30 Април, 2020 14:37 12 211 31

Съпругът ми не беше Милен Цветков, но изходът е същият - смърт. А убиецът е с условна присъда

  • войната на пътя-
  • катастрофа-
  • катастрофи-
  • птп

Изповедта на българка, чието семейство е било разкъсано от войната по пътищата у нас

Съпругът ми не беше Милен Цветков, но изходът е същият - смърт. А убиецът е с условна присъда - 1

Гражданка от Варна, загубила съпруга си при пътна катастрофа, направи тъжен паралел между нещастието, сполетяло семейството ѝ и злополуката, при която загина журналистът Милен Цветков. В скръбта си Светла Георгиева припомня на българите, че изходът от безразсъдството на пътя е един и същ, независимо дали си познат на широката общественост или не - смърт.

Ето какво споделя тя:

Моят съпруг не беше Милен Цветков и не бе публична личност. Но беше не по-малко достоен и обичан! Под известието за неговата кончина нямаше 436 коментара за това колко е ужасно да си отидеш по такъв нелеп начин. Не ме разбирайте погрешно. Въпросът изобщо не е в броя на коментарите. Всички сме наясно с това.

Обстоятелствата са идентични с тази разлика, че не се е случило в следствие на употреба на наркотични вещества. Но изходът е същият - смърт! Смърт без спирачен път! Смърт, вследствие на травми, несъвместми с живота! Две деца без баща! Съпруга без любимия! Родители без син!

И шофьор-убиец със символична условна присъда, която той в момента обжалва!!??

Не знам защо пиша всичко това... Много ме боли... Това което се случи на Милен Цветков събуди с пълна сила всичко, което се опитвам да забравя и потуша - болката, гнева, тъгата, възмущението. Всичко се върна в мен с пълна сила и отново въпросите защо и докога?

Светъл път на Милен Цветков.

А това са последните снимки на Сашо: “Убих ли някого?”

Да, той е попитал това. Той, който не е разбрал какво се е случило..., че той всъщност е жертвата...убитият е той!

Светла Георгиева, гражданка от Варна, загубила съпруга си при пътнотранспортно произшествие.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 54 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Терористи наркомани по пътя

    144 5 Отговор
    Случилото се с Милен Цветков е тероризъм на пътя!

    Коментиран от #11, #12

  • 2 Жоро

    184 2 Отговор
    Правилно но услужливият подкупен български съд и поръчковата прокуратура не ги интересува.Тук сме в продажната и корумпирана България.

    Коментиран от #29

  • 3 Ръмпези

    58 19 Отговор
    НЕ Е СЪЩОТО...ТУКА МАФИЯТА ПРАВИ ЧИСТКА НА НЕУДОБНИТЕ...ТУК МАФИЯТА УБИВА ПРЕДСТАВИТЕЛ НА НАРОДА...И ТО ПО НАЙ-НАГЛИЯ НАЧИН...

    Коментиран от #17

  • 4 Нова

    141 4 Отговор
    Госпожо, и убиеца на Цветков ще е я с пробация, я с условна присъда. Лютвито бебе уби, а делото цикли, на съдебната палата паркета изцикли. Такива са либералните закони на Европа и България.

    Коментиран от #15

  • 5 бг съд

    106 1 Отговор
    То след година-две ще четем как убиеца на Милен Цветков е лекувал коронавируса с четирите вида наркотик, а причината за високата скорост била ускорение, в следствие на техническа неизправност.
    И така 2г. условно и извинение от съда за причинените неудобства.
  • 6 Трепането на хората се поощрява

    42 6 Отговор
    Щедро от полит шаиката милицията и съда явно това е заповядано от саш
  • 7 Убиваш човек условно

    39 0 Отговор
    Краднеш евреиските символи хартишките пари и у затвора 😂😂😂😂😂 направете изводите кое нещо се защитава много ревностно човешкия живот или парите на юдейте😂😂😂😂и статуквото им

    Коментиран от #14, #18

  • 8 Хаджиментов

    71 0 Отговор
    Докато не се изкорени корупцията от съдебната система нищо няма да се оправи. От там започва и свършва всичко. Не може най-корумпираната система да бори корупция и други престъпления и да станем правова държава.
  • 9 ПЕНКО

    19 0 Отговор
    ДНЕС ВСЕКИ БЪЛГАРИН ИЛИ БЪЛГАРКА В ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ / СЛЕДСТВИЕ НА СЪДЛЯРСКАТА СИСЕТМА / -ТРЯБВА ДА МОЖЕ ДА ЛИКВИДИРА -МАЙКАТА НА СЪДЛЯРЯ И САМИЯ УБИЕЦ - ПРИ ДОСТАТЪЧНО МОТИВАЦИЯ / СТАВАТ И КАТАСТРОФИ -ИНЦИДЕНТИ / !!!
  • 10 ГОСТ

    56 2 Отговор
    Смъртното наказание ще реши проблема......Като виснат 2...3...-ма на въжето,бая народ ще се замисли ,още преди да са седнали зад волана.......А и за всякакви други престъпления.........
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Дългият

    56 0 Отговор
    Съболезнования за госпожата,вярно е това което пише но трябва да стане проблем с публично известна личност,да се ангажира обществеността за да се задейства Някой...и да се променят законите.Грубо е но дано да има положителни резултати от смъртта на Милен Цветков за да може всеки да си получи заслуженото...
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Кочо

    1 25 Отговор

    До коментар #4 от "Нова":

    недей да говориш за Лютвито, там е съвсем различно.

    Коментиран от #19, #22, #25, #28

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 селями атмар

    14 4 Отговор

    До коментар #3 от "Ръмпези":

    стига с тази мафия е кауни с кауни прости заблудени като кокошка,ако е порчково убйството няма да нагласят милионерския син а ще си наемат убйци от руските републики аман от дедективи охранители следователи и така нататъка..не виждате ли и връзка с путин и ким чер ун а и с извчнземните
  • 18 Манипулация

    7 2 Отговор

    До коментар #7 от "Убиваш човек условно":

    Евала,много точно, именно това е ценностната система създавана в продължение на няколко петилетки ,а и резултата е на лице - Общество от ПАТРИЦИЙ И ПЛЕБЕЙ
  • 19 Нова

    8 0 Отговор

    До коментар #15 от "Кочо":

    Кой сте вие да казвате какво да говоря? Така въртят нещата, че бащата ще го обвинят! Лютвито нали е политик с залязва ща слава.
  • 20 SSss

    24 0 Отговор
    Виж!!!Със сигурност мразя тиквата и неговата мафиотска партия ГЕРБ и то с основание.Ако имам възможност,бих ги разстрелял без съд и присъда.Герб наистина деиства като мафиотска структора,защото преди да влезе в политиката Борисов беше мафиот от фирма ИПОН-като почнеш от рекет,изнудване,сплашване,убиства и стигнеш до трафик на амфетамин,хероин,кокаин и гориво. и знае как се елиминират конкуренция или заплаха.Сега е Премиер мафиот,Министър на МВР мафиот.Министър на спорта мафиот.Главен прокурор каскета Гешев бухалка на Мафията.В момента мафията деиства по друг начин.Избира си хора като Черепа и им лепват 10 несъществуващи обвинение и им присвояват сметките и имуществата.Но...в случая с М.Цветков ако искаха да го убият при катастрофа,нямаше да наемат надрусан наркоман,който е просто синчето на мама с многото пари и няма никаква отговорност кьм оклоните.Случая с Милен е един от многото такива,както на Жената от Варна(моите събплезнования).Нека бъдем реалисти.Мой приятел го убиха с катастрофа и то умишлено.Разучиха маршрута му и времето,когато излиза с жена си и дъщеря си.Пуснаха му един камион и го удариха челно.Загина цялото семейство.
  • 21 Поемане на отговорност от правителството

    13 2 Отговор
    И ОСТАВКА Е ДЕМОКРАТИЧНИЯ ПЪТ. Наркомания, убийства, ПТП, кражби, корупция, изнасилвания всеки ден най-малко по 2-ва случая. Това правителство НЕ СЕ СПРАВЯ С ОСИГУРЯВАНЕ НА РЕД, СПРАВЕДЛИВОСТ и БЛАГОДЕНСТВИЕ на БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД. ОСТАВКА!!!
  • 22 пътуващ

    1 7 Отговор

    До коментар #15 от "Кочо":

    Лютвито да ти стане Коч и да ти го наКочи

    Коментиран от #27

  • 23 Пострадал

    26 0 Отговор
    Аз съм с тежка телесна повреда,причинена от селска пияна мутра при нападение в дома ми и беше подкупил съдебния лекар да говори глупости на делото.Прокурор беше Гешев.Аз съм с мед.образование.След приключване на делото Гешев ми се извини,че така се е получило.И това е..Няма правосъдие.
  • 24 Пламен

    4 0 Отговор
    Ако много те боли, има изход. Зъб за зъб! Електрошок и сънната артерия с голямата орверка.
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Майкооо

    2 0 Отговор

    До коментар #22 от "пътуващ":

    Евала брат. Обаче и аз мога да им го накоча и на двамата резака.
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Точно в десятката

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "Жоро":

    сега следва доенето на майката крава има какво да и се вземе.А за синчето не берете грижа и без да обжалва в затвора няма да влезе.
    ВСИЧКО ЩЕ СЕ ЗАБРАВИ ПЛАТЕНА Е КРЪВНИНА.
  • 30 Майна

    3 0 Отговор
    Всички живеем в тая държава и нищо не правим с корупцията - защото всеки е ползвал услуги и е плащал за това. Щото сме "добри хора".
  • 31 Възмездие

    2 0 Отговор
    Трябва да се случи същото с депутат a,съдия адвокат,министър и тогава може би ще се направят първите крачки в озаптяването на убийците по пътя..
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове