23 Януари, 2020 08:31 4 874 82

„Възраждане“ иска оставките на премиера и правителството

  • възраждане-
  • правителство

В България се подготвя африкански сценарий за водите

„Възраждане“ иска оставките на премиера и правителството - 1
Снимка: БГНЕС

Притеснени от факта, че държавата учредява еднолично акционерно холдингово дружество с държавно участие "Български ВиК холдинг" ЕАД – София от "Възраждане" заподозряха управляващите, че готвят приватизация на водопреносната мрежа и водоизточниците. Според председателя на "Възраждане" Костадин Костадинов е съмнително изключително бързото осъществяване на такъв крупен инвестиционен план на държавата за обединяване на всички ВиК дружества в страната в една държавна холдингова компания. "Държавата, която знаем, че е бавна и тромава, показа, че не е проблем за по-малко от месец да се направи цялата процедура, да се подготвят документите и да се създаде такава компания с огромния бюджет от 1 милиард лева", посочи Костадинов. "Абсолютно невъзможно е такава голяма сума да бъде извадена, ако преди това не е била планирана по някакъв начин", убеден е той.

Правейки паралел със сделката за изтребителите, за която правителството актуализира бюджета, Костадинов отбеляза, че в случая с ВиК холдинга, не се наложи актуализация, което според него означава, че в плановете на правителството, очевидно тази холдингова държавна компания вече е присъствала. "Когато нещо започне да се окрупнява, то се прави с една единствена цел – за да се продаде после", предупреди Костадинов и припомни как бяха продадени енергоразпределителните предприятия.

Костадинов изрази опасения, че в страната се подготвя африкански сценарий за водите – постепенно продаване не само на водопреносните мрежи, но и на водоизточниците или отдаването им на концесии за дълъг срок 30-35 години. "Отдаването на концесия или продаването на чужда фирма ще означава заробване на нашия народ", категорични са от "Възраждане" и обявиха, че организират протест пред МРРБ идния понеделник, на който ще поискат оставката на министъра на регионалното развитие Петя Аврамова и на цялото правителство.

Коментирайки пожарния вариант за прекарване на вода за Перник от язовир "Белмекен", Костадинов съобщи, че според изчисления на "Възраждане" реалната сума за изграждането на тръбопровода не е 25 млн. лева, а 5 млн. лева и попита: "Другите 20 кой ще ги открадне, защото е ясно, че ще се откраднат".

"Ще искаме и оставката на цялото правителство заради общия му провал в неговата политика и успеха в провеждането на тази политика", заяви Костадинов и добави: "Не мислим, че политиката, която провежда правителството на Бойко Борисов е низ от грешки и поражения. Не. Не може да си толкова тъп, че да правиш такива тотални грешки. Това е последователна, целенасочено и методично планирана и провеждана политика на унищожение на нашия народ".

Българското население измира или емигрира с невиждани темпове, алармираха още представителите на "Възраждане". Костадинов разказа как търсели информация, но институциите криели данните и визира здравното министерство и НСИ. "Винаги тази информация е била публична, но тази година информация нямаше", сподели той и съобщи, че според източници на "Възраждане", миналата година са родени по-малко от 40 000 деца, а предходната година били родени 50 000. "Това е чудовищен спад. Такъв спад няма в Сирия, където има гражданска война от 10 години, няма такъв спад в Либия, където също има години наред гражданска война. Никъде няма такова нещо, каквото се случва в нашата страна", коментира Костадинов. Той съобщи още, че миналата година страната ни е била напусната от 70 000 емигранти. "Общото намаление на населението за миналата година е над 100 000 души – може би между 120 и 150 000", посочи Костадинов и подчерта, че "толкова са ни загиналите в Първата и Втората световни войни, взети заедно".

"Само за една година правителството на ГЕРБ и ВМРО прати на оня свят или изгони извън държавата горе долу толкова души, колкото загинаха в две световни войни от името на нашата държава, сражавайки се по фронтовете", обобщи лидерът на "Възраждане".

"Ето защо, продължи той - нямаме друг избор, освен да поискаме оставката на правителството, което ни унищожава и ни убива всеки ден – заради това , че краде водата ни, че източва язовирите ни, че изсече горите ни, че отрови въздуха ни, че отрови почвите, че продаде златните ни запаси на безценица, заради това че унищожава страната ни и че заплашва съществуването на българския народ, заради това, че нарушава всички основни права и свободи на нас гражданите, а най- основното право, записано в Конституцията е да имаме достоен живот".

По думите на Костадинов огромната част от българското население се тресе от примитивен, животински страх, наложен от един дивашки античовешки режим.

"На нас ни готвят един ужасен сценарий - ние сме вече по пързалката и това личи най-много по обезлюдяването на страната", добави организационният секретар на "Възраждане" Николай Дренчев и посочи, че младежите са докарани до състояние да не могат да се възпроизвеждат, да не могат раждат деца, да не могат да ги отглеждат, да не могат да ги възпитават. "Готвят ни закони за отнемане на децата – това, което трябваше да влезе от първи януари и благодарение на протестите се отложи с няколко месец", алармира той, убеден, че управляващите възнамеряват да го въведат по същия начин, по който го планираха. Според него "това е сценарий за нас".

По думите му все по-малко хора са свободни и независими и сме в катастрофа. "От върховете надолу всеки бизнес е притискан, доен, цеден и до момента, в който е достатъчно сладък бива отнет, а ако не е достатъчно сладък - бива или доен по съответния начин или приключван", добави Дренчев.

От "Възраждане" разказаха, че сигнализирали в прокуратурата, че ГЕРБ получавали финансиране и логистична помощ от външни държавни фондации и коментираха, че ако се появи сега фондация и реши да финансира някоя партия в България това ще е проблем, стига партията да не се казва ГЕРБ. "Ами ако се появи фондация Русия за България, представяте ли си какъв вой ще настъпи сред грантомотивираните медии, представяте ли си какво виене, какъв вой на умряло ще се разнесе", добави Костадин Костадинов.

Той апелира за закони за "дегербефикация" и в критиките си не подмина коалиционния партньор. "Забелязвате ли как се опитват да се скрият т.нар. патриоти, особено ВМРО – държат се някак си на сенчица. Е, от време на време хващат някой, вкарват го в ареста или в затвора или кара мъртво пиян с 1.5 промила, пък после се оказва, че всъщност е 1.08 и т.н., а реално тези хора консумират страшно много власт", коментира Костадинов. "Бойко Борисов за добро или лошо е с доста широк гръб и всички удари се трупат на него, а се забравя неговия кротък, пухкав добър коалиционен партньор – човекът с торбичката", добави Костадинов.

За лустрация се обяви още Костадинов: "Имаме нужда от лустрация на хората, участвали в грабителството през последните 30 години", а за решението на проблемите е категоричен: "Решението на всички проблеми е в огледалото – надеждата е в нас самите".


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 38 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 СссереМ

    44 141 Отговор
    Айде скрий се бе мишок,кой те е чувал тебе,прибирай си копейките от позитано и си трай.

    Коментиран от #13, #22, #26, #40, #80

  • 2 Бигдик🤓

    43 127 Отговор
    Този е русофилска маймуна, предател.

    Коментиран от #39

  • 3 Maf1ata BG

    71 5 Отговор
    Като чуя, че заплатата трябва да отговаря на положения труд, веднага се сещам за правителството и националния отбор по футбол!
  • 4 Русороб

    40 96 Отговор
    Българофобът Костя копейкин.

    Коментиран от #41

  • 5 148

    32 87 Отговор
    Паляк.И за четене на опорните точки не ставаш.

    Коментиран от #42

  • 6 зачуден

    39 105 Отговор
    Подобен набор от глупости - отдавна не бях чел ! Какви "експерти" са тези от "Възраждане" ,кого представляват и защо им се публикува дивотиите ?!

    Коментиран от #10, #15, #67

  • 7 иван василевич

    36 93 Отговор
    костя костя, сине майчин! Първо се ооредели чий син си! На рашка или на путкистан? Ти не можеш собственото си семейство да оправиш,тръгнал държавата ! Май свършиха копейките и субсидията и отново заработваш, а? Скриий се някъде путкин орган ! Епера га яде кифтетата,ни рива! Сега ривеш! Не можа да се наредиш на софрата, това ти е голямата болка! Нещастен копейкин !

    Коментиран от #48

  • 8 Българина

    98 23 Отговор
    Искам да чуя от Т Биков кое от казаното не е вярно, особено за емигрантите и починалите и родените през 2019
  • 9 Гаргамел

    34 79 Отговор
    Червено мекере си костя, що не сезираш прокуратурата как изнудваше солвей с едно сметище а?

    Коментиран от #11, #81

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 иван василевич

    28 50 Отговор

    До коментар #9 от "Гаргамел":

    Щото мокрешки му раздаде едни гоуеми шамари, сега само лае!
  • 12 Хмммм

    30 76 Отговор
    Путин ли ви нареди тая помия да я бълвате ? БЪЛГАРИЯ НЕ ИСКА РУСКИ ОКУПАТОРИ И ШПИОНИ !
  • 13 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    53 29 Отговор

    До коментар #1 от "СссереМ":

    а как живеят хората а ПЕРНИК И ДРУГИ МЕСТА ВОДА НЯМА този ако мишка вие господине какъв сте моля

    Коментиран от #58

  • 14 Решението

    92 19 Отговор
    Оставка не е решение. Единствено нов Народен съд ми е майката. България е в поредната национална катастрофа

    Коментиран от #32

  • 15 Borislav Popov

    22 62 Отговор

    До коментар #6 от "зачуден":

    Е как кой представляват? Те, както и всички останали русофреници, представляват само и единствено Педеруската педерация.
  • 16 иван василевич

    17 58 Отговор
    костя, откак предаде нацинализма и се прегърна с майка корни,стана голяма рушка п..тка и си все в цикъл!
    Цикъл цикъл....ахаха...
  • 17 Tate

    83 19 Отговор
    KoКОлкото и да го плюете е ПРАВ а вие сте Гробаджииски подлоги ! Трябваше 90 та година и малко след това да обесим 200 -300 маймуни за да се кротне работата ,но такива расли недорасли демокрасти като вас докараха ненаялите се болшевики като Жельо и компания !! И после мирен преход с мутри и "Тиквеници" сега се оплаквате копейкаджия бил Коце а вие на кой бог се кланяте ? На задокеанският но тук ви е по добре защото в "Кравария" има закони и се СПАЗВАТ !! Няма кой да търпи своеволия .А вие къде сте писачи по форумите траете си ,зъбите се на жените си и на по чашка с приятели ,пазите си заплатите и си траете пред началниците ! Или бъркам на площадите сте и бутате власт след власт ! Смешници с умни телефони висящи "У Фейсо" и снимащи как се трепят вместо да се намесите ,или пак бъркам ?? Затова не се занимавайте с Коцето той прави каквото може ,погледнете се в огледалото и помислете днес какво ще правите нещо полезно и градивно или ще щракате и пишете глупости !! Кой какво прави ,какъв е и колко е ???Аман от Тиквеници .

    Коментиран от #37

  • 18 Усмивката

    42 9 Отговор
    Както се краде последните 10 години от приближени фирми. С процент разбира се за ГЕРБ.Но сега се краде като за последно. Ето ви една практика. Строи се жилищен блок. Фирмата и инвиститорът уж доброволно , построява и улицата , градинките или шосето пред блока . Като остава разбира се и още нещо. С един замах , два заека. И гражданите виждат че се строи път и общината доволна за напред още 10 години . Половината от ифраструктората се направи по този начин
  • 19 бисмарк

    50 11 Отговор
    само дето са пропуснали да кажат че на 27.01 се подготвя голям протест, който ще ескалира в РЕВОЛЮЦИЯ.

    Коментиран от #25

  • 20 Docenta

    15 50 Отговор
    Ей заради такива типчета в България няма свястна опозиция.Не може отявлени русофили да са алтернатива на герб.рудофилските партийки са много и задушават обществения живот

    Коментиран от #27

  • 21 Истината

    50 9 Отговор
    е, че си личат гербаджийските платени лакей. Всеки който разобличава гафовете на правителството се обявява за русофил и комунист. Виж лизачите да се определяте като правоверни демокрари евроатлантици. В мутромилиционерската авторитарна държава няма място за демокрация.
  • 22 73737272

    37 10 Отговор

    До коментар #1 от "СссереМ":

    Ти се скрий ве мишок, щото вече се изтърка с едни и същи коментари и кажи да ти купят банани на стопаните ти, ама повечко, да мълчиш и да ти пукат ушите като си ги хапваш
  • 23 Минчо

    55 9 Отговор
    Какво го оплювате какво невярно е казал ? От където и да е и парите му е важно че говори верни неща.
  • 24 Све

    62 14 Отговор
    От коментарите виждаме състоянието на българите. Затъпяването е тотално. Възраждане е единствената партия, която се бори за България, без чуждо финансиране- руско, американско или европейско.... Всичко, което Костадин Костадинов казва е 100% истина.

    Коментиран от #28, #29, #47

  • 25 Чакам

    12 25 Отговор

    До коментар #19 от "бисмарк":

    Какъв протест се подготвя като насметоха спонсорите на БСП и няма кой да плаща за такава дейност?

    Коментиран от #30

  • 26 Sharon geiove KaTo teb ne go haresvat

    21 7 Отговор

    До коментар #1 от "СссереМ":

    Znachi choveka e svesten
  • 27 Све

    44 8 Отговор

    До коментар #20 от "Docenta":

    Къде видя нещо червено или русофилско, бе Пурко. 25 години мощно ограбване на държавата и БЪДЕЩЕТО НА ДЕЦАТА НИ а стадото блее като облъчено

    Коментиран от #33

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Гаргамел

    7 23 Отговор

    До коментар #24 от "Све":

    Хапчетата колега, пропуснал си си сутрешното....
  • 30 Све

    36 3 Отговор

    До коментар #25 от "Чакам":

    САМО НА ИДИОТИ СЕ ПЛАЩА ДА ПРОТЕСТИРАТ ИЛИ ИЗБИРАТ. ИНТЕЛИГЕНТНИТЕ ПРОТЕСТИРАТ В ЗАЩИТА НА СВОИТЕ ИНТЕРЕСИ БЕЗПЛАТНО !!!!!!!!!!!!!!
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Чавдар

    18 7 Отговор

    До коментар #14 от "Решението":

    Без отряда "Чавдар" няма да стане.
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Горите

    7 22 Отговор
    Са две трети, от разгърнатата площ ,на България, в момента! Факт ! За що лъже авторът?!

    Коментиран от #45

  • 35 Рила

    38 11 Отговор
    Незнам,кой е русофил и кой не ,но човека работи с фактология и според мен рано или късно българина трябва да смени статуквото.

    Коментиран от #36

  • 36 Tate

    27 5 Отговор

    До коментар #35 от "Рила":

    Трябва но не му стиска ,примери колкото искаш! А за София да не говоря поне 2 имам !! Корпоративен вот колкото искаш само да не си загубим заплатите ! Но ще дойде безплатният бой и тогава дупе да им е яко!
  • 37 Син

    9 17 Отговор

    До коментар #17 от "Tate":

    Тает с каун власт не се взема този е много известен по цял свят слушайте бръмбара и тои ще ви заведе до л____то

    Коментиран от #38

  • 38 Tate

    22 6 Отговор

    До коментар #37 от "Син":

    Никой не казва че той ще вземе властта ,но историята и ежедневието показват че физкултурник ,историк,бодигард и учителка се уредиха ! А колко си могат е друга тема .Дреме ми за Коце но поне има трибуна и говори но дали го слуша някой ?? До кога ще ги търпим само ние решаваме народа ,явно на повечето това управление им е добре щом седят толкова години !! На мен не ми е добре и няма да спра да правя каквото мога.

    Коментиран от #61

  • 39 Гост

    9 16 Отговор

    До коментар #2 от "Бигдик🤓":

    А бе вие - "единия процент" кво се обаждате?Нямате,и няма да имате думата.Точка.
  • 40 Бай Шиле

    17 5 Отговор

    До коментар #1 от "СссереМ":

    Вече ти пуснах водата от казанчето на тоалетната, да те отнесе там, дето ти е мястото!
  • 41 Гост

    15 4 Отговор

    До коментар #4 от "Русороб":

    Ти можеш ли да четеш???Какво се правите на нищо невиждащи - нищо неразбиращи???
  • 42 149

    22 9 Отговор

    До коментар #5 от "148":

    Кое от написаното не е вярно???

    Коментиран от #55

  • 43 Умберто

    10 27 Отговор
    Тоя заедно с Пасков трябва да ги арестуват за подбуда към насилие и тероризъм.Този Копейкин беше пуснал клип в тубата как разглобява и сглобява някакъв калашник ззаканвайки се.
  • 44 Мунчо

    10 19 Отговор
    Тоя пък смешник къде се е напънал като хлебарка под чехъл да писка.

    Цялата му кампания бе платена от Гуцанов!

    Една дума не обели срещу Портних относно инцидента в Израелския град Хайфа по време на предизборната кампания, а се разквича след нея, за да не засегне и ментора си Борисов.
  • 45 Хаджи хаджи Българин

    24 7 Отговор

    До коментар #34 от "Горите":

    Ти кога си обикалял в България, да видиш колко гори се изсекоха през последните 15 години! Прав е Костадин ! Диви зайци и гълъби също почти няма! От пестицидите! А за горенето на опасните боклуци и за тях е прав!
  • 46 Мунчо

    9 12 Отговор
    Цялата герберска измет обявява Гербаджията Костадинов за русофил, за да може в дадения момент да бъде поредната гербаджийска патерица – затова са и впрегнати дебилите герберастки, и така всеотдайно "плюят" по Коцето, с който си гукат интимно.
  • 47 Хаджи хаджи Българин

    20 7 Отговор

    До коментар #24 от "Све":

    Подкрепям те 100%! Виж колко дежурни трика са се активирали, в подкрепа на ОПГ ГЕРБ!
  • 48 Иван Костов

    9 1 Отговор

    До коментар #7 от "иван василевич":

    Колкото си дребен - толкова си и вреден!!!

    Коментиран от #74

  • 49 без майтап

    21 6 Отговор
    Прав е!Унищожителите на народа трябва да си ходят!
  • 50 Нане

    13 4 Отговор
    И предишният, и сегашният Олигархичен модел са напълно погрешни!!!! Скоро няма да има такъв народ и такава държава. Измираме и толкова.За дължително трябва да дойде Честен Човек начело на държавата. Иначе няма спасение.
  • 51 ЪРП

    16 8 Отговор
    БРАВО, БРАВО ,БРАВО НА КОСТАДИН КОСТАДИНОВ!!!!!
    СИГУРЕН СЪМ ,ЧЕ Е НА 100% ПРАВ И ТОЧНО ТАКАВА ДИВАШКА "РАЗПРОДАЖБА" НА БЪЛГАРСКИТЕ ВОДНИ РЕСУРСИ СЕ ГОТВИ ОТ ТАЗИ СГАН НЕВИЖДАНА!!!!!!!!!!!!

    Коментиран от #56

  • 52 Умберто

    7 11 Отговор
    Възраждане се опитват да използват ненавистта на хората и да обяздват недоволството,да генерират омраза,но не предлагат нищо.Отмъщение е политическата им програма.Тяхното мото е "ние ще отмъстим",елементарна работа.Насилието не е пътят на Джедая.Онзи от Варна,който заплашваше с пушка в ръка във фейса го арестуваха,не знам защо тези не са привикани още,има схема нещо.
  • 53 Умберто

    6 3 Отговор
    Лустрация ок,но не за тези след 89та само,за всички от 1944 насам.
  • 54 NSDAP

    10 5 Отговор
    Що бе,нали искахте да живеем както през вашият любим Цоциализъм.Ето ви го Цоца.Режим на тока,режим на водата,остава само да върнем вестниците и да махнем тоалетната хартия и ще сме си като любовта ви Цоциализъм.Ще го търсите вие генерал Пиночет и ефрейтор Адолф Хитлер,ама вече ги няма.
  • 55 148

    11 10 Отговор

    До коментар #42 от "149":

    Че е вярно , вярно е.
    Ама точно ,ти Коце, да ми говориш за оставки,дето всички мнооого добре си те знаем каква червена/руска подлога си.... Айде нема нужда.
  • 56 ДО ТЪП, 50,51

    8 7 Отговор

    До коментар #51 от "ЪРП":

    Най-малкото Костадинов от "Възраждане" имат право да говорят за лустрация, само за 30-те г. Имаше предложение в началото на прехода, беше отхвърлено от соц.комунистите, които докараха д-вата до 3 икономически катастрифи, фалираха, разграбиха, приватизираха европейски гиганти, като Техноимпекс (К. Импексова), приватизирани ТЕЦ-ове, ВЕЦ-ове К. Добрев и др.), заводи, предприятия, обезкостиха ги и оставиха хората без работа. Това са създадените от соц.комунистите олигарси. Щом говорим за Лустрация, задължително да започне след 09.09.44 г. Костадинов, ще признаете ли геноцида на бг народ, след 1944г.? Нямате шанс да спечелите, но усвояване по 8 лв.субсидии, т.е.нашите пари. Вие сте политически трупове. Жалки сте!

    Коментиран от #59

  • 57 Истината боли много

    17 5 Отговор
    Всички ГРОБАРИ се активираха да плюят по Костадинов!Това подвърждава на сто процента ,че е прав и е забил ножа на правилното място в продажната пасмина ГЕРБ и сателитите от продажните ,,патриоти"!Дай боже на 27януари повече Българи милеещи за България да се съберат пред министерството на унищожителите на водата и въздуха в Родината ни....

    Коментиран от #60

  • 58 ИСТИНАТА

    5 8 Отговор

    До коментар #13 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Унищожаването на с-мата започна през 1992 г., реализирано по времето на прехода. Тогава са взели решение за изземване на архивите на "Енергопроект"за всички построени стени и системи. Не само се иззеха, а се унищожиха според закона. Ограмотете се и кой приватизира "Енергопроект" така, както Техноимпекс (К. Импексова), ТЕЦ-ове и ВЕЦ-ове (К. Добрев и др.), банковият фалит (Е. Гечев), "уж" загубените секретни д-ти от Станишев, имот от синът на Гоце в Испания (само на 18г.), къщата на Станишев на Женевското езеро, 1/4 собственост на братя Милен и Г. Велчеви. По тяхно време, колко ВиК тръбопровод е подменен, за да бъде по-малка аварията, която е от 50-те г. Наглост е, да подминаваме плодовете, които соц.комунистите посадиха, а сега берем. В ЦЯЛ СВЯТ, природата показва своята сила, но всички управления са дали своят принос, а в Б-Я ви се иска ББ да размаха вълшебната пръчка. Паразитните приватизатори, да бъдат изправени на подсъдимата скамейка, започваме с Мунчо (който отлаза предложената компенсация за Б-Я от рускоя Газпром, с което се нарежда до предателите на д-вата и К. ИМПЕКСОВА.
  • 59 До плюварника от внесеният боклук

    11 6 Отговор

    До коментар #56 от "ДО ТЪП, 50,51":

    Шефовете не ви ли информираха че Костадинов единствен се отказа от тези субсидии и ги дари за хуманитарни цели за благото на Българският народ!!
  • 60 ДЕБИЛ

    5 7 Отговор

    До коментар #57 от "Истината боли много":

    Никой не плюе, а ти не обиждай хора, които не познаваш, но казват истината. Когато пишеш гроб, внимавай, какво си пожелаваш, можеш първи да паднеш в него. За всяка ситуация се намира решение и има изход. От гроб, не се излиза. И без това, няма нужда от паразити, като теб.

    Коментиран от #62

  • 61 ОТ МЕН

    7 9 Отговор

    До коментар #38 от "Tate":

    На теб не ти е добре, защото си некадърен, неграмотен и прост паразит. Аз имам 2 висши образования, успешен бизнес и когатодокументите ти са изрядно изготвени, когато си точен и честен с хората, които работят за теб, те също се отблагодаряват. Честността с хората е май-важна. Бизнесът върви и служителите са доволни. Всеки има право на избор. Но, когато си некадърен и с увреден мозък, нищо не става от теб. В такъв случай, нито ББ, нито Господ, биха ти помогнали. Не ме интересуват вашите мнения. Умници, защо не защитихте д-вата от фалитът, разграбването и приватизацията? Защо не си защитихте спестяванията и пенсионният фонд, общо над 200 млрд. $? На Луната ли сте живяли? Робската ви психика от живота зад желязната завеса, без право на мнения, със съсипани хиляди млади надежди и мечти. С този ваш живот ли се гордеете? Очудващо, че сте оцеляли до днес. Как да спасим Б-Я от такива дебили? ДЕБИЛИ, истината е, че Господ ни прати най-успешният бг премиер. Един ден, ББ ще се приключи с политиката, но вие, ще си останете нещастни и неспособни дебили. При този дебилизъм, имате наглостта да се сравнявате със силните и богати д-ви, интересно по какво: по простащина, по мързел, по изхвърляне боклуци през балконите, по умственото ви затъпяване от соца. Списъкът е дълъг. В европейските д-ви, всички заедно работят за благосъстоянието на д-ви те си, а вие сте паразити...

    Коментиран от #68, #70, #75

  • 62 За дебила

    5 1 Отговор

    До коментар #60 от "ДЕБИЛ":

    Истината боли много....
  • 63 СТРАНДЖАТА

    11 2 Отговор
    Съд за българоубиец а Борисов и престъпната банда ГЕРБ.
  • 64 СТРАНДЖАТА

    11 3 Отговор
    Съд за българоубиец а Борисов и престъпната банда ГЕРБ.
  • 65 СТРАНДЖАТА

    9 4 Отговор
    Съд за българоубиец а Борисов и престъпната банда ГЕРБ.
  • 66 СТРАНДЖАТА

    10 4 Отговор
    Съд за българоубиец а Борисов и престъпната банда ГЕРБ.
  • 67 Сурчо

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "зачуден":

    НА ТЕБ ТИ ХАРЕСВА КАТО ПИШАТ ХУБАВИ НЕЩА ЗА КРАДЛИВОТО ПЛЕМЕ.
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Кико

    3 2 Отговор
    Долни крадливи комунисти, квичете, не се наядохте!
  • 70 Другия с коня

    5 6 Отговор

    До коментар #61 от "ОТ МЕН":

    Отдавна не бях чел нещо по-смислено в коментари.Забрави само да добавиш,че 95% от брутния вътрешен Продукт ба България се реализира от Частни фирми,които си плащат данъците и са на печалба,като твоята и това не зависи от Управляващите държавата,а от работещите във фирмите работници ...10 години оставени на спокойствие да се развиваме...Това направи Герб другари и другарки,....И Червени Цървули...

    Коментиран от #72

  • 71 ХХХ

    3 2 Отговор
    Ооох, имам си една мечта ама, като гледам съотношението
    на плюсове и минуси на коментара ти тя е мечта и на
    повечето посетители на сайта, и тя е да ти серем в устата.
  • 72 ХХХ

    2 1 Отговор

    До коментар #70 от "Другия с коня":

    Повече щеше да ти отива ника,,Говнаря с коня,,.Изобщо
    ама изобщо си нямаш представа как се формира брутния
    вътрешен продукт по стандарт.Вземи прочети малко доку-
    менти па тогава плямпай.При изчисляването на БВП се
    взимат в предвид и заплатите на чиновниците и евро-
    субсидии и, какво ли не още, което не може да се побере
    в празна кратуна.

    Коментиран от #73

  • 73 Другия с коня

    2 4 Отговор

    До коментар #72 от "ХХХ":

    Най вероятно си прав.Ще си сменя ника на препоръчания от Теб.Но Реалността е ,че парите с които разполагаме,не зависят от Управляващите.....Това е Лична Битка,а там оцеляват Можещите.....Наздраве и меси блажно,за да разсъждаваш Трезво....
  • 74 da go d...ha6

    2 2 Отговор

    До коментар #48 от "Иван Костов":

    Pi6kolapa4 na kopeikin
  • 75 Още един с 3 висши

    2 1 Отговор

    До коментар #61 от "ОТ МЕН":

    браво ти си от наще!!!Браво!! И аз пиша името на родината си така
    Б-Я, а понякога б-я или само б..
    Точно от такива успешни милионери имаме нужда. Сигурен съм, че даваш много за благотворителност и раждане на повече б-ячета. Точно като твоя любимец
  • 76 Давай и напред

    2 1 Отговор
    Защо не излезете от черупките си бе охлюви какво грешно казва костадинов ако сте такива плужеци сърбайте си попарата но ние не сме като вас и искаме промяна и справедливост
  • 77 батко мафи

    4 0 Отговор
    Наближава времето на двама съвършенни изманици Костадин Костадинов и Станислав Трифонов.И тяхната борба за вота на шараните.Хайде глупацииииии много сте!!! по минусите ще се познаете.
  • 78 зрител

    0 0 Отговор
    тоя се беше скрил някъде пооправи се времето мишоците наскачаха-айде скриите се бе ако някой искаше да смени правителството съвсем скоро имаше два избора , само на комунягите и на Радев им се привиждат смени и замени-станете вие да седнем ние
  • 79 xxl

    2 0 Отговор
    тези ли ще са новата атака/нфсб/вмро..?

    Коментиран от #82

  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове