23 Октомври, 2019 08:54 17 725 102

Политолози: Хората не биха избрали една истерична жена за кмет

  • софия-
  • кмет-
  • местни избори

Г-жа Манолова има по-голям проблем от г-жа Фандъкова, смята Татяна Буруджиева

Политолози: Хората не биха избрали една истерична жена за кмет - 1

Политологът Татяна Буруджиева направи интересен коментар за кандидатите за кмет на София след техния дебат в ефира на bTV.

Г-жа Манолова има по-голям проблем от г-жа Фандъкова“, отбеляза Татяна Буруджиева.

Г-жа Фандъкова има избирателите на ГЕРБ, на които трябва да говори и спрямо които да формира своето поведение, да не притесни десницата и да привлече достатъчен десен вот, примерно във втория тур или когато ѝ трябва допълнителна подкрепа в общината, прогнозира Татяна Буруджиева.

Според нея, Манолова има принципно в исторически план обединени избиратели, включително част от хората, които бяха разочаровани вчера от Джамбазки и този тип поведение, които също биха могли да гласуват за нея.

„Дебатът преди изборите има за цел да можеш да сравниш двамата претенденти в реално време. Това няма как да се получи във формата, в който са нашите кметски избори. Това може да се случи между първи и втори тур. Снощи повечето кандидати успяха да представят решенията си за града, но не и политиките“, каза още политологът. „Дебатът е важен за твърдите избиратели на даден кандидат“, допълни Татяна Буруджиева.

„Това е политическа битка, не е битка между експерти. Ние не си избираме експерти. От една страна г-жа Фандъкова много добре се беше подготвила. Тя знаеше, че ще бъде атакувана по детайлите, а не по политиките. Стратегията на дебата беше максимално потъване на Мая Манолова в дебата“, коментира Татяна Буруджиева.

„Г-жа Фандъкова показа, че държи дистанция от злободневието и чистите препирни“, коментира Стойчо Стойчев. „Тя запази една линия на поведение за хората, които искат да видят една уравновесеност. Вчера видяхме, че г-жа Манолова всъщност е изморена. Явно много са ѝ дошли битките в последните години“, смята Стойчо Стойчев.

„Една жена не би могла да е толкова агресивна, колкото е един мъж. Избирателите не биха избрали една истерична жена. Все още политиката е много мъжка работа“, подчерта Буруджиева. „Г-жа Фандъкова има по-малък проблем от г-жа Манолова. Тя може да разчита на избирателите на ГЕРБ, докато, г-жа Манолова има необединими избиратели. Тя трябва да уравновесява избирателите“.

„Манолова няма ядро, а няколко ядра, които са несъвместими в големия балон, който е надула. При нея има проблем и това са несъвместимостите, които е събрала от избирателите“, коментира още политологът Стойчо Стойчев


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 37 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Алфа Вълкът

    92 170 Отговор
    ФАКТ! В +– Манолова се съдра да се надвиква, а тя беше единственият гост в предаването. С кого се надвикваше – със себе си?
  • 2 от където парата от там и момата

    258 65 Отговор
    Татяна Буруджиева блудницата на ГЕРБ ли го каза това.

    Коментиран от #61, #62, #96

  • 3 Хитрото

    212 55 Отговор
    Избирателите на г- жа Фандъкова обичат да ги управляват дебели хора с противопожарно образование , некрадливи и необичащи обществените пари и европейските субсидии.

    Коментиран от #94

  • 4 мислещ

    92 32 Отговор
    Никой нормален човек не гласува вече, особено за за големите партии и кандидати. Само твърдият електорат, "малцинствата", кърлежите на хранилка ("Обръчите фирми", чиновници, полицайчета и подобни). Така че да, ще си изберат досегашната мафиотка, докато за другата мафиотка ще гласуват само такива, които хем си мислят, че са срещу мафията, хем още не са разбрали, че в сегашната система с избори не се решават проблеми.
  • 5 Материалистките

    52 68 Отговор
    Която и да изберат от двете, почти няма значение..защото са от едно,, котило,,...!
  • 6 Психолог

    225 73 Отговор
    Фандъкова е хладнокръвна крадла, а Мая Манолова е човек на който му е омръзнало да слуша гербераски лъжи и оправдания!!!
  • 7 Радо

    27 62 Отговор
    Вечно болната ще спечели в софето за съжаление.
  • 8 Да бе

    159 54 Отговор
    Аз за Мая ще гласувам. За 10 години управление си е все същото.
  • 9 Софиянеца

    146 41 Отговор
    Софиянци и пришълците в Столицата ако искат нещо да променят трябва да излязат и да гласуват на 27 Октомври!!! С приказките :герберацита са наредили вота защо да гласувам? Нищо няма да се промени и за вбъдеще! Всики тези приказки срещу Манолова идеята е да откажат избирателите да отидат до урните!
  • 10 София

    29 39 Отговор
    Всички са Боклуци
  • 11 Уди Кълвача

    109 18 Отговор
    Бородинова е на хранилка от ГЕРБ!
  • 12 Пауло Куельо

    132 24 Отговор
    Факт е, че след близо 12 години МЕГА крадене и потулване на престъпления трябва промяна и справедливост!!!
  • 13 чичо

    65 106 Отговор
    Каква Манолова бе хора,колко пъти трябва да го пишем?Тази Мая с нейния чл.417,буквално унищожи стотици хора,а тя,наглостта и край няма,кмет щяла да става.Ама Хасан не е виновен,че яде баницата!

    Коментиран от #23, #93

  • 14 Политолог

    65 56 Отговор
    Отново неосведомени, неуки пишещи, лъжливите новини. Татяна Буруджиева"не е блудницата на ГЕРБ".Ако почетете малко, ще видите, че Татяна Буруджиева е била Началник кабинета на Сергей Станишев, дъщеря на червения генерал Буруджиев, винаги е била свързана с БСП /БКП/

    Коментиран от #16, #17, #18

  • 15 Сова харис

    38 70 Отговор
    Фандъкова-31.2,Манолова-24.7,Игнатов 7.6,Джамбазки 4.5.
    Абе факти няма ли да публикувате това изследване?

    Коментиран от #24

  • 16 Хасанов

    110 27 Отговор

    До коментар #14 от "Политолог":

    Тъпанар ,а герб не са ли от котилото БКП.бойко боклука не е ли от БКП .тъпанар и БСП и ГЕРБ ДПС всички са отрочета на БКП
  • 17 да те открехна

    53 13 Отговор

    До коментар #14 от "Политолог":

    Такива пачаври следват парите , ако не си разбрал .
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 бай Коста

    54 16 Отговор
    Хората не биха избрали една истерична жена за кмет.....
    каква да изберат хората
    ,,Курвантия ,, ли да бъде
  • 20 ЖАЛКИ ГЮБРЕТА

    94 19 Отговор
    Според Фандъкова пейка с кошче от цимент за 17 000 лв по било нормална цена! Според Фандъкова люлка от 4 тръби и една напречна от която висят 2 вериги било нормална цена! Фандъкова защо не се снима в,, Западния парк"?
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 патреот

    83 14 Отговор
    Буруджиева за пореден път показа курвенския характер на родните поритолози - от депутат от БСП до поредтата Герберска подлога!!!! За Стойчо какво да кажем - он си ходи с вазелина!!!
  • 23 незнайко

    23 7 Отговор

    До коментар #13 от "чичо":

    На Вас какво Ви взеха, че цитирате този чрлен ? Ако сте сгазили лука неистина ще сте недоволен !!!

    Коментиран от #69

  • 24 Сова Кл*тор

    23 9 Отговор

    До коментар #15 от "Сова харис":

    Ми не мисля че е достоверно

    Коментиран от #50

  • 25 ояожж

    16 2 Отговор
    джибросани чалгаджии могат да избирът кот си искат
  • 26 1111

    59 20 Отговор
    Шубе ги е герберчетата, че ще изпуднат най големия си бастион....., но всяко нещо си има начало и край! Гуд бай, гуд бай!
  • 27 Чокито

    49 12 Отговор
    С крадливите кметове и кметици трябва да се държиш злобно! Крадливите кметове и кметици крадът нашите пари! Билажсе подготвила Фандъкова с двойна доза наглост обаче. Била атакувана детайлно, ами разбира се, че детайлно, няма да и слушат лъжите за плановете за бъдещето! Когато си кмет 10 години те атакуват детайлно за работата която си свършил за 15 милиарда лв бюджет за 10 години общо!!!
  • 28 onq s konq

    13 36 Отговор
    И понеже и ДВЕТЕ са "от едно котило/БКП/,Сф ще гласува за Фандъкова,пък все едно че е гласувала за Мая.
  • 29 Финансиста

    57 11 Отговор
    Фандъкова е доста щедра към едни и същи герберасатки фирмите които изпълняват общинските поръчки! Дали ще плати 10 000 лв за пейка и 100 лв за кв. асфалт за двора на къщатат си на село?
  • 30 Монархист

    13 37 Отговор
    И Манолова и Фандъкова са другарки от БКП. Само Борко Игнатов може да бъде нормален кмет на София.Всички други са леш...
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Bbbbggg

    17 35 Отговор
    Данчето се изчерпа, видяхме какво може. Мая.. не се представя добре, аи е част от БСП (което е лошо). Игнатов и Джамбазки се изложиха тотално. Аз съм за Борис Бонев.

    Коментиран от #34

  • 33 ИСТИНАТА

    14 20 Отговор
    Хора вече са се разбрали (нали са от едно котило). Фандъкова си остава в София. Разпределени са и по големите градове, къде кой, всичко е ясно - ако изборите променяха нещо, политиците щяха да ги отменят...стара истина.
  • 34 Чокито

    47 21 Отговор

    До коментар #32 от "Bbbbggg":

    Борис Бонев е ДСБ, демек Костов и Софиянски беше кмет на СДС на Костов, а благодаря! Мая Манолова свърши жената с оскъдния бюджет много работа като Омбудсман, искам да я видя като кметица сигурен съм, че ще си върши работата съвестно!

    Коментиран от #49

  • 35 АНЕНЕРБЕ

    36 13 Отговор
    Абе тази Татяна Буруджиева не беше ли от БСП??

    Ами червения шаман Кънчо Стойчев и той не беше ли от БСП ???

    РАЗБИРА СЕ, ЧЕ БЯХА "ЛЕВИ" ДЕГРАДИРАЛИ КОМУНИСТИЧЕСКИ ИЗМЕТИ.

    СЕГА ВЕЧЕ Е ЯСНО КОГО СА РЕШИЛИ ДА ПОДКРЕПЯТ "ДРУГАРИТЕ" ОТ БСП - човека на Бойко Борисов - СЕГАШНАТА КМЕТИЦА ФАНДЪКОВА!!!

    БСП и ГЕРБ СЪЩО СА КОАЛИЦИОННИ ПАРТНЬОРИ КОИТО СА РАЗДЕЛИЛИ КМЕТСКИТЕ МЕСТА В МИЛАТА НИ РОДИНА!!

    ТЪПО И БЕЗПРЕДМЕТНО Е ДА СЕ УЧАСТВА В ТЕЗИ ИЗБОРИ /разбира се ако не са ви мушнали едни 200 лева за гласа ви/

    САМО ГЛУПАЦИТЕ СИ МИСЛЯТ, ЧЕ НЕЩО ИЗБИРАТ.
    Всъшност ЗАДКУЛИСИЕТО ГИ ИЗБИРА , а глупаците само ходят до урните за да потвърдят избора на тези от ПАРАЛЕЛНАТА ДЪРЖАВА.
  • 36 Рашо

    10 20 Отговор
    Как Манолова да няма ядро.
    Първи здраво отзад я подкрепихме ние от политическо движение УГЗ.
    После се присламчиха тия навлеци от бесепето,деебето,рапъри партийки фантоми.
  • 37 Софиянец

    48 18 Отговор
    Успех на Манолова, не се връзвайте на глупостите на фандъкова, реално още не си е изпълнила обещанията от 2010 година!
  • 38 Лекар БГ

    58 17 Отговор
    Г-жа Манолова...голям проблем.Със сигурност,като роден в Сф,От родители софиянци,аз имам голям проблем с Г-жа Фандъкова,родена в с.Белчин.И не защото е така.А защото,не съм срещал по-нагла и лъжлива кукла на конци. Това нещо лъже и маже с мазна усмивка.Усмихнатото лице на ГЕПП Груп ЕООД.Има консорциум от едри,тлъсти компании,чакащи да греят софийските милиони.Посочени са от Тупанбаши.Куклата усмихнато изпълнява,вярна на Партийната повеля.Безсрамие и безобразие.
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Олимпийска надежда

    29 8 Отговор
    И двамата "политолози" на хранилка при ГЕРБ!

    Коментиран от #48

  • 41 Истината

    16 29 Отговор
    Ако има нещо за разваляне, разрушаване, омърсяване и омаскаряване, то това ще свърши най-добре госпожа Манолова. Тя е деструктивна и конспиративна личност и не се спира и пред най-голямата подлост. Достатъчно е да споменем Костинбродската афера. В същото време тя е готова да защитава каузи, за които сама знае, че са грешни , но убеждава хората в противното. Например до дупка защитаваше, че Сергей Станишев няма да се измъкне в Брюксел а ще удържи на думата си, че ще остане в България. Представете си какво ще стане със София ако една подобна личност стане кмет?!
  • 42 Танас

    11 14 Отговор
    Едно е ясно,комунетата пак ще го пампуркат.
  • 43 Ftr

    33 5 Отговор
    Буруджиева- бивш депутат от БСП, подкрепя Пеевски за шеф на ДАНС и сега се мазни на Фандъчката... Това са хора изказващи "професионално" мнение по национални медии и формиращи социални нагласи .
  • 44 Джони

    10 20 Отговор
    Борис Бонев , господа шамшали . Гласувайте за него ако искате промяна .
  • 45 Народна мъдрост

    23 16 Отговор
    Срещнеш ли гладен комунист, нахрани го. Срещнеш ли жаден комунист, дай му вода. Срещнеш ли гол и бос комунист, обуй го и го облечи. Но никога, никога, никога не давай власт на комуниста, защото тогава всички ще бъдат гладни, жадни, голи и боси. С изключение на управляващите комунисти.
  • 46 Morgoth

    16 11 Отговор
    Истината е, че на дебата снощи имаше двама добре подготвени - Фандъкова и Бонев. Мая очаквано говореше само общи приказки, архитекта пък се оказа значително по-невеж от очакванията ми, а Джамбазки направо се изложи като кифла.
  • 47 Марко

    33 3 Отговор
    Ако това са политолози аз съм трамвай. Платени некадърници на шайката. Бурджиева се тресе от злоба защото вече Станишко го няма и я отсвириха.
  • 48 Morgoth

    8 15 Отговор

    До коментар #40 от "Олимпийска надежда":

    Четейки статията по-скоро са на хранилка на БСП. И като цяло социологическите агенции винаги "бъркат" в полза на БСП. На последните избори казаха, че БСП ще вземат 30%, а те взеха 24%.
  • 49 Morgoth

    19 3 Отговор

    До коментар #34 от "Чокито":

    Може ли да споделиш какво е свършила? След като са много неща не би трябвало да ти е проблем да кажеш 3 от тях, нали?
  • 50 Алфа Вълкът

    7 3 Отговор

    До коментар #24 от "Сова Кл*тор":

    Пилците се броят на Есен, в понеделник пак ще си говорим в понеделник!
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 СТРАННО

    26 7 Отговор
    ЛЕВИТЕ ЧЕРВЕНИ ОЛИГАРСИ СТОЙЧЕВ И БУРУДЖИЕВА ПОДКРЕПЯТ БОЙКОВАТА КУКЛА ФАНДЪКОВА , остро нападайки тяхната доскорошна другарка МАНОЛОВА!!!

    ЗАЩО ТАКА БЕ ДРУГАРИ?
    ЗАЩО СЕ ГУШКАТЕ С ГЕРБЕРАСТИТЕ КОИТО НИКОЙ ОТ НАРОДА НЕ ОБИЧА И НЕ УВАЖАВА??

    ИЛИ ПАРИТЕ НЯМАТ НЕ САМО МИРИС , НО И ЦВЯТ.

    ВРЕМЕ Е ДА БЪДЕТЕ НАРИТАНИ И ВИЕ И ВАШИТЕ ГЕРБЕСКИ ПАРТНЬОРИ ОКРАЛИ ВСИЧКО КОЕТО МОЖЕ ДА СЕ КРАДЕ.

    МРЪСНА И ДОЛНА КРАДЛИВА ПАСМИНА!!

    ГОРЕТЕ В АДА И ВИЕ И ПОКОЛЕНИЯТА ВИ!
  • 53 един българин

    9 10 Отговор
    гласувайте за Борис Бонев - неопетнен , борещ се за София , архитект , компетентен да спре презатрояването и изгради инфраструктурата !
    Всички партии се страхуват от него - защото не е техен продукт !
    Партиите са ОПР -татана България ! Гласувайте за хора от народа издигнати - като арх. Борис Бонев !!!

    Коментиран от #56

  • 54 xxx

    5 6 Отговор
    изберете си пак от гербза да синправяр заедно проекти и да грабят пари от тях, не избирайте други да не си правят сечено
  • 55 Пострадала 2 пъти

    12 5 Отговор
    Г-жа Фандъкова показа, че държи дистанция от почистването на паркове и градинки и третирането с препарати против бълхи и кърлежи.
  • 56 Morgoth

    5 13 Отговор

    До коментар #53 от "един българин":

    Бонев е кандидат и за кмет и за съветник. Той шанс за кмет няма, а и като цяло той е активист, а на активист власт е добре да не се дава - твърде фанатизирани са. Но, като общински съветник Бонев ще бъде точно на правилното място за да влияе и да използва експертизата си, без реално да управлява, това не което казват influence without authority. Мисля, че глас за него като съветник е правилния избор, а за кмет - всеки който ще разкара Мая.
  • 57 кило

    17 5 Отговор
    Най корумпираната държава - мафия в лицето на всички институции в нея, Решението е Терминал 1, 2 и др. В момента глас народен изборен върви по 100 лева, а те говорят за липса на корупция....
  • 58 колко сте озлобени скъпи мурзилки

    10 15 Отговор
    70години ограбвахте и колехте България и Българите! Сега виете на умряло, Искате отново да грабите, спряха кранчето! "Крадеца вика дръжте крадеца"! Манолова е милионерка от "социалната" партия, да дари на бедните - какво направи като омбудсман ??? Със Комунистическия девиз - "Другари дайте да дадем" и шараните се хващат! От нейната "социална" партия остана огромен показател за техните възможности - Б У З Л У Д Ж А

    Коментиран от #59

  • 59 Северозапад

    15 5 Отговор

    До коментар #58 от "колко сте озлобени скъпи мурзилки":

    Да. А Пунта Мара и Фандъчка са сетни сиромаси, аре да им събираме парици с СМС!?
    Между другото, и двамата са върли комунисти, ако не знаеш. Пък ти плюй комунистите...
  • 60 Помнещия

    12 7 Отговор
    Любимката на братя Галеви, Мая Манолова през 2013 г.: "Аз предложих Пеевски"!
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 както всеки път

    9 0 Отговор
    И замириса на пари... Миналата седмица друга песен пеехте.
  • 64 бай ви ХОЙ

    9 6 Отговор
    Че са жени жени са, че са истерични, всяка по своему, И ТОВА Е ФАКТ, ама се чудя защо трябва Софея да се управлява от селянки с болни амбиции!
  • 65 Съмнения

    8 3 Отговор
    Абе тая десната снимка на някоя двойничка на Фандъкова ли е? Щото въобще не прилича на нея от преди 2-3 седмици?! Да не се окаже, че гласуваме за Фандъка, пък кметица става некаква нейна двойничка?!
  • 66 мдаа

    6 5 Отговор
    БУРУДЖИЕВА Е ДЪЩЕРЯ НА УБИЕЦА НА ГЕН. ЛУКОВ.

    Коментиран от #77

  • 67 Коци Георгиев

    13 16 Отговор
    Здравейте. От Плевен съм, но следя всички кандидати за кмет в България. Мая Манолова....- ами виждам една истерична жена , която съпругът и сигурно иска разрешение вечер преди да легне до нея. Тежко му и горко му. И тази жена иска да управлява столицата на България. Срам и позор. Софиянци, гласувайте за всеки друг кандидат но не и за нея, тази жена е грешка на природата........ !
  • 68 тръмпшоу

    20 3 Отговор
    Важното е следващия кмет да направи пълна ревизия на Йордана.
  • 69 чичо

    7 4 Отговор

    До коментар #23 от "незнайко":

    Не съм имал проблеми,но не в това е въпроса,той е принципен.Самата Манолова се извиняваше в парламента за този член.Благодаря за коректния тон.Щяхме да се разбираме много по-лесно,ако всички са така коректни в коментарите.А Манолова има и други тежки грехове.Дано хората проявят разум.Бъдете здрави.

    Коментиран от #70

  • 70 Morgoth

    9 9 Отговор

    До коментар #69 от "чичо":

    Не само за този член, но и за костинбродската афера се държеше отбранително. Тя не била манипулирала общественото мнение, само била подала сигнала. Няма човек по-малко заслужаващ доверие от нея.
  • 71 Тръмп

    4 2 Отговор
    Всичко е точно,дебилите и нормалните ще има за кого да гласуват!!!:):):)Без истерички и дебили нямаше да е толкова интересно!!!:):):)
  • 72 до северозап ъ да

    6 0 Отговор
    Истинсиките комунисти са смлени многоооо отдавна! Ако разбираш какво съм написал е : "социална" партия! Като идеология е превъзходна, но тези НЕ СА идиалисти, просто грабители! Ако беше по-тяххно време, щеше да си смучеш пръста в килера а не да пишеш, бой, затвор, лагер ! Истинските комунисти-идиалисти са тези които бачкат и гладуват яко и преди и сега! Девиза "Другари дайте да дадем (ядем и дебелеем)" и преди и сега е във пълната си сила! Освен празни приказки и измислени скандали-НИЩО! Ще видите ако вземат власта какво ще става (ако доживеете, че както пишете и тогава няма да се ЗАМИСЛИТЕ. И... Б У З Л У Д Ж А
  • 73 Шопо

    6 1 Отговор
    Буруджиева е проста кутка!!!
  • 74 Комично

    8 7 Отговор
    е, че Манолова е кандидатка на БСП и ще я подкрепят твърдо ортодоксалните бесепари. Даже има небивал подем и мобилизация. А тя е проводник и креатура /в момента/ на трансджендърския сегмент в политиката. Казано по-общо - кандидат на Сорос. Заигравките с Демократична България, например. Общата снимка в инвалидни колички, твърдата подкрепа за нея от медии и агенции спонсорирани от фондацията, зад която е Сорос - "Америка за България".

    Коментиран от #75

  • 75 Кое не е комично

    6 0 Отговор

    До коментар #74 от "Комично":

    В тази държава
  • 76 Вижте колко е лицемерен БГ гражданина

    5 1 Отговор
    В тази статия не знаа, какво и кого защитиха, в другата статия, която казва отново истината за тези кандидатки, те я нападат...! След като има лицемерие, а няма честност и една яснота, която. да не бъде човек постоянно с различни мнения, БГ ще си остане държавата от ,, някаква друга непозната планета,,...!
  • 77 Самоковска комуна

    4 3 Отговор

    До коментар #66 от "мдаа":

    Какво й пречи да гътне и вълмото (фандъка) от ректалната козина на БКП-БОКо?! Като я успоки, че й е в кърпа вързан новия мандат, при положение, че фандъка е омръзнала, възмутила и омерзила повече от половината софиянци!
  • 78 Лекар БГ

    9 2 Отговор
    Или по-скоро,натопорчва се социологическата обстановка.
    Все пак София била лицето на България.Огромен финансов поток минава през нея.И който не е ходил по-назапад от Букурещ,не е видял къде са ТЕ и къде сме НИЕ В СТОЛИЧНО ОТНОШЕНИЕ.
    Моделът на крадене,лобизъм,корупция,непукизъм,бездарие,неграмотност,лъжа наложен от ПП ГЕПП Груп,трябва да се смени.Не ме интересува КОЙ ще поеме.Друг да е.Стига!

    Коментиран от #91

  • 79 самоковска маймуна

    3 6 Отговор
    Крадеца вика дръжте крадаца. Единствената упорна точка е да набедявате, защото България заприлича на Европейска държава от десетина години. Разгромени от войната държави (Германия, Чехия, Полша, Белгия и др.) построиха комунизма и всички тичате да живеете там. България е На Четвърто място по-развитие в Европа, С Е Г А а не до преди десет години. Защо не тичате да живеете в Русия?!?! Уважавам Руснаците, гениални са, имам много добри приятели Руснаци, но политиката им не срува!
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Некъпана социоложка

    8 3 Отговор
    "Манолова е истерична жена" Нема лошо. По-добре отколко умрела скумрия"
  • 82 2623

    13 3 Отговор
    Щом избират мутра за премиер, що да не изберат истеричка жена за кмет?
  • 83 Умния

    15 1 Отговор
    Боко включи цялата държавна администрация в последен бой.Не забрави да мобилизира и прокуратурата,политолози,социолози и всяка възможна пастмина.Кокала е много сладък....
  • 84 Брах ви лайката гербаджийска

    1 1 Отговор
    Тая бирунещо со не ходеше ли по некви бай брафътинсамоно само да е някъде
  • 85 Горо

    7 1 Отговор
    Тази Татяна Буруджиева дето някои медии се надпреварват да я цитират е върла гербаджийка и почитателка на великия кормчия Борисов. Като говори за истеричната жена тя явно изхожда от собствения си психически профил.

    Коментиран от #87, #102

  • 86 Чума

    11 1 Отговор
    Госпожа Крясък Караянчева е много спокойна, умна, тиха и добра!Какво значи истеричен, истерична? Към какво е истеричен човек - към неправдите или когато му нарушат личния интерес!? То и Бойко, когато е на власт го раздава много спокоен и добронамерен, но помните ли как истеряса в началото на 2013 г. Откачи, от трибуната на парламента обяви, че Доган щял да го трепе, а главния прокурор и Пеевски да го удушат в следствения арест! Волен пък го дебнел на стълбите пред Народното събрание със зареден пистолет в задния джоб!!! Вдигна кръвно и отиде се скри в болницата. Иначе е спокоен и раздава пари!
  • 87 До ГОРО

    1 5 Отговор

    До коментар #85 от "Горо":

    Много си зле относно инфото коя и Буроджиева....тя просто си е от БСП била винаги, сега е съветник на вицепрезидента Йотова и никога не е била за и от ГЕРБ !!! Просто познава много добре истеричната Мая Манолова като съпартийци от БСП и е права в оценката си за нея !!!

    Коментиран от #90

  • 88 322

    2 1 Отговор
    Вие всичките сте за преглед у пси кабинета!
  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Eistee

    0 4 Отговор

    До коментар #78 от "Лекар БГ":

    "Лекар БГ"? Изразяващ тези тролски, хитри бесепарски изразчета, като "не ме интересува кой ще поеме, друг да е"? Пич, кого лъжеш? Един лекар не може да е толкова тъп. Само една пропаднала личност, гонеща копейките на ГРУ, дистрибутирани с щедрото спомоществователство на БСП може да падне толкова ниско, че открито да проповядва такава мантра, която е във вреда на всичко добро, стойностно и хубаво в София. Виждали сме ги БСП - след тях и пустиня! Виждали сме "управлението" им - нагло, лъжливо, крадливо, разхитително. От няколко години виждам и Фандъкова как управлява - всичко се подобрява, всичко се разширява и обновява. Проблемите се решават. Софиянци не са тъпи и слепи. Не мисля, че ще има балотаж.
  • 92 бомбата

    4 0 Отговор
    че са истерички милите лелки, то е ясно за пустия келепир на властта как са им светнали очичките...ами пък те и двете дърто@ели са грозноватички колкото и да се блещят то си се види с просто око....кви избори бе джанъм, кви пет лева....кви хартии, кви ухилени плакати от всякъде ни гледат, аман бе юо пара народна се профука за нищо.... че кво да им избира човек , то градоначалник ни требе не ма@муна......
  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 Besnija

    0 1 Отговор

    До коментар #3 от "Хитрото":

    Хапчета навреме си взимай и няма да се излагаш така!
  • 95 Баш бащицата

    5 1 Отговор
    И защо Манолова да е истерична, пък Фандъкова да не е? Дали не е обратното?
  • 96 Николай

    5 1 Отговор

    До коментар #2 от "от където парата от там и момата":

    Буруджиева е от БКП баща и е убиец и терорист. Не знам чии интереси защитава, най вероятно някой си е платил да плещи глупости.
  • 97 dimbi

    5 1 Отговор
    в бг от 15 години не се гласува,изборите се предрешават от банкя!
    нека политолозите не заблуждават бабите и децата-свободни избори НЯМА,както няма и свободни медии! има клепове от НСО как Боко кара колата по средата на магистралата и пречи на хората!
  • 98 чичо

    2 0 Отговор
    БОРУДЖИЕВА Е ХРАНЕНИЦАТА НА ГЕРБ,КАК НЯМА ДА НЕ РАЗОБЛИЧАВА МАНОЛОВА ,ОЩЕ ПОВЕЧЕ ,ФАНДЪКОВА СЕ ПОКАЗА ДВА МАНДАТА ЧЕ НЕМОЖЕ ПОВЕЧЕ ДА Е КМЕТ НА СОФИЯ,РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ПОСЛЕДНИТЕ ПРОЕКТИ ПО ЦЕНТРАЛНАТА ГРАДСКА ЧАСТ НА СОФИЯ ГО ДОКАЗАХА ТОВА ,ФАНДЪКОВА Е КМЕТ НА ОГРОМНИТЕ КОМИСИОННИ !!!!
  • 99 Генерал Иванушка Водков

    0 1 Отговор
    Всички комунистически боклуци са истерични и проклети терористи!
    Но за сметка на това прости! И сестра галева костинбродската не прай неакво изключение!
  • 100 Оооо мурзилки

    0 1 Отговор
    Ех, че сте неграмотни, това е причината да вееервате в летящи маймуни и да пишете глупости! Който си няма мозък да мисли се дърви с ууупорни точки! Не, че знае какво пише, ама нали затова са му платили! Кухи лейки, навирате си кухите тикви в торбата, а после ще плачете с кървави сълзи! Докопат ли се до нещо, социалната партия, няма прошка! Д О К А З А Н О ! от десетилетия!
  • 101 baihui

    1 0 Отговор
    А клит'то'ра на г-жа Буруджиева най-много го сърби !
  • 102 baihui

    1 0 Отговор

    До коментар #85 от "Горо":

    Таз' овца иска шланга на Бойко да угаси пожара между краката и ! (като всички други мисирки и министърки) !
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове