Last news in Fakti

18 Октомври, 2019 11:10 1 566 9

Пенчо Милков: Русе ще бъде иновативен, зелен и привлекателен град

  • пенчо милков-
  • бсп-
  • русе-
  • местни избори

Кандидатът на БСП за кмет на крайдунавската община Пенчо Милков убеждава, че ще се бори с октопода на другите партии

Пенчо Милков: Русе ще бъде иновативен, зелен и привлекателен град - 1
Снимка: БГНЕС

„Имам ясна визия как Русе да се превърне в северната столица на България. Ще направя всичко възможно градът да бъде иновативен, един от най-зелените и привлекателни градове, за да искат хората да останат тук и да развиват своя потенциал. Безброй срещи с граждани и много актуални въпроси в Народното събрание ме изпълниха с желанието на участвам в битката за кмет.“

Това каза кандидатът за кмет на община Русе Пенчо Милков пред БТВ. Той изтъкна, че първото нещо, което ще направи като кмет е да даде на гражданите пълната и ясна информация за замърсителите на въздуха в Русе, защото по думите му не е вярно, че те я имат.

„Питанията, които направих като народен представител, дадоха резултат и в града дойдоха три мобилни станции за измерване на качеството на въздуха, установиха замърсяване и глобиха виновната фирма“, каза още кандидатът за кмет с №71 в бюлетината. Милков каза още, че освен намаляването на промишлените замърсители на въздуха, Русе трябва да бъде по-зелен и улиците да бъдат мити редовно.

„Малките населени места, които почти се превърнаха в квартали на Русе, са изоставени. Преди три години започна една програма за малките населени места след като общинският съвет гласува бюджет за асфалтирането на улиците, но след като толкова години нищо не се е правило нищо за тях, това не може да се усети от хората“, коментира още Пенчо Милков. Той бе категоричен, че ще работи интензивно не само да се продължи тази програма, но и да се повиши качеството на ремонтите. Милков добави, че контрол е нужен, защото жителка на Русе му е изпратила снимки на улица в центъра, чиято асфалтова настилка е по-тънка от пакет дъвки.

„Всяко поколение има своята битка. Битката на моето поколение е с един октопод, който е обхванал ГЕРБ, СДС, ВМРО и много други. Неговите пипала не са видими и са много опасни. Аз обаче мога да казвам "не" и ще водя битка с този октопод“, заключи Пенчо Милков.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Русенец

    13 1 Отговор
    Отчаяни сме от гербаджииското управление. Тежка корупция необезпокоявана от техните си началници и прокурори. Крайните квартали се превърнаха в гета. Градът се стопи. Идва време да им се отблагодарим.

    Коментиран от #3

  • 2 ДДРОнег

    7 0 Отговор
    Абе всички обещават, и то все хубави от по хубави обещания, обаче колко ще се изпълнят ...
  • 3 Русенец от Русе

    5 8 Отговор

    До коментар #1 от "Русенец":

    Не лужи платен.!Промяната в града настъпи с управлението на Герб,а при управлението на бсп само кражби и разруха.
  • 4 Жоро

    6 0 Отговор
    Кво става бойко да не е болен та не сте писали още за него това е притеснително
  • 5 Радебот

    6 3 Отговор
    Има ли значение от коя партия ще бъде кмета? Всички са абсолютно еднакви крадци и мърши. Дали е Пламен или Пенчо промяна няма да има никаква.
  • 6 Гаси дивотиите дрънкат😂😂😂😂

    6 0 Отговор
    Сами не си верват😂😂😂😂хора не останаха там живи онея градинки щели да правят😂😂😂😂хората по света вече се телепортират тука акецента е че ше се сади дърво и ше има пеика😂😂😂😂😂😂страшна държава е бегето😂😂😂
  • 7 Русенец

    2 1 Отговор
    Как корумпираните другарчета ще оставят Пенчо да им развали рахатлъка? Ще седят и ще гледат как той им спира кранчето ли? Или ще му дадат алтернатива да играе за тях? Какви замърсители ще разкрива, като всеки в Русе ги знае кои са? Русенци познават всяка една миризма, на всеки един от замърсителите. Кой завод ще затвори Пенчо? Колко общинари имат фирми, които се изхранват от поддръжката на тия заводи? Как да стане? Какви нови паркове и градинки? Те се правят с много пари. От де бюджет, като той се отпуска от правителството, а то е гербаджайско? И каквото отпуснат, едвам стига за заплати на чиновници и за корупционни утечки? От де ще вземат пари за всичките им обещания?
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове