Last news in Fakti

12 Юли, 2019 08:17 7 244 70

Роми от "Столипиново" пред в. "Билд": Пловдив е лайно!

  • пловдив-
  • роми-
  • цигани-
  • лайно

В бедните райони на Пловдив се формира индустрия на бедността

Роми от "Столипиново" пред в. "Билд": Пловдив е лайно! - 1

Зверското изнасилване на млада жена в гора край град Мюлхайм ан дер Рур в Северен Рейн-Вестфалия преди няколко дни потресе цяла Германия. Извергите са петима роми от Столипиново на възраст между 12 и 14 години, които са срещнали жената в центъра на града със 170 000 жители и са я влачили до близката гора, за да се изгаврят с нея.

По този повод най-тиражният вестник в Европа "Билд“ публикува специален репортаж от пловдивския квартал.

Предполагаемите извършители са пристигнали от България в Германия със семействата си. Те идват от Столипиново. Хората живеят в затънали в мръсотия и боклук жилищни блокове. Безработицата там е 90%. Дори и полицията едва ли се осмелява да влезе в квартала. Хората са оставени сами на себе си.

Ремзи А. казва пред вестника: "Пловдив е лайно. Задушаваме се в боклука. Децата ни са болни, правителството нехае. Ясно е, че всички ние искаме да отидем в Германия".

"36 градуса e, a миризмата на гниеща плът прорязва въздуха. Пред бетонните блокове децата играят в мръсни дрехи сред боклука, търсейки остатъци от храна. Малко момче яде старо парче хляб, което e единственото му ястие. Името му е Рамадан и е на пет години. Намерил е хляба до разложен труп на овца, пише сайтът "Пловдив24".

Част от Столипиново се нарича от местните "Дортмунд“. Причината е, че хиляди прекосяват 2 100 километра, за да намерят работа там или поне да получат детски помощи и обезщетения. Все пак всеки, който се регистрира като постоянно пребиваващ със семейството си в Германия, има право на детски надбавки съгласно европейските закони. Това буди алчност сред най-бедните от бедните" - пише Билд, цитиран от Марица.

39-годишен безработен баща на шест деца казва пред вестника:"Имам голямо семейство и наистина искам да отида в Германия. Има много помощ за всички деца там".

Ромското семейство на мъжа живее в панелен блок. Наоколо: счупени прозорци и отворени електрически кабели, а купчината боклук в задния двор е висока метър. На бетонния под в банята на семейството е поставена кофа, която служи за тоалетна. Студената вода за къпане идва от стар маркуч, който стърчи от стената.

Безработната фамилия не може да си позволи повече. От българската държава бащата получава 250 евро социални помощи и детски надбавки. "Просто искам да отида в Германия. Там има много пари за нашите деца“ - казва мъжът.

Ако семейството се регистрира в Германия, би получило 1263 евро за шестте си деца.

В бедните райони на Пловдив се формира индустрия на бедността. Непрекъснато от там тръгват автобуси до Германия (билетът е 50 евро на човек). А за всички, които отиват в Германия и се нуждаят от помощ за преводи на документи, молби за обезщетения за деца и др. се грижи Юсуф Дене. На края на Столипиново, в бял павилион, 50-годишният бивш боксьор предлага на сънародниците си всичко, от което се нуждаят, за да тръгнат за Германия. Пред BILD, Юсуф казва: "Ние подаваме заявления до властите, имаме формуляри, продаваме и билети за Германия".


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Bahti

    130 7 Отговор
    ГАЗОВИ КАМЕРИ!

    Коментиран от #42

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Макаренко

    172 4 Отговор
    Да заминават всички и да идват багерите!На Германците,честито.

    Коментиран от #44

  • 5 Гербер

    75 16 Отговор
    Глупости. Това да не ти е някаква африканска кочина? Това е България. Отдавна задминахме раздираните от протести и мизерия Франция, Италия, Румъния. Е, немците са още с малко пред нас, но скоро и те ще ни дишат прахта. Всичко това благодарение на ГЕРБ. Няма корупция, няма бедност. Само възход. Това е. Хората го виждат, затова и ГЕРБ вечно ще бъдат избирани от народа.
  • 6 Имам идея

    68 5 Отговор
    Защо не пуснат бомба която изсмуква въздуха в даден периметър и да ги избият
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 демократичен избор

    78 5 Отговор
    Ето това са гласоподавателите на България - жална ни майка.

    Коментиран от #16

  • 9 hmhmhm

    58 5 Отговор
    Само горелка - два пъти за по-сигурно !
  • 10 Хасан Пехливан

    76 3 Отговор
    Абе кой ши ви устай увцъ да са разложи в махлата бе како..Нашите мангалчета ще я разпорят като чакали още докато блеее...
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Охх

    84 2 Отговор
    Горките! Статията пак в стил да ги съжалиш. То това не са хора. Още мавремето бай Тошо им направи квартали с блокове да живеят, изгориха прозорците! Боклука го хвърлят през терасата щото ги мързи да идат до кофата. Няма спасение от тази пасмина. Не може само акъл да дават от Европа, ама те самите нас да винят после. А ние какво да кажем като терористите дето се гърмят като фоерверки се оказват родени в Европа, деца на модерния западен свят?
  • 13 АНЕНЕРБЕ

    42 9 Отговор
    Нещо като фашистките концлагери.

    И само в Столипиново ли е така??

    ОГРОМНАТА ЧАСТ ОТ БЪЛГАРИЯ Е В ТАКОВА СЪСТОЯНИЕ.

    Безработица 90% !!!

    КАК Е В СЕВЕРОЗАПАДНА БЪЛГАРИЯ??

    И ТАМ Е СЪЩОТО , НО КОЙ ДА ГО КАЖЕ НА ТОЗИ КОЙТО СЕ ПРАВИ НА ШУТ ОБЯСНЯВАЙКИ, ЧЕ НЕЩАТА В УПРАВЛЯВАНАТА ОТ НЕГО ДЪРЖАВА СА В НЕВЕРОЯТЕН ВЪЗХОД.

    Нещата са катострофични и то не само в СТОЛИПЕНОВА!!

    УПРАВЛЕНИЕТО НА БОРИСОВ ПРЕВЪРНА ДЪРЖАВАТА В НЕЩО ПО СТРАШНО ОТ ЛАТИНОАМЕРИКАНСКА ДЪРЖАВА.
  • 14 Гост

    83 2 Отговор
    Ако бащата и майката работеха, нямаше да разчитат на държавата да им гледа децата. Те не отиват в Германия за по-добре платена работа, а за да продължат да водят същия безделнически живот, но с повече пари от помощи. И в Германия продължават да си живеят сред собствения боклук и мизерия и чакат държавата да дойде да им почисти...

    Коментиран от #19

  • 15 Крум

    56 2 Отговор
    От кога ви разправям, че това не са хомо сапиенс, а някакъв друг вид подчовеци!
  • 16 АНЕНЕРБЕ

    40 2 Отговор

    До коментар #8 от "демократичен избор":

    ТЕЗИ РОМСКИ ГЛАСОПОДАВАТЕЛИ СА ТОЛКОВА НЕГРАМОТНИ, ЧЕ НЕ МОГАТ ДА РАБОТЯТ С МАШИНИТЕ ЗА ГЛАСУВАНЕ.

    Познайте кои са партиите за които ТЕ гласуват и дали тези партии искат въвеждането на МАШИННО ГЛАСУВАНЕ?!!

    ЕСТЕСТВЕНО НЕ!!
  • 17 гост

    62 2 Отговор
    39 годишен с 6 деца !!!!!!! А после тия 6 по още 6 за 78 години 36 !!! Прости крадливи турчеещи се ЦИГАНИ !!!!! Крайно време е вече да се пише в паспортите етнос !!!!! Навсякъде където е имало цигани ни мразят !!!!!
  • 18 Новичок

    27 1 Отговор
    Как ли се превеждат думите „Ромска интеграция”

    Коментиран от #38

  • 19 Луд

    48 1 Отговор

    До коментар #14 от "Гост":

    Много точно,брат ми.Точно това и аз разбрах от статията.Не иска да си намери работа бащата на 6 деца ,а да отиде в държава в която ще взима повече помощи,естествено пак без да работи. И като се успокой веднъж какво да прави друго освен деца .И фамилията ще стане 20 човека,щото децата като станат на 11 почват и те да раждат.Не знам ,но генното инженерство и клонирането напредна доста.Ако могат да инвестират и да върнат на земята едно човече с мустачки като на бай Милко ще им излезе по -евтино.А сапун ще има да изнасяме в Китай дори.
  • 20 Луд

    33 1 Отговор

    До коментар #1 от "веселяк":

    То куче няма да оставят да изгние там,те чак пък овца.
  • 21 Николов

    39 2 Отговор
    Паразита рано или късно убива гостоприемника. Заради това, трябва човек да се обезпаразитява периодично. Иначе ще умре.
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Циганизация БГ и ЕС

    38 3 Отговор
    Безконтролната и стимулирана. от правителствата и особенно от това на ГЕРБ т.е. Бойко Методиев Борисов ЦИГАНЗАЦИЯ дава своите плодове !!! Българите не смеят да имат деца или имат малко, защото се чувстват несигурни финансово, жилищно и т.н., защото държавата ги мачка, а циганското племе се размножава безконтролно и лавинообразно паразитирайки и изсмуквайки и малкия ресурс, които има държавата за помощ на семействата на данъкоплатците ! Циганите не са отговорни, към държавата те имат само права и никакви задължения и ще отидат там, където гостоприемникът, който могат да източват е най-добър за тях !!!
    И медиите спрете да ги защитавате, като ония с коня в буса, който кара без книжка !! А ако същия този убие на пътя якой ваш роднина пак ли, ще го изкарвате герой ???? Държавата ни е сбъркана, тотално сбъркана !
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Garrincha

    22 2 Отговор
    Марш, в Индия - животни мизерни !!!
  • 26 Гост

    27 1 Отговор
    значи баща на 6 деца, живее в панелка. КАКВО той е направил за да си направи удобно жилището?
    И тази панелка не е платил! всичко наготово взимат мизерниците.
  • 27 ай де бе

    22 3 Отговор
    Защо Пловдив да е виновен? Сорос се занимава с интеграцията на циганите от 25-30 год.
  • 28 gost

    17 1 Отговор
    Да пробват новите самолети могат ли да пускат бомби, после от столипиново би станал хубав и чист парк.
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 все не разбрал

    18 0 Отговор
    Халал да им са на германците. На излизане да им слагат печат "невалиден" та да си останат щастливи в Германия. Те германците трябва накрая да се сетят какво да правят
  • 31 Onq s konq

    6 2 Отговор

    До коментар #29 от "цигу мигу":

    И това е така защото тук се краде като за последно. Всичкота пара получена от европа за ромска интеграция е окрадена тотално. Тука се краде на общо основание.
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Бачо Киро

    13 0 Отговор

    До коментар #29 от "цигу мигу":

    Нека бе, нека информират мангалята, белким всичките се разкарат от България ....
  • 34 Хайл

    15 0 Отговор
    Да ги вземат всички в германия,там циганите ще живеят добре,няма да има кой да хрантутим тук и да сме щастливи...бойко да ги товари на влакове и при баба му меркел
  • 35 Стига лицемерие

    13 0 Отговор
    Защо изобшо трябва да има парибза интеграция на който и да било? Що за двуличие и двойни стандри? Факта че съществуват програми с пари и чужди нпо та ОЗНАЧАВА ПЪЛНО ПРИЗНАНИЕ ЧЕ ХОРАТА СА РАЗЛИЧНИ НЕ СА ЕДНАКВИ. След като не са, ще има различни подходи, правата се дават когато си част от общност и държава в която първо спазваш правила и задължения. Щом не се самоинтегрираш, ВЪН ОТНЕМАНЕ ГРАЖДАНСТВОТО И ЕКСТРАДАЦИЯ. НЯМАШ 11 клас и не знаеш български вън индивида и цялото му семейство! ТОВА Е ЕДИНСТВЕНИЯ ПРАВИЛЕН НАЧИН
  • 36 Бай Стою касапина

    23 0 Отговор
    Да вървят в Германия и да праскат деца на кубик, а мама Меркел да ги гледа. На България не й трябват такива кърлежи, които изсмукват социалната и здравна система, не плащат данъци, вода, ток и се препитават с кражби. Паразити живеещи на гърба на другите!
  • 37 Б.Б.

    8 1 Отговор
    ''Растем''
  • 38 Оксиморон

    1 0 Отговор

    До коментар #18 от "Новичок":

    Оксиморон
  • 39 Onq s konq

    1 7 Отговор

    До коментар #32 от "Бачо Киро":

    Тея коптори хората са си ги строили със собствени средства. Каквито са им доходите такива са и гетата и копторите.

    Коментиран от #45

  • 40 Димов

    7 0 Отговор
    Да протестираме с незабавно внасяне на трудов и образователен ценз за соц помощи и при гласуване. Стига партиите са си отглеждали електорат на гърба на данъкоплатците. Цтига сме плащали данъци за издръжка на паразити.
  • 41 жужи

    17 0 Отговор
    Вестник "Билд“ в своя репортаж пише откровенни глупсти!Мизерията в Столипеново си е тяхно дело!Вестника не споменава нищо за проблема,че интеграцията на циганите е невъзможна,дори в Германия.Първичните им инстикти са много силни и не подлежат на контрол(както при животните).Това са изключително безкрупулни и неблагодарни организми на които дори всичко да бъде осигурено пак ще ти забият ножа в гърба.
  • 42 Десетилетие на РиМСКОТО ВКЛЮЧВАНЕ

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "Bahti":

    Газта е скъпа!
  • 43 ЕС да плати

    13 0 Отговор
    всички цигани да се върнат на майка Индия. Тя ще се грижи най добре за тях. Явно Европа не е тяхното място и никой не ги задържа тук насила, даже ще платим да се махнат.
  • 44 макаронко

    0 2 Отговор

    До коментар #4 от "Макаренко":

    Само че знаеш ли къде е разликата? Германците ще ги очовечат малко по малко, а пък ние ще си създадем ново гето на мястото на премахнатото.

    Коментиран от #46

  • 45 Бачо Киро

    14 0 Отговор

    До коментар #39 от "Onq s konq":

    Да бе, панелките дето им дадоха със собствени средства са си строили ... даже тях разсипаха за нула време ... Не говоря за колибите им ... Парите, които те вземат от детски са повече от парите на много работещи, които си плащат сметките. Мангустите само вземат. Ще кажеш, ма имат деца да гледат - че къде си ги виждал да ги гледат? Те са на самотек ... Вземат повече пари от българите като детски, освен от социалното има и институции, които ги спонсорират ... Иди се пиши циганин в социалното и ще разбереш ... Никаква жал нямам за тези паразити. Гетото било виновно, че станали изнасилвачи на по 12-13-14 години? Че що не станат всичките изнасилвачи, като е гетото виновно, а не тъпите им кратуни? Що има цигани, които драпат да избягат от собтвените си роднини и квартали? Значи може, а? В най-лошия случай може със земеделие да се занимават и пак да не са на това дередже. Който иска - намира начин. На тях това си им е желанието и призванието, та не ми обяснявай, как си били строили жилищата със собствени пари ...

    Коментиран от #49, #50

  • 46 Бачо Киро

    9 0 Отговор

    До коментар #44 от "макаронко":

    Това никога няма да стане. Цигани в Европа има от векове и промяна няма. Социални жилища им дават, социални прибират сума нещо и пак са си същите скапаняци - нито работят, нито нищо. Докато им се разрешава да създават гета, решение няма да има. Ако си чел, в Дуисбург бързо пропищяха. Циганите и ние преди ги бяхме "интегрирали", само така става - с твърда ръка. Отпуснеш ли им края и виждаш след 30 години за каква клоака става въпрос. В Германия може да стане работата, понеже имат повече пари за трошене от България, ако не им дават да правят гета и ако ги наказват за всяко нещо, което у нас от 30 години не става ... И това пак ще е временно, докато усетят лабаво около шията ...

    Коментиран от #53

  • 47 1944

    1 1 Отговор
    нема да закачате избирателите на опг герб. идат нови избори.
  • 48 Хайл

    12 0 Отговор
    Цигани,лъжат ви най-безочливо само и само да стоите в България и да гласувате.В германия дават на циганче по 500 € месечно до 5 цигане,след това до 10 дават по 650 € като на циганката дават по 750 € месечно да ги гледа,ако не се справя пращат домашна помощничка.ако циганката роди в германия помощите са по 700€ за месец на немското циганче.получавате помощи от общината в купони 1000€ за магазина+такси да закара покупките до хладилника.никой не ви кара да работите или да ходите на училище-идват вкъщи да учат циганчетата като единственото условие е да се откажите от България и никога да не се връщате за да може да ви дадат немски документи.
  • 49 Onq s konq

    2 4 Отговор

    До коментар #45 от "Бачо Киро":

    Бачо Киро направи 6 деца, аз лично ще ти давам всеки месец 500лв плюс панелка. Да те видим колко си курнас.
  • 50 Onq s konq

    1 3 Отговор

    До коментар #45 от "Бачо Киро":

    Имам още едно предложение. Подарявам ти AMG мерцедес срещу задължението да ми бачкаш за 600лв на месеч без осигуровки. Да те видим как ще го караш. А дано си ме разбрал.
  • 51 Гербер

    4 0 Отговор
    Цигани,лъжат ви най-безочливо само и само да стоите в България и да гласувате.В германия дават на циганче по 500 € месечно до 5 цигане,след това до 10 дават по 650 € като на циганката дават по 750 € месечно да ги гледа,ако не се справя пращат домашна помощничка.ако циганката роди в германия помощите са по 700€ за месец на немското циганче.получавате помощи от общината в купони 1000€ за магазина+такси да закара покупките до хладилника.никой не ви кара да работите или да ходите на училище-идват вкъщи да учат циганчетата като единственото условие е да се откажите от България и никога да не се връщате за да може да ви дадат немски документи.

    Коментиран от #55

  • 52 123

    3 0 Отговор
    Да тръгват , всички да отиват , само да ги няма тука !
  • 53 Onq s konq

    3 1 Отговор

    До коментар #46 от "Бачо Киро":

    То Бачо Киро и наще политици осетиха лабаво около врата и се изоглавиха, макар че не са цигани.
  • 54 Jack Bauer

    8 0 Отговор
    Пълни глупости са написани в цитираната статия. Срещу КАТ-Пловдив преди няколко години бяха построени нови къщи, които се дадоха безвъзмездно за обитаване от циганите. В момента тези нови жилищни сгради са полуразрушени от самите им обитатели. В тези квартали на града са останали само най-голямата измет която освен за сапун за друго не става. А има цигани които работят, плащат си данъците и жилищата им са в много добро състояние, но разбира се са далеч от тези квартали.
  • 55 Хайл

    1 0 Отговор

    До коментар #51 от "Гербер":

    Гербер не ме копирай
  • 56 Един

    5 0 Отговор
    А, чудно : във всички цигански къщи, дворове, махали, квартали е ТАКА! Кой да им чисти ла!ната ? Хайде пак да направим една евро-ромска "интеграция" ( че пак да "усвоим" едни пари). А иначе е много просто : спираме да ги "храним" - спират да "сер@т"!

    Коментиран от #57

  • 57 Onq s konq

    2 4 Отговор

    До коментар #56 от "Един":

    Е как кой? В чистотата работниците са павечето роми. Твоя обоклук кой го изхвърля? Кой работи в завода за преработка на отпадъци? Тотев що не направи един завод за преработка на отпадъци и даазначи ромите от Столипиново на 1500лв мин. заплата?
  • 58 576

    8 1 Отговор
    Имал 6 деца. А защо раждаш деца като не можеш да ги издържаш бе наглец. Никой не е длъжен да ти гледа децата.
  • 59 Onq s konq

    1 5 Отговор
    А ти що бачкаш за 700лв и си си вързал топките на възел. Хората се борят с демографския срив. Тежко им е но се борят. 500лв за 6 деца дават, ай направи 6 де.
  • 60 Penis

    0 1 Отговор
    Der Autor des Artikels ist leicht auf den Penis eines Tieres gefallen
  • 61 гост

    4 0 Отговор
    То и аз ако имах 6 деца и бях безработен нямаше да мога да преживея. А защо е безработен? И защо има 6 деца? Никой не пита това и не търси отговорност, защото тези същества са човекоподобни на външност и жовотински на вътрешност. При тях царуват нагоните, а не разума и морала. Колко пъти от екоравновесие им чистят блоковете, ремонтират, а след година е пак същото, защото сами си го правят.
  • 62 Ачо бакъра

    6 0 Отговор
    Уруш на маслините....300евро на чаве дава Меркел ..6х300=1800е.+бабата и дедото+600=2400евра щтракаме с пръсти и фърляме гюбек...А колко жилезо има у Дортмунд нема да казвам..мнооогоо...стойте глупаци у пловдив и лапайте мачкани домати...
  • 63 Onq s konq

    2 0 Отговор
    От европейските държави вече 12години ни гледат сеира. И е крайно време нашите управляващи да разберат, че трябва драстично да се вдигнат минималните доходи на Българите без да се увеличават данъците на гражданите, и осигурителните също. Защото като едното нищо могат да ни изключат от ЕС. И тогава ще се повтори 97година, и ще питаме къде акат гладните.
  • 64 Мартин

    4 0 Отговор
    Ситуацията е "Кой ми ср4 в гащите"? Като видиш циганският квартал в Дортмунд - то същото като Столипиново...

    Коментиран от #65, #66

  • 65 Onq s konq

    0 1 Отговор

    До коментар #64 от "Мартин":

    Ами аз съм го виждал. И в дортмунд и в дуисбург, е не е като в Столипиново.
  • 66 Onq s konq

    0 4 Отговор

    До коментар #64 от "Мартин":

    И между другото в Дуисбург ромчетата като си играят по детските площатки си говорят на български по между си
  • 67 OONE

    5 0 Отговор
    Да ги вземат и да ги интегрират какво се оплакват.Пуснаха във Гърция 200000 имигранта и после затвориха Австрия и Германия там не ги искат нито цигани нито имигранти но ги пускат в (източна) Европа като отидат във западна се чудят как да ги връщат и почват да плюят държавите от които са дошли. Сега "Билд“ публикува специален репортаж от пловдивския квартал защо "Билд“ не публикува репортаж за двоиният стандарт в Европа и как да бъде разрешен?
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове