ТЕМА: Местни избори 2019
Новини

Албина Анева ще преобрази Благоевград като кмет

Благоевград силно се нуждае от промяна след многогодишното управление на ГЕРБ, отбелязват от партия МИР

Публикувана: 20 Октомври, 2019 13:33
КОМЕНТАРА | ВИДЯНА 867
Албина Анева ще преобрази Благоевград като кмет
Снимка: ПП МИР
ШРИФТ ПЕЧАТ
Вашата оценка:
Оценка 1.3 от 3 гласа.

„Албина Анева има пълната подкрепа, както на мен, така и на всички от Политическа партия МИР”. Това заяви по време на среща с граждани в Благоевград председателят на ПП МИР и водач на листата на общинските съветници за София инж. Симеон Славчев. Той изрази подкрепата си и към благоевградските кандидати за общински съветници от партията и заедно с тях и зам.-председателят на ПП МИР Владислав Милев се срещнаха с граждани, за да обсъдят проблемите на Благоевград.

По време на срещата Албина Анева и екипът ѝ дадоха своите предложения за положителната промяна на града. „Благоевград силно се нуждае от промяна след многогодишното управление на ГЕРБ, тази промяна може и ще я направи адв. Албина Анева, нейния екип и общинските съветници от ПП МИР. Нямам съмнения, че адв.Анева ще е един изключителен кмет. Тя е много добър професионалист, на когото може да се разчита, има опит няколко мандата като общински съветник и обича града си. Албина има и желание за работа, и потенциал да направи Благоевград едно много по-добро място за живеене”, отбеляза инж. Славчев.

Албина Анева е адвокат, работила е успешно като съдия и прокурор. Била е общински съветник 4 мандата. Тя е третата жена от началото на 21 век, която се кандидатира за кметския пост в Благоевград.

ПП МИР е с номер 50 в интегралната бюлетина.

Благоевград / България

Поставете оценка на статията:
Оценка 1.3 от 3 гласа.Ловци на бисери
Димитър Николов
Кметът на Бургас Димитър Николов в отговор на журналистически въпрос за номинациите на ГЕРБ за президентските избори:
Не! Учениците не ме пускат!"

Още бисери