Last news in Fakti

17 Май, 2019 15:50 4 978 33

Христо Иванов живеел с 1500 лева в наследствен апартамент

  • христо иванов-
  • радан кънев

Според Христо Иванов министър-председателят Бойко Борисов ще трябва да подаде оставка

Христо Иванов живеел с 1500 лева в наследствен апартамент - 1
Снимка: БГНЕС

Христо Иванов живее с 1500 лв. на месец в наследствен апартамент, но жена му е адвокат с различни по размер хонорари. Това сподели лидерът на партия "Да, България" и съпредседател на "Демократична България" в интервю за бТВ.

По думите му решението Радан Кънев да води евролистата е взето заедно, тъй като Кънев "винаги е бил от правилната страна на историята."

Според Христо Иванов министър-председателят Бойко Борисов ще трябва да подаде оставка, защото "той не може да прокара едно решение. Хората не могат да бъдат затворени в този пинг-понг между Корнелия Нинова и Борисов."На въпрос дали са си простили миналите несъгласия Радан Кънев отговори, че "в политиката избирателите са тези, които прощават."

Той допълни, че намира това, което се случва за много естествено: "Нито сме най-опитните политици, нито сме безгрешни хора."По думите му главна пречка за Шенген са "разединените патриоти" и неразкритата продажба на български паспорти: "Ако продаваме български паспорти сериозно ли мислим, че някой ще допусне да продаваме шенгенски паспорти?"Радан Кънев е на мнение, че "всички важни решения в България се отлагат в последните 10 години".

На въпрос дали ще остане заедно с Христо Иванов Кънев отговори:"Аз ще остана заедно със жена си, но ще бъдем политически съюзници". Кънев сподели, че има доход от 2500 лв и живее в апартамент от 70 кв. м в ж.к. "Дървеница." Уточни и че има тераса.

По-рано лидерът на "Воля" и кандидат за евродепутат Веселин Марешки сподели: "Живея с доста левове на месец, по-голямата част ги давам за благотворителност. Между 2-3-5 000 лева на месец, зависи дали пътувам – повярвайте ми, една шопска салата на ден ми стига."


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Голям Слон

    31 3 Отговор
    Жив да го оплачеш тоя. Ние с жена ми правим пет пъти повече на месец. Малко са му парите. Затова явно го влече политиката.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Давид

    25 3 Отговор
    На ден ли ?
  • 4 Тиквуните Идата

    25 9 Отговор
    Този и неговите приятелчета не бяха ли и те в Парламента ?! Поредните патерици на Тиквата се задавата.

    Коментиран от #6, #33

  • 5 Един

    13 1 Отговор
    И аз мога така!
  • 6 Miusuka Madoto

    7 8 Отговор

    До коментар #4 от "Тиквуните Идата":

    Нещо си се объркал, пич..

    Коментиран от #8

  • 7 Петър

    20 4 Отговор
    Ицата Иванов като един от слугите на Прокопиев получава доста повече пари, за да се прави на политик.
  • 8 Тиквуните Идата

    16 6 Отговор

    До коментар #6 от "Miusuka Madoto":

    Доста софианци като гледам ще гласуват за тези. Пленени от евро-атлантическите и демократични ценности, както се случи някога и с Боко Тиквата - кметът. Един балон пълен с комунисти-евро-атлантици-ци ...

    Коментиран от #9, #10

  • 9 Ташунко

    12 20 Отговор

    До коментар #8 от "Тиквуните Идата":

    Защото тези са единствената алтернатива - всичко друго си е е..ло майката! От крадец нагоре!
  • 10 Сатаната

    9 17 Отговор

    До коментар #8 от "Тиквуните Идата":

    Всеки решава за себе си. Лично аз ги предпочитам пред досегашните парламентаристи. Пък може и да греша, но няма накъде по-зле от сегашните.

    Коментиран от #15

  • 11 ПЕНКО

    15 2 Отговор
    ОТ КЪДЕ СА ТЕЗИ 1500 ЛВ. -КОЙ ЩЕ МУ ПЛАТИ НЕЩО НА ТОЗИ ???
  • 12 премълчаните истини за комунизма

    6 5 Отговор
    Глобалните причини за прикриване на престъпленията на комунизма намират своето отражение в България по един специфичен начин, при което местните условия създават още по-големи трудности това да се случи. Поначало на запад България бе оценявана като „най-верния сателит на СССР”, като страна без свое национално достойнство и свои вътрешно- и външно-политически приоритети, различни от съветските. Но крахът на комунизма в СССР, който нямаше как да не доведе и до крах на комунизма в България се случи в момент, в който за пореден път социалистическата икономика на България бе банкрутирала (Вж. Христов, Христо, Тайните фалити...), но без политически да се появи реална алтернатива на „живковизма”. Дошлите след Живков „реформатори” и „демократи” бяха продукт на същата система на власт, а някои бяха даже съучастници в „престъпленията на живковизма” (това е техен израз). Те даже се проявиха повече от „диктатора Жвков” като слуги на Москва. Този слугински манталитет на комунистическия (и съответно посткомунистическия) „елит” нямаше как да не доведе до катастрофа посткомунистическа България.

    Коментиран от #26

  • 13 не нам тия

    12 1 Отговор
    Това че живее в 70 кадрата незначи че няма други, а тези 2 500 е много съмнително че ги вади морално щото го знаем какво представлява.
  • 14 Хахаха

    13 1 Отговор
    И ГЛАВЕН СПОНСОР ,,АМЕРИКА ЗА БЪЛГАРИЯ ".
  • 15 Любопитко

    8 1 Отговор

    До коментар #10 от "Сатаната":

    Лично ти ги предпочиташ? А каква ти е предпочитаната резба???

    Коментиран от #16

  • 16 Сатаната

    0 8 Отговор

    До коментар #15 от "Любопитко":

    Правилната, обратен.

    Коментиран от #30, #31

  • 17 Batushka

    5 9 Отговор
    И двамата са свестни и интелигентни хора пълна противоположност на повечето българи ...друго си е прост дебелак да ти носи агне на обекта...

    Коментиран от #28

  • 18 Радо

    4 10 Отговор
    Цялата рода, барабар с бабите, ще гласуваме за "Демократична България" - това е единствената алтернатива на статуквото в момента...леко бях разочарован честно казано от коалицията с ДСБ, защото мислех, че "Да България" трябва да продължи самостоятелно напред, но умни хора ми казаха, че това е начинът да се влезе във властта и тръгнем към някаква промяна в положителна посока...и така, агитирам приятели и познати, някои с по-скромен интелект, които са гласували досега за мутро-милиционерите, мъча се да ги агитирам за промяна в държавата - е и квото стане.

    Коментиран от #19, #25

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Радо

    1 0 Отговор

    До коментар #19 от "Immortal King":

    Добре де - ти за кого предлагаш да гласуваме като алтернатива на тази мутро-джандарска хунта, която ни мори в момента?

    Коментиран от #21

  • 21 337

    6 0 Отговор

    До коментар #20 от "Радо":

    Аз например с 27.
  • 22 674

    5 2 Отговор
    Просто напишете в чичко Гоогле "За Бойкикев и руснаците". Приятно четене
  • 23 Ънжу

    2 3 Отговор
    Агитирам да се гласува за по-малките партии от сегашните избори насетне. Ако бъдат избрани има период, преди властта да ги поквари през който могат да свършат и нещо полезно. И дори и някои да не са крали старите муцуни са изчерпани откъм идеи. Тиквостан има нужда от промяна!
  • 24 месара

    1 0 Отговор
    а на другарката "истина" нинова, мъжът и е богат, иначе и тя с тая малка заплата как ше живее, син в Америка да издържа..... мъкааа! явно зад всеки бсп шеф има съпруга или съпруг с бизнес!
  • 25 goni

    5 1 Отговор

    До коментар #18 от "Радо":

    Много си забавен! Ти сериозно ли мислиш че това ще промени нещата?! Останахме толкова малко че просто се познаваме...! Добре ! Бъди оптимист!:)
  • 26 goni

    0 0 Отговор

    До коментар #12 от "премълчаните истини за комунизма":

    Явно си доста възрастен и си натрупал много опит! Би ли споделил с един младеж, какво е комунист, фашист, демократ, либерал, или националсоцалист?!
  • 27 Bulba

    4 0 Отговор
    ,,Тъмна "" сянка май се,, белее"" тука , ядохме ме им ,,попарата" и на тия , ама акъл не ни дойде! Нямат насищане !
  • 28 goni

    5 0 Отговор

    До коментар #17 от "Batushka":

    Ти сериозно ли си мислиш чe можеш да минеш с агне?!:) Сладур!!!) Ти в кой век живееш?! Смяташ че хората са поне един век назад от теб?!:)

    Коментиран от #29

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Любопитко

    2 0 Отговор

    До коментар #16 от "Сатаната":

    И коя е "правилната", "алтернативен"?
  • 32 безпартиен

    1 0 Отговор
    Демократ от семейство на активни комунисти?Все едно ябълково дърво да роди ягоди!Най-прекият път към няколко апартамента,банкови сметки с по 5-6 нули след цифрата е и си остава ПОЛИТИКАТА!!!Това е само в България.
  • 33 Матрйошко

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "Тиквуните Идата":

    Трябваше да се родиш преди 80 годинки ! Наследник на СОЦ. "ГЕНИИ ", ограбвали България переодично! Квадратен мозък пише подобни .....! Защо си мислиш, че сме по-тъпи от теб ?! Защото живееш в "боза" на кухи "гении"! ИМА И ЧЕСТНИ КОМУНИСТИ и най - долният подход е да се лъжат такива хора, докарани до просяшка тояга от СОЦ. "ГЕНИИТЕ" ! България заприлича на Европейска държава през последните години ! Не ни правете на недоразвити с приказката " Крадеца вика дръжте крадеца" ! Не сме тъпи и виждаме Символа на " социалната" партия на Бузлуджа !
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове