Last news in Fakti

3 Юли, 2019 11:38 7 065 27

18-годишна уби пешеходец на кръстовище в Стара Загора

  • войната на пътя-
  • пешеходец-
  • стара загора

Тинейджърката е управлявала лек автомобил

18-годишна уби пешеходец на кръстовище в Стара Загора - 1
Илюстративна снимка, БГНЕС

18-годишно момиче, шофьор на лек автомобил, е блъснало фатално пешеходец на кръстовище в Стара Загора, съобщиха от МВР. Инцидентът е станал в сутрешните часове на 2 юли на кръстовището на бул. "Цар Симеон Велики" и ул. "Армейска".

След злополуката 59-годишният мъж е бил настанен за лечение в УМБАЛ - Стара Загора с тежки травми, в критично състояние, но по-късно е починал.

Тинейджърката е тествана с технически средства за употреба на алкохол и наркотични вещества, като резултатите са отрицателни. В „Пътна полиция“ при ОДМВР – Стара Загора е образувано досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кико

    57 3 Отговор
    Добро начало на шофьорската й кариера.

    Коментиран от #14, #16

  • 2 гост

    59 1 Отговор
    За мозък трябваше да я тестват, но това преди да и дадат книжката!

    Коментиран от #19, #21

  • 3 kjl

    63 2 Отговор
    Май скоро ще отпадне максимата, че жените са по-слаби, но по-внимателни шофьори от мъжете. Последно време като гледам доста млади жени се убиха или убиха, по родните пътища, губейки контол над автомобила си. Като гледам и в родния ми град, младите водачки стават все по-арогантни, безкомпромисни на пътя и самонадеяни. Вчера гледам една с телефона в ръка, с куче в скута и си оправя червилото на огледалото. Уникална.
  • 4 Бай Благой

    39 2 Отговор
    Почнаха да раздават книжки на всякакви малоумници.
    Всякакви самозванци - СОТ-аджии, пожарникари ставанаха "инструктори" и "джиткат" като не са на смяна.
    Да не говорим, че даже не е нужно да ходиш и на курс вече ми направо по интернет си поръчваш книжката и ти я носят в къщи дет се вика.
    И това е резултата дами и господа.
  • 5 Гневен

    7 52 Отговор
    Всички шофьори навършили 60 години да ходят на преглед всяка година и да държат изпити

    Коментиран от #6, #9, #22

  • 6 стар дедо

    37 3 Отговор

    До коментар #5 от "Гневен":

    Ако не си забелязал, застрахователите дават бонус за възраст над 55. Що ли?
  • 7 Цар Вул

    9 0 Отговор
    Абе Коце!Абе МАМА!Ти съвсем изтреще!Вземи попрочети нещичко от
    Закона за МВР,НК,НПК и тогава пиши,че "МВР е завело до съдебно производство"?!?!Такова животно НЕМА!!или по точно-НЕ Е СПОЕД ЗАКОНА!!Ама нали все ни мислите за балъци и драскате к,вото Ви падне!
    Има и такива дето се хващат/т.е.неграмотници като тебе/!Но четящите и знаещите не можеш хвана?!/С трици маймуни да ловиш/!!КАЗАХ!!!!
  • 8 Цар Вул

    7 0 Отговор
    Извинявам е за неправилния правопис!НЕ -Абе!А "А бре!
  • 9 goni

    24 1 Отговор

    До коментар #5 от "Гневен":

    Шофьорката е 18 т. годишна!!! На каква дрога си?! Чак толкова не можеш да се напиеш!:)
  • 10 Несъстоялата се еволюция

    24 0 Отговор
    Не знам колко още ненужни жертви ще паднат докато най-умнокрасивото племе на всички земни кълбета разбере, че не могат да се прескачат еволюционни етапи. Еволюцията не позволява от клона да скочиш директно зад волана дори и на човекоподобните.
  • 11 3333

    20 1 Отговор
    Берем плодовете на купените шофьорски книжки. Следващия път някой от корумпираните изпитващи под колелата.
  • 12 Един капитан

    24 0 Отговор
    Наглостта на кифлите идва оттам, че се пляскат я с някой чичко-паричко, я с някой "батка" и си мислят, че въпросните тъпкачи ще ги отърват от всичко и затова са " голямата работа"
  • 13 Пешо от панелката

    16 1 Отговор
    Може да е изкарала книжка с потка
  • 14 Синдикат на Ало Измамниците

    12 1 Отговор

    До коментар #1 от "Кико":

    Сега да търсят вината в инструктора и изпитващия.
  • 15 Маймуните помнят повече

    20 1 Отговор
    На 18 значи буквално преди седмици е взела книжка и вече е забравила правилата за движение. Вярно че шофьорските курсове не научават на почти нищо, но все пак се иска да си отговорен когато караш кола.
  • 16 В панделата я очакват ама закони няма

    17 0 Отговор

    До коментар #1 от "Кико":

    Шофьорската кариера е трябвало да започне като на пасажерската седалка седи баща й примерно или някой по опитен шофьор, ако се прицедира така със всеки млад шофьор ще намалеят случайте с блъснати хора, щото няма никакъв опит , а сега дано поне влезе в панделата да има време да помисли че колата си е оръжие!

    Коментиран от #27

  • 17 Шмрц

    10 1 Отговор
    Няма мозък, няма мускул ... цици, месце и гззз, мрсна гзззз, както ми викаше моя инструктор Бат Данко навремето.
  • 18 Завеждащ първа хирургия

    12 0 Отговор
    Нема да има живи за преброяването...
  • 19 гост

    15 1 Отговор

    До коментар #2 от "гост":

    Може да се е прибирала рано сутрин от полова практика и да са и разбъркали мозъка, не се знае. Ама на младите не им трябват алкохол и наркотици, за да са неадекватни на пътя с управлението на автомобила. Всеки си мисли, че може да кара и висят на телефоните и пушат, а вниманието го оставят да спи у дома.
  • 20 кошче

    12 1 Отговор
    Това е защото мама и тати са и купили книжката и баба и дядо и са черпили на село с домашна ракия и петльова супичка. Ха сега ШшАфьорката" с шофьорски стаж от 35 км да страда цял живот, да намери място в градския транспорт и да забрави какво е това автомобил, защото това е повече от отговорна работа, а не чесане по сливката и оправяне на косичката :)
  • 21 Ивайло

    4 0 Отговор

    До коментар #2 от "гост":

    Пич, нямаш представа КОЛКО СИ ПРАВ!!!
  • 22 гост

    9 0 Отговор

    До коментар #5 от "Гневен":

    До Гневен,Как питам ще се вземе книжката на шофьора на 60 години,като пенсионната възраст е 65 години и това е професията на хората.Или трябва да остават без работа и доход на социални помощи и ей такива като теб да ги хранят.Мислете малко като се правите на велики.Не,че като работят до пенсия и повечето са втора категория професионалните шофьори вземат около 300-350лв.Е след 70години и аз нямам нищо против
  • 23 Шаран БГ

    7 1 Отговор
    Защо е нужно на 18 - годишен /годишна/ алкохол или наркотици? Да ме прощават, но тях ги "гони хормона" - особено девойките !! За всичко друго може да мисли, когато е зад волана и автомобила се движи , но не и за управлението му. Истинските шофьори преди години ставаха мъжете в родната казарма.Две години минимум школовка, дресировка - както искате така го наречете.Жените обикновено вземаха книжки във възраст над 25 години, когато станат майки и имат належаща нужда от кола Тогава като че ли и чувството им за самосъхранение и отговорността им нарастват. Сега много девойки "карат кола" за собствено удоволствие и радост ,че и завист, на другарките им. И това, докаго не "целунат" някое по-дебело дърво край пътя или "скочат" в някой дол. Да водиш, да управляваш, да работиш с машина - е внимание и отговорност! Ако си на струг или фреза в завод, нима можеш да блееш на някъде си? Ще останеш ако не без ръце - без пръсти е сигурно. Като караш кола - оставаш без живот или оставяш друг без живот !! Ами инструкторите - " набийте" им го това в главите на младите, преди да отворят вратата на автомобила !!!
  • 24 Все повече и повече

    1 1 Отговор
    се разкриват кирливите ризи на българския туризъм и калпавото му управление.
  • 25 Плющят се с инструктурите

    1 0 Отговор
    и взимат книжки! Слаб ни е ангела на мъжете, не сме професионалисти! И един мъж си отиде, на 59!
  • 26 Лошо

    1 2 Отговор
    Живота на това момиче приключва на 18 години, още едно българче затрито от системата. Почват съдилища и затвори. Досието вече пази черната история и никъде няма да си намери работа в BG...

    А мангала се множи и кара без книжка, дори да убие човек отива в затвора. И? Ние го храним!
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове