Last news in Fakti

7 Май, 2019 13:11 8 235 31

Меле в градския транспорт, дядо скочи на контрольорка, тя му отвърна (ВИДЕО)

  • побой-
  • градски транспорт-
  • контрола

На видеото става ясно, че към контрольора пръв посяга нередовният пътник

Меле в градския транспорт, дядо скочи на контрольорка, тя му отвърна (ВИДЕО) - 1

Позната история с едни и същи участници отново се разигра в столицата. Спречкване между контрольор и нередовен пътник в градския транспорт доведе до ръкопашна схватка.

Грозната сцена се случва преди минути в автобус №30, който се движи от квартал Обеля до село Балша. На кадри, публикувани във Facebook групата "Забелязано в София", се вижда как след опит за проверка на възрастен мъж нещата рязко завиват в доста неприятна посока.

На видеото става ясно, че към контрольора пръв посяга нередовният пътник. Дядото хваща ръката на общинската служителка, която се опитва да свърши работата си. Това впоследствие довежда и до ескалация на конфликта. Контрольорката посяга и удря по главата възрастния мъж. Оказва се, че нередовният пътник е с изтекла карта, пише trafficnews.bg.

Впоследствие колега на общинската служителка се намесва, за да не се стигне до по-сериозни разправи.

Реакцията в социалните мрежи обаче е моментална. Контрольорите в градския транспорт са силно мразени от пътниците. Двата лагера воюват непрестанно, а подобни спречквания се случват всеки ден в някъде в София.

Голяма част от коментарите под публикацията са на граждани, които обвиняват контрольорката в превишаване на права. Има и такива, обаче, които я защитават.

Според тях освен права, пътниците в градския транспорт имат и задължения. При неспазването им, очаквано е да следва и глоба. Контрольорите в градския транспорт реално просто вършат работата си, а сблъсък им с подобни хулигани, па макар и на възраст винаги наостря още повече и без това изострените отношения между противниковите лагери.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Давайте

    28 3 Отговор
    Селянииииии
  • 2 Цецо

    119 5 Отговор
    Защо не напишете коя е основната причина да мразим контрольорите? А тя е, че те контролират избирателно, т.е. старателно избягват да проверяват пътници от едно всеизвестно малцинство!!! Аз лично съм бил свидетел на това!!! Иначе са много активни срещу стари и немощни хорица...

    Коментиран от #10, #16, #27

  • 3 666

    45 9 Отговор
    Той и хваща ръката да я целуне,обаче тя веднага по главата...от ясно по ясно.Крайно време е да ги пращат на психотестове ..за контролата говоря!
  • 4 Арсен

    28 14 Отговор
    Прости софиянци.

    Коментиран от #31

  • 5 Балшенец

    16 3 Отговор
    Я...те това е у нашио рейс....
  • 6 Не можах да видя пътникът

    5 17 Отговор
    Ром ли е или не
  • 7 Ееее

    10 7 Отговор
    Общината е богата,няма да банкрутира без 1лев.
  • 8 Селянин без колело

    8 4 Отговор
    Важното е кютек да има,няма значение причината

    Коментиран от #19

  • 9 Обективно

    20 9 Отговор
    Въпросния мъж е от Мрамор и е патологичен алкохолик, освен това и психически не е добре. Взима ежемесечен наем от заведение, което се помещава в дома му и не спира да пие и да прави панаири за всяко нещо.....
    На такива индивиди аз не бих помогнал с пари за билетчето!
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 пешеходец

    13 1 Отговор
    Обаждам се да кажа че клипа неработи, натискам стрелката, пак и пак, неще.
  • 12 Лора

    5 20 Отговор
    Типично за повечето софиянци, да бъдат гратисчии....! А старите хора, нещо.са много войнствени...това е от възраста....!
  • 13 факт

    14 5 Отговор
    Е те това сме Българите, много добре го е написал Славейков в стихотворението Не народ а мърша. Едни между други много сме отворени, ама пред другите относи пълним гащите с говна, Наистине не народ а мърша! Такива случаи ме карат да се срамувам, че съм се родил Българин! Не че другите са китка , и от тях има бАклуци , но като в нашия етнос толкова много сган никъде другаде няма!

    Коментиран от #24

  • 14 факт

    15 6 Отговор
    "Не сме народ, не сме народ, а мърша,
    хора, дето нищо не щат да вършат.
    Всичко тежко, всичко мъчно е за нас!
    "Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас.
    И не знаем, не можеме, не щеме
    да работим за себе си със време.
    Само знаем и можеме, и щеме
    един други злобно да се ядеме...
    Помежду си лихи, буйни, топорни,
    пред други сме тихи, мирни, покорни...
    Все нас тъпчат кой отдето завърне,
    щот сме туткун, щото не сме кадърни...
    Всякой вика "Яман ни е нам хала!" -
    а всякому мерамът е развала...

    Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
    пак ще кажа и с това ще да свърша."

    П.Р.Славейков 1875 г.

    Коментиран от #15

  • 15 ИМПЕРИАЛИСТ

    8 13 Отговор

    До коментар #14 от "факт":

    За този си антибългарски пасквил, дядо Славейков е заплатил жестока цена пред Господ и България...

    Коментиран от #18

  • 16 Bubbles

    21 3 Отговор

    До коментар #2 от "Цецо":

    Контрольорите ли са виновни, че българите сме овци бе Онуфри?
    Айде най накрая се осетете че проблема не е в циганите, нито в контрольорите, нито в полицаите,м нито в политиците а В САМИТЕ НАС!
    Колко пъти да вече повтарям - Пипнеш ли циганин скача цялата махала, циганин пипне ли българин, останалите почват да снимат за фейса и да философстват как биха размазали циганина...
    После всички плюят по органите на реда че не си вършели работата.
    Вършат си я хората, ама вие живеещите там НИЩ НЕ ВЪРШИТЕ!
    Цял живот лежите, пиете, плюскате, мамите държавата, ревете че сте бедни а НЕ СТЕ и чакате месията да ви оправи.
    Е НЕМА ДА СТАНЕ!
  • 17 Факт

    12 2 Отговор
    При безплатентранспорт няма да има проблеми!
  • 18 факт

    12 5 Отговор

    До коментар #15 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    На хапчета ли си на кво си хахаха :) ако имаше малко повече като дядо Славейков, щяхме да сме по голям рай и от Швейцария, но за съжаление истината много боли, и обикновено тя представлява това дето най-не ни се ще. Дядо Славейков е патриот в хиляди пъти по-голям от сегашните самозвани палячовци, които се наричат патриоти! Това, че просто се е осмелил да каже истината, не го прави Антибългарин, напротив истински Българин! Кое от написаното от него не е вярно? Всичко от до е вярно и то 145 години след като го е написал е в още по-голяма сила написаното! Само путьовците и страхливците не обичат да им се казва истината , защото от нея боли! Обаче пък това е първата крачка, към решаването на проблема....уви след 145 год, вместо да е решен проблема, той е още по сериозен!
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 кики

    17 4 Отговор
    Контрольорката няма право да му задържа картата, което тя прави, преди възрастния мъж да посегне да си вземе от ръцете й картата. Съвсем нормално е да е пропуснал датата и да не е забелязал, че картата му е изтекла, но пък и тази контрольорка да го удря по главата... дали и баща си удря така? Но най-много се чудя на това, че на циганин без билет тази същата контрольорка няма да посегне, а на дядото - дето е работил и си има право на карта - защо пък да не го пернем по главата?! Аз бих й ударила шамар за това й поведение. Явно тази работа не е за нея, щом не може да намери нормален начин за решаване на проблема с дядото.
  • 21 художника

    10 5 Отговор
    Трима пияни и без билет в рейса. Следва скандал с контролата и преди да се стигне до бой им викам: А бе пичове, дали сте 20лв. за пиене, а немате по 1,60 за билет. Ония останаха като гръмнати. Бръкнаха се и си платиха билетите от шофьора. Разминаха се без глоба, ама и без кютек.... ти да видиш добрата дума как порти отваря. :-)
  • 22 иван

    11 5 Отговор
    Простачка, може да удря възрастните хора, да дойде мен да ме пярка по главата ще излети от автобуса без да е отворил вратите и тоя рогач дето я защитава и той.
  • 23 ЦЛП

    7 3 Отговор
    Ало жОрналиста, Вие на не сте от градския транспорт.
  • 24 Стеф

    4 1 Отговор

    До коментар #13 от "факт":

    Със сигурност си от феновете на ердоган.

    Коментиран от #25

  • 25 факт

    3 2 Отговор

    До коментар #24 от "Стеф":

    А ти със сигурност си глупав и освен това неадекватен.
  • 26 Сиси

    13 0 Отговор
    ромите защо не ги проверяват дори не ходят при тях
  • 27 gad

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "Цецо":

    Една неправда не оправдава друга. Освен това ги е страх от циганите, но вината за това е на държавната политика, както всички знаем.
  • 28 Жони

    6 0 Отговор
    Това е тъпа паплач назначени с връзки.Как ще посяга..те нямат права,не може да иска лична карта без присъствието на полицаи.Шамари на всеки самозабравил се измекяр
  • 29 Ваня

    7 1 Отговор
    Така е като взимат само някакви селяни за контрольори.
  • 30 Софиянчето

    1 0 Отговор
    В София сега е цяла България,така ,че това не са Софянци
  • 31 Public Owner

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "Арсен":

    Тези са от твойто или подобно населено място - дълбоката провинция. Това, че живеят в София, не ги прави софиянци. Е, разбира се ти си завистлива и злобна мишка и от това извира коментара ти, нали няма да заспиш спокойно, ако всеки ден не си избиеш комплексите я по София, я по БМВ и т.н. Както и всичките които са ти дали плюсове на злобното коментарче. :) Даже не можете да се погледнете отстрани колко сте жалки и смешни. Ако можехте, щяхте са се самоубиете :))))
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове