Last news in Fakti

18 Юли, 2019 09:32 4 089 13

Джигит кара в насрещното към Бургас (ВИДЕО)

  • джигит-
  • бургас-
  • насрещно

Разминал се на косъм от тежка катастрофа

Джигит кара в насрещното към Бургас (ВИДЕО) - 1

С риск за живота си, шофьор кара в насрещното. Случката се развива по стария път към Бургас. Опасната маневра едва не завършва с челен сблъсък, като за щастливото обстоятелство е само заради бързите рефлекси на шофьорите, съобщава в. "Монитор".

„Решихме да минем по стария път към Бургас, уж ще е по-спокойно и няма да бързаме. За едната бройка да си останем на него от някакъв самоубиец решил незнайно какво да направи. Вече само по магистралата, там поне няма да ми влязат от насрещното“, пише Борил Йовчев в социалните мрежи. Потърпевшият е публикувал видео от случката.

От кадрите се вижда как джигитът секунди преди това е изпреварил друг автомобил, но не се е върнал в платното и минава на сантиметри от колата на Йовчев. За щастие от случилото се остава само уплах за семейството на Йовчев, а в социалните мрежи най-често го съветват със записи и свидетел да се обърне към компетентните органи.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гаргамел

    34 1 Отговор
    това беше публикувано в дневник преди два дена, вместо да ни предлагате претоплена манджа, да се бяхте поинтересували и да ни информирате дали МВР са го издирили тоя изрод

    Коментиран от #7

  • 2 Pompev

    37 0 Отговор
    Вече само по магистралата, там поне няма да ми влязат от насрещното“, пише Борил Йовчев
    -Не се знай ! :)
  • 3 Коментара

    18 0 Отговор
    За съжаление никой не е застрахован от подобни ситуации по пътищата, дори на магистрала. Извадили са късмет. Преди два месеца имах подобна ситуация на спускане към Своге...малко по-дълаг прав участък и срещу мен изкочи някво убито от живота Субару. Интересното беше, че не изпреварваше никого и до последният момент кара в мойта лента директно на таран. За негов и може би за мой късмет бях с жената и детето, заради тях избягвам вече ситуации на догонванки и саморазправа....а можеше и всички да дръпнем късата клечка...
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 112

    17 0 Отговор
    Рег. номер на голфа е СТ5934РК

    Коментиран от #11

  • 6 гост

    23 0 Отговор
    Аз съм имал случай, в който една лелка блондинка направи изпреварване на прав участък на 400м срещу мен и продължи да кара в моето платно челно, при което се наложи да я избегна, тя не се прибра макар, че й присветнах. Толкова сбъркани хора има с коли, че е жив късмет да оцеляваш по пътищата. Все ще се намери някой с немски курник да те изпреварва на завой и без видимост, все някой ще се опита да мине пред теб, макар и да не бърза или пък ще спре на място, където ще е рисковано, само защото е решил така. МВР липсва и това е резултат от бездействието на всички органи на реда допълнено с желанието на хората да имат и позлват кола, нещо ново след 89та, изведнъж това става достъпно и при липсата на контрол повечето шофьори са некадърни и неподготвени. Аз също съм правил глупости докато се науча на прилично шофиране и това е, защото никой не те възпитава, а ти показва как да караш бързо на всяка права и как да омаловажаваш важни фактори.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Дядото

    14 0 Отговор
    ...е такива примати затриват,цели семейства по пътищата...ГЛОБИТЕ ТРЯБВА ДА ПОЧВАТ ОТ 5000 нагоре, а при рецидив 2години в тухларната на хляб и вода а каране на МПС вече само у дома на видеоигра !!

    Коментиран от #12

  • 9 Цецо

    7 0 Отговор
    То и по магистралата може да срещнете някой да кара срещу вас, така че бъдете нащрек! Аз съм срещал такъв, даже караше не в аварийната, а в лентата за ускорение...
  • 10 ВЕСКО

    0 0 Отговор
    ЕМИ АЗ ОТДАВНО СИ СЛОЖИХ ,ГУМИ ЕНДУРО -ТОЙО...НА МОЯТА 30 ГОД ГЮНДАЙКА ..И КАРАМ САМО ПО СЕЛСКИЯТ МАКАДЪМ ..ДО МОРЕТО.......А МОТОРИТЕ МИ ОТДАВНО ГИ ИМАМ КАТО СУВЕНИРИ ВЕЧЕ..!
  • 11 Бургазлия

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "112":

    Тея със СТ са най-тъпите и калпави шофьори в Бургас. А този СТ5934РК е бетер румънски тираджия или молдовски гьотферен и надрусан хохол украинец..
  • 12 PlimP

    1 0 Отговор

    До коментар #8 от "Дядото":

    мислиш ли, че травиститът с гоуфу има 5000лв., глобата не възпитава, общественополез труд 2-а месеца и ще му светне в тавана или пак същата схема, но само събота и неделя но в продължение на 9 месеца, 9 месеца без почивен ден
  • 13 незнайко

    1 0 Отговор
    В момента на изпреварването скороста е била много голяма и е невъзможно от физична гледна точка той да се върне в платното си защото би се преобърнал . Затова е решил да остане половината в банкета и да се размине с насрещния автомобил. БРАВО НА ШОФЬОРА КОЙТО Е ПОЕЛ РИСКА ДА СЕ РАЗМИНАТ ОБРАТНО ! В противен случай, ако бе решил да бяга в дясно е следвала неимоверна катастрофа ! Още веднъж адмирации за този който е направил записа .
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове