 Април, 2019 14:13 5 593 49

Фейсбук война! Майка с количка и млада шофьорка си разменят грозни реплики

  • майка-
  • количка-
  • шофьорка-
  • фейсбук

Девойката с черното Ауди също написа своя отговор в социалните мрежи

Фейсбук война! Майка с количка и млада шофьорка си разменят грозни реплики - 1
Снимки: Фейсбук

Майка с бебе на ръце се възмути от наглото паркиране на младо момиче в софийския квартал "Редута" и постна нейна снимка във фейсбук. Публикацията събра много негативни коментари относно поведението на младата дама и и бе споделена над 3000 пъти.

Ето и целия пост на майката Стефка Иванова.

"Току-що си вървя към парка с количката и тази нова гражданка спря на тротоара точно пред нас, като тотално запречи пътя.

На въпроса откъде да мина каза, че не я интересува. Помолих я да си премести колата на съседните 2 празни паркоместа - пълен игнор, заключи и тръгна да си ходи.Два варианта имах - да сляза по натовареното платно с количката или да се разправям. Изваждам ключовете си ѝ казах, че ако не си премести колата, цялата ще я ожуля. Е, върна се. Каза, че сяда в колата без да я премести и че може да седи цял ден. Тръгнах да се обаждам в районното. Премести си колата на паркомястото.

Попитах я толкова ли трудно беше? Тя излезе и взе да ме бута, викайки да изчезвам. Ха, да ме бута мен, wtf??? Напомних ѝ, че вече е в града и има правила, а с нейното поведение да се държи така на мегдана в селото, от което идва.

Еее, откачи тази кандидат-гражданка. Взе да звъни на някой, крещейки какво ще ми се случи. Казах ѝ да предаде на когото там ще идва да дойде да ме търси в парка, че бебето ми иска да спи, докато е на разходка... Е, в парка сме... чакаме...

Аман от простащина и агресия. Понякога човек може и да напусне селото, но селото няма да го напусне. Разпространете, все някой я познава тази, ей така, за назидание", пише Иванова.

Девойката с черното Ауди, която е препречила пътя на майката с количка също написа своята версия във фейсбук.

Ето разказа на младата шофьорка Ангелова:

„Вчера бях нападната с оръжие - “ключове” от майка с количка в столичния квартал Редута. Паркирайки колата си на частен паркинг пред офис за отоплителни инсталации, жената скочи срещу мен със заплахи размахвайки ключове. Направих и път да мине, но тя продължи да ме заплашва. Видимо е лабилна и явно в следродилна депресия. Позволила си е да сподели лични мои данни и снимки на номера на автомобила ми с ругатни и обиди по мой адрес във голям обсег от социалните мрежи. Направила ми е регистрации в сайтове за запознанства с моя email телефон и снимка, което минава всички граници. Настройва омраза и се вживява като жертва. Жалко, че в България има такива майки. Тя беше буквално освирепяла като върколак. Споделете, за са достигне до повече хора. Благодаря!“.

Самата Стефка Иванова, обаче, показа чат между двете, в който Ангелова настоява да изтрие публикацията си. Освен това въпросното Ауди е било засечено да паркира неправилно и в столичния квартал „Дружба“ от наблюдателни хора в групата „Гражданите“.

Фейсбук война! Майка с количка и млада шофьорка си разменят грозни реплики


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Философа

    41 17 Отговор
    В България всички са шефове и обичат да наливат акъл на други хора без да им се иска!

    Коментиран от #8

  • 3 пачЪ

    72 2 Отговор
    Така с аудито да не се прави на света вода ненапита, щот снимката е направена СЛЕД КАТО СИ Е ПРЕПАРКИРАЛА ЕВТИНИЯ ТАРАЛЯСНИК!
  • 4 пачЪ

    46 6 Отговор
    ...и да се благодари, че не е попаднала на някой като мен!
  • 5 Фактите

    36 63 Отговор
    Тва сте ВИЕ от мизерната и лайняна ПРОВИНЦИЯ дошли в София.Да ни краднете работните места.И да чупите улиците с вашите коли.Връщай те се там от където сте дошли.

    Коментиран от #19

  • 6 А когато Михлюзина

    12 46 Отговор
    Си изсира детето в градинката някой прави ли и забележка?

    Коментиран от #10

  • 7 Уффф

    56 16 Отговор
    Е то по-голямо село от София имали?

    Коментиран от #13, #14

  • 8 дървен философ

    41 2 Отговор

    До коментар #2 от "Философа":

    Акъл се дава на човек, който може да го поеме ... на такива овци само тояга
  • 9 Гост

    58 6 Отговор
    Тази някаква мутреса wanna-be явно, ама спонсора е много беден, щом само за едно десетгодишно Ауди А3 е събрал. Майката с количката е абсолютно права.

    Коментиран от #12

  • 10 Смехче

    27 5 Отговор

    До коментар #6 от "А когато Михлюзина":

    Ти си по ограничен и от маневриращ трамвай!!!
  • 11 Дааааааа

    24 18 Отговор
    Дано торнадо помете гнусната София
  • 12 Домакин

    34 0 Отговор

    До коментар #9 от "Гост":

    По-скоро 15 годишно Ауди
  • 13 Вие

    34 17 Отговор

    До коментар #7 от "Уффф":

    Вие го направихте село. Нямате грам възпитание и Ви липсват първите 7 години. Разглезени селянчета, които не се съобразяват с никой. Само, като отидете в чужбина и сте по-ниски от тревата, за да не ви глобят.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Калоян Георгиев

    52 3 Отговор
    В последните години съм тотално отвратен от българките ,като цяло ! Деградацията им е ТОТАЛНА ! Съветвам всеки трезво мислещ българин да си намери жена от друга държава - разликата е огромна ! Тука тези пик.и нашите са пълна скръб и не заслужават нашето внимание ИЗОБЩО !

    Коментиран от #17, #18, #20, #23

  • 16 Тръмп

    26 3 Отговор
    Кучка срещу Майка!!!:):):)
  • 17 Даа

    53 5 Отговор

    До коментар #15 от "Калоян Георгиев":

    И аз съм женен за хърватка. Скромна, красива и няма поведение на лека жена. Българките нямат никаква женственост и им дай да живеят, като ученички до към 40 годишна възраст.
  • 18 Гост

    24 4 Отговор

    До коментар #15 от "Калоян Георгиев":

    Да ти кажа, мъжете не са по-горе! Докато няма държава - така ще е! Джунгла! Държавата с институциите си и най-вече с тоталното безхаберие на тези, които работят в тези институции, ни докараха до Дивия Запад! А същите тези безхаберници, са с най-големите претенции, когато те очакват да получат услуга и/или съдействие!
  • 19 Да помислим

    27 9 Отговор

    До коментар #5 от "Фактите":

    Смятай колко си смотан, щом селяни и тъпаци ги предпочитат на работа вместо теб. Не са ти виновни хората от село. На много софиянци, те плащат наеми и ни пазаруват в магазините.

    Коментиран от #29

  • 20 Госあ

    17 4 Отговор

    До коментар #15 от "Калоян Георгиев":

    Абсолютно съгласен. Потресаващи са. Нормалните жени не живеят в България. Единственият шанс е това.
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Батко

    28 9 Отговор
    Едната да си паркира нормално, другата да се държи нормално. Звъни на паяка и след съвсем малко хората идват и слагат глобата/скобата.

    Аман вече - скарали се две простакеси и ни занимават. Нарочно не казвам селянки, защото на село има и възпитани хора, както и простаци в града.

    Коментиран от #27, #32

  • 23 СТАВРИ

    25 2 Отговор

    До коментар #15 от "Калоян Георгиев":

    АБСОЛЮТНО СТЕ ПРАВ.....НА СТО ПРОЦЕНТА.....ИМАТЕ САМО ++++++++++++ ОТ МЕН......САМО КОЙТО Е ПАТИЛ ОТ АЛЧНА, МЕРКАНТИЛНА И ЗЛА ЖЕНА ( БЪЛГАРКА ) ЩЕ МЕ РАЗБЕРЕ......РАЗБИРА СЕ,ЧЕ ИМА И МНОГО ДОБРИ МАЙКИ И СЪПРУГИ,НО ЗА ЖАЛОСТ ВСЕ ПО-РЯДКО СРЕЩАНИ.....
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 гост

    25 2 Отговор
    Някой престаряващ господин я пецка и й плаща горивото за аудито, дал й го е да ходи да се поддържа та да не му боцка като я мърля. Вероятно е студентка, по документи. В този случай г-жо викайте паяк и пращайте снимката на МВР, те да се оправят. Но също и публичен пост във Фейсбук върши работа за назидание. Като роди тя бебе ще я видим колко знае за постродилна депресия и т.н.
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Гост

    28 4 Отговор

    До коментар #22 от "Батко":

    Ти наистина ли варваш в това, което си написал?! Обаждаш са на "паяка" и служителите идват и решават проблема! Така ли смяташ? Само да ти кажа, че това съм го играл два пъти. Първият път и аз като теб, обаждам се и чакам реакция. Познай какво се случи. Нищо! Абсолютно нищо! Вторият път, спрях полицейска кола и поисках съдействие за премахване на автомобил, който бе паркирал неправилно и препятстваше излизането на два автомобила от паркомясто. Знаеш ли какво ми казаха? Първо ме попитаха какво очаквам те да направят. А после - дадоха ми "съвет$ да му срежа гумите! Ето това са хората, от които зависи редът в тази държава! А после, защо има самоуправство?!
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Баш Батка

    16 8 Отговор

    До коментар #19 от "Да помислим":

    Абе селтак, ти като се навит да работиш за 800лв и ти се струват богатство, но си тракаш с бурканите всеки уикенд и живеете 6 човека в двустаен апартамент като хаместери си трай. Не е срамно да си фермер, трапер или каквото правите с мотиката там. Има и хора които си сменят адресната регистрация, плащат си данъците в столична община и са пълноправни столичани (независимо ,че са от Дупница примерно). Тези хора са си заслужили уважението защото не са поредното селянче, което заработва за слънчака.

    Коментиран от #45

  • 30 ХА ХА ХА

    21 1 Отговор
    ТУК Е ВЕСЕЛО, СЕЛЯНИ СЕ ОБИЖДАТ КОЙ Е ПО ГОЛЯМ СЕЛЯНИН , А ИСТИНАТА Е СЪВСЕМ ПРОСТА ПРО„З” НАРОД !

    Коментиран от #33

  • 31 Българин

    14 1 Отговор
    Тоя боклук с аудито по добре да си мълчи
  • 32 Татко

    14 2 Отговор

    До коментар #22 от "Батко":

    Ти някога пробвал ли си да "викнеш" паяка за "скоба или глоба"?...'щот Аз съм пробвал няколко пъти и нищо не става. От тогава се оправям как си знам!!!
  • 33 Кольо

    11 0 Отговор

    До коментар #30 от "ХА ХА ХА":

    Прав си едва ли останаха стотина хиляди кореняк софиянци .
  • 34 Саполе,

    11 5 Отговор

    До коментар #24 от "А когато Михлюзина":

    ще ти паркирам пред вратата, защото ти можеш да излезеш през прозореца...кво ше каеш, а?
  • 35 Диктатор

    12 5 Отговор
    Аз против провинциалните аборигени нямам. Чокам ги с големия наем за мизерна панелка,която ми остана от едната баба, а аз си джиткам в къщата в Камбаните. Сега купих един и в Младост,че гледам много Ит-та от Исперих искали да живеят точно там, да ги чокам с още по-голям наем. Мисля да пусна услуги и за по-възрастните софиянци, проста миекаща маймуна да ходи да пазарува вместо тях, като плащанията ще минават само през пейпал,че тея едноклетъчни още жълтици си разменят по мегданите, да ги финтирам да не ме крадат
  • 36 Михлюзина

    14 4 Отговор
    София е една европейска столица на мизерията,простащината,клошарията,комплексарите и разни миндиляци недоклатени.Запалвай с напалм!

    Коментиран от #40, #46

  • 37 Ppp

    12 2 Отговор
    "Бях нападната с оръжие- ключове"😂

    Коментиран от #38

  • 38 Философа

    2 5 Отговор

    До коментар #37 от "Ppp":

    Абе дай да те загребем през грозната мутра с касовия ключ после ще квичиш как си го отнесъл!

    Коментиран от #39

  • 39 Ppp

    4 1 Отговор

    До коментар #38 от "Философа":

    И тоя въоражен и опасен
  • 40 Сердем

    7 4 Отговор

    До коментар #36 от "Михлюзина":

    Хубава си е София ама много михлюзи се заселиха в нея..и михлюзки с парите на нашите си овчари.
  • 41 Иво

    6 2 Отговор
    Тази пикла с Ауди-то заслужава два шамара и да `оди на майната си! Сдухани комплексирани простакеси !
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Public Owner Sofia SkinHead 14 88

    8 1 Отговор
    и 2те змии в змиярника, в клетката и а си съскат там. Аман от жени шофьори и феминзъм!
  • 45 Гражданин

    1 0 Отговор

    До коментар #29 от "Баш Батка":

    Че то Дупница е много далеч да го дадеш като за пример. Та в Дупница има две предприятия които са достатъчно голями и си плащат данъците вб столична голяма община. Хората които си сменят адресната регистрация нямат намерение да пътуват през седмицата и да губят ден два ценно работно време за някоя желешка от общината или свидетелство. Пък и кралят пожарникаря как щя разпределя излишъка от буджета(беше казал че Дупница е квартал на София като иткри недистроената магистрала Струма). Всички си плащат данъците в София. Поговорката е селянина може да излезе от село, но селянията от него НЕ. Просто не бъди от вторите.
  • 46 Public Owner Sofia SkinHead 14 88

    1 6 Отговор

    До коментар #36 от "Михлюзина":

    А ти от къде си мишка? Твйта прогнила и пробита провинция или село с какво е пълна? С високо образовани граждани и аристокрация ли? Едно от малкото хубави неща на комунизма беше, че селяните като теб нямаха право да идват в София и всичко беше наред. Откакто ги пуснаха и нещата станаха такива. Тоест заради такива като теб. Именно те идват и се превръщат в "пази боже сляпо да прогледа" и комплексите и мизерията започват. На всичи сте ясни. Ти не си изключение - злобен, завистлив жалък селянин дето искат да пали с напалм.. къде тръгна бе, лего човече!? Циганите и турците дето чукат баба ти докато ти слугуваш на някой чужденец - за тях нещо да кажеш!? Жалък псевдобългарин! Най-добре се самоубий, друга опция нямаш!
  • 47 ПЕНКО

    0 3 Отговор
    МИ ТАКА Е БЕ ХОРА !!! ОСТАВЕТЕ НАСТРАНА МЛАДИТЕ МАЙКИ И БЪДЕЩИ ТАКИВА !!! В СЛУЧАЯ Е ВАЖНО ИЗНЕРВЯНЕТО ИМ ОТ ДЕТСКАТА КОЛИЧКА И НЯКАКЪВ СИ АВТОМОБИЛ / НЕЛЕСНО ПРИДОБИТ/ !!! АМИ АКО В АВТОМОБИЛА ИМАШЕ ПО-МАЛКО БЕБЕ ????
  • 48 ПЕНКО

    2 0 Отговор
    АКО БЕ БЛИЗО ДО ХОЛИВУУД ,-ДВЕТЕ ЩЯХА ДА СЕ ПРЕГЪРНАТ И ДА "ПОПЛАЧАТ НА РАМОТО СИ И ...!?!?!?
  • 49 незнайко

    0 0 Отговор
    По един пирон на четерите гуми е достатъчен без РАЗПРАВИИ !!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове