Last news in Fakti

14 Юли, 2019 11:08, обновена 14 Юли, 2019 11:11 5 661 82

Мая Манолова: Ще се кандидатирам за кмет на София, ако ме ядосат

  • мая манолова-
  • омбудсман

Омбудсманът иска "подигравката с гражданите да спре"

Мая Манолова: Ще се кандидатирам за кмет на София, ако ме ядосат - 1
Снимка: БГНЕС

"Ще се кандидатирам за кмет на София, ако ме ядосат, ако ядосат гражданите и ако подигравката с тях продължи. Това каза омбудсманът Мая Манолова в интервю за предаването „Тази неделя“ по bTV.

Попитана дали е решила какво ще прави на предстоящите избори, Манолова отговори, че все още няма решения. По думите ѝ „каузите, зад които стоя и които са важни, са хората, се осъществяват много трудно“.

„Пренебрежението към това, което аз и гражданите говорим, наистина е не просто демотивиращо, то е вбесяващо. В един момент това ще са аргументите, които ще се борят“, поясни Манолова.

„Първата жалба, с която се ангажирах през 2015 г. беше от кандидати за общински съветници от Реформаторския блок, които имаха откраднати гласове и преференции. Поисках да се произнесе Върховният административен съд, направих много предложения. 4 години по-късно тази жалба няма никакво движение“, отбеляза омбудсманът.

"Във вторник ще подам Конституционна жалба срещу Закона за устройство на Черноморското крайбрежие", допълни омбудсманът във връзка с приетия Закон за устройство на Черноморското крайбрежие.

„Поех ангажимент към къмпингуващите, кемпер обществото и хората с караваните и палатките. Ще подам Конституционна жалба. Във вторник заедно с обнародването на Закона в държавен вестник ще подам жалбата. Факт е, че са необходими правила и стандарти за дивото къмпингуване. Никой не е против това. Но да се налагат тежки санкции и ограничения на хората, които са избрали този начин, наистина е несправедливо. Санкциите, които се налагат на човек, който ще опъне палатка са по-тежки от на този, който ще изоре дюната. Не можеш да хвърляш една кърпа на плажа, но можеш да влезеш с джипа на плажа. Това е абсолютно непропорционално и в нарушение на текстове от Конституцията и правото да ни живеем в чиста околна среда“, посочи Манолова.

„Аз ще подкрепя хората, които обичат природата и са избрали този начин да почиват, защото не те унищожиха българското Черноморие. Това уличаване, че те са виновни за безобразията по Черноморието наистина е несправедливо. Тяхната кауза е абсолютно честна“, заяви още тя.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 24 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Смех

    44 62 Отговор
    Тази ще ми скъса ританките от смях...

    Коментиран от #18, #25

  • 2 още един глас ЗА

    73 39 Отговор
    Мая Манолова е доказала че .....МОЖЕ !!!!

    Коментиран от #12, #45, #77

  • 3 Наивен

    37 60 Отговор
    Само заради това й изказване никой няма да гласува за нея. Поредната Елена Йончева. Ако това са й мотивите да стане кмет по-добре да си бега в Кюстендил. Очевидно в София незнае какво да прави

    Коментиран от #17, #54

  • 4 В .Семов

    12 18 Отговор
    Давай любов аз съм с теб.Подкрепям те с пълна сила.Любов моя жадувам за теб.

    Коментиран от #8

  • 5 Даката

    38 36 Отговор
    Въплъщение на наглост и некадърност.запомнена с батко и братко,сестра Галева,скандалния изборен закон и костинбродската афера.
  • 6 русенец

    33 19 Отговор
    А бе, софиянци! Някога няма ли да изберете софиянец за кмет? Тиквата не се брои, че той е от село.:))))

    Коментиран от #75

  • 7 Жиголо

    31 26 Отговор
    Лельо Майче ела за 100-тина лева да те рендосам та да вземеш да се кротнеш,че нещо вълните на критическата здраво те люлеят...
  • 8 Начо

    23 17 Отговор

    До коментар #4 от "В .Семов":

    И аз я подкрепям,кораво отзад
  • 9 Лекар БГ

    39 22 Отговор
    Понеже съм роден и расъл в София,като такъв,не съм ядосан,А бесен от случващото се в града.Не знам още какво може да се случи,за да се ядоса Г-жа Манолова.
    Всъщност,От управлението на ГРОБ и Фандъкова.....очаквам гаврата да продължи на макс.
  • 10 отегчен

    21 8 Отговор
    Бе, кат са 80% дебили, що да не се кандидатираш. И Пеевски може да се кандидатира, и Митю Очите, и на Боко каракачанката...
  • 11 елена

    34 20 Отговор
    и тая се взе насериозно тъпа лаладжиика
  • 12 несведущ

    19 6 Отговор

    До коментар #2 от "още един глас ЗА":

    Какво "МОЖЕ"!?
  • 13 И ти си изпя песента...!

    19 8 Отговор
    Кандидатирай се Манолова...!
  • 14 123

    33 23 Отговор
    Мая Манолова заслужава, положи много услия на сегашната си работа при тоеа все за хората. Хайде стига далавери с ремонти в София, Фандъкова вече никой не я иска
  • 15 jorj

    10 8 Отговор
    Като не си обща и почваш да се нервиш !!!! Ми то само с един пенсиониран, не става !!!
  • 16 Ikonomist

    15 19 Отговор
    Ако Демократична България имаха акъл щяха да я подкрепят. Най-добре тя за кмет, районните кметове, от Спаси София, а общинските съветници, каквото сабя покаже на изборите. БСП и десните трябва да си стинат ръцете и да се разберат да вземат властта, да оправят съдебнта система и абсолютно манипулираните избори, след което да предизвикат предсрочни такива, но честни.

    Коментиран от #42

  • 17 виждам и оценявам

    33 11 Отговор

    До коментар #3 от "Наивен":

    Момче да сравниш Мая Манолова като омбудсман, със предшествениците и е като да си направиш харакири,
    Там беше един Ганьо ,ама ганьо с голямо Г.
    Сложиха го от незнание ,какво се иска от Омбудсмана.
    После този конституционен съдия Пенчев, който прекрасно познава закона но и така никога не го приложи като омбудсман,
    Разбрахме по негово време, че такива като Красьо Черния има многов Българското правосъдие.Пенчев си живя като Симеончо.
    Но файдата от този негов мандат е само за него и неговата сметка в банката.Човека е приятел на Борисов полага му се...

    Дойде Мая Манолова, и показа, че може и Омбудсмана да активира Правителството и Парламента, тя свърши до момента работа за три мандата, не съм от нейната партия ,и никога не съм бил,
    но немога да не уважа работата на Омбудсмана Мая Манолова.
    С две думи ,на виделото свещ не ще!
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Софиянец

    26 14 Отговор
    Това е единствения човек който може да замести несменяемата дружинна! Демократична България наистина е добра идея да я подкрепи и така е гарантирана за кмет, ще събере протестният вот максимално!!

    Коментиран от #81

  • 20 Някой

    4 11 Отговор
    Ако сА идосаш... Ши пръдна.
  • 21 Казуар

    12 6 Отговор
    Понеже още в парламента се намесваше във всичко, разбирайки или не от нещата, често пъти говори кухи приказки. ГЕРБ я подкрепиха за омбудсман за да се махне от парламента. Иначе най лесно е да се намират кусури.

    Коментиран от #28

  • 22 297

    5 5 Отговор
    еврогейска лопата...
  • 23 Смех

    5 2 Отговор

    До коментар #18 от "ГербаФ Сиганин":

    Аз пък ще се стисна. ..:)
  • 24 Добре

    21 6 Отговор
    Като омбусман е много полезна.
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 А.НАЛ СЕХ

    10 7 Отговор
    Пчеличката Мая сигурно се превръща в оса, като се нервира, и жили доста здраво!
    Но повечето жени са много секси, когато са ядосани, а и след това се укротяват със здрав кекс! Понякога нарочно нервирам жената, за да излезе тигрицата от нея и да ме скъса после от кекс!

    Коментиран от #30

  • 27 Драйвър

    13 14 Отговор
    Супер,и Манолова,че и Нинва са подходящи спаринг пратньори за Фандъкова!Мая няма да се кандидатира защото и децата по площадките в София знаят,че Фандъкова ще спечели следващите избори за кмет,просто се прави на интересна за да привлича внимание към себе си и безмисления пост на който е насадена:)
  • 28 видях и оцених

    10 3 Отговор

    До коментар #21 от "Казуар":

    Така прави само Бойко Борисов като Премиер, този който е неудобен в Парламента, на друг пост за да не пречи на корупцията, но тук явно, вместо да "извади очите" на Мая Манолова той "и изписа веждите", отговора на Борисов по този въпрос ще да е ,че Цветан Цветанов отговаряше тогава и той пак ще е" прав като мамул"...
  • 29 Townboy

    10 6 Отговор
    Да се чете "ще стана кмет на София ако реша да се кандидатирам".
  • 30 Симба водачът

    8 2 Отговор

    До коментар #26 от "А.НАЛ СЕХ":

    Във зоологическата градина търсят укротители чрез" кекс",
    виж там дали няма де се даврандисаш ....
  • 31 Бай Шиле

    20 6 Отговор
    Мая е първият омбустман,който реално прави нещо за хората.Това е факт.Критиците да посочат алтернатива.
  • 32 Софиянеца

    17 10 Отговор
    Майчето Манолова ще ги отнесе на избирите за кмет на София!
  • 33 onq s konq

    12 16 Отговор
    Йончева,Манолова и Нинова са от ЕДНА ПАРТИЯ и респективно "на един акъл".Йончева ходеше да "инспектира" оградата и да я хули колко е слаба и скъпа,пък накрая дори опря една стълба на нея и я прескочи пред смаяните погледи на граничарите,незнаещи как да реагират.Мая Манолова пък ходи да души като хрътка за някаква "свръхсекретна печатница" в Костинброд с чиито бюлетини уж ГЕРБ спечелили изборите.Нинова пък си подаде оставката,ама после размисли и си я взе обратно.И понеже и при трите ГРУБОТО ИНТЕРЕСЧИЙСТВО е издигнато в култ,нека да обърнем внимание на "Заканата" на Мая че ще се кандидатира:Първо не е ясно КОЙ ще застане зад Мая,защото в БСП има предостатъчно кандидати за поста "От лъв нагоре" за кмет.Второ:За да се кандидатира,Мая преди това ТРЯБВА ДА НАПУСНЕ поста "Омбутсман",като на нейно място Парламента моментално е длъжен да назначи нов човек.Ако мая не стане кмет,тя дори и като депутат от БСП не може да влезе и евентуално трябва да изчака следващите Парламентарни избори.Затова и единствената й възможност е да стане най-много Общински съветник.Е НЯМА ДА СЕ ЯДОСА Мая КОЛКОТО И ДА Я ЯДОСВАТ...защото рискът е доста голям:)

    Коментиран от #34, #38

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 559

    10 4 Отговор
    Тя щото оправи всички проблеми на гражданите като омбудсман, що да не се пробва и кмет. Забелязвате ли, че всички които се редят на опашката за отговорни позиции са все хора без опит в конкретната област. Хеле юристките ...- "Те пък са наясно с всичко"
  • 36 onq s konq

    8 6 Отговор

    До коментар #34 от "Чуй Бльоки":

    Ами остава да се увериш как всички тия дето "не искат и да чуят за крадливите Герберасти" СЪС ТАПИ В УШИТЕ прилежно гласуват за ГЕРБ:)Просто имай търпение още няколко месеца.
  • 37 месара

    9 5 Отговор
    майче, кандидатирай се бе , тъкмо ше се посмеем, както се смяхме на импексова и милиончева - дето загубиха, ама победили!
  • 38 Аз съм против!

    5 2 Отговор

    До коментар #33 от "onq s konq":

    От казармата още знам, че когато една машина работи, в нея не се бърника. Затова съм категорично против ММ да напусне позицията " Омбудсман"! Нещо повече- предлагам НС със закон да увеличи правомощията на омбудсмана.

    Коментиран от #40

  • 39 ИМПЕРИАЛИСТ

    5 8 Отговор
    Ех Мая, жал ми е за теб, климактериумът не прощава...
  • 40 onq s konq

    4 4 Отговор

    До коментар #38 от "Аз съм против!":

    Изпадаш в много грешна позиция в желанието си да увеличиш правомощията на Омбутсмана,защото ПРИНЦИПНО Правомощията/ВЛАСТТА/ представляват една Баница и ако някой си отреже повече,за другия ще остане по-малко.Което на практика значи че УВЕЛИЧЕНИ ОБМУТСМАНСКИ ПРАВОМОЩИЯ ЩЕ ОТНЕМАТ ПЪК ТАКИВА НА ДРУГИ ИНСТИТУЦИИ/съд,Прокуратура,Полиция Данъчни и т.н./Да не пропуснем и друго важно нещо - че РАДЕВ веднага ще поиска да се увеличат и неговите Правомощия:)

    Коментиран от #65

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 хан аспарух

    1 1 Отговор

    До коментар #16 от "Ikonomist":

    ДНЕС ПРИ ТИЯ ОЛИГОФРЕНИ ,НЯМА КАК ДА СТАНЕ ТОВА , ЗАЩОТО СА РАЗЕДИНЕНИ ,И СИ ГО МЕРЯТ В ПАРЛАМЕНТА ,НА КОИ ПО ДАЛЕЧЕ ЧЕ МУ ХВЬРЛИ , НА ЧИКИ БИИНИЦИТЕ , ТОВА МОЖЕ НО ПРИ ЕДНА НОРМАЛНА ДЬРЖАВА , ТУКА НЕ , БЕЗ ВОИНА НЯМА ДА СЕ ОПРАВЯТ НЕЩАТА , ЗА ДА СЕ ПРЕМАХНЕ ЦИГАНИЯТА , ТУРЦИЗАЦИЯТА И ТРОЛОВЕТЕ ОТ КРАВАРНИКА , ТОГАВА МОЖЕ ДА ПОСТИГНЕМ НЕЩО , НО ЗА СЕГА УВИ НИЩО., ЗА 30 ГОДИНИ ДЕМОКРАЦИЯ ,ЕДНИ И СЬЩИ ОЛИГОФРЕНИ , САМО СЕ ПРЕБОЯДИСВАТ ,И СИ ЖИВЕЯТ НА ГЬРБА НА НАРОДА , НАРОДА ИСКАШЕ ДА СЕ ПОЛУЧИ НЕЩО НОВО В ДЕМОКРАЦИЯТА ,НО ЕТО КАКВО СЕ ПОЛУЧАВА ПРИ ТЕЗИ ИДИОТИ, ТАЯ ИЗМЕТ ДА СЕ ИЗМЕТЕ И ДА ДОИДАТ ПО ГРАМОТНИ ХОРА ОТ ТЕЗИ.
  • 43 Чичо ви Адолф

    2 0 Отговор
    Майчето да тушна друго не искам.
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 тппрр

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "още един глас ЗА":

    какво може?истина е че може...но кажи какво
  • 46 Баи онзи

    3 1 Отговор
    Аз сьм за Манолова, и шопите ще бьдат добре, но ако не иска по добре да стане Трактора.
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 хплб

    3 4 Отговор
    лъжлива и фалшива..като повечето..като човек е на дъното като всички политически пионки...дори когато мълчат лъжат наум
  • 49 Преброяване на бесните язовци

    6 7 Отговор
    Сестра Галева - Костинбродската, кмето на Софето? Ще се пукна от смях! 😂😂
  • 50 the Doll

    5 4 Отговор
    Не е за теб тая отговорна работа Майче..! няма смисъл да се пънеш..,и там където си, ти е много!
  • 51 Йозеф

    5 3 Отговор
    Идеално, хората я харесват, гарантиран успех!
  • 52 TтТ

    3 5 Отговор
    Гладна кокошка,....
  • 53 Алфа Вълкът

    4 3 Отговор
    Троловете в екстаз, пък не им ли омръзна Тиквата да ги бие маче у дерек? На тая някой не ѝ ли обясни, че за да стане кмет хората трябва да я изберат, то не е като омбудсман да те пуснат отгоре!
  • 54 Гост

    3 1 Отговор

    До коментар #3 от "Наивен":

    Така си мислиш само защото си наивен. Хората им писна от мутрите, които застрояват плътно където видят в София, а именно сегашните санкции облагодетелстват същите тези мутри, само позиционирали се по морето.
    Като макар и индиректно засегнеш сегашните законни мутри (не ги бъркайте с тези които ги имаше в 90-те), то простолюдието се радва много. А интелигентните ... ами те освен че са доста по-малко, то и 90% от тях просто не гласуват. Така не са фактор.

    Коментиран от #61

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 От мен

    1 2 Отговор
    Голям праз,патко
  • 57 Шопа

    1 2 Отговор
    Толкова ли е сложно да се намери кандидат, роден в София? Според мен това е задължително условие. Друго ще е отношението към собствения град.

    Коментиран от #66

  • 58 ПЕНКО

    1 2 Отговор
    БеСиПи Е ВЪВ " ВЕЛИКИ ПОСТИ" !!! ТОЛКОВА СА ВЕЛИКИ , ЧЕ СТИГНАХА ДО ВЕГЕТЕРИАНСТВО !!!! НЕ МОЖЕ ДА СИ БУРЖОАЗНА ФОРМАЦИЯ И ДА СЕ КРИЕШ ЗАД "ЛЕВИ" ИДЕИ ...ДА ЛЪЖЕШ И ДА МАЖЕШ СРЕЩУ ПРЕКРАСНИЯ СИ НАРОД !!!
  • 59 ХА ХА ХА

    2 2 Отговор
    ТАЯ ПОЛУДЯ , КОЙ ЩЕ ТЕ ИЗБЕРЕ ТЕБ В СОФИЯ?!
  • 60 Прахът...

    2 1 Отговор
    Немои бе моме.Кой може да те ядоса теб?Та ти си ЖЕЛЯЗНА ЛЕЙДИ и добре си стоиш на мястото.Тръгне ли да се търкаля камъка след него остстава само прах.
  • 61 Наивен

    2 2 Отговор

    До коментар #54 от "Гост":

    Абе Гост никой не говори, че няма проблем със сегашното управление. Не е това темата. Говоря за това, че набедената за говоряща с хората не може да се държи махленски не сериозно към административната отговорност на позицията "кмет" със заплахи от типа "ако ме ядосат ще се кандидатирам ...". За Тоз е пост или искаш по призвание да работиш за града и жителите му или поредната теза без съдържание от Манолова
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Иян

    2 1 Отговор
    София не е България.Ако Манолова се кандидатира за софийски кмет,това ще е отказ от вярата,че нещо може да се промени в тази наша прекрасна,но понякога будеща тъга България
  • 64 Да да

    2 2 Отговор

    До коментар #34 от "Чуй Бльоки":

    Друго си е крадливи комунисти и ДеПеСерасти! Ако ГЕРБ краде и успя да постигне толкова много, какво са правили БСП и ДПС при техните назабравими управления?
  • 65 Нищо лично

    1 0 Отговор

    До коментар #40 от "onq s konq":

    Омбудсманът е обществена, а не държавна институция. Той се явява обществен коректив на държавната ДЕЙНОСТ НА ВСИЧКИ НИВА. Не смесвай нещата. И не считай за заяждане пиши правилно ОМБУДСМАН.
  • 66 Спас безделника

    3 1 Отговор

    До коментар #57 от "Шопа":

    Шопе, абсолютно си прав. Но има едно " но".
    Назначиха за кмет преди време един тип, роден в София, при това с фамилия Софиянски, който направи толкова зло на софиянци и града, че по-добре да не се бе раждал.
  • 67 onq s konq

    0 1 Отговор
    И язе искам да съм кмет на моито село ама сички тука са от ДПС и само язе съм гербажия та за са си оставам само с мечтите !!!
  • 68 Смотан

    3 1 Отговор
    Кандидатира се за смет на София.
  • 69 3333

    4 1 Отговор
    Мая сакън недей се кандидатира Само като си спомня при управлението на БСП на каво приличаше София лошо ми става.
  • 70 123

    3 3 Отговор
    За нея съм. Трябва от някъде да почне да се разбива тази мафия. Иначе още половин век ще ни обясняват че не могат да вдигат заплатите, че всичко е пазарна икономика, и площади, и магистрали, и ток, и така.

    Коментиран от #78

  • 71 MMM

    3 2 Отговор
    Новият кмет на София се казва Мая Манолова
  • 72 MMM

    3 1 Отговор
    Мая Манолова е Кметът
  • 73 765

    3 2 Отговор
    Вярно,че при БСП София беше много прашна и мръсна!!!!
  • 74 чичо

    3 1 Отговор
    Манолова беше препозната от хората след една лъжа.С тази лъжа стана шев на парламента, от чиито калпави закони, избрани по нейно време,сега ни защитава.А ,имаха време и магистрали да направят и машинно гласуване да внедрят и, и ....,но нищо не направиха,освен да опразнят хазната.Не ядосвайте жената бе хора,че......!?
  • 75 Ново

    0 1 Отговор

    До коментар #6 от "русенец":

    Вие си избрахте хасковския каун за президент крушевската приватезаторка за лидер а се дърсиш човек заклет
  • 76 Българин

    0 0 Отговор
    Това че ти раздават парични НАГРАДИ от софийските Читалища с Неясни подбуди,не означава че някога в София ще бъде избран кмет КОМУНИСТ.....Забрави тоз Мерак Мая и си бачкай щастливо където си....
  • 77 ДДимитърдд

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "още един глас ЗА":

    Мая Манолова единственото което е доказала до сега е как се правят гафове например костинбродската афера, която се оказа един спукан балон от БСП. Не може българският избирател да клъвне на бесепарски номера. Манолова да се кандидатира за кмет на родният и Кюстендил. София не е лъжица за нейната уста. Тя е едно кюстендилско менте от което не става и Чеп за зеле. Поредната червена калинка.
  • 78 Димитърдд

    0 0 Отговор

    До коментар #70 от "123":

    Червената 70 годишна мафия ще разбива мафията която тя създаде и са част от червеното мафиотско статукво. Абе вие изобщо мислите ли или си правите майтап. Да не би да пишете памфлети за вестник Стършел. Мая Манолова беше депутат от БСП, като такава стана и омбудсман. Тя е част от дългогодишното бесепарски грабежи, ограбването на банките, ограбването на пенсионният фонд и тн.и тн
  • 79 ДДимитърдд

    0 0 Отговор
    Мая Манолова единственото което е доказала до сега е как се правят гафове например костинбродската афера, която се оказа един спукан балон от БСП. Не може българският избирател да клъвне на бесепарски номера. Манолова да се кандидатира за кмет на родният и Кюстендил. София не е лъжица за нейната уста. Тя е едно кюстендилско менте от което не става и Чеп за зеле. Поредната червена калинка.
  • 80 ДДимитърдд

    0 0 Отговор
    Мая Манолова единственото което е доказала до сега е как се правят гафове например костинбродската афера, която се оказа един спукан балон от БСП. Не може българският избирател да клъвне на бесепарски номера. Манолова да се кандидатира за кмет на родният и Кюстендил. София не е лъжица за нейната уста. Тя е едно кюстендилско менте от което не става и Чеп за зеле. Поредната червена калинка.
  • 81 ДДимитърддд

    0 0 Отговор

    До коментар #19 от "Софиянец":

    Мая Манолова единственото което е доказала до сега е как се правят гафове например костинбродската афера, която се оказа един спукан балон от БСП. Не може българският избирател да клъвне на бесепарски номера. Манолова да се кандидатира за кмет на родният и Кюстендил. София не е лъжица за нейната уста. Тя е едно кюстендилско менте от което не става и Чеп за зеле. Поредната червена калинка.
  • 82 Димитърд

    0 0 Отговор
    Не е вярно, че демократична България ще подкрепи мая Манолова и БСП. Това които го твърди е чиста лъжа и пълна глупост.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове