Last news in Fakti

13 Септември, 2019 14:25 1 380 23

Комитет издига Сидеров за кмет, не искат гей паради

  • волен сидеров-
  • гей паради

Гражданите искат да се сложи край на гей парадите

Комитет издига Сидеров за кмет, не искат гей паради - 1
Снимка: БГНЕС

Kомитет издига Сидеров за кмет на София. Това съобщават от пресцентъра на ПП "Атака".

"След вчерашните публикации в медиите за подкрепа на Йорданка Фандъкова от страна на "Атака" за предстоящите местни избори в София, с лидера на партията Волен Сидеров се свързаха множество граждани и членове на партията с искане той да бъде издигнат за кандидат-кмет на столицата", посочват от политическата партия.

Гражданите искат да се сложи край на гей парадите.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Коментар📝

    13 1 Отговор
    БИЛ СЪМ БЕЗПРИСТРАСТЕН КЪМ РУСНАЦИТЕ.АМА ТОЯ КЛОУН КАК ГИ ФИНТИРА, РУСНАК НАЙ МРАЗИ ПРЕДАТЕЛИТЕ
    НЕ ИСКАМ ДА СЪМ НА МЯСТОТО В9А ТОЗИ КЛОУН ТА КОЛКОТО И ПАРИ ДА ИМАМ В ДЖОБА
  • 3 NikNay

    5 3 Отговор
    Оффф...
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Кукуригу

    15 3 Отговор
    Като не искат гей паради защо предлагат политическа гей-проститутка за кмет!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Наблюдател

    12 1 Отговор
    Всъщност няма гей паради. Парада е един и се провежда веднъж в годината, като участниците в него са не повече от 100. Така, че е тъпо да бъдеш мотивиран да участваш в кметската надпревара само заради неговата забрана. Това показва и доколко Сидеров взима на сериозно своето участие в местните избори и своят шанс да спечели. Всъщност това е и една голяма подигравка с избирателите. От друга страна като се има пред вид, че според сексолозите обикновено най-яростните хомофоби всъщност са латентни хоосексуалисти всичко си идва на место.
  • 8 Кой

    7 2 Отговор
    Волен Сидеров е гей? Че това всеки го знае
  • 9 Townboy

    6 1 Отговор
    Политическа ковра. В управлението на т. нар. демократичен свят участват на най-долната измет на обществата.
  • 10 Трифонов

    2 0 Отговор
    Коментарът ми ще е дълъг. И ще е в няколко части. Дано модераторът да не ги изтрие половината, защото ми се струва важно хората вече да си отворим очите и да започнем да разсъждаваме, като раса, а не като отделни индивиди. А именно:
  • 11 Трифонов

    3 5 Отговор
    1. Факт е, че през последните две десетилетия, се наблюдава все по-мащабно пропагандиране на хомосексуализма. Като избор на сексуалност. Но преди да изригвате по този въпрос, трябва да си дадете сметка, че човечеството просто няма избор. През последните 30 години броят на човешката популация нараства експонемциално. През 1990г. общият брой на хората на земята беше около 5 млрд. души. Днес, 30 години по-късно, той е почти 8 млрд. Условията за живот на земята се променят. Бързо. Много скоро, при този темп на увеличаване на населението, човечеството ще е изправено пред сигурна гибел, защото научно-техническият прогрес върви много по-бавно, отколкото вървят промените на земята. И те ще направят това място негодно за обитаване от хората преди да сме в състояние да го напуснем и да се разселим по други светове. И тогава ще можем само да изчезнем. Като вид. Завинаги. Още в края на 70-те години, в таен доклад на ЦРУ, е посочена най-голямата заплаха за националната сигурност на САЩ, а именно - свръх популацията на света. Постепенно и останалият западно ориентиран свят осъзнава, че това далеч не е заплаха само за САЩ.
  • 12 Трифонов

    3 4 Отговор
    2. ... Че е налице реална опасност от изчезване на биологичния ни вид ако темповете на размножаване продължават да нарастват по този неконтролируем начин, съчетано с увеличаването на средната продължителност на живота, в резултат от напредъка в медицината и останалите природни науки. В същото време човекът почти няма сериозни успехи в проучването на космоса и в търсенето на алтернативни светове, годни за обитаване от нас. Т.е. още в края на 70-те години на 20 век става ясно, че планетата ни все по-настойчиво ни подсказва, че е време да я напуснем, а не сме готови за това. Тази извънредна ситуация наложи извънредни мерки за ограничаване темпа на раждаемостта и задържане ръста на средната продължителност на живота. И основните направления за изпълнение на тези две, основни за бъдещето на човечеството задачи, бяха следните: 1. Налагане масовото използване на презервативи (създава се митът ХИВ. Т.е., че СПИН се предизвиква от вирус. Под смъртна заплаха от нелечима болест, целият свят започна масово да ползва презервативи - нещо нечувано до края на 70-те години на миналия век, независимо, че към онзи момент са вече познати всички полово предавани болести, за които има и съответно открити препарати за ефективно лечение. Някой ще каже, защо да създават мит, който е много трудно да бъде поддържан, вместо наистина да създадат един такъв вирус?
  • 13 Трифонов

    2 5 Отговор
    3. ... Отговорът е много прост. Защото ако бяха създали истински вирус, щеше да е въпрос на само няколко години, учените да създадат препарат срещу него. И щеше да го сполети съдбата на всички останали полово предавани болести - да, неприятни са, но се лекуват. Ето защо няма смисъл да си разваляш кефа, като ползваш презервативи. А ако създадеш мит за смъртоносен и нелечим вирус, става невъзможно някой да измисли лек срещу него. Няма как да изобретиш антивирус на несъществуващ вирус. И така спокойно ще продължиш да размахваш над главите на хората смъртната опасност от правенето на секс без презерватив до тогава, докато решиш); 2. Разрешаване в целия западно ориентиран свят на абортите; 3. Демонизирането на ваксините (така ще накараш хората да не имунизират децата си и ще вдигнеш нивата на смъртност от бактериални инфекции); 4. Демонизирането на антибиотиците (антибиотиците са най-същественото откритие на медицината в цялата й история и единственото надеждно средство срещу бактериалните инфекции. Стимулирането работата на имунната система действително резултира в забавяне и дори спиране размножаването на бактерията, но тя остава в организма и в крайна сметка чака момента, в който имунната система ще отслабне, за да започне отново размножаването си.
  • 14 Трифонов

    1 4 Отговор
    4. ... И понеже този момент е неизбежен, в крайна сметка, рано или късно, индивидът умира от инфекцията, предизвикана от бактерията); 5. Ограничаването на тютюнопушенето с крайна цел - пълното му ликвидиране (налице са микробиологични изследвания от 60-те, 70-те и 80-те години на 20 век, доказващи, че никотинът предпазва от рак и въздейства благоприятно върху редица смъртоносни болести. Нормално, днес е почти невъзможно тези изследвания да бъдат открити); 6. Пълна либерализация на процесите за производството на храни и за влаганите в тях суровини - в това направление стандарти няма. ГМО, свободно използване на антибиотици, както и редица други вредни производствени процеси. Така смъртността от сърдечно-съдови заболявания, в резултат от затлъстяване, се е увеличила в световен мащаб с пъти през последните три десетилетия; 7. Стимулиране на хомосексуалността. Това е най-новата надежда за ограничаване на свръх популацията на света. На нея се възлагат големи надежди през последните 20 години, защото е установено, че сексуалното влечение на мъжете към други мъже, е вродена и характерна особеност на пола. Ето защо, чрез подходяща пропаганда и закрила на този избор, тази сексуалност ще става все по-популярна и ще даде добри резултати в процеса на забавяне увеличаването на броя на хората.
  • 15 Трифонов

    3 4 Отговор
    5. ...В крайна сметка целта е да се даде време на учените да проучат космоса, да ни намерят нов дом и да измислят начини да ни превозят до него. И ако сте достатъчно откровени със себе си ще усетите, че вие също се надявате всичко това да сработи. Защото иначе... Game over! Forever and ever till the end of time!!!
  • 16 Гост

    5 1 Отговор
    Сидеров ще въведе ред! Лично той ще оглави парадите!
  • 17 Сливен

    5 1 Отговор
    Комитетът не знае ли, че кандидатът им е баш гей ?
  • 18 някой

    4 1 Отговор
    "Трифонов",нещо не е точна сметката.
    1. Учените доказаха че земята спокойно може да изхрани 20млрд. население при нормална експлоатация,защото в момента почти половината от произведените храни се изхвърлят.
    2. Вирусите и ваксините се създават от едни и същи лаборатории-досещаш се кои са и защо го правят.
    3. Не защитавай джендъризма, и не обяснявай че светът е предопределен да върви в тази посока,защото тези човешки отношения са ни дадени от Бог или Космически Разум,които не биха ти втълпявали че Вселената се е зародила от една микро???? частица
    4. Ние все още не сме опознали Земята така че едва ли скоро ще поемем към други Планети.
    5. Единственото което могат да направят хората е да станат нормални ЧОВЕЦИ и да се грижат за своята Земя за да не ги изгонят от "РАЙСКАТА ГРАДИНА" и постепенно да овладяват космическите технологии.

    Коментиран от #21

  • 19 5724

    0 2 Отговор
    сидере, сидере късно е вече мандалото лопна превзеха ни!
  • 20 5724

    1 0 Отговор
    И ни оправиха!
  • 21 onq s konq

    2 0 Отговор

    До коментар #18 от "някой":

    Разсъжденията ти са елементарни и ПОВЕЧЕ ОТ ПОВЪРХНОСТНИ:Твърдиш че учените са доказали че Земята може да изхрани 20 млр.човеци.Това ТЕОРЕТИЧНО вероятно е така,но НЕ ВЪРШИ РАБОТА,защото как си представяш тия 20млр. ДА ЯДАТ ПО РАВНО някаква Минимална дажба,водейки полугладно съществуване и КОЙ може да организира това?Както знаеш - при сегашния брой хора,огромна част от тях умират от глад,представи си 2,5 пъти повече население.Освен това тия заключения са правени при ЗАКОТВЯНЕ НА СЕГАШНАТА ЕКОЛОГИЯ,но както знаем океонското ниво се вдига и залива огромни части от сушата,което пък унищожава плодородни земи.И защо говориш само за не-толкова важния проблем "хранене",след като Човечеството е заплашено ПРЕДИ ВСИЧКО от ЗАМЪРСЯВАНЕТО КОЕТО ПРЕДИЗВИКВА КАКТО НА ВЪЗДУХА,ТАКА И НА ПОЧВАТА?
  • 22 въй

    0 1 Отговор
    Сидеров щял да спре гей-парада. Брехъ! По-добре ще е да организира хетеро-парад. С почти голи балерини и танцьорки,като секретарки,стюардеси,метреси-служителки в метрото,медсестри и лекарки,полицайки и военни мадами. Ще го гледа целият град.
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове