12 Ноември, 2019 06:03 2 937 15

Протест блокира "Цариградско шосе"

  • протест-
  • младост-
  • софия-
  • цариграско шосе-
  • наркомании

Жители на столичния квартал "Младост 1" не желаят Центърът за лечение на наркомании да бъде на територията на болница "Света Анна".

Протест блокира  "Цариградско шосе" - 1
Снимка: БГНЕС

Жители на столичния квартал "Младост 1" блокираха частично движението по булевард "Цариградско шосе" в посока "Орлов мост", предаде БНР. Те са обезпокоени от разполагането на Центъра за лечение на наркомании в болница "Света Анна".

Това е поредният протест на жителите на района въпреки уверенията на министъра на здравеопазването Кирил Ананиев, че Центърът ще бъде преместен до края на декември.

Протестиращите заявиха, че не вярват на министъра и че мястото на Центъра за лечение на наркомании и зависимости не трябва да е в близост до жилищните сгради, като и до училищата, детските градини и детските площадки, които се намират в района на болница "Света Анна".

Те се заканиха, че ще блокират "Цариградско шосе" всеки понеделник, до премахването на Центъра.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 МАРС

    16 7 Отговор
    ДРОГА И АЛКОХОЛ СА ДО ГРОБ
  • 3 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    7 1 Отговор
    клин клин избива
  • 4 гост

    3 9 Отговор
    Всеки понеделник вие па много ще протестирате няма що до празниците 4 понеделника и ето го декември идват празниците всичко се забравя и януари може пак са помнете смешници хахаха що не протестирате всеки първи понеделник на месеца по 20 мин най удобно ще е

    Коментиран от #7

  • 5 Ханко от село Осеня

    7 13 Отговор
    И да не забравите да кажете какви сте глупаци когато центъра наистина бъде преместен декември и се окаже че напразно сте пречили на всички.
  • 6 проф Драго историк

    17 4 Отговор
    В "Младост" ме познават добре. Там живея. Не съм наркоман, алкохолик съм. Като се върнем назад в близкото минало ще установим, че един от най активните преносвачи на дрога (бело) е бил днешният премиер на страната. По онова време ( 1993-1994 ) Самоковеца го е ползвал за муле. Излишно е да протестираме.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Пешо

    8 0 Отговор
    Е много ясно че не е правилно да се помещава такъв център в жилищен квартал, вие не сте ли ги виждали на сточна гара, та те приличат на ходещи трупове,потресаващи са. Вижте какъв абсурд само, народа плаща да друса наркоманите,метадоновите програми да не са програми на чай алпинист ? Абсурд пълен !
  • 10 Мнение

    7 6 Отговор
    Селяните от Младост защо се мислят за нещо по-вече от останалите софиянци. Този център все някъде трябва да бъде. Има подходяща материална база в младост естествено, че ще се използва. Предлагам останалите квартали да се вдигнат на протест срещу квартал Младост.
    Докога държвата ще се занимава само с техните претенции.
  • 11 Другия с коня

    4 0 Отговор
    Зарибяват децата по дискотеки и хаус партита,правят ги зависими и бизнеса им върви....Непълноценни за себе си и за обществото....Трагедията е неописуема,както и мащаба на всичко това....Осъзнайте се...Помогнете на онези,които са решили да се измъкнат.....Помогнете....
  • 12 Трагично

    5 1 Отговор
    Нещо не им схващам на тия простотиите, тия зависимости са болестни състояния, от къде на къде ще гонят болни хора, паплач.....
  • 13 един българин

    2 2 Отговор
    Наглите от властта на ГЕРБ , наказват Младост за смелостта да избере и брани кметицата си Иванчева! Има много по подходящи места за този център , но Младост трябва да бъде СМАЗАНА - МАФИЯТА ЗАПОВЯДВА И СТРАХЛИВИЯ ХИТРЕЦ ОТ БАНКЯ ДЕЙСТВА!!! Така ще бъде отново разделен народа чрез противопоставяне на кварталите - МАФИОТСКИЯ ПЪКЛЕН МОЗЪК ОТ САРАЙТЕ-ПЕЕВСКИ - НЕ СПИ , А ПРАВОРАЗДАВА - ГЕШЕВ Е ПОЧЕТИ НА ФИНАЛА!!! Същото днес е в Несебър с техният кмет избран от народа - БЕЗ ДА Е ОДОБРЕН ОТ МАФИЯТА - И ЩЕ БЪДЕ СМАЗАН А НЕСЕБЪРЧАНИ ХИТРО РАЗДЕЛЕНИ И ПОТОПЕНИ ПО МАФИОТСКИ !!! Да се готви Богомил Бонев и хората му - ТЕ ЩЕ СА СЛЕДВАЩИТЕ РАЗМАЗАНИ - В РОБСКАТА БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА УПРАВЛЯВА САМО И ЕДИНСТВЕНО МАФИЯТА НА МУТРИТЕ БАЙ-ГАНЮВСКИ !!!
    НО НАРОДА СЕ СЪБУДИ - И ДУПЕ ДА ВИ Е ЯКО - МАФИОТСКИ ИЗРОДИ - КОИТО СЪСИПВАТЕ БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ ! ВСИЧКИ РАНО ИЛИ КЪСНО ЩЕ БЪДЕТЕ ОСЪДЕНИ И ВЪДВОРЕНИ НА ТОПЛО !!!
  • 14 Тъп народ

    0 0 Отговор
    Като чета коментарите виждам че 90% от тях са хора който нито са запознати със центъра къде е разположен нито знаят за какво се протестира. Хората от Младост не са против хората, който искат да се лекуват а напротив евала на тези хора. Просто има други згради който са извън столичните квартали и няма 3 детски гради до тях.
  • 15 жоро

    0 0 Отговор
    Помяри заради вас висим по задръствания и не може да си преберем децата та ми дреме миза вашити вие да не мислите за нашите къде са по колите цъвули
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове