Last news in Fakti

3 Юни, 2019 12:40 1 519 13

Кметът на Стара Загора: Не вярвам Цветанов да тръгне срещу партията

  • цветан цветанов-
  • живко тодоров

Изпълнителната комисия ще организира партията, тя ще влезе във функциите си, ще обикаля по районите, ще прави срещи с хората, посочи той

Кметът на Стара Загора: Не вярвам Цветанов да тръгне срещу партията - 1
Снимка: БГНЕС

Нормално е да има емоции във всяка такава раздяла. Но партията трябва да продължи напред и тя трябва да се развива. ГЕРБ е в кръвта на Цветанов и не мисля, че ще тръгне да вреди и да пречи на развитието на ГЕРБ.

Така коментира раздялата на Бойко Борисов и Цветан Цветанов в студиото на БТВ кметът от ГЕРБ на Стара Загора - Живко Тодоров.

Не вярвам, че Цветанов ще отиде да работи за друга партия. Той беше противник на подобни проекти - например БАСТА. Сигурен съм, че този човек няма да изневери на каузата, за която е работил. Премиерът с този тежък и важен ход гледа в хоризонта напред, да вади нови хора, които да променят партията, да я развият, посочи той.

Според Тодоров никой не иска да се развалят взаимоотношенията с Цветанов.

Кметът на Стара Загора посочи, че Цветанов приема решението трудно, тъй като по някакъв начин изпитва носталгия и привързаност към структурите на ГЕРБ. Според Живко Тодоров комуникацията с бившия зам.-председател на партията трябва да продължи.

"Не трябва да правим българска работа и да има интриги и обругаване", заяви Тодоров.

Попитан дали е човек на Борисов или на Цветанов, той каза: "Аз съм влязъл по собствената инициатива в ГЕРБ и съм работил и с Борисов, и с Цветанов, не съм човек на определена фигура, защото смятам, че сме в ГЕРБ, за да променяме България. Премиерът иска тази партия да я има и след 20, и 30 след години.

Всеки е временно в политиката и в партията, няма вечни хора. Пред ГЕРБ има дълъг път и фронт, по който трябва да се работи. ГЕРБ е екип от хора, не смятам, че един човек може да представлява една партия. По-важното е, че премиерът показа, че ГЕРБ е една отворена партия за млади и кадърни хора, които да променят и развиват партията", аргументира позицията си кметът на Стара Загора.

По думите му Изпълнителната комисия занапред ще бъде органът, който ще организира партията.Всеки от членовете ѝ трябва да бъде много по-активен. Със сигурност ще има промени в организациите, но не трябва да има разпускане на цели организации. Трябва да се види кой носи доверието. Където има слаби резултати, те трябва да се анализират много задълбочено и да се види къде е проблемът, посочи кметът на Стара Загора.

Що се отнася до бъдещите местни избори, Тодоров посочи, че сега Изпълнителната комисия ще организира партията. Тя ще трябва да влезе в своите функции, да обикаля по районите, да правят срещи с хората.

Той е категоричен, че трябва да се правят промени в организациите. Да се извади най-доброто от всеки регион и той да бъде поставен начело на организацията. Трябва да се направи анализ за негативите в региона. Ако има групички, премиерът разпуска всички и създава нови.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 www

    18 6 Отговор
    тоя унищожи стара загора и в частност берое, уууууууу за крадец

    Коментиран от #2

  • 2 Фатар бабаи

    11 5 Отговор

    До коментар #1 от "www":

    Преди 2-3години бях там и ми направи впечатление че целия град е разкопан, преди седмица ходих отново и положението беше доста зле с тия ремонти и като включиш това че са объркали тотално улиците с еднопосочно движение за да стигнеш до центъра обикаляш целия град. Преди беше доста по добре

    Коментиран от #5

  • 3 ами да

    5 3 Отговор
    След като похарчиха и Цветанов, явно в ГЕРБ всички са бушони на Тиквата Еднодържец
  • 4 Цветан Цветанов

    5 3 Отговор
    За където ми развалихте далаверите и не мога да си купя още апартаменти ще разбие ГЕРБ и смешния водач расето Бойко
  • 5 Гербаджийски назначения

    5 2 Отговор

    До коментар #2 от "Фатар бабаи":

    Така се получава когато се крастосат пари, власт, егоизъм, алчност и кражба.... Грозна картинка. Не си мисли че в Пловдив не е по зле с тази разлика, че при нас икономическата зона се попълва а при тях е зле работата
  • 6 Прясно мляко

    7 2 Отговор
    За изборите нямате хрешка да сте сред хората. После кучета ги яли. Нагли!
  • 7 ВРЕМЕ Е

    3 3 Отговор
    ДА СЕ ПРОМЕНИ КОНСТИТУЦИЯТА И СЕ ВЪВЕДЕ ЧЛЕН ПЪРВИ - ръководната роля на партията !!!! Преди имаше една партия - БКП , опозиция го играеха тези от БЗНС. Сега нещата са аналогични - ТРЕТАТА БАБЕРКА ОТ БКП В ЛИЦЕТО НА ГЕРБ ИЗПЪЛНЯВА РОЛЯТА НА РЪКОВОДНАТА ПАРТИЯ , А БСП СА ОПОЗИЦИОННОТО БЗНС. Поста на тогавашния първи секретар на партияте Тодор Живкав е зает от ГАВАЗИНА МУ. Карайте я все така че да видим нкой ще остане в тази държава - САМО ПАРТИЙНИ ЧЛЕНОВЕ И НЕГРАМОТНИ ЦИГАНИ.
  • 8 Абе Памперс

    7 2 Отговор
    Какви срещи ще правите с хората? В Стара Загора теб не те виждат с месеци. Унищожихте този красив град и го превърнахте в нещо като Багдат след бомбандировките бе. Смени ли се власта всички ще сте в кауша! Бандити такива!
  • 9 Гост

    3 2 Отговор
    И тоя герберастки кмет прилича на мутра
  • 10 Батман Боко

    1 2 Отговор
    Прочистване.Мисията е възможна.
    Започва се наред,депотати,кметове,общински съветници,зърнени барони,цигански барони,бизнес барбарони,директори,началници,бригадири и други катили.
    Чистииии до корен и по-надолу!НАРОДЕ????
  • 11 Радо

    1 2 Отговор
    Тоа келеш верно ли е кмет на Стара Загора???...имах по-високо мнение за заралиите честно!!...но да изберат такъм дебил не мога да повярвам наистина!!!
  • 12 ГНИДА

    1 0 Отговор
    Ти си гледай наводненията по кръговите и моловете , щото затова са те избрали хората , не се прави на политик .... Че за тази канализация , ако има адекватна прокуратура щеше много въпроси да са ти задали ! Инак пр-а у майлата мина .... Ама дъжда заваля , пу да му се невиди ....
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове