1 Декември, 2019 10:40 34 113 107

Иван Костов: Плевнелиев е невеж. Да не говори неграмотно

  • иван костов-
  • росен плевнелиев

Не е хубаво да ме питате, защо е разделено дясното в България. Аз съм излязъл от политиката и не ги следя процесите, посочи бившият лидер на СДС и на ДСБ

Иван Костов: Плевнелиев е невеж. Да не говори неграмотно - 1
Кадър БНТ

България получава най-малко еврофондове в ЕС на човек от населението, заяви в предаването "Денят започва с Георги Любенов" бившият премиер Иван Костов. И риторично попита каква е тази кохезионна политика.

Иван Костов посочи още: "Става много остър въпросът за бъдещето на Европа, за проблемите, които разделиха Европа, защото напускането на Великобритания е неприемане от Великобритания на либералния подход на изграждането на Европейска империя."

Ако Европа върви към федерализация, това ще срещне сериозна съпротива, смята Костов. Въпросът е в това каква позиция България ще заеме.

Според Костов най-голямото геополитическо предизвикателство пред Европейския съюз е напускането на Великобритания.

"Аз мисля, че най-големият геополитически проблем за нас е излизането на Великобритания от ЕС", каза Костов.

Очевидно е, че Великобритания ще излезе, смята той.

И предрече, че премиерът Борис Джонсън и консерваторите ще спечелят предстоящите предсрочни парламентарни избори. Костов каза, че се е стигнало до Брекзит след изказвания за създаване на европейска федерация. Постави и въпроса какво иска България - дали иска да бъде в покрайнините на една европейска империя.

Костов похвали българското Външно министерство, защото то е подсилило дипломатическата мисия в Лондон.

Бившият премиер, който бе и лидер на СДС и на ДСБ, бе запитан и за разделението в десницата.

"Не е хубаво да ме питате, защо е разделено дясното в България. Аз съм излязъл от политиката и не ги следя процесите. Нямам сили да участвам в боричкания, очевидно има сериозни причини за това разделение. Но ако говорим за дясното, основният му противник трябва да е БСП. Друг голям проблем е какво отношение ще се заеме към либералите. У нас има неразбории и в политическите термини", каза Иван Костов.

Той подчерта, че не се занимава с политически теми, защото това ще му попречи да вижда големите проблеми и кризи, които трябва да се анализират и решават.

"Министър-председателят, освен ловък политик и комуникатор, той трябва да влезе в ролята на най-висш публичен управител на страната", каза в началото на разговора в студиото на БНТ Костов. По негово мнение министър-председателят не трябва да се доверява на преценката на отговорните министри и на висшия ешалон на администрацията, защото те са отговорни за изпълнението и ще му представят друга картина на ситуацията с безводието в Перник.

Костов е на мнение, че по отношение на водната криза премиерът трябва сам да си състави мнение и да реши как да действа политически и управленски.

"Няма на кого да се довери в момента", посочи бившият премиер.
"Водата е проблем на национална сигурност, защото без вода не може. Индустрията спира, хората страдат. Национална сигурност е и защото здравето на хората минава през качеството на водата", обясни Костов.

"Министерският съвет и премиерът са тези, които отговарят за прилагането на законодателството. Шест или седем министерства са пряко зависими от водния сектор", каза още Иван Костов.

Иван Костов изказа огорчение от нападките, които му отправи бившият президент Росен Плевнелиев, нарекъл го „разединител на дясното”. Костов препоръча на Плевнелиев да прочете книгата му „Свидетелства за прехода”, за да не се изказва „неграмотно” и да не „политиканства”.

Срещата между Борисов Тръмп Костов определи като много добра крачка. Той отчете и това, че медиите са създали неправилна постановка за разговора между двамата. Според документите акцентите са били поставени върху сигурността на страната, върху енергийната сигурност, свободата на медиите, корупцията.

Иван Костов коментира и трусовете в правителството и оставката на социалния министър Бисер Петков. По думите му наслояването на нерешени проблеми е причината за отстраняването му.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 82 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Азз

    332 71 Отговор
    Тоя що не е в затвора?

    Коментиран от #10, #11

  • 3 Говедото

    270 61 Отговор
    Костов е най-хитрия от цяло Столипеново
  • 4 El pepi

    234 67 Отговор
    Този престъпник откъде има пари да го дават по-телевизията??? :(
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Рошко

    104 44 Отговор
    В нормалните държави тоя отдавна да бешр изгонил, в нормалните

    Коментиран от #101

  • 8 Рошко

    126 50 Отговор
    Да беше изгнил имах предвид
  • 9 злобар

    212 48 Отговор
    Ама за какво ти е политика вече ти се накраде, ояде, посегна и разори даже и на пенсионерите . За тебе и да ти отрежат главата е малко гад цигански!

    Коментиран от #51

  • 10 Ушев долен бандит на пастет

    101 21 Отговор

    До коментар #2 от "Азз":

    Поради същата причина, поради която и Боко не е.
  • 11 пффф

    193 46 Отговор

    До коментар #2 от "Азз":

    Къв затвор бре?!?!?Тоя отдавна трябваше да е на бесилото заедно с целия му род до девето коляно!!!Тоя даже и разстрел не заслужава.Да хабим куршум заради него няма смисъл.Директно на въжето!

    Коментиран от #19, #62

  • 12 А ти

    174 36 Отговор
    като си много вещ, докъде я докара бе, циганин,и досега ти сърбаме попарата!
  • 13 Поне имаше реформа

    148 30 Отговор
    Да, имало грабителска приватизация! А сега грабежи няма, а какви реформи има? Плевнелиев, които бе сложен за президент от ГЕРБ чрез фалшификации на изборите какво направи с електронното правителство? Пълно поражение и Плевнелиев излиза и дава оценки за другите!
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Демокрацията ни убива

    52 41 Отговор
    Единствения който има смелоста да им каже ЕДНА МАЛКА ЧАСТ ОТ ИСТИНАТА, КОЛКОТО ДА НЕ ГИ ЗАБОЛИ, ЗАЩОТО КАТО СЕ ОБИДЯТ НА СЕЛСКА СИЦИСЛЯМСКА ЧЕСТ ОБИДАТА САМО С К.Р.Ъ.В Я МИЯТ
  • 16 а сите сте неимоверно алчни

    95 23 Отговор
    Невеж , мошеник , невеж , мошеник ......... , така ни е орисала Съдбата да ни управлявате държавата.
  • 17 Д-р Ох Боли

    108 28 Отговор
    "Крадецът вика 'дръжте крадеца',а тарикатът балъците клеца"
  • 18 Йгтфйхг

    72 23 Отговор
    Джендърчето пак ли е говорил глупости. Когато Бойко не е до него, той не знае нищо.
  • 19 а заслужили въжето бол

    64 11 Отговор

    До коментар #11 от "пффф":

    Даааа , така ни поставиха , че трябва да сме икономични. Въжето е с многократна употреба.

    Коментиран от #56

  • 20 Лекар БГ

    124 29 Отговор
    Костов е ...престъпик спрямо Народа.
    Плевньо е мошеник.Абсолютен лъжец и измамник.
    Отвратен съм и от двамата.
  • 21 ДСБ

    79 84 Отговор
    Е ГЛУПАЦИ НЕ ГО ПЛЮВАЙТЕ А СЛУШАЙТЕ КАКВО И ГОВОРИ ЕДИНСТВЕНИЯ КОЙТО ИМА АНАЛИЗ И ВИЗИЯ

    Коментиран от #97

  • 22 ГЕРБКП

    107 35 Отговор
    Кат го псувате тоя Костов, що не псувате преди това Луканов или забравихте опашките, купоните и доларите...
  • 23 Демокрацията ни убива

    76 34 Отговор
    Слад като Костов " се накраде, ояде, посегна и разори даже и на пенсионерите " и. " окраде всичко от бедния и прост български народ" , защо ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ ББОРИСОВ И МАРИЯ ДЖАБРИЕ Л НЕ ВЪРНАХА. ПРАВДАТА И ОГРАБЕНОТО? ???? АМИ ЗАЩОТО КОСТОВ Е РАБОТНИКА КОЙТО СИ Е СВЪРШИЛ ПРЕЦИЗНО РАБОТАТА КАКТО СА ИЗИСКАЛ РАБОТОДАТЕЛЯ МУ И ЕСТЕСТВЕНО ОТ ОГРАБЕНОТО СЕ ВЪЗПОЛВА РАБОТОДАТЕЛЯ МУ - ЕВРОСЪЮЗА И РЪКОВОДНИТЕ МУ ОРГАНИ ОТ СРЕДНИЯ ЕШАЛОН КАТО ББ и Мария ДЖАБРИЕ Л
  • 24 Според

    64 41 Отговор
    "драгалевския гуру" всеки, който го критикува е невежа. Кво иска - да го поздравим ли че унищожи СДС? Прав е президентът - за първи път десен човек каза ясно и високо истината.
    Какво натвори самозвания "грамотник" , неподготвен ръководител - цял живот чел глупави лекции, с "големия си стопански опит" ? Унищожи българската икономика с престъпната приватизация, която извърши. Нагло е и неуважително към българския народ е въобще да се появява в медиите и да ръси оценки и анализи.
  • 25 розово

    71 36 Отговор
    През последните 30 години няма министър председател на България който да не е виновен да сме най бедната държава в ЕС . Ако направим класация Костов ще е на едно от челните места.
  • 26 Тръмп

    78 32 Отговор
    Ваньо,кажи си беее,че си Комунист от яташки род и бил 9месеца в Москва на обучение в КГБ!!!:):):)Имаш досие в ДС,а може и "неграмотния" Плевнелиев да го е чел???:):):)Факт е,че "Командира" Костов съвсем остана без армия и почти унищожи СДС чрез отлюспвания и саботажи!!!:):):)Маските паднаха Другарю Костов и можете да излъжете само себе си и джендърите от вашата хранилка!!!:):):)
  • 27 Бачо Киро

    112 11 Отговор
    Дясното било разделено... Глупости... В България няма ляво, няма дясно, няма център. Има една група мошеници, които са разделени за пред народа, а всъщност 30 години си влачат каквото докопат... Няма комунисти, комунистите, които вярваха в идеята и стояха за държавата вече измряха.. Говоря за обикновените хора, не в управлението. Капиталисти също няма, капиталистите знаят как се управлява капитал, а смученето на европари не е точно бизнес. У нас има само боклуци, които се пишат ту едни, ту други, според ситуацията (Гърневски е абсолютно идеален пример), колкото да са в позиция да крадат. Никой от тях не може да управлява дори фирма от 5 човека и фирмата да е просперираща... Знаят само да точат ДДС, да теглят заеми, които не плащат, въобще само далавери и то защото просто не им се търси сметка... Нищо читаво не могат, а държава управляват... И никога не закачат бившите управляващи, за да не закачат тях като не са във властта.... Само боклуци навсякъде по всички етажи на властта....

    Коментиран от #96

  • 28 Тръмп

    47 28 Отговор
    Между Лупи и Ваньо разлика няма!!!:):):)И двамата са комуноидни разбойници и грабители с голям мащаб на алчност и наглост!!!:):):)У Ваньо липсва всичко човешко,само за ламтеж на пари е учен в Комуноидната си хралупа!!!:):):)
  • 29 Тръмп

    58 29 Отговор
    Наглеца Ваньо да не говори за Енергетика,че точно той подари Монопола на Нефтохим,на Лукойл!!!:):):)Това е продажба на Суверенитет и Национално предателство!!!:):):) Ваньо бетонира енергийното ни робство към Русия!!!:):):)
  • 30 Тръмп

    51 23 Отговор
    Българите изхвърлиха лъжеца и крадеца Ваньо от политиката,но той продължава да краде чрез НПО-та и соросоиди!!!:):):)
  • 31 Жанбо

    52 2 Отговор
    Голяма е простащината у нас. Явно Измъкване няма от блатото. Наздраве!!!???
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 отец фьодар

    41 22 Отговор
    Ако, те намаше, България можеше да няма този проблем. И на онзи свят да те няма.
  • 34 пенсионенер

    41 17 Отговор
    Защо му е повече да се занимава с политика Това което си постви за цел да противово постави българите един срещудруг .Д аограби туйщо може чрез приватизацията кво повече му е необходимо за един спокойни старини .
  • 35 Една баба

    19 16 Отговор
    БК П Б С П ,Костов = на " щастливи пенсионери"
  • 36 отегчен

    37 11 Отговор

    До коментар #32 от "ОТКАЧАЛНИК":

    Умният Костов и тъпите гербери се сношиха и резултата е милиони българи на ръба на оцеляването.Комунистите ни лук яли ни лук мирисали.
  • 37 Кабагайдаров

    58 24 Отговор
    Плевнелиев може да не е стока ама Иван Костов е един от най- големите престъпници на прехода...................Ако беше жив Бай Тошо щеше да го прати в Белене на чука камъни...........
  • 38 бивш Висаджия

    49 18 Отговор
    Явно го е много страх мавъра, герберастката хунта
    да го не подгони и него чрез Прокуратурата за огромните
    погроми които нанесе на държавата
    /БГА "Балкан", Кремиковци и др./, та за това се опитва
    да "лиже дирника" на Падишаха . . .
  • 39 гражданин

    53 13 Отговор
    Някой от по горе коментиращи спомена че е имал досие в службите на ДС като обучавал се в МОСКВА КГБ То и Бойко има двойно по голямо криминално досие което се появи преди да замине за АМЕРИКА но десет години язде българския народ Докато този Иван бързо се насити и се отдръпна А Бойко няма насищане граби до преяждане .
  • 40 пенсионенер

    20 14 Отговор
    Защо му е повече да се занимава с политика Това което си постви за цел да противово постави българите един срещудруг .Д аограби туйщо може чрез приватизацията кво повече му е необходимо за един спокойни старини .
  • 41 татарли

    50 14 Отговор
    Другарю асистент по комунистическа икономика, по-добре разкажете за вашата приватизация, която направи крезове такива като теб и приближените ти. Примерно започни от мистър 10 % и карай нататък. Не забравяй и себе си!

    Коментиран от #50

  • 42 Българан Европейски

    23 12 Отговор
    Ще ми е интересно поведението и обяснението на Костов след провала на Брекзит и Джонсън.
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Тери

    40 19 Отговор
    Глас от отвъдното на един политически труп.довел България до наи голямата национална катастрофа.узаконил бг мафията..нека гниеш във ада.
  • 45 Вуте цигането

    41 14 Отговор
    ей този Демократ ограби и разпродаде всичко и е-а майката на България , този е за обесване , но няма кой
  • 46 йсцбне

    28 2 Отговор
    Те, еврофондовете, не стигат до "човек от населението". Защо изобщо захваща тази тема?! И малко да отпуснат, и много да отпуснат за "човека от населението" все тая. Еврофондовете са за хората от властта.
  • 47 Простак

    30 11 Отговор
    Аз съм излязъл от политиката и не ги следя процесите, посочи бившият лидер на СДС-
    и аз да съм , и аз ще се махна от политиката , като съм откраднал милиони , милиарди левове
  • 48 слаботоков

    40 18 Отговор
    Костов е същия боклук като Плевнелиев! Нямат никаква разлика! Само дето Костов е мургав мангал а оня е бял помак!
  • 49 цвцв

    31 5 Отговор
    за плювньо каза истината
  • 50 тъу де

    29 7 Отговор

    До коментар #41 от "татарли":

    Е,те дадоха тон на следващите.Министърът му 10% определено би завиждал на сегашната ОПГ-ГЕПИ за 40-те % „отчисления?

    Коментиран от #79

  • 51 слаботоков

    30 15 Отговор

    До коментар #9 от "злобар":

    Не главата! Този циганин заслужава да бъде изгорен жив на клада!
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Бойко Турчина

    27 10 Отговор
    Този шопарин-100% е за бесилката
  • 54 Ъхмм

    35 13 Отговор
    Кажи си Иване!С Плювналиев сте от едно и също котило крадливи соросоиди! сега парата ли не можете да разделите,че се пенявиш?!
  • 55 Демокрацията ни убива,

    27 9 Отговор
    Костов Плевналиев са обикновени работници изпълнители . ТЪРСЕТЕ ПОРЪЧИТЕЛЯ който си е инсталирал тук следващия изпълнител Но при ДЕМОКРАЦИЯТА МРАЗИМ ИЗПЪЛНИТЕЛЯ А ОБИЧАМЕ ПОРЪЧИТЕЛЯ НА ГЕНОЦИДА КОЙТО СЕ ИЗВЪРШВА ВЪРХУ НАС КАТО АНГЛИЧАНИ АВСТРАЛИИЦИ ФРАНЦУЗИ И ТН ИМПЕРСКО КОЛОНИАЛНИ ХИ ТЛЕРИСТИ ,ВЪРШИЛИ И ВСЕ ОЩЕ ИЗВЪРШВАЩИ ГЕНОСИД НАД ОТДЕЛНИ ЕТНОСИ ЧАСТ ОТ ЕДНА РАСА
  • 56 слаботоков

    9 4 Отговор

    До коментар #19 от "а заслужили въжето бол":

    Писах ти плюсче!
  • 57 Пако

    9 5 Отговор
    БеЗграмотен но,щастлиФт.....
  • 58 Браво ванка

    7 17 Отговор
    Един път да съм съгласен с тоя
  • 59 Вълчо

    16 6 Отговор
    Хаха Тия и двамата к.етени са за затвора !
  • 60 ДСБ

    28 17 Отговор
    ЛЕЛЕ МАЙКО КОЛКО МНОГО ПРОДТОТИЯ И МНОГО ПЛАТЕНИ ПИСАЧИ ТУТ ,ЖАЛКО СПОМНЕТЕ СЕ виденов и преди него всичо беше обрулено ДС дадоха власта на Костов защото знаеха че той МОЖЕ да изведе България от блатото и го НАПРАВИ даите ми един пример с кето уж се е обогатил нариме сравним С Цветанов Доган И корпурацията ДПС всички министри след 2001 год ЖАЛКО отнехани 18 год и само лутане и яки кражби
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Емил Рангелов

    30 11 Отговор
    Тоя е най -големия престъпник и национален предател!Шефът на кръга Олимп и основния организатор на червената лъжедемокрация!Трябва да е в затвора заедно цв василев ,а не да ръси мозъци и да го дават по телевизията!Синята идея за истинска демокрация умря,когато тоя.наглец застана на чело,с мазното си двулично ,гнусно лицемерие!Надявам се един ден да си получи заслуженото!

    Коментиран от #68

  • 65 Манго

    20 13 Отговор
    Каква държава,един престъпник да се появава по медиите и да говори ,това са комунистите,гарван на гарван око не вади,само комунисти ни управляват досега, затова няма осъдени

    Коментиран от #88

  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Айде бе !

    13 7 Отговор
    Всеки народ си заслужава управниците !
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Еретика

    27 13 Отговор
    Е че мязащият на циганин е за затвора.Първо че разби икономиката и я окраде и второ той довлече крадливият Кобург като юислеше че ще го води за дългият нос,както направи най големият предател в Третото Българско Царство Стефан Стамболов.Е оня скоропостижно го заклаха като прасе.Е това вече няма как да стане за наше съжаление.
  • 70 Кактус

    29 9 Отговор
    Ще го запомня само като Иван Българоубиец!!!
  • 71 гост

    28 9 Отговор
    Най големият престъпник който продаде България
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 мани мани

    24 6 Отговор
    тоя циг@нин има дялове в абсолютно всички предприятия, които бяха приватизирани нелегално от държавна несигурност = сик, вис, тим, сдс, бкп/бсп, ндсв, дпс! т'ва е един от най-крадливите бг м@нгали!
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 бай Симо

    18 6 Отговор
    Кога Костов ще бъде съден за договора с "американските Марици"?
  • 79 Казуар

    9 1 Отговор

    До коментар #50 от "тъу де":

    Наследниците на Александър Божков когото наричаха господин 10 процента живеят с доходи като обикновени граждани. Това показва подлоста на манипулаторите.
  • 80 Дух

    3 0 Отговор
    И аз като номер36 браво точно отегчен
  • 81 Любопитко

    8 3 Отговор
    Костов, иска ли да каже истината за прехода и родословното си дърво. Все пак един ден ще го впишат в историята ни.
  • 82 Левски

    9 4 Отговор
    Росене, кажи си бе! Ваньо, кажи му, че е неук бе! Ние 4 г. му хленчим, че ни дерат душевни тука, а Плевню все си бае: Русия виновна, ...??? Кажи му да чуе, Плевню, като нас не чува.
  • 83 ИМПЕРИАЛИСТ

    12 2 Отговор
    ..........старши асистент в Катедра „Политическа икономия“ във Висшия машинно-електротехнически институт „Владимир Ильич Ленин“ (днес Технически университет), София. Във връзка с назначаването му за старши асистент проверката, извършена от ръководителя на катедрата проф. Алексиев, се казва: „Иван Й. Костов е политикономист с твърде солидна подготовка и широки интереси. Той познава много добре произведенията на класиците на марксизма-ленинизма и е убеден марксист и защитник на нашата социалистическа система“.
  • 84 Sts

    8 4 Отговор
    Хора плюем го ама тези които го сложиха на власт,сложиха и сегашния и ще сложат и следващия - онзи финансовия!
  • 85 Sly

    9 3 Отговор
    Уж българин, а то ...
  • 86 Посоль

    8 13 Отговор
    Голяма измет тук се е наредила да храчи по Ванката ! Тъпанари и дребни мушици се изредили с по 10 имена да пишат едно и също. Боклуци !
  • 87 Емзеперикс-братче мило обади се.

    9 3 Отговор
    Ле-ле,г-н другарю Иване,землянино,като чета,по-горе,какво ти желаят хората,направо не бих излязъл на улицата утре,а направо вдън земя,бих се скрил,и го направи,защото и ние,извънземните-НЕте искаме при нас на нашата планета-М88,и ако още не си разбрал,и питаш дали това е дъжд,след псувните и оплюването от всички тези хора,то запитай се:КОЙ,кой,кой,кой,кой,кой,койкой,кой,кой?и защо искат мъст..та,ти Иване,явно си много,много греховен..та,не по думите,а по делата ще бъдете съдени,Всички,а някой повече от всички останали,такива като теб..може,би,незнам,така предполагам,но това ще го каже-той,КОЙ,Негово Величество,Българският Народ..КазаХ..
  • 88 Едо

    9 5 Отговор

    До коментар #65 от "Манго":

    Манго, обяснявам на всички ДУХОВНО ПРОСТИ МАНГОВЦИ, който за всичкото зло, което се случва на България повтарят една и съща мантра, като ПАПАГАЛИ, ЧЕ КОМУНИСТИТЕ, ВИДИТЕ ЛИ СА ЕДИНСТВЕНО ВИНОВНИ! КОМУНИСТИ СА СЪЩЕСТВА, КОИТО СТАРАТЕЛНО ИЗУЧАВАТ МАРКСИСТКО-ЛЕНИНСКАТА ПСЕВДОФИЛОСОФИЯ И НА ПРАКТИКА, С ОГЪН И МЕЧ, Я ПРИЛАГАТ В ЖИВОТА, ВЪЗВЕЛИЧАВАЙКИ СЕБЕ СИ ДО ПИЕДЕСТАЛА НА БОГОВЕ, И С БЕСОВСКА ЗЛОБА СЕ БОРЯТ С ВСИЧКИ ВЪЗМОЖНИ СРЕДСТВА СРЕЩУ ИСТИНСКИЯ БОГ И ГОСПОД НАШ, ИИСУС ХРИСТОС, ,,Чрез Когото всичко стана и нищо без Него не е станало!"! ПО ТОЗИ НЕРАЗУМЕН НАЧИН ТЕ ОБРЪЩАТ ИКОНОМИКАТА С ГЛАВАТА НАДОЛУ И ТЯ КОЛАБИРА! СЛЕДВАТ ОГРОМНИ БЕДСТВИЯ ЗА НАСЕЛЕНИЕТО, ЗАЩОТО ХИТРИ БАНДИТИ РАЗГРАБВАТ ВСИЧКО МАТЕРИАЛНО, КОЕТО Е СЪЩЕСТВУВАЛО! КОВАРСТВОТО СЕ СЪСТОИ В ТОВА, ЧЕ ГРАБИТЕЛИТЕ НЕ ВЯРВАТ В БОГА, НЯМАТ СТРАХ ОТ НЕГО И СА ПО-ЛОШИ И ОТ ТАТАРСКИТЕ ОРДИ НА ЧИНГИЗ ХАН! ПОВЕЧЕ ОТ ТОВА! БАНДИТИТЕ ПРОИЗВЕЖДАТ ДЕЦА БАНДИТИ, А ДЕЦАТА БАНДИТИ ПРОИЗВЕЖДАТ ДЕЦА БАНДИТИ, КОЕТО ВЛИЯЕ НЕГАТИВНО НА НАРОДА, КОЙТО ПОСТЕПЕННО ЗА 20-30 години също СИ ПРОМЕНЯ ДУХОВНИЯ КОД И СЕ МАФИОТИЗИРА! ТОВА ВЕЧЕ Е ПЪЛНАТА ТРАГЕДИЯ НА БЕЗБОЖНИЯ НАРОД, КОЙТО ЗАТЪПЯВАЙКИ ДУХОВНО, НЕ МОЖЕ ДА РАЗБЕРЕ ТОЧНО КАКВО МУ СЕ СЛУЧВА, ЗАПОЧВА ДА ХУЛИ ТУ ЕДНИТЕ, ТУ ДРУГИТЕ И ТАКА СЕ ВЪРТОГЛАВИЦИРА! Сатана, който е дявола, злорадства, защото е постигнал целта си: КОМУНИСТИТЕ СА ВИНОВНИ, КОМУНИСТИТЕ СА ВИНОВНИ И ТАКА ДО САМОЗАБРАВА! А че комунистите отдавна станаха БЕЗБОЖНИ олигарси, разбира се, няма никакво значен

    Коментиран от #99

  • 89 Petar

    4 7 Отговор
    SEGA GECHEV CHTE GO OKOCHARI TOYA KOSTOV DETO EBA MAIKATA NA BALGARIA..
  • 90 Да бе да

    8 8 Отговор
    След като си излязъл от политиката, защо се явяваш по телевизията и продължаваш да даваш мнения и съвети. Видяхме до къде докара държавата.Върни се в БСП от където дойде и там ги съветвай. Няма ли край вече, какъв е този преход.
  • 91 Балкан Боклук

    6 6 Отговор
    Няма ли някой да го застреля тоя или да го блъсне с кола като го види някъде?!
  • 92 vasik atanasova

    9 5 Отговор
    най противния човек по време на прехода ИВАН КОСТОВ
  • 93 Бай Мангау

    5 7 Отговор
    Абе туй момче наистина ли е Индиец?Ний тук в Шекеря нищо не знайм за него.Ако е тъй и друг и от нашти ша командва България.Свиквайти!
  • 94 Dimirest

    7 5 Отговор
    Тоя да облича по най-бърз начин раираният костюм, не да се изявява по телевизията!!!
  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 МНЕНИЕ

    3 1 Отговор

    До коментар #27 от "Бачо Киро":

    Евала Бачо Киро. Това е самата истина. В нашата родина има много лоши хора.
  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Учуден

    0 3 Отговор

    До коментар #88 от "Едо":

    Един истински верен коментар
  • 100 коментар

    8 2 Отговор
    Костов е единствен който умее как да съсипва държавност, партия, и народ, и не напразно му казват - Командира!Та и сега се мъчи пак да командирства, ама никой вече не го признава за нещо!Командира е изпята песен много скоро след 97г когато излъга България!Не бил следял политиката, ама постоянно слухти кой какво казал!
  • 101 Стоян

    1 0 Отговор

    До коментар #7 от "Рошко":

    А ако те питат ЗАЩО,ще зациклиш,като магаре на баир...
  • 102 Ив. Костов

    0 6 Отговор
    За да дойде демокрацията в България, трябва да си ''заминат'' 2-3 поколения. Т.е.
    тия, които са почивали на море за 20, яли са домати по 0.22 и ''кучешка радост'' по 2.60, пушили са ''Стюардеса'' по 0.80 - са спирачката на демокрацията. Те, децата им и внуците.
  • 103 Гост

    3 0 Отговор
    Той Плевнелиев ако беше много умен щеше ли да взема Деси за жена....Аааааа????

    Коментиран от #104

  • 104 Емил Рангелов

    1 1 Отговор

    До коментар #103 от "Гост":

    Да ама винаги знае какво ше е времето!
  • 105 Дядо ви

    0 1 Отговор
    Невежи тъпаци ,само Иван Костов най добре знае как се управлява държава.4962
  • 106 Ади

    1 0 Отговор
    Ако Иван Костов и негов кръг олигарци изпълниха договорите от приватицая. Сега щеше средна заплата 4000 лева, 1200 лева за пенсионери и поне още един милион работно място за младите и..

    Дано Борисов да му чупи главата!! /
  • 107 българка

    0 0 Отговор
    Иван Костов, не си осъден от властимащите до сега. Но си осъден от НАРОДА. Тази присъда е по-страшна от всяка друга и ще я отнесеш и в отвъдното.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове