21 Декември, 2019 17:07 3 665 79

Борисов: Радев и Нинова се държат като прясно родени бебета

  • бойко борисов-
  • румен радев-
  • корнелия нинова

Не искам да си губя времето и да коментирам какво е казал г-н Радев. В чужбина той говори само хубави неща, а когато се върне в България само критикува правителството, каза Борисов

Борисов: Радев и Нинова се държат като прясно родени бебета - 1
Снимка: БГНЕС

Думите на 2019 година са работа и отговорност. Това е единственото важно нещо - да се вижда какво оставаш след себе си. Тази година оставям много неща след себе си - метрото в София, лотовете на АМ "Хемус" се строят с пълна сила, АМ "Струма" също се строи на пълна скорост, връзката със Сърбия се асфалтира и строи. Тези проекти градят България и дават финансово-икономическа стабилност на страната.

Това каза в предаването "Годината" по Дарик радио премиерът Бойко Борисов. Той коментира и последните престрелки с президента Румен Радев.

"Не искам да говоря за човек, който е призван да бъде обединител на нацията, а се държи като опозиционен лидер. Всичко, което изброих е факт, а президентът се държи като враг на държавата. Виждате, пада мониторинговия механизъм, всички кредитни агенции вдигат рейтинга на България и има ръст на икономиката.

Не искам да си губя времето и да коментирам какво е казал г-н Радев. В чужбина той говори само хубави неща, а когато се върне в България само критикува правителството. Няма лошо да критикува, но аз не съм го чул да каже една лоша дума за БСП и ДПС. В България всичко върви както трябва. И в момента има надежда за завод на "Фолксваген".

Всичко щеше да е точно, ако институцията до Министерски съвет не се беше изхвърлила и не беше обявила, че тя е довела "Фолксваген" в България. Никой никого не е довел. По тази тема не трябва да се правят такива коментари. Аз съм убеден, че в България ще сглобяваме цяла кола. В България се върши огромна работа. Ако вървим така, аз съм убеден, че инвестициите ще продължат да растат. България е много интересна дестинация. В момента водим разговори за завод за електрически батерии. Това е бъдещето", категоричен бе министър-председателят.

"Ситуацията в Перник е неприятна. Дотам се стигна от некадърното управление на ВиК сектора. Всеки ден се работи там. Трябва да разделим питейната от промишлената вода. Работниците няма да празнуват. Предупредил съм ги. Ще си получат допълнителни възнаграждения, но трябва да осигурим вода на Перник. Нека да видим кой какво е направил. В София допреди 10 години нямаше вода и канализация. Готов съм да седна и да коментирам с всеки кой какво е оставил след себе си. Румен Радев и Корнелия Нинова се държат като прясно родени бебета, сякаш тяхната партия не е управлявала никога България и се е пръкнала преди няколко дни. Готов съм да споря с тях, но тези хора не са сложили една тухла и не са построили нищо", обяви Борисов.

"Газовите магистрали правят България стратегически газов хъб. И "Балкански поток", и конектора с Гърция ще носят всякакъв газ - руски, американски, азербайджански. "Балкански поток" няма нищо общо със "Северен поток". По "Балкански поток" се работи много активно. Аз виждам много големи възможности и за АЕЦ "Белене". "Южен поток" навремето беше спрян заради корупция при правителството на партията, която издигна президента. Това е факт, но той пак мълчи. Единственото, което направи Румен Радев е, че измете всички специалисти и за един месец прокара да се купят "Грипените". Това успя да направи. Когато ме заведе и ми покаже един завод, който е построен благодарение на него, тогава ще коментирам изказванията му. Ние правим много неща. Президентът не се е родил вчера. Защо не попита Нинова къде са заводите, които нейното правителство е построило?", попита премиерът.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 18 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тринити

    118 19 Отговор
    Осъдения за клевета коментира президента на РБ!

    Коментиран от #55

  • 2 ХХХ

    94 11 Отговор
    СЮРЕАЛИСТИЧНА КАРИКАТУРА
  • 3 rusnak

    92 14 Отговор
    Глупак
  • 4 УКРАЙНА КОЧИНАТА

    53 8 Отговор
    Господин сулариома!
  • 5 омлет с кашкавал

    90 12 Отговор
    Това е единственото важно нещо - да се вижда какво оставаш след себе си. ОСТАВЯШ. ИТАЛИАНСКИ ПЛАСТМАСОВИ ОТПАДЪЦИ. ЗА ГОРЕНЕ В НЯКОЙ ТЕЦЪ.
  • 6 boko

    86 7 Отговор
    бооооклук
  • 7 кнаус 485

    90 6 Отговор
    Тиквата си е тиква,вари я,печи я хак си остава тиква

    Коментиран от #78

  • 8 тук мога само да възкликна

    79 7 Отговор
    Идиотщината в целия и блясък.
  • 9 Очитте

    67 6 Отговор
    Бойко ле, ментиш ни яко, виждаме как ни прецакваш тъй яко, че ако сам да се видиш и ако огледалото ще се счупи, ве Бако. На калпав краставичар все мотиката му крива. Оставка дай и в затвора се скатай.
  • 10 Ангел

    78 11 Отговор
    Този боклук, като повтаря едни и същи лъжи, смята ли, че ще станат истини?Южен поток беше спрян от неговото правителство, по заповед от САЩ. И когато някой ти каже истината в очите, не е необходимо да е опозиционен лидер, ама това тъпия пожарникар явно не го разбира.

    Коментиран от #79

  • 11 Behemoth

    63 7 Отговор
    ВЕЛИКАТА ТИКВА!Тоя е като лакмус и показва какво е средното ниво на българския народ....е ми това е ...жалка картинка нов внос...
  • 12 дай нататък де

    65 7 Отговор
    Оставяте още корупция, бедност, партийно подчинени държавни структури, наглост, високомерие, безочие,некадърност, безпардонност, но това с което ще останете в народната памет е наглото безгранично крадене.

    Коментиран от #56

  • 13 asd

    51 6 Отговор
    ...каза бай Ганьо Тиквански...и си прибута партийния билет в джЕба...
  • 14 Пако

    68 5 Отговор
    Просто няма скала по която да се определи
    простотията на това човекоподобно същество.
    Какви са тези ПРЯСНО родени бебета бе абдал.Има НОВОродени бебета бе абдал прости но,прясно родени няма......,

    Коментиран от #19, #48

  • 15 ???

    32 5 Отговор
    Само магистрали, магистрали. Ще кажа на сина ми да ми намери материал за една две магистрали, че и аз да изпадна в нирвана и да вида всичко в розово.
  • 16 Лекар БГ

    66 5 Отговор
    А ти се държиш като обикновен простак от Централна гара.
    Какъв"Фолксваген"още ти е в тиквата-не знам.Какви газови потоци-също.Награби Г-жа Мустафа пред един изкоп/интерколектор с Гърция/.
    И това там.Понастоящем,мястото пустее и никой нищо не строи.
    Абсолютно е длъжен Президентът да критикува това"Правителство".Даже е прекалено толерантен.На негово място,не бих спирал да търся инициативи,целият Свят да разбере,за каква мафия иде реч.За каква мизерия,крадене,корупция и безочие.
    Нинова не я отразявам в коментарите си.Нарочно.
  • 17 Тръмп

    8 60 Отговор
    Русофилите и комуноидите нямат почивен ден в плюенето и злобата!!!:):):)Това са изгнилите съчки в ръцете на Кубрат, огин да ги гори!!!:):):)

    Коментиран от #23, #24

  • 18 ХУ Ю

    19 2 Отговор
    ауууу,ауууу, шо така с рогата бе кво е виновен човечеца та така го...таковата ,- торкоз може толкоз дава
  • 19 ???

    41 3 Отговор

    До коментар #14 от "Пако":

    Ако те се държат като ПРЯСНО родени бебета явно той се държи като ВКИСНАЛ политик.
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Боко завистника

    45 6 Отговор
    И една кофа виагра не стига да вдигне самолета и завижда на Радев, че може ! Е затова е злоба, злоба и лъжи ! Пунта Мара злобен кюфтак ! Хау!
  • 22 Ейййй

    53 5 Отговор
    Боку кажи колко хиляди тона боклук изгорихте в бг, бе. Кажи нещо и за перник, знаем, че там няма да отидеш щото те е страх, ама все пак излъжи с нещо глупаците гласували за гроп.
  • 23 до Т*ъ*п

    28 2 Отговор

    До коментар #17 от "Тръмп":

    Е как можа да наречеш Вожда си русофил и куманоид ??? То освен неговата злоба, лъжи и плюене друга не видях и прочетох !?
  • 24 Шопо

    34 4 Отговор

    До коментар #17 от "Тръмп":

    Много си прав - банкянският бидон е комунист и устата му мярка няма!
  • 25 Северозапад

    35 3 Отговор
    Мдаааа...липсата на първите седем години при Пунта Мара е очевадна!
    Колкото до простащината - вероятно е завършил вишо по този предмет в некоя маалъ!
  • 26 Volks Wagen

    23 1 Отговор
    След коледните празници идвам идвам да строим завод.
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 KOREKTOR

    29 6 Отговор
    За №20 АНЕНЕРБЕ

    А ТИ УМНИКО ТЪПИЙ ПОМНИШ ЛИ ПО ЧИЕ НАСТОЯВАНЕ ЦАРОТ ПРОВЪЗГЛАСИ ТИКВОНИЙ ОТ ПОЖРНИКАРСКО ЛЕНЧЕ ДИРЕКТНО НА МВР ГЕНЕРАЛ?

    ДА ТИ ПРИПОМНЯ ЛИ ?

    ФАМИЛИЯТА МУ ЗАПОЧВА С "Д" И НЕ ЗВУЧИ ДА Е БЪЛГАРСКА.

    АНАДЪМНО?
  • 29 оня с коня

    35 3 Отговор
    много прост човек!!
  • 30 На площада и разстрел на всички изроди

    20 1 Отговор
    Как искам тва да го кажеш Бойко не на Корнелия ами на Ким Чен Ун.
  • 31 БОЙ

    40 4 Отговор
    БОРИСОВ А ТИ КАКВО НАПРАВИ ЗА БЪЛГАРИЯ НИЩО А РАДЕВ НЕ ТИ ИГРАЕ ПО СВИРКАТА И ЛОШ БИЛ ВРЕМЕ Е ДА СИ ПОДАВАШ ОСТАВКАТА БОРИСОВ
  • 32 Академик

    35 2 Отговор
    Сравнете изказа на президента и на ББ, разликата е от небето до земята! https://darikradio.bg/rumen-radev-ste-predloza-promeni-v-konstituciata.html?fbclid=IwAR2ZOIEVptfNW40miIOegUnnBqat0fwje6RHrFirdLrTsBlGt_NII9vMUFs
  • 33 9286

    42 4 Отговор
    БОок е озверял - или има адски хемороиди, или вече не вдига самолета. А може би и двете?

    Дребнав, озлобен, свадлив, заядлив; бобко ниак не прилича на премиер на процъфтяваща държава. Бобче, ти си във властта от 20 години - беше главсек, беше солташак на Царя, кмет на София, премиер три пъти.


    Има ли нещо, което не срина и съсипа? Годините на твоето управление са най-черните в историята на България, Милиони погуби, физически и духовно, опростачи и поквари останалите.

    БОГ да те убие, поганец мръсен! БОГ да стовари гнева ни в черни дни за цялата ти рода, докато съществува! И след смъртта да не намериш покой, боклук!
  • 34 БОКЛУК

    36 1 Отговор
    НАГЛЕЦ
  • 35 шундурко

    15 1 Отговор

    До коментар #20 от "АНЕНЕРБЕ":

    хаповете,бързо ,че си на кантар - аха ,аха да дадеш фира
  • 36 компасо

    39 2 Отговор
    За АЕЦ Белене приказваше че това бил един гьол а се сега перспективи виждал. Румънците вдигат драстично доходи, намалят ДДС-та, а този глупости ще ми разправя. Взимай пример от тях.

    Коментиран от #63

  • 37 Българоубиеца печели от износ

    31 3 Отговор
    на Българи за работна ръка в икономическите ни поробители ЗАПАДА и от внос на БОКЛУК от същите. Жалката истина която народа допусна да е Факт. Това е формиралата се ниша за УЖ бизнес с ЗАПАДА от която ниша ГЕРБ печелят, ГЕРБ не БГ.
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 сноу

    34 2 Отговор
    Щом погледнеш и чуеш тоя, и се смайваш в каква бездна е хвърлен ,или по скоро изритан тоя народ и с какъв акъл му е лепнал генералски пагони
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 това е ясно

    15 0 Отговор
    ,че нищо не може да каже един `гьон`.....
  • 43 розово

    15 1 Отговор
    Изтриха ми коментара и ще го направя по друг начин.Борисов ти си сит но за да не плаче бебето трябва да го нахраниш.
  • 44 123

    7 4 Отговор
    Не го съдете твърде строго този. Имайте предвид, че това е един кръгъл сирак, на когото комунизмът е отнел детството.
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 слава на мъдрите ни ръководители

    24 0 Отговор
    ¨ В България всичко върви както трябва.¨ - Значи, ограбването, корупцията и мафиотизацията са целенасочена политика на правителството? Липсата на адекватно правосъдие, здравеопазване, образование, също? Създаването на една високо платена чиновническа структура, с назначени по партиен признак ръководители, също? (например, шефовете на ВиК получават 10 +2 минимални заплати месечно!) Най-бедната страна в ЕС, с най-ниска свобода на медиите, с население с най-ниска възраст на преживяемост, най-висока смъртност, най-лоша демографска статистика?
  • 47 Фактите

    25 2 Отговор
    44 милиарда държавен бюджет е ПЪЛНА ИЗМАМА! Няма как държавата да има 44 милиарда приходи! Данните са яко фалшицирани и целят да измамят балъците колко напредваме и как демокрацията процъфтява!!! Странно е как държавата събира 24 милиарда бюджет, след всичките укривания на ДДС и ДОД от бизнесмените, ниските такси за концесиите, липсата на доходоносен държавен бизнес, огромната и нищо неплащащата държавна армия от паразити

    Коментиран от #49

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 ТОЧКАТА

    8 0 Отговор

    До коментар #47 от "Фактите":

    тО самО виж данъчите прихОди От ДДС>!!!При 120 милиарда БВП,те са ОкОлО 5,6 милиарда за 2018г>!!!А би трябвалО да е 20 милиарда ,нали се Облага всичкО,ОбОрОт,стОки,сделки и т,н, абе >БВП!!!!!!
  • 50 ТОЧКАТА

    19 1 Отговор
    президентът НЕ Е ОБЕДИНИТЕЛ>!!!!ТОЙ ОЛИЦЕТВОРЯВА>!!!!!ЕДИНСТВОТО НА НАЦИЯТА>!!! !Ама нъл си нямаме нация,та гО Окепазиха да е Обединител>!!!!А тОва прОстО не функция на нитО една институция >!!!!!Пък и как да съм Обединен>!!!с тези крадци>??????? /аха,те крадат,аз ОтгОвярям>!!!/
  • 51 тъпотата го крепи

    23 1 Отговор
    Баце , ако някога случайно получиш просветление що за тулуп си гледай да нямаш пистолет около себе си , че уверен съм ще се гръмнеш.
  • 52 ТОЧКАТА

    19 1 Отговор
    магистралите вОдят дО къщите за гОстиииииии>!!!ВсичкО е закОннО и ОправданО,за вазе/кукиш
  • 53 Гост

    15 1 Отговор
    ПИСНА НИ от този, бе!!!
  • 54 Виме

    14 0 Отговор
    Айде, на бебетатааа! Росни, пресни, свежи, нов модел бебета! Хрупкави или меки, насам народе@тиква.бг.
  • 55 Шоо

    2 20 Отговор

    До коментар #1 от "Тринити":

    То пък един президент...
  • 56 слаботоков

    6 0 Отговор

    До коментар #12 от "дай нататък де":

    Браво за написаното! Имаш плюсче от мен!
  • 57 гост

    17 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: В България всичко върви както трябва. И в момента има надежда за завод на "Фолксваген".
    Гладна кокошка просо сънува.
  • 58 ГосТ

    11 1 Отговор
    "Прясно родени бебета" ама докога трябва да бъде смешно ?
  • 59 Ацо

    12 0 Отговор
    Ами кой назначаваше такива "специалисти"като Георги Харизанов-Жоро тръбата и Митко каратиста ?За един приятел от Банкя питам?
  • 60 България

    3 16 Отговор
    Прав е Раден е Шапкар-Завистлив и злобен шапкар!Яерно,че е добър пилот но като президент е слаба ракия!
  • 61 Шляп

    8 2 Отговор
    Истинският комунист критика не търпи,пък била тя и градивна.Всичко е цветя и рози,злото е изкоренено,корупция няма,вървим уверено към светлото бъдеще под ръководството на партията-майка.
  • 62 някой беше написал

    11 1 Отговор
    не народ а мърша... ми с такъв примиер кви да сте за изборателите питам Вие си го избирате. С готови пари всеки може, когато ги спрат ши беК ма ли. Ами като се знае какъв интелекта на гласувалите за него резултата е виден. Да живее и пребъде Бай ви Ганя от Банкя.

    Коментиран от #69

  • 63 Аха

    10 0 Отговор

    До коментар #36 от "компасо":

    Гйол беше оти краварите му подсказаха.
    А сега ,че стане добра ядрена централа оти пак краварите му наредиха.
    Нещо кат южен поток 😂😂😂.Краварската сган кат няма исап значи нее убаво,кат си го заграбят всичко е ок.
    Да му мислят робите.
    Па и това право им отнеха вече.
  • 64 Чичо

    11 2 Отговор
    Интересно, до кога ще се дава медийна трибуна за просташките изцепки на тоя комуноиден мутро-милиционер!
  • 65 Спецназ

    8 0 Отговор
    Мутрафон
  • 66 тиквата

    7 1 Отговор
    Моляте Господи , накарай го да си прочете коментарите!
  • 67 умник

    7 1 Отговор
    Тоя става все по-прост, направо е за Гинес.
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Извинявам се

    0 1 Отговор

    До коментар #62 от "някой беше написал":

    за правописа “избирателите” и “каквъв е”...
  • 70 киро

    4 1 Отговор
    Селски джепчия !
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Дедо Вангьо

    6 0 Отговор
    "В СОФИЯ ДОПРЕДИ 10 ГОДИНИ НЯМАШЕ ВОДА И КАНАЛИЗАЦИЯ". МИЛИ БОЖЕ, КАКВО ТОЛКОВА ЗЛО СА ТИ СТОРИЛИ БЪЛГАРИТЕ?
  • 73 Ханко от село Осеня

    0 2 Отговор
    Прав е и всичко го виждат , но българчето е узоприст , винаги е на въпреки. Нищо ще му мине ,.
  • 74 onq s konq

    2 1 Отговор
    И докога ще търпим тъп пожарникарски хумор. Той кат е прост ние не сме прости
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 инчхай

    2 0 Отговор
    сиреч всичко ти и кликата ви крадлива правите и след направата ремонт,само крадете
  • 77 Челмето.

    2 0 Отговор
    Борисов ,твоето време винаги е загубено,защото си малоумен некадърник
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Дявол

    0 1 Отговор

    До коментар #10 от "Ангел":

    Явно в сънищата си видял умен фелдфебел слушаи бръмбъра и тои ще те завиде на л____
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове