3 Декември, 2019 06:10 2 145 12

Сачева оглавява днес социалното министерство

  • деница сачева-
  • министър-
  • парламент

Кандидатурата ще се гласува в парламента

Сачева оглавява днес социалното министерство - 1
Снимка: БГНЕС

Кандидатурата на Деница Сачева за нов министър на труда и социалната политика ще се гласува днес в парламента. Предложението за кадровата смяна в правителството е на премиера Бойко Борисов, след като в петък той поиска и прие оставката на министър Бисер Петков, съобщи Българското национално радио.

Преди това темата за рокадата в състава на правителството ще се обсъжда на заседание на Съвета на управляващата коалиция ГЕРБ и Обединени патриоти.

„Отговорността е моя - мисля, че с Деница Сачева ще имаме по-добри резултати, а и съм го консултирал с колегите, като Валери Симеонов, с когото първи говорих“, заяви премиерът след оставката на Петков.

Сачева вече в била заместник в социалното ведомство в кабинета Борисов 2, а в настоящия управленски мандат зае поста на заместник-министър в образователното министерство.

Очаква се Бисер Петков да предаде поста министър на труда и социалната политика на Деница Сачева днес на церемония в Министерството на труда и социалната политика.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ачо

    9 1 Отговор
    Е, щом си го съгласувал с политик от такава класа като Валерчо, значи няма никакви съмнения. Това е най-доброто за стадото.
  • 2 Биде

    11 1 Отговор
    Това че Сачева е по-тъпа и некомпетентна да доведе до добри резултати -хич не мога да хвана тънката логика на Бойко! Сменя един можещ с послушен и на този принцип мисли да оправи държавата????????
  • 3 Тая ковра си е чист джендър!

    10 1 Отговор
    Само ѝ вижте физиономията и ще ви стане ясно колко е "компетентна"! Прилича ми на роднина на Цецка Цачева! 💩 "Хубавица" като нея е! Уникално бабе! Тая е на 46, а прилича на 66! 🥴 Как да не я цункаш по муцунката "сладка"?! 🤪 Тия гербери нямат ли поне една жена, която да прилича на такава, а не на дзвер?! 😬

    Коментиран от #7

  • 4 пико

    8 0 Отговор
    Тази си е пенкилер,,специалист по всичко-демек по нищо".Просто произхода и поведението пасват на ББ.
  • 5 Коя е Деница Сачева

    7 1 Отговор
    Деница Сачева е дъщеря на проф. Евгений Сачев, доказан агент на ДС, преподавател в Академията на МВР и в УНИБИТ (Библиотекарския институт, ръководител катедра), който осигури кариерата й. Важното е да са политкоректни, т.е. лоялни на Партията майка и да следват Чл. 1 от соц. Конституцията.
  • 6 Червей ли е на смимката

    4 0 Отговор
    Боко и пиявици те! !!!
  • 7 Ристю

    0 2 Отговор

    До коментар #3 от "Тая ковра си е чист джендър!":

    Ти да не се жениш за нея, воеводо? Какво значение е как изглежда. Важно е как ще работи

    Коментиран от #8

  • 8 И пари да ми дават, пак не бих се

    3 0 Отговор

    До коментар #7 от "Ристю":

    прежалил за това подобие на жена! 😀 Все пак е хубаво поне малко да е лицеприятна! Това да те е страх да го погледнеш! Истински урунгел! 🥴 То не не стресираха с Искра Фидосова, Цецка Цачева, Десислава Атанасова, Цвета Караянчева, Лиляна Павлова, а сега и с тоя динозавър! Отделно че няма грам мозък, но за сметка на това е послушна и удобна! Аман от бивши комунистически деятели в редиците на герберите! Щом тате е бивш агент на ДС, щерката трябва да е министър на падишаха! Не може друго яче! А е напълно ясно, че тази пеперудка, която хвърка от партия в партия стига да е с таз, която е на власт нищо няма да свърши, защото не я е еня нито за децата в неравностойно положение, нито за майките им! На нея не ѝ пука за нищо и за никой, затова главанака ще я назначена на този пост! 👽

    Коментиран от #9

  • 9 Николайко Перник

    2 0 Отговор

    До коментар #8 от "И пари да ми дават, пак не бих се":

    А Николинка Ангелкова адашката защо я пропускаш? Или тя само туристи привлича?

    Коментиран от #12

  • 10 Бамби

    1 0 Отговор
    Отявлен привърженик на Дженифър идеология та върл защитник на малцинствата човек на годината според БХК и фен на бежанците.да ни е честито!
  • 11 Бамби

    1 0 Отговор
    Отявлен привърженик на Дженифър идеология та върл защитник на малцинствата човек на годината според БХК и фен на бежанците.да ни е честито!
  • 12 Прав си за Николинка 😄 Сори!

    1 0 Отговор

    До коментар #9 от "Николайко Перник":

    Без да искам съм я пропуснал тая красотница неземна! 😬 Поредния герберски вампир! 🥴
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове