Last news in Fakti

27 Април, 2020 13:16 5 259 36

Илхан Кючюк: Благодарни сме на Доган

  • илхан кючюк-
  • дпс-
  • доган

Несъмнено една голяма част от бизнеса ще изгуби много пари, но ще има и такива, които ще забогатеят много по време на кризата, коментира Кючук

Илхан Кючюк: Благодарни сме на Доган - 1
Снимка: БГНЕС

Ние, младите, сме особено благодарни на почетния председател на ДПС Ахмед Доган за това, че успя да изгради не едно, а вече две поколения младежи, които живеем заедно независимо от етническите си различия. Това заяви шефът на младежката организация на Движението за права и свободи Илхан Кючюк по "Канал 3".

Той припомни, че днес се навършват 30 години от регистрацията на партията.

Една от безспорните заслуги на е ДПС, че започна, защитавайки правата и свободите, нарушени при тоталитаризма и вече 30 години се превърна в универсален защитник на права и свободи и на европейско, и на световно ниво. За нас, либералите, но и за целия демократичен спектър, това е огромно постижение, каза още Кючюк.

Той използва ефира, за да поздрави всички членове на ДПС с този исторически ден като отчете и заслугата на председателя на Движението Мустафа Карадайъ.

Европейският съюз е изправен пред предизвикателството да намери допълнително финансиране за излизане от кризата, предизвикана от коронавируса, като начините са два - допълнителни усилия от страните-членки или въвеждане на дългоочаквания дигитален данък, каза още евродепутатът. Той е на мнение, че ЕС трябва да потърси това финансиране именно от компаниите, които ще забогатеят още повече по време на кризата.

“Несъмнено една голяма част от бизнеса ще изгуби много пари, но ще има и такива, които ще забогатеят много по време на кризата“, коментира Кючюк. “Това ще са най-вече дигиталните компании и защото в този ред на мисли не се помисли върху дигиталния данък“.

Българският евродепутат разкритикува и пакета “Макрон“, като го определи като “противопоставящ Изтока и Запада“, което противоречи изцяло с философията на ЕС.

“България ще получи пари по три направления по време на кризата“, каза още председателят на младежкото ДПС.

“Едното е от кошницата с 37 млрд. евро, които гласувахме дистанционно в Европейския парламент.

Другото е от неизразходваните фондове в страната.

Третото финансиране е за малките и средни предприятия. Политиката на ЕС беше адекватна, макар и забавена. Докато САЩ се фокусираха върху корпорациите, което си е тяхната политика“.

Европейската политика се насочи към спасяването на малкия и среден бизнес, докато САЩ се фокусираха в корпорациите. Това е и една от основните разлики между политиките на две от големите световни икономики, според Илхан Кючюк.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Юсуффф

    50 4 Отговор
    ТОЗИ ,ДЕЛЯНЧО И БОКО ОТДАВНА ТРЯБВАШЕ ДА НОСЯТ РАИРАНИ КОСТЮМИ И ДА ГЛЕДАТ СЛЪНЦЕТО НА КВАДРАТЧЕТА.

    Коментиран от #12

  • 3 Кадън травест

    12 17 Отговор
    Машалла ,Аферим,Ашкулсун аби Доган!
  • 4 00000014

    44 3 Отговор
    ДПС комсомолец -- Вождът наш хидроинженер велик, към светли бъднини ни води .... Сараи ний строим .... в тецове, пристанища от гордост, възхитени ний мълчим ....
  • 5 JEFF

    26 1 Отговор
    Кой е способен да изгради цели две поколения младежи ? Със сигурност едните вече не са младежи, за другите не знам, но ми звучи нещо като да изградим петилетката за три години. Няма , няма, няма промяна нито в мисли , нито в дела, нито в думи дори.
  • 6 Хахаха

    56 2 Отговор
    Целият български народ благодари за подкрепата на Домусчиев, Пеевски, Доган, Гергов, Ц. Василев, В. Златев, И. Костов, СексКурБурга, бр. Велчиви и всички, които разграбиха държавата ЗА ДА НЕ ПОПАДНЕ В ЧУЖДИ РЪЦЕ
  • 7 Нова

    35 0 Отговор
    В нашата държава всички сме вкупом благодарни на някого си. Затова сме на това дередже. Аман от благодарности
  • 8 оххх

    26 0 Отговор
    колко мило, сладури, да ви ....
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Козела

    35 9 Отговор
    Щом позволихме на такива неграмотни турски роми да направят милиони ,значи умрял е българският ръв.

    Коментиран от #11, #34

  • 11 Пръч

    23 4 Отговор

    До коментар #10 от "Козела":

    И кои са неграмотните в случая, те или ние? Аз винаги съм бил против някой да обвинява етносите за нещо, защото ние им позволяваме. Ромчето краде, полицията го хваща, ние го пускаме. Ромчето си е купил книжка, защото българинът му я продал, Ромчето е взел ТЕЛК, защото българина му е дал......

    Коментиран от #24, #27

  • 12 Стоян Гергов

    19 1 Отговор

    До коментар #2 от "Юсуффф":

    Бесепарите ,Доганчо ,Черепчо ,Орешарчо ,Делянчо и Курнелата заедно с оня Колювото дети заедно със сестричката- женена за синчето на Седефчо , дето се облажи с Хотелче за 3.5млн са за панделата. И да не забравим всички от ченгеджийницата заедно с Митко Гестапото.

    Коментиран от #29

  • 13 Ахмед

    27 1 Отговор
    С голямо нетърпение очакваме Доган и Пеевски да бъдат вкарани в затвора! За престъпления срещу държавата...
    Обещаваме да им ходим редовно на свиждане.
  • 14 Кой68

    17 10 Отговор
    Какво им било нарушено при Т.Живков!!!!Единствено "покръстването"-смяната на имената бе грешка но след среща с тогавашния президент на Турция/Демирел висля бе!/.Това врабче знае ли с какви превилегий се ползваха тогава турците в България?Стига с тая демагогия за "горките"турци..........

    Коментиран от #20

  • 15 слаботоков

    14 3 Отговор
    Този лисугер още ли не се е разболял от COVID19? ?????
  • 16 ДОГАН Е ТРУП

    8 2 Отговор
    Ким Чен Ун е мъртъв!?
  • 17 машалла

    15 0 Отговор
    От какво сте доволни бе , да не би да ви е раздал акции от ТЕЦ "Варна" без пари ?
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 бвцж

    8 14 Отговор

    До коментар #14 от "Кой68":

    Турците в Бг никога не са имали привилегии.

    Коментиран от #23

  • 21 Istinata

    5 0 Отговор
    20.нямате и грях от бога. Ако не ти се е учило независимо дали си иванка или наджие се сърдете на вас, че сте били на тютюна или в града щистачки. Но тодор живков никога не е делял до 1984 хората, а децата родени през 1984 нямат вина, но дпсгербабвбсп и най вече удариха заедно с герб българите от заможни семейства, за да дадат път на прости и безпарични българи, турци, цигани, а умните турци заминаха по живо по здраво в германия, а българите във Великобритания. Цели градове в германия има от българските турци. Исками се правилно да бъдем разбрани. По време на соца бяха те, защото даваха злато, рушвети, самите те го казваха и при заминаване.. Ако знаеш, колко чевермета е изял Г.К.и нищо не работеше. Българина е лесен, за 1 литър ракия се продавале, за яйца,. Нима сега е по различно. Кой има пари ще живее, а по живково турците работеха, като юрисконсулти, снабдители, в кухни на яденето, касиери, учители, милиционери, доносници секретарки. Сестра е предавала сестра и първи ги изпратиха дс в Белгия. 50 на 50. Не мразим, израснали сме, но на бялото да казваш черно, е нема как да се съглася.бойко е млад и много неща няма как да знае, нерде банкя нерде х градиве, а и хора от дс много неща преди няколко години ми спиделиха, дс българи. Минало свършено. Удариха родените 1984,
  • 22 ПЕНКО

    2 5 Отговор
    АЗ СЪМ БЪЛГАРИН И СЪМ БЛАГОДАРЕН НА МАЙКАТА НА АХМЕД ДОГАН !
  • 23 да бе да

    9 2 Отговор

    До коментар #20 от "бвцж":

    Какви привилегии ние българите сме имали повече от тях? Аз не намирам такива! И те като нас-можеха да учат,работят и се развиват.
  • 24 Русенец

    12 2 Отговор

    До коментар #11 от "Пръч":

    Продажните българи разчистиха пътя на тия, дето крадат и завземат. А ние издигнахме продажните на пиедестал и гласувахме за тях........ вече 30г.
  • 25 Гост

    13 0 Отговор
    Доган обещава светло бъдеще за българските турци, а докато те го чакат това бъдеще, вече четвърт век, той си уреди живота и на внуците и на правнуците.
  • 26 Зоро

    9 0 Отговор
    Кучето не хапи ръцете на стопанина си, който го храни, абсолютно не е прав ако беше прав селата в България няма да се обезлюдят, икономиката щеше да бъде на макс , изселниците от Турция щяха да се завърнат, да не говорим пък за права и свободи на гражданите, пълна трагедия навсякъде. Бог да пази България.
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Смях

    12 0 Отговор
    Какво са направавили Дпс за тяхните избиратели, едно голямо нищо.Изполват ги хората само за избори.
  • 29 КУРТИ КУРТЕВ КУРТЕВ- фърлям на боб

    3 0 Отговор

    До коментар #12 от "Стоян Гергов":

    Забрави да споменеш Еднокнижника,Сюлейман Паси,Иво Минджев,Домусите...
  • 30 Иван

    8 0 Отговор
    Само да припомня, макар че никои бе коментиеа, че в имало няколко,, Възродителни процеси,,. 1880,1913,1919,1946,1972,1984. В учебниците пише само за 1984.Някои помнят този от 1972,но имаьвъзрастни, които помнят и 1946 г. Но на, всички ецразказвано се тези префи тях, и за масовото прогонване и прочистване на турци и помаци.
  • 31 Иван

    5 2 Отговор
    Колкото до Доган, жалко че електората му още не могат да, се осетят, че някои направиха милиони, а те горките мизерстват като кучета. Жалко, но те са си виновни. Разбира се и шедро финансирани,, Патреотити,, подклаждат страха им, и зарадоши това гласуват
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Марко Тотев

    3 0 Отговор
    Интересно от къде идват дарените пари на Пеевски- над 3мил.лева.Ако са лични спестявания, декларирал ли е такива доходи, като е депутат почти неходещ в парламента? Ако са на негови фирми, защо никоя медия не ги посочва като юридически лица, а пак казва дарения от Пеевски? Имам усещането за неговата недосегаемост от държавата и виждам причината в срастването на трите власти и ръководството им от един човек - премиера Борисов, който най вероятно има интерес Пеевски да е такъв.
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове