Last news in Fakti

9 Август, 2019 11:34 12 831 66

Опасно циганско изпълнение ядоса шофьори

  • цигани-
  • каруца-
  • жп прелез

Представителите на ромския етнос вероятно се смятат за невероятни късметлии

Опасно циганско изпълнение ядоса шофьори - 1

На колкото комична, толкова и опасна от гледна точка на сигурността гледка, попадна репортер на Plovdiv24.bg. Докато чака да премине през затворен прелез, шофьор е заснел как каруца, пълна с цигани нарушава всякакви правила. В клипа ясно се вижда как един от пътуващите в каруцата, виждайки спуснатата бариера, слиза и я повдига, за да преминат необезпокоявани. Секунди след това минава влака. Представителите на ромския етнос вероятно се смятат за невероятни късметлии. Опасната ситуация е заснета преди дни на прелеза на гр. Гълъбово.

В последно време зачестиха смъртните инцидентите след преминаване на прелез при спуснати бариери. Може би това е причината за множеството коментари под клипа. Повечето хора се възмущават и осъждат поведението на ромите.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 18 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 дЪрвин

    91 3 Отговор
    Естествен подбор !
  • 2 Random

    208 1 Отговор
    Ееее, жалко че не е минал малко по-рано влака. Тия от БДЖ всеки път закъсняват...
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Ех...

    75 0 Отговор
    Още малко и щеше да ги прегази влака. Нищо, друг път.
  • 6 Фитка

    54 2 Отговор
    Ромуланците са си ромуланци. В тяхно си право е да не спазват законите. Това е ромуланска традиция/
  • 7 И като

    68 1 Отговор
    Ги блъсне влака ще се събере цялата махала да прави панаири, и да обвиняват всички за глупостта на техните роднини. Ще съдят и линчуват машиниста защо не е спрял.
  • 8 Човекът е човек когато е на кон

    27 1 Отговор
    Стара българска поговорка още от времето на Аспарух хан.
  • 9 пешо от панелката

    32 0 Отговор
    В последно време много зачестиха безумните олигофренски действия по пътищата. Статистиката не лъже.
  • 10 В тези случай

    39 1 Отговор
    Е жалко само за кончето което ще стане на кюфтета.
  • 11 Менгеле

    40 3 Отговор
    Бойко отивай да си лееш куршум видя ли безмалко един катун избиратели по малко.😂😂😂😂😂
  • 12 Гост

    10 87 Отговор
    Не съм някакъв защитник на ромския етнос нито пък са ми любимци но е факт че ги има и че трябва да живеем с тях за добро или лошо.
    Искам да попитам уважаемата авторка на тази статия Мария Атанасова,
    нормално ли е да публикувате заглавие на расова основа и как това ще помогне за интеграцията на тези хора?
    Г-жо Атанасова ако бяхте журналист в нормална цивилизована държава, вече щяхте да бъдете дисциплинарно уволнена и най-вероятно това щеше да е най-малкия проблем.
    Но понеже живеем в държава в който всеки си прави каквото си иска - ще ви се размине и на Вас. Иначе смело пишете за политиците, за другите хора за беззаконието и прочие а вие самата си пишете каквото Ви скимне.

    Коментиран от #13, #16, #18, #20, #40, #57, #60

  • 13 Borislav Popov

    34 5 Отговор

    До коментар #12 от "Гост":

    Лапай и се потапяй уе ебана мангя.ХЯХЯХЯ!!!
  • 14 Циганско изпълнение

    7 20 Отговор
    От българи
  • 15 бисмарк

    30 2 Отговор
    живеем в скапано циганско гето - БГ, сътворено от тиквата проста
  • 16 Гостилничаря

    57 2 Отговор

    До коментар #12 от "Гост":

    Пич, ти си един от малкото (за щастие, все още) заблудени овце на които не им е ясно каква е ситуацията с тези маймуни! Говориш като джендърски хелзинкар! Май не си си патил от тъмнозелените, ако поне веднъж им беше ял попарата щеше да си вкараш заблудения акъл в правите релси! Това са индивиди, които не разбират от закони, морал, норми, задължения, не искат и не могат да се интегрират никъде по цивилизован начин, понеже това означава да се направят много и абсурдни компромиси с милиони хора за сметка на няколко десетки хиляди, да речем! Техният начин на живот е граден векове наред, няма начин той да се промени дотолкова, че да се съвмести по какъвто и да било начин с живота на нормалните хора! Това е все едно да интегрираш облак марокански скакалци, ефектът, усилията и резултатът ще бъдат същите, следователно и действията срещу тях трябва да бъдат подобаващи......!!!

    Коментиран от #17, #24

  • 17 Гост

    6 46 Отговор

    До коментар #16 от "Гостилничаря":

    Не искам да те обиждам, но ти си заблудения.
    Защо в други държави ги интегрират? Защото имат правилна политика.
    Понеже тук повечето сте софиянчета и градски чеда, отидете в "провинцията" както му викате в един голям завод и вижте какъв процент работниците са цигани.
    Ами много голям, може би между 30-40 % са цигани, работил съм на такова място и знам. Така, нека да си представим че ги изселим - както разбирам всички тук искате. Да ви попитам вие ли ще отидете да работите на тяхно място? Не няма да отидете, България ще загуби огромно количество работна ръка. В повечето градски махали безработица почти няма- тоест тия хора работят. Само в най-големите гета боклуците не работят.
    В цял свят приемат имигранти за да си поддържат пазарните икономики, в България имаме човешки ресурс - вместо да го интегрираме - ние го дискриминираме.
    Това ли е гениалният ви план на всички? Отидете малко да видите свят да видите че навсякъде се наема мургава работна ръка за да поддържа икономиката.
    Айде изгонете ги, и ходете вие да чистите улици да да бършете кенефи, тогава ще ги търсите...

    Коментиран от #22, #26, #30, #31, #39, #44, #58, #65

  • 18 asdf

    28 2 Отговор

    До коментар #12 от "Гост":

    Ей значи 30 години мангасара не може да се интегрира пък сега къде си тръгнал бе нежен 100% си някой офисен плъх който е изолиран от реалността да се бяха размазали в тоя влак не че ще има няква разлика ама пак няколко лоши партиди по-малко

    Коментиран от #25

  • 19 Йозеф

    31 1 Отговор
    Локомотива е щял да ги интегрира, БДЖ да си оправят разсписанието !
  • 20 5247

    26 2 Отговор

    До коментар #12 от "Гост":

    На БХК явно са ви дали повече бюджет, щом вече и по сайтовете пишете.
  • 21 Асен

    8 1 Отговор
    За малко се разминахме
  • 22 asdf

    30 1 Отговор

    До коментар #17 от "Гост":

    Да бе виждам колко са чисти улиците айде като не разбираш бегай от тука ако тея жалки подобия на хора ги нямаше държавата щеше да бъде много по добре
  • 23 коча

    20 2 Отговор
    Не вярвайте на циганите и на СЛАВИ ТРИФОНОВ - подкупни са за пари ..........
  • 24 Напълно си прав

    16 1 Отговор

    До коментар #16 от "Гостилничаря":

    Ако интеграцията на всякакви орди беше възможна аспаруховци щяха да се интегрират в империята на ромеите, а не да си направят държава. Та и сега ромеите или ще се интегрират или ще си направят държава
  • 25 АМГ

    8 26 Отговор

    До коментар #18 от "asdf":

    Не съм офисен плъх и работя с цигани всеки божи ден и мога да ти кажа че момчетата с които работя работят 2 пъти повече от такива като теб. И тъжната истина е че на младия българин не му се бачка, не му се цапа стои му се само на климатик и вечно нещо не му е наред, та човек се принуждава да търси спасение у циганята.
    Цял свят е видял очевидната истина само вие още живеете като примати и се оплаквате от цигани, от боко и от слънчевото затъмнение....

    Коментиран от #27

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Няма да те разберат

    4 28 Отговор

    До коментар #17 от "Гост":

    Както не разбират, че когато изгониха турците селското стопанство се срина и държавата изпадна в колапс от който още не може да се съвземе. Не помогнаха и ученическите бригади с експлоатацията на детски принудителен труд, нито дебелите чиновници изкарани на полето. Сега като изгонят циганите и България ще изчезне.
  • 31 Гостилничаря

    38 1 Отговор

    До коментар #17 от "Гост":

    Смешен си, пич, направо не вярвам на очите си! Първо, не съм от София (опази боже, тази лудница!). Второ, кои нормални държави са ги интегрирали успешно с изкривения ти модел, ммм!? В един Дотмунд и Дуисбург ли, където същите тези маймуни вилнеят и ситуацията е на път да излезе извън контрол!? Където грабят, бият, изнасилват, ритат по стълбите в подлезите!? Това ли искаш и тук!? Трето, къде си виждал циганин да работи (в смисъла на думата "работи")!? Няма такова нещо като работещ циганин, освен да се подпира на лопатата и да гледа какво да открадне!!! Думите работа и циганин са пълни противопложности, както черното и бялото!!! Четвърто, няма държава, която да е приела на територията си мигранти и да не е имала сериозни проблеми с тях Било Америка, било Германия, било Италия, било който и да е! Емигрантите никога не са от тези, които могат да помогнат там, където отиват. Винаги проблемите с тяхното наличие са по-големи от ползите!

    Коментиран от #36

  • 32 Бай

    7 0 Отговор

    До коментар #28 от "месара":

    На макя ти У п***@т@.
  • 33 Антимангал.

    17 2 Отговор
    Защо като стане въпрос за цигани се сещам за Бойко Слави и Азис?
  • 34 салито

    17 0 Отговор
    локомотивни колела плюс циганска смазка - най-доброто
  • 35 Хммммм

    26 1 Отговор
    Циганина ще се интегрира само когато му се спрат помощите, премахнат всички бонуси и се третират като всеки друг. Отделно трябва да се спрат всички помощи и детски след второ дете. Трябва всички родили преди 18 години да се третират като пълнолетни и също да им се спрат помощите. Трябва да минат и на изпит по български език и история за да получават някакви облаги от държавата. Има още неща но и тези стигат за начало.

    Коментиран от #43

  • 36 КЛЮКАР

    24 0 Отговор

    До коментар #31 от "Гостилничаря":

    Не си губи времето да му обясняваш. Имигрантите щели да оправят икономиката на Европа???. За Германия не знам,но в ИТАЛИЯ положението е трагично. Пакистанци и негри ,максимум 30годишни, живеят в хотел, телефони от 200Е нагоре,маратонки и дрехи маркови. На седмица 100Е кеш. Отделно на месец 15Е рикарика (ваучер).Закуска, обяд и вечеря-Безплатно. Пред всеки магазин и църква има по един или двама с протегната ръка.
  • 37 Балканец

    18 1 Отговор
    Поредно доказателство за циганската безнаказаност. Видеоматериал има, ама няма да го признаят за доказателство, че да ги осъдят. Циганско правителство си имаме.
  • 38 А защо снимката не е на цигани

    0 16 Отговор
    А е на самобитни българи?
  • 39 Балканец

    19 2 Отговор

    До коментар #17 от "Гост":

    Никоя държава не успя да интегрира циганите. Затова ни карат ние да ги "интегрираме". За да си останат вечно наш проблем.
  • 40 Балканец

    25 1 Отговор

    До коментар #12 от "Гост":

    Не трябва да живеем с тях. Трябва да ги изселим от страната си. Техният бит и култура отричат прогреса, чистотата, хигиената, разума, честността, уважението, човечността и прочие неща, към които българите се стремим. Те са в пълно противоречие с целите на обществото ни. Нямат място сред нас.
  • 41 ядосан

    16 0 Отговор
    Как пък не дойде по-бързо влака!
  • 42 Йосип Броз Тито

    18 0 Отговор
    Абе няма какво да се възмущаваме. И да мине влака, не е проблем, циганите и без това са много.
    От коня луканка, от м..гала сапун и всичко е наред!
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 не разбрал

    1 21 Отговор

    До коментар #17 от "Гост":

    Искам да се присъединя към мнението, че циганите наистина трябва да се интегрират. Защо ли? Кой от тези "расисти" тук ще тръгне да ги затрива или да ги изгони от страната, т.е. да подпали гражданска война? Никой и разбира се, това са глупости. Героите са само тук по форумите и само анонимни. Е, какво ни остава да направим?

    Коментиран от #45, #50

  • 45 Гост

    16 0 Отговор

    До коментар #44 от "не разбрал":

    Ами, като те чета, на теб лично ти остава само да млящиш мазните цигански хурки, пораженецо.

    Коментиран от #55

  • 46 Макаренко

    12 0 Отговор
    Боже защо повечето влакове,закъсняват,понякога фатално?
  • 47 Матей

    19 0 Отговор
    За циганските коне регистрация кога? Туй ваксини,документи,специални условия за отглеждане,данък,регистрация на талигите,правоспособност,глоби,кога ,бе,бюрократи?Всеки циганин с талига,че и налитат да блъскат,когото не харесват,било пешеходец или велосипедист,ей тъй,за кеф.Като те премаже под коня и талигата и ще каже ,че ти сам си попаднал там,а в маалата ще направят моабет в негова чест,на мангала, де.През годините имам три подобни смразяващи инцидента,значи не е някаква случайност,оцелял съм по чудо.
  • 48 kirasirrav

    13 1 Отговор
    това с интеграцията е афиф работа, манталитета на циганите особено на нашите е описан в постовете по-горе; виждал съм и работни цигани също и такива които наистина бачкат яко, но това са малцинство а и при определени обстоятелства си проявяват циганията (дали у тях или в махалата или друго място - особено когато са много), заключенията са нелицеприятни, по този начин с действия и бездействия със еврозакони за малцинствата налагани отгоре няма шанс, ние трудно интегрираме младите българи та какво остава за другите; отношението на държава и политици към тях трябва да коренно се промени но докато те се превръщат в мнозинство, а ние в малцинство няма управия; България има капацитет да интегрира/ как да е/ ограничено количество чужденци, при сегашното съотношение не става
  • 49 Гюпска държава

    17 0 Отговор
    Да решат вкупом да преминат!
    Така днес аз станах свидетел на циганин паркирал наполовина на тротоара за да пазарува и циганката без да погледни в огледалото отваря да излиза. Чуват се спирачки от преминаващо такси карано от циганин.
    Шоуто е навсякъде.
    Прости, наперени със голямо самочувствие и безнаказани БЪЛГАРСКИ ГЛАСОПОДАВАТЕЛИ.
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Гост

    10 1 Отговор
    Някак си не виждам Слави и партията му да сложат край на проблемите с циганите.

    Коментиран от #52

  • 52 xxx

    4 3 Отговор

    До коментар #51 от "Гост":

    Има.
    Да ви изколят до един

    Коментиран от #54

  • 53 Абе баламурници

    4 9 Отговор
    Интеграцията е възможна единствено когато по-цивилизовано общество интегрира по-слаборазвито. Тук обаче ситуацията е друга. И едните и другите са на еднакво еволюционно ниво, демек са с еднакъв манГалитет и следователно конкуренти в хранителната верига. Няма как да стане интеграция, тези с по-висок фертилитет ще претопят другите. Това са природните закони и те не се влияят от мокрите сънища на разни пишман патридиотчета.

    Коментиран от #59

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 не разбрал

    7 5 Отговор

    До коментар #45 от "Гост":

    Мнението ти сочи, че си ниско културен и пълен с комплекси. Хайде, отворко, като си голям бабаит тръгни и дай личен пример! Само тук ли можеш да се правиш на герой? Пък да видим и кой ще тръгне с тебе? Циганите ще те изядат с кокалите. Отдавна са изтървани. Имаше едно време един като тебе с малки мустачки, той поде кампания срещу гнидите, но завърши зле.

    Коментиран от #61

  • 56 hmhmhm

    6 0 Отговор
    жалко можел е да мине по рано. Колко жалко. А щеше да стане много хубаво. Ако беше подранил.
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 hmhmhm

    6 0 Отговор

    До коментар #53 от "Абе баламурници":

    Ами това е защото не ни дават път. За 5 дни можем да останем без гета. Въпроса е това да се реши. И да има статегия. Иначе нещата ще станат доста бързо. Лошото е миризмата от разлагащите се трупове. Като страничен ефект.
  • 60 Праисторик

    3 0 Отговор

    До коментар #12 от "Гост":

    Това са праисторически хора със присторическо съзнание. Би ли обяснил как можеш да интегрираш примерно един комар. Да речем, че имаме безкрайно търпение и почнем да му обясняваме: комаре, моля ти се не ме хапи, защото това не е хубаво, накрая все пак ще трябва да протегнем ръка и да му обясним като приложим известна сила като убедителен аргумент, разбираем за неговото ниво на съзнание.
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Пиниза

    7 0 Отговор
    Ако влака беше блъснал каруцата, щеше да ми е жал за кончето, а не за циганите.
  • 63 8001

    5 0 Отговор

    До коментар #61 от "Гост":

    Точно така брато,тая паплач разбира само от бой и глад.
  • 64 дявола

    2 0 Отговор
    Някой пат няма да им мине номера и бумммммм
  • 65 Стига с тези глупости

    1 0 Отговор

    До коментар #17 от "Гост":

    Не съм съгласен с теб изобщо! Прехвърляш вината за дискриминацията върху обикновения българин, който въобще не е расистки настроен и в общи линии няма лоши чувства към ромалеата. Да им се смее и подиграва обаче може и дори е длъжен, за да се усетят накрая, че така не бива! Държавата също е отпуснала милиарди за интегрирането на тези човекоподобни индивиди и резултат няма! Да научиш някого на нормален начин на живот и работа може, но само ако той самият иска това. Искат ли го наистина?! Можеш ли да интегрираш капсулирали се между себеподобни и изолиращи се от останалите хора?! Как ще го направиш? Каква правилна политика ще проведе, когато училището, пълно с циганчета, сваля нивото на всяко българче? Нали интелекта на тълпата се равнява на интелекта на най-неначетения в нея? Цялата страна очаква с нетърпение момента, когато ромеите ще почнат да ходят на работа като теб и мен, когато ще престанат да нарушават закона с всяко свое действие, когато ще заживеят в мир и добросъседски отношения с останалите етнически групи в страната. Очакваш да престанем да наричаме нещата с истинските им имена ли? Ако сърби с автомобила си бяха преминали на спусната бариера, пак ли щеше да е дискриминация и расизъм да се каже, че са сърби, а?!
  • 66 Лъчо

    0 0 Отговор
    Гадните мангали ще оцапат Локомотива изроди мръсни гадни.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове