Last news in Fakti

22 Ноември, 2019 18:15 4 539 10

Тежка пътна катастрофа край с. Голец. Има загинал

  • катастрофа-
  • голец

Движението в участъка временно е ограничено

Тежка пътна катастрофа край с. Голец. Има загинал - 1
Снимка: БГНЕС

Починал е водач на лек автомобил; Обходния маршрут и в двете посоки е през с. Голец

Сигнал за тежкото пътнотранспортно произшествие е постъпил в ОДМВР-Ловеч около 14.45ч. По първоначална информация на ПП I-4, в района на угърчинското село Голец, лек автомобил се е ударил последователно в два тира.

На място е починал водачът на колата.

Към мястото незабавно са насочени екипи на полицията, пожарната и Спешна помощ, които продължават огледа.

Движението в участъка временно е ограничено, като е въведен обходен маршрут за пътуващите и в двете посоки през село Голец.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Pompev

    5 7 Отговор
    На 20 или на 60 е водача

    Коментиран от #2, #6

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Behemoth

    14 6 Отговор
    Що за новина?Ако ПРЕМИЕРА не се е метнал в някоя пропаст и жипа е експлодирал след което го е затиснала лавина въобще не ни занимавайте....
  • 4 КИРО

    12 5 Отговор
    По това трасе там често стават катастрофи с фатален край....колони от коли и камиони и някой тръгва да изпреварва и става или челен удар или като този случай удар в камионите ! Крайно наложителна е магистрала Хемус да стане по-бързо готова, нищо, че БСП асфалт не яде !!!
  • 5 месара

    3 9 Отговор
    оставкааааа, правителството е виновно, нали другаре!

    Коментиран от #7

  • 6 6688

    10 2 Отговор

    До коментар #1 от "Pompev":

    Pompev, ако ще и на 70 да е водача, който може да кара, кара, който не може и на 20 да е пак ще се пребие така, че не прави такива сравнения, защото на толкова млади и некадърни задволанни устройства съм се нагледал, че не е истина.
    Мислят се за безсмъртни, но истината е съвсем друга и живота го потвърждава.
  • 7 gggw

    6 2 Отговор

    До коментар #5 от "месара":

    ами кой да е виновен бе? извънземните ли? по пътищата няма никъв контрол и за това е виновно точно правителство и парламент. едно от нещата е да се махнат тия талони от книжките и полицая да глобява на място. както и нарушенията да се записват.. като повтори нарушение - двойна глоба

    Коментиран от #8

  • 8 gggw

    7 1 Отговор

    До коментар #7 от "gggw":

    да се създаде агентура за борба с корупцията. да се премахне бумащината от полицая и катаджията. те трябва да са на улицата а не в участъка... да се съкрати чиновниците с 90%.. да изброявам ли още? правителството трябва да възпитава водачите.. а не да са оставени на произвола на анархията и всеки ден да умират хора.. някой ден твой близък ще е сред загиналите и пак ли извънземните ще са виновни?
  • 9 Бонус маус

    1 0 Отговор
    Ще спре корупцията и катастрофите сега го глобят и вдигнат застраховката че рисков. Тъп я учете ги да карат правилно и засилете контрола и глобите защо у чужбина не карат така а критики и всичко спазват и тук може но мики маус е корупционна схема и няма място тук
  • 10 Шаран БГ

    0 0 Отговор
    Ако не е край Голец, ще е край Микре. Пътят от Български извор до Севлиево е песен. Стига да си нормален в поведението си и да не те изджаска някой друг серсемин . Хубавият път предизвиква сякаш някой водачи да вършат щуротии с гибелни последици за тях и други невинни. Че е натоварен пътят - натоварен е . Но това не дава право на никого да не спазва правилата за движение. Високата скорост / всяка вече съвременна кола може да я осъществи/ и неправилните маневри следствие неспазване на пътните знаци не води до нищо хубаво !!! Шофьорлъкът е и дарба, и многогодишни тренировки зад волана. Годините нямат никакво значение !!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове