20 Май, 2019 10:05 5 110 85

Нинова: Младите семейства трябва да бъдат стимулирани допълнително за децата

  • бсп-
  • деца-
  • раждане

Предлагаме 6400 лв. еднократна помощ за второ или трето дете, посочи лидерът на социалистите

Нинова: Младите семейства трябва да бъдат стимулирани допълнително за децата - 1

„Едно от първите неща, които ще направим, когато управляваме, е да стимулираме младите семейства допълнително за децата заради демографската катастрофа. Предлагаме 6400 лв. еднократна помощ за второ или трето дете на работещи родители, които са се осигурявали. Това струва 30 млн. лв. годишно“. Това заяви председателят на БСП Корнелия Нинова в студиото на bТВ.

Според нея за размера на бюджета и харчовете, които се правят, това е нищожна сума, но би помогнала на млади българи за отглеждане на деца. „За тези 2 години, откакто управлява Борисов, той еднолично, със 190 решения на МС, е изхарчил 5 млрд. и 900 млн. лв., извън бюджета на страната. Къде са отишли тези пари и какъв ефект са дали? Това е един от пороците на това управление, което вярвам, че ще поправим“, каза още тя. Нинова обясни, че тези въпроси се решават в парламента и с актуализация на бюджета. „Сега предизборно, г-н Борисов обикаля страната и примерно- в Стара Загора му поискаха 500 млн. лв, той обеща да им ги даде в сряда. Така не се управлява държавен ресурс. Целта му е лично политическо оцеляване“, подчерта тя.

Председателят на БСП посочи три големи достойнства на „Визия за България“: „За първи път някоя партия предлага такъв прочит на политиката – да сложим край на модела на прехода и да започнем да възстановяваме страната. Написахме програмата не в кабинетите, а тръгнахме в страната – 500 срещи, десетки хиляди хора и специалисти са ни помагали да я изработим заедно. В програмата има конкретни управленски политики – болниците да не са търговски дружества, коригиране на лекарствената политика, доходите, преизчисляване на пенсиите, младежка политика и подпомагане на младите семейства и още много конкретни предложения“, уточни Нинова.

„БСП три години подред много последователно показвахме грешките на правителството. Сега е времето БСП да покаже алтернативата, а това става спокойно, уверено и аргументирано.

Проблемите, които засягаме и предлагаме решения за тях, макар и национални, са част от европейските“, подчерта лидерът на левицата. Като пример посочи бедността и неравенствата. „Една от основните теми е европейската минимална работна заплата и пенсия. Другият голям проблем в България е корупцията, особено в еврофондовете, а това е европейска тема“, допълни тя. Нинова подчерта, че предстои формирането на Европейска прокуратура и избор на главен европейски прокурор. „Това е механизъм да се спрат кражбите от еврофондовете и да стигат до тези хора, за които са предназначени, а не до няколко фирми, приближени до властта и да отиват за къщи за гости и апартаменти с асансьори“, допълни тя. В тази връзка Нинова обърна внимание, че според правилата за Европейска прокуратура, имаме право на двама делегирани прокурори – българи, които изпълняват нейните функциите в България.

„Два месеца настояваме да изработим правила за техния избор, да направим промени в Закона за съдебната власт. Управляващите мълчат. Тихомълком някъде ще се реши и ще замине някой послушен човек, който да се командва от тук“, посочи тя.

Председателят на БСП е на мнение, че предсрочни избори могат да предизвикат избирателите и ги призова да гласуват – свободно, спокойно и без страх. „Ако ГЕРБ загубят тези избори, те вече нямат легитимност и доверието да управляват“, каза още Нинова. Тя припомни, че могат да се дадат много примери как БСП се бори със задкулисието и паралелната държава. „Напуснахме парламента заради това, че се посяга на правото на хората да гласуват с преференция“, припомни тя. Нинова подчерта, че много удари е понесла партията за това, че се бори да промени модела и да се разграничи от статуквото. „Когато си тръгнал срещу модел, който съществува 30 години, няма как да не си създадеш врагове. Въпросът е дали ще издържиш. Аз искам да продължим по същия начин, както до сега“, заяви тя. „Когато хората ни дадат право да управляваме, ще разберат, че каквото сме говорили като опозиция, ще го превърнем в реални действия“, допълни Корнелия Нинова.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 PifFf

    58 2 Отговор
    А сиганите трябва да бъдат признати за нов вид човекоподобно и кастрирани .

    Коментиран от #69

  • 3 Този

    73 9 Отговор
    Предизборен популизам....и след вота....ТИШИНА! Тая пача" ЕЗДАЧКАТА" сега ли се сети, че в България младите образовани и трудещи се семейства имат нужда от помощ?

    Коментиран от #65

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Нека

    12 29 Отговор
    Браво!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 охохо

    34 4 Отговор
    Лично корнито ще ги дава парите - от нейните, както бойко построи сам магистралите.
  • 8 Гостилничаря

    41 3 Отговор
    Циганите това чакат! Като чуят за няколко бона помощ, тогава вече и 7-годишните циганчета ще почнат! На работещи!? Мургавият електорат е фурнаджийска лопата, както е с Тикво, така е и с Нинчето! Само и само червената касичка дс се напълни, всички сметки ще се уредят след вота.

    Коментиран от #70, #79

  • 9 Прав чеп

    40 2 Отговор
    Ромляните ще се разцепят да раждат!!!
  • 10 Брейнсторм

    10 3 Отговор

    До коментар #6 от "ПРОСПЕРИТЕТ,РАВЕНСТВО И УСПЕХ":

    Ясно е, че си трол който цели да предизвика негативна реакция към това за което уж пропагандираш, но не всички са с по две гънки в мозъка.
  • 11 Нас червеното знаме роди ни

    30 6 Отговор
    Само слабоумните комуноиди и изкуфелите пенЦионери вярват на госпожа Лъжа и Бойко тиквоча.
  • 12 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    29 2 Отговор
    КАК ДА СТАНЕ С ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ ЛИ ТВА НА НЕГРАМОТНИТЕ ГИ ГОВОРЕТЕ МЛАДИТЕ НЕ СА СТАДО КАТО БАЙ ШИЛЕ ВАНКО 2
  • 13 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    16 3 Отговор
    А РОМИТЕ ИЗНАГЛЯЯ НИКОЯ ПАРТИЯ НЕ ЗАЩИТИ БЯЛГАРИТЕ ОТ РОМИТЕ
  • 14 FOW

    18 3 Отговор
    хора ГЛАСУВАЙТЕ, иначе циганите ще определят ежедневието ви може и за десетилетия напред. Да- вземаш 200лв пенсия а евро депутата милион но тъй или иначе ще идат и наши евродепутати.
  • 15 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    25 5 Отговор
    НИНОВА АЙДЕ СЕРИОЗНО 6400 ОТ КЬДЕ БЬЛГАРИЯ НЯМА ИКОНОМИКА КАКВО ПРОИЗВЕЖДАМЕ НАЛИ ДА ПОЛУЧИШ ТРЯБВА ДА ДАДЕШ ПРИПАЗАРНА ИКОНОМИКА СОЦИАЛНА СПРАВЕДЛИВОСТ НЯМА СЬСИПАА БЬЛГАРИЯ СДС БЕШЕ ВРЕМЕТО ЕНАШЕ А СТАНА ВАШЕ ИВАН КОСТОВ ПРОДАДЕ БЬЛГАРИЯ КЬДЕЕ КРЕМИКОВЦИ И ДРУГИ
  • 16 бай Хой

    39 3 Отговор
    Всеки път когато сте в опозиция дрънкате едно и също , и всеки път като дойдете на власт държавата затъва! Айде няма нужда. 10% данък го въведохте точно вие, така че не ми се правете на много социални.
  • 17 Хасан ал кюмюр ал файда

    26 2 Отговор
    Браво Курни, На махлата шъ ни доиди
    супер, ТО и ся сме добре ама тогава напраУ ще голям кеф
  • 18 Стефан

    28 2 Отговор
    И циганите ли? Малко ли ги стимулите и сега?! Станахме фабрика за мургави джебчии, обирджии и дебили!
  • 19 Патриот

    8 31 Отговор
    БРАВО НИНОВА НИЕ СМЕ С ТЕБ !!!!!!!!!!

    Коментиран от #25, #38

  • 20 Спиро

    28 2 Отговор
    Второто ни дете се роди, докато бсп и станишев бяха на власт. Дадоха ни точно 400 лева еднократно. Та защо бе, бсп, се замислихте за това едва когато изпуснахте надявам се безвъзвратно кокала??? 7наче е много добра удеята, но трябва да се обвърже поне със средно образование, за да се отфилтроват циганите.

    Коментиран от #26

  • 21 filo

    28 3 Отговор
    Вие просто няма да управлявате, така че коментарът е излишен.
  • 22 НЕКА СЕ РАЗСЛЕДВАТ ВСИЧКИТЕ КРАДЛИ

    25 3 Отговор
    Е вече не работи този изтъркан лозунг: ТРАЙ МАРЧО ЗА ЗЕЛЕНА ТРЕВА .
    ЕДВАЛИ ИМА НЯКОЙ НОРМАЛЕН ДА И ВЯРВА НА ТАЗИ РЕСТИТУТКА .
    НАРЕЧЕНА ГЖА. ЛЪЖА .
    ДАД СЕ ЗАКРИЯТ ВСИЧКИТЕ КОМУНИСТИЧЕСКИ ПАРТИИ ЧЕ СА ЕДНА ИЛЮЗИЯ И ФАНТАСТИКА БЕЗ ПОКРИТИЯ .
    АМАН ОТ ФАНТАЗИОРИ И ПОПУЛИСТИ И ИЗМАМНИЦИ , КОИТО СЕ ВЪЗПОЛЗВАТ ОТ БАБА И ДЯДО МИ.
  • 23 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    18 1 Отговор
    ДНЕС НЕЕ КОЛЕДА А 20 МАЙ 2019 ГОДИНА 10 40 МИН
  • 24 Бай Ставри

    15 1 Отговор
    30000 х 6400=192 000 000лв.Дайте да дадем.
  • 25 ПИСМО ОТ ГЕТОТО

    10 4 Отговор

    До коментар #19 от "Патриот":

    Ние всичките сме петриоти в нашето гето, чакаме да ни храниш както преди .
    Гетото ни гъмжило като мравките , а ся давай парите Нинова.
    Готови са първите гласоподователи за комунистите, поне сами си ги праим дечурлигите.
    Няма нужда от мостове , градини и екстри.
    Ние държим по пет жени които раждат само близнаци, ся давай паричките.
    КОЙ ЩЕ НИ ХРАНИ ? КОЙ ЩЕ НИ ДАДЕ ПАРИЧКИ? САМО Г- жа. НИНОВА . ТЯ ГРАБИ И ЗА НАС , ДА ЖИВЕЕ Г- жа НИНОВА .
    МИНАХМЕ НА ДЕВИЗ В ГЕТОТО НИ : САМО БЛИЗНАЦИ И ТО МНОГО БЛИЗНАЦИ ЧАВЕТА.

    Коментиран от #31

  • 26 .....

    9 9 Отговор

    До коментар #20 от "Спиро":

    Прав сте, но колкото и да не го понасям СтанишеФ, тогава положението беше по- поносимо.
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Тръмп

    23 2 Отговор
    Само дебил и неук селяндури може да се върже на лъжите на г-жа Лъжа Винаги и за всичко!!!:):):)Нинова да беше родила второ и трето,а не да раздава чужди пари за нещо което не разбира!!!:):):)
  • 29 Тръмп

    18 2 Отговор
    Само дебил и неук селяндури може да се върже на лъжите на г-жа Лъжа Винаги и за всичко!!!:):):)Нинова да беше родила второ и трето,а не да раздава чужди пари за нещо което не разбира!!!:):):)
  • 30 иванов

    15 2 Отговор
    просто едно голямо менте
  • 31 Рамбо

    4 11 Отговор

    До коментар #25 от "ПИСМО ОТ ГЕТОТО":

    Електората на тиквата е то гетУтУ !!!!!!!!!!!!
  • 32 волен сидеров

    15 2 Отговор
    ха ха ха хи хи хи -ей имало още луди по света,освен алчни за власт на всяка цена
  • 33 ^__^

    0 2 Отговор
    ^__^
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 гост

    19 2 Отговор
    Не, г-жо Нинова, не трябва да се концентрирате върху стимула за раждане на дете, а върху това да има работещи родители с деца. Сега, аз като работещ родител получавам по 20лв годишно на дете "помощ" от държавата. Това достатъчно ли е според вас? В другите страни когато си работещ родител данъчните ти ставки падат драстично, от 45 на 25% например и така всеки работещ родител има повече разполагаем доход, държавата получава краткотрайно кредитиране чрез получаването на данъци през годината и в началото на следващата година връща част от данъка на всички работещи и трудещи се родители на деца. Това е най-важното. Прокарайте един закон за намаляване на данъците и на двамата родители, а не само на един, така ще покажете, че мислите за това кой ви плаща заплатите, а не за тези, които гласуват срещу 20лв в махалите. Според вас какво мога да взема на моите деца за 1.66лв месечно?
  • 37 Подкупен червен овчар

    20 2 Отговор
    Ако БСП дойдат на власт се канят за затрупат ромите с пари! Вероятно ще вдигнат данъците още, за да стимулират още раждаемостта при ромите!
  • 38 Патриот сиганин

    6 9 Отговор

    До коментар #19 от "Патриот":

    Браво курни ние сме за теб!!!
  • 39 Наблюдател Тролев

    18 4 Отговор
    Обвинява Б.Б., че раздава пари, а тя още не е вкарала и левче в хазната и вече ги раздава. Тази специалистка по усвояване на пари, ако дойде на власт, ще разпределя парите по изпитания комунистически начин - на теб, на мен, после пак на мен......!
  • 40 Неутрален

    11 3 Отговор
    Много пари много обещания до кога и от къде.До изборите а след тях какво.Пак лъжи и злоба.
  • 41 Ммв

    8 2 Отговор
    Изплащането ще е на 33.13м. :-)
  • 42 Доко

    20 4 Отговор
    Винаги съм се чудил на това как комуниста може безочливо да обещава за да замазва собствените си простотий
    За демографска катострафа говори човек на който са му дали милиони на 27 г и има едно дете и то е изпратено в САЩ
    Какъв пример само
    В Орбан се похвали с 5 деца и всичките учат живеят и работят в Унгария

    Коментиран от #54

  • 43 677

    13 2 Отговор
    Тая иска да си върне мургавите избиратели дето са по Европа,някой от тях ще вземат по 12х на година.
  • 44 Доко

    18 3 Отговор
    Именно вашите предци госпожо Нинова за замажат некъдърното си управление 45 години промениха морала на Българина .Всички помним как се говореше Виж го тоя като циганите с 3 деца.После Лукановите и Виденовите зими довели до масова имиграция.И сега безочливи съвети за демографията.Това не е наглост а мерзост
  • 45 Избори

    14 2 Отговор
    Не да се дават пари безразборно, а да се връщат пари от внесени данъци и да се ползват облекчения. Само храним мързеливите и "грамотни" гласоподаватели.
  • 46 сливен колежките

    14 3 Отговор
    Абе боклук крадлив ти ли ще ни даваш акъл как се правят деца
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 гост

    15 1 Отговор
    А може ли малко разяснение, от къде ще дойдат тези пари? Парите в една държава идват от първо, производство и износ(не за жълти стотинки) на търсени и качествени стоки, търговия и конкуренция(не корупционни схеми) както вътре в страната така и с външния свят, туризъм и привличане на платежоспособни туристи(не безогледно леене на бетон и сечене на гори). Кой ще работи в производствата и бизнесите, като масово образованите българи са в чужбина и допринасят за нечии други икономики? Как ще се подобри образованието, защото масата новозавършили не стават за нищо, то е очевидно от пошлостта и простотията, която се вихри по баловете? А това са хората, който трябва да знаят и могат за да поемат и допринасят за развитието на бизнесите, производствата, търговията, услугите и т.н. Какъв е плана за справяне със сивата икономика? Как ще бъде наложено това, че щом човек ползва дадена услуга, трябва да плати за нея? Как ще бъде контролиран бизнеса, да дава достатъчно голямо възнаграждение на работници и служители, че те да могат да заплатят за услугите и да водят нормален европейски живот?
    Нека помислим над тези проблеми и тогава да раздаваме пари, че само с еврофондове не става.
  • 49 тесен социалист

    11 1 Отговор
    Ама как така,ще дадете 6400 лева.

    Коментиран от #51, #57

  • 50 кос

    12 3 Отговор
    аз съм ПРОТИВ да давам 6-7 бона на майки само защото раждат едно след друго АЙДЕ ЗАКРИВАЙ БЕСЕПЕ
  • 51 Широка душа

    8 4 Отговор

    До коментар #49 от "тесен социалист":

    Май не сме разбрали, искала е да каже 6.400лв., ама не сега.
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Фауст

    12 2 Отговор
    Социалисти, у нас пък били комунисти още, те си казват винаги харчат чужди пари, спечелени от "лошите чорбаджии", и Ко правим после...Нинова се върна директно в соца...браво, давай така, г-жа Лъжа!
  • 54 стоян

    4 1 Отговор

    До коментар #42 от "Доко":

    До 42 ком =Браво за коментара
  • 55 Туземица

    2 0 Отговор
    Когато герб и патриоти обищаваха 500л мошвници когато някои иска да помогне льже Народ засложавал т си робсво
  • 56 Bg пари

    4 2 Отговор
    То нищо няма да стане ясно но ако стане България ще стане цингания
  • 57 Е как

    6 5 Отговор

    До коментар #49 от "тесен социалист":

    Е така - печатаме банкноти по 10,20 и 50 хилки едната и ги раздаваме. Като едно време. За повече подробности, питай г-н Виденов, по малко име Жан. От на тази партията. Дето партия ЕДИН ПЪТ не каза, че е допуснала грешка тогава. Човек ще рече, че всъщност никога не е имало такова правителство, ако съди по тишината за неговите подвизи...
  • 58 Госあ

    4 2 Отговор
    И тая бивша приватизаторка-сега първа социалистка, говори пълни врели некипели. Това значи да се подпомагат предимно ромите бе омбре. Или какво,ще ги определиш като не хора. Ако се подпомага нещо,но това трябва да бъде планираната раждаемост-генетични маркери, заетост на родителите с което да се обезпечи бъдещето на детето и т.н. Ако трябва и ин витро процедури за за родители с нормално обществено положение и т.н. Общо взето- нов закон за семейното положение и закрила на детето драги ;)
  • 59 Абе кои ше си слага камъка на шията

    4 1 Отговор
    За 6400лв за 2 чаве?те ората 1 не могат да отгледат щото първо че е скъпо и второ средата в бегето е опасна да гледаш дете...и друго тва дете дорде стане голям човек със преспектива не да е роб на системата за 500 евро трябва да инвестираш поне милион лева от раждането му докъто почне да взема западна заплата и стане самостоятелен...та които има милиони левове да гледа децата си него не го бъркат на курнелчето подаянията а хода на курнелчето е да осигури роби за в бъдеще на олигарсите те тва е играта сега щот робите изчезват и нема кои да робува на олигярсите комунисти дс мутри и така насетне
  • 60 Винету

    2 4 Отговор
    Мачкай како Кури
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 daddy2

    5 2 Отговор
    ... и в социално подпомагане в Красно село ми заявиха, че да съм давал апартамента си под наем, те нямало как да ми помогнат, а аз исках да си стъпя на краката , но не. Държавата мачка и угнетява, тя не помага, не подава ръка. Не съм бил циганин, не съм бил крайно нуждаещ се. Е колко крайно трябваше да стане да си продам дарения апартамент от родителите си или да го заложа в някоя банка за да го прилапате ? Или може ми да уточня, затънах, защото платих над 5000 лева на Топлофикация, тази ваша партийна хранилка и затова като останах и без доходи, нямах и спестени пари ? Дали ти Корнелия, осъзнаваш с твоята партия, че докато твоите обещания се сбъднат вече ще сме сигурно негодни да правим деца ?
    Вие ни направихте негодни мила моя Корнелия, с целия този преход докато растем в демокрация и всички тези обещания...затова повече НЕ!
  • 64 SAAB

    6 0 Отговор
    Това е малко , като успехите на главанака ! Построих ви пътища и сега ще наслагам касиерки през 50 км !
    С тия пари освен да вдигнат приръст на патладжан друго няма как да се случи !
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Conti

    10 2 Отговор
    Скрии се гадна лъжкиня и крадло
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Алексей Сергеев

    4 2 Отговор
    Популизъм и замазване на хората. К. Нинова след като толкова плаче за демографската криза защо роди само едно дете. А нейната приятелка и любимка Е.Йончева и тя роди на 50 г. едно дете... Дайте личен пример, другарки
  • 69 ДДД

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "PifFf":

    Просто трябва да каже РАБОТЕЩИТЕ млади семейства.И циганина цял и рекламата направена.
  • 70 Булшитс

    1 1 Отговор

    До коментар #8 от "Гостилничаря":

    Казва се за работещи и осигуряващи се родители, чети преди да снесеш тъп коментар

    Коментиран от #74

  • 71 И таз плаче да я утрепем с камъни😂

    2 1 Отговор
    Тва е следващия проект на дс след тиквата😂😂😂рекли са си стадото се насити на тиквата сега е време на бсп да поиграе на сцената😂😂😂😂
  • 72 Свърши филма вечее свърши

    1 1 Отговор
    Курнелке свърши искаш роби и тва си е още по живково правехте така вие живеехте с предметите на омразния запад и чаветата ви беха с преференции а народа да мре а тва свърши щот сте алчни до безкрай .....дано Ердоган ви земе тертироята и ви нарита в доживотен затвор
  • 73 ДИМИТЪР ДЕЛЧЕВ

    2 1 Отговор
    ПЪЛНА ГЛУПОСТ, НАДДАВАНЕ КАТО НА ЦИГАНСКА СВАТБА, САМО ЧЕ И ТАМ СА ПО ЗАДЪРЖАНИ.
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Обикновен човек

    5 1 Отговор
    За чий х.й дават акъл тези от БСП Та нали тези малоумници въведоха плоският данък и еб..а мамата на България Държава се гради не с данъци а с осигуряване на условия и възможности за производство .
  • 76 Крал Мас

    5 1 Отговор
    Дрогарката обещаваше и безлихвени кредити от 100000 лева, на млади семейства,ама като разбра ,че и кокошките й се смеят,смъкна на 6400.
  • 77 Варя

    4 0 Отговор
    Днес ,едно 14 годишно циганче,дойде да се лекува ..за забременяване!
    Циганите ,се притеснила, че и ще няма дете!
    Така че,Корнела, да тях обещава !Демографската криза,ще я бори ..така !6400 за всяко ,второ ромче!
  • 78 Р Овч

    2 0 Отговор
    Разбрахте ли сега защо и викат ,ГОСПОЖА ЛЪЖА. Аз искам да обещае че ще премести България там където няма зима ,и имат моя глас и на още няколко шушумиги лапни шарани.
  • 79 Гостилничаря

    0 1 Отговор

    До коментар #8 от "Гостилничаря":

    Май четенето между редовете не ти е силна страна, а!? Нормално, то 70-80% от драскачите тук са като теб, така че, споко, има и по-зле.....
  • 80 кубадински

    2 0 Отговор
    Абе много предлагате когато сте в опозиция, и знаете че не зависи от вас!
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Владислав Иванов Горанов

    0 0 Отговор
    Честността е класово понятие! Вие чели ли сте Айн Ранд, и адептите на дясното? Спряхме водата на циганите, ще я пуснем ако гласуват адекватно. и токът.. Всички партии работят за ГЕРБ на изборите, дърпат антигерб гласове и ги унищожават, и пльят БСП. ... БСП изчезне ли от политиката, изчезва и ДПС, СДС и ГЕРБ, ... ...ОБАЧЕ..
  • 83 Марк Енгелс

    0 0 Отговор
    След 1985г. имам чувството че сме в ориентът, но преди това бяхме като в Калифорния. МРАЗЯ ДЯСНОТО = ДЯВОЛСКОТО. Бог ще ни съди по делата: В РАЯТ ЩЕ ВЛЕЗЕ САМО КОЙТО ПОМАГА НА НУЖДАЕЩИТЕ СЕ! СПОРЕД ДЕЛАТА, ЩЕ Е И ОТНОШЕНИЕТО НА БОГ. БСП изчезне ли от политиката, изчезва и ДПС, СДС и ГЕРБ, ЗЛОТО =ОЛИГАРХИЯТА!
  • 84 Владислав Иванов Горанов

    0 0 Отговор
    Честността е класово понятие! Вие чели ли сте Айн Ранд, и адептите на дясното? Спряхме водата на циганите, ще я пуснем ако гласуват адекватно. и токът.. Всички партии работят за ГЕРБ на изборите, дърпат антигерб гласове и ги унищожават, и пльят БСП. ... БСП изчезне ли от политиката, изчезва и ДПС, СДС и ГЕРБ, ... ...ОБАЧЕ..
  • 85 ГЕРБ ГАРАНЦИЯ

    0 0 Отговор
    2011г. - ТОМА БИКОВ: „Като цяло броят на невалидните бюлетини не е най-добрият“ – казваше на съпартийците си Иван Тотев през 2009 г., малко след като Бойко Борисов го беше назначил за областен управител на Пловдивска област. Докато гледах кадрите с изнасящия урок по фалшифициране на избори Иван Тотев, си мислех, че този човек вече е приключил с политиката. Скандалът обаче мина и замина, а човекът си остана на поста областен управител и продължи да си изпълнява задачите като областен председател на ГЕРБ за Пловдив и член на най-висшия орган на партията – Изпълнителната комисия. Затова не се изненадах, когато преди няколко месеца Цветан Цветанов обяви, че Тотев ще е кандидатът на ГЕРБ за кмет на Пловдив. Не се изненадах и от безпрецедентните 700 000 невалидни бюлетини на последните избори. Ако ситуацията в България беше нормална, тези хора нямаше да бъдат избрани дори за домоуправители на блоковете, в които живеят.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове