Last news in Fakti

2 Юни, 2012 14:50 861 1

Заря запали небето над бургаския плаж

  • бургас-
  • плаж-
  • север

С 30 минутно пиротехническо шоу беше открит официално плаж «Бургас-север». Огнената симфония започна от моста в 22 часа снощи по протежението на цялата плажна ивица и приключи пред ресторант «Фиеста» с мощни залпове и светлини, които едновременно извираха като фонтан от земята и се разбиваха в небето.

Мощната заря и уникалния сценарий за пиротехническото шоу са подарък за бургазлии от концесионера на плажа Атанас Атанасов. Цялата плажна ивица беше пълна с хора, които станаха съпричастни огнената магия, а други заемаха предварително стратегически позиции да запечатат с фотоапарати и камери различните светлинни фигури.

Цял ден в чест на откриването се лееше бира по 50 ст. Празникът започна още около 17 часа с клоуни, балони и много игри за най-малките. 30 деца в неравностойно положение бяха специални гости на концесионера и получиха много подаръци за празника.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 wulkan

    0 0 Отговор
    Колко ли отровни вещества в атмосферата са отделили за ненужен снобизъм? Това не е минута - две, а половин час! И защо?