Last news in Fakti

3 Май, 2020 07:51 3 633 75

Дончев упрекна президента в "политическа глухота"

  • томислав дончев-
  • вицепремер

Според вицето на Борисов такова разделение, каквото има между президентската и изпълнителната власт у нас, няма никъде в Европа

Дончев упрекна президента в "политическа глухота" - 1
Снимка: БГНЕС

Голяма част от мерките, които държавата взема за преодоляване на кризата, са безвъзмездни. Всъщност те са на по-голяма стойност от онези, за които ще се връщат пари”. Това каза вицепремиерът Томислав Дончев в предаването „Карай направо” с Диана Найденова по NOVA.

Дончев поясни, че само за мярката 60/40 разходът ще бъде около 1,5 млрд. лв. И допълни, че при нужда тя може да бъде „усъвършенствана или удължена”.

„В момента се работи по още една мярка за около 170 млн. лв. – отново за безвъзмездно финансиране. Тя ще е фокусирана върху средните предприятия. Но там трябва да бъдем много по-целенасочени, защото няма как да си позволим да дадем на всички. Ще се подпомагат фирмите, които имат потенциал. Не е справедливо да се подкрепят такива без потенциал, защото това се прави с парите на данъкоплатците”, каза още вицепремиерът. И припомни, че държавата вече отдели 173 млн. лв. за помощ за малки и средни предприятия. От нея щели да се възползват 15 000 – 20 000 компании. Всяка от тях ще получи между 3000 и 10 000 лв.

„Много е трудно в тези непознати води, но се надявам да се справим по най-добрия начин. Трябва да бъдем единни и да се справим не като държава, а като общество”, подчерта Дончев.

Той коментира и словесните престрелки между "Дондуков" 1 и "Дондуков" 2.

„Факт е, че такова разединение не забелязах никъде в Европа – по отношение на тежките решения, особено касаещите живота и здравето на хората. Още повече, това какво да се прави в подобна ситуация не го решават политиците, а лекарите и учените. Нашата задача е да претворим техните добри предложения в реалност”, смята Дончев.

Според него Румен Радев е щял да спечели по-голямо одобрение, ако беше подкрепил предложенията на Щаба и беше казал, че трябва заедно да се борим в настоящата тежка ситуация.

„Опасна болест е политическата глухота. Ако загубиш слуха си в политиката, не те чака нищо добро”, коментира вицепремиерът.

Той призна, че „звучи разумно” предложението на държавния глава офшорните фирми да не могат да се възползват от каквито и да било мерки за финансова помощ от държавата. „Най-малкото една офшорна компания е с неясен собственик, а ние правим публично финансиране и дължим пълна прозрачност. В България и една стотинка не може да бъде похарчена, ако тя не фигурира в бюджета”, поясни Дончев.

Той е категоричен, че не трябва да се раздават пари „на калпак” на българските граждани, тъй като „всеки държавник може да разполага целите си в рамките на мандата, но приоритетите трябва да са по-дългосрочни – поне едно десетилетие напред”.

В личен план вицепремиерът сподели, че много му тежи забраната за разходки в планините, тъй като това бил най-силният му „антидепресант”. Каза още, че обича да разхожда домашния си любимец – немската овчарка Рая, както и да готви.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 24 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жоро

    75 8 Отговор
    Господине правите ли пържени филийки с яйца за закуска и компот от ягоди
  • 2 Хрониките на герберлунгия

    126 20 Отговор
    Тоя мамкак дали си вярва? Всичките пари дето раздадохте до сега не стигнаха до хората, а до вашите фирми и собственици. хората ще трябва да ви плащат новите заеми. ОСТАВКА, СЪД и БЕСИЛКИ за вас.
  • 3 Бенковски

    122 17 Отговор
    Философът продължаеа да празнодумства!
    Плешивият Дончев не разбира ли, че следва да се даде отчет за липсващите ШЕСТ МИЛИАРДА- Тъпата програма 60/40се дава на Лудогорец, на БФС, на синята зона, а не може да разбере, че един милион самонаети са вразходи деа месеца без доходи и компенсации. Дончев, Дончев пусни си в навигацията ЦСЗ!

    Коментиран от #6

  • 4 Истината

    30 58 Отговор
    Злобната свекърва може да прави единствено подлости и интриги.

    Коментиран от #51

  • 5 Хрониките на герберлунгия

    108 14 Отговор
    Тоя макак е мъничък, нюню, микроб, слуга за да дава мнение за Президента, генерал и командващ ВВС Радев.

    Коментиран от #21, #31, #72

  • 6 Само питам

    23 89 Отговор

    До коментар #3 от "Бенковски":

    Защо лъжеш бе, какви милиарди липсват? Плешив бил, а оня мизерник, съседа на Бойко да не би да е с дълги къдрави коси?

    Коментиран от #17

  • 7 истина е

    103 9 Отговор
    Дончев стана по голямо менте и от гурото СИ !!

    Коментиран от #62

  • 8 Веселият готвач

    73 8 Отговор
    Този човек и готвач е бил да му се радваме че е скрит талант
  • 9 мдаааа

    101 14 Отговор
    Абе, тъпо габповско момченце, защо си мисриш, че НОЩ и ГЕРБ са единствено прави, а Президента ни е неук? Я марш! Оставка!

    Коментиран от #61

  • 10 Писнало ни е

    83 4 Отговор
    Тъпите ви политически препирни никой вече не го отразява . Искам да живея в нормална държава с адекватно отношение към поданиците си . Целия политически “елит” сте за затвор и то като минимално наказание , ма няма герб няма бсп и там разни други отрепки . Лъжете народа , играете си ролите в театъра и си крадете нашите пари .
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 истина е

    93 19 Отговор
    Президента е истинският родолюбец ,а не шайката ,която загробва държавата ни !

    Коментиран от #18

  • 13 Диянче

    57 3 Отговор
    И ти огладня и в последно време започна да свириш на 🎷.
  • 14 адаша

    80 6 Отговор
    Всичко било прозрачно! Всяка стотинка ,която е похарчена ,се отчитала!!!Егати лъжите!!! Докога ще търпиме тази тъпанарщина!?
  • 15 Празнодумец - Дончев

    80 7 Отговор
    Не може да не се признае, че Дончев може да говори с часове нищо. Празнодумец!
    Достатъчно е да се види, а и то вече се вижда, че във всички градове работят само фирми на ГРОБ и ДПС. Още повече, че тези фирми са с различни имена но едни и същи собственици.
    За тях криза няма но за всички останали не е така. Всички имаме проблеми но никой не обръща внимание, защото не сме компартията на Тиквата.
    Желая здраве на всички.

    Коментиран от #39

  • 16 Тишо

    73 8 Отговор
    Господине, погледнете се вие и първо се оправете в правителството, а тогава търсете проблема в президента, че благодарение на “мъдрото” ръководство на ГЕРБ вече 10 години ни бетонирахте на последните места в Европа по всички показатели!!!!!
  • 17 Бенковски

    66 7 Отговор

    До коментар #6 от "Само питам":

    Извинявай, но се обсъжда статия за калинката всезнайко, пподлога на Слънцето. Ако не е плешив, значи е с качулка. А относно милиардите - липсва излишькът от 2,5 милиарда от края на 2019 + 4,5 милиарда от началото на тази. Това се признава и от казионните профсъюзи.

    Коментиран от #22

  • 18 Истината

    16 73 Отговор

    До коментар #12 от "истина е":

    Безспорно Радев е родолюбец, но родината му не е България а Русия. Което е типично за всеки рублофил.
  • 19 Аноним

    17 69 Отговор
    Президента ни е тъп военен
  • 20 мдаааа

    54 12 Отговор
    Много минуси, защо бе, тролчета гербави? Минусчия се римува с ибрикчия, и с една друга дума...
  • 21 Човек

    9 44 Отговор

    До коментар #5 от "Хрониките на герберлунгия":

    А бе ти за разединителя на техноимпексова говориш добре че е той. той как насажда омраза към бКП/бСП и себе си никой не може..........
  • 22 Само питам

    15 58 Отговор

    До коментар #17 от "Бенковски":

    Пълни глупости са изчезналите милиарди. Радев под хвърли интригата и червените тролове я раздувате. Това са не е плод-зеленчук та да изчезнат от касата?

    Коментиран от #32

  • 23 БЕЛО

    48 8 Отговор
    ТОЗИ Е ПЪЛЕН МОШЕНИК МИНАЛАТА ГОДИНА ГРУПА ЦИГАНИ ГО ПОМОЛИХМЕ ЗА ПОМОЩ ,ДА СЕ СПРЕ ЕКСПЛОАТАЦИЯТА НИ ОТ НЯКОЛКО ЧОВЕКА КОИТО СА НИ ПРЕВЪРНАЛИ В РОБИ И ТОЙ СЕ НАПРАВИ НА ПРЪДНАЛ В АВТОБУС - НИЩО
  • 24 Винету

    53 9 Отговор
    Браво Дончев така те искам пръв на барикадата аз винету ще ти се от благодаря с държавна софра.
  • 25 ОТКАЧАЛНИК

    46 4 Отговор
    ЧУХТЕ ЛИ ЧЕ СТЕ ТУЛУПИ КОЙТО СПИТЕ ДО ОБЯТ ТОВА Е МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ НА БЪЛГАРИЯ ЧЕСТИТО ТУЛУПИ
  • 26 Хайде напред.

    53 9 Отговор
    Президента и вицепрезидента дадоха ясен знак че трябва да се направи пълен отчет на изразходваните пари на данъкоплатците тоест народа.пълна статистика както щаба обявява за заразени починали заразени медици заразени по области.сега казват на земеделието толкова на животновъдството толкова на здравеопазването толкова на бизнеса толкова само общи цифри а тези цифри трябва да бъдат отчетени колко и къде са похарчени както се правят счетоводните сметки перо по перо.
  • 27 нищо реално

    43 4 Отговор
    Добре де , ама не си ли даваш сметка , че ги приказваш пред аудитория на която и е известно какво е получила всъщност , само приказки , на Баци номерата , хвърляш нещо в пространството и толкова , нищо реално , освен тук там някоя далаверка на вашите , като вземаш помощ и същевременно правиш дарение , ала Гела примерно.
  • 28 Яваш

    44 6 Отговор
    УЖАС - ЩАБЪТ Е ПАК В ТЕЛЕВИЗОРА!
  • 29 Ха ха ха ха ха ха

    10 37 Отговор
    Най-краткият виц: президентът на абсурдистан.
  • 30 АЛО

    61 6 Отговор
    ФЪФЛЮ ГАБРОВСКИ ДА НЕ КОМЕНТИРАШ ПРЕЗИДЕНТА СЯКАШ ТОЙ ВИ СРА В ГАЩИТЕ БОКЛУЦИ ГЕРБАДЖИШКИ МОКРИ КУЧЕТА
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Мает

    40 6 Отговор

    До коментар #22 от "Само питам":

    А не така гербав. Твоя гуру божието слънце сам го каза. Още на първата седмица от кризата каза че България е загубила 4_5 милиарда. Като не помниш си върни слугинажните новини. А до сега колко са загубите ще видим. И нали са ти толкова добри и чисти гербавите ще увеличат давността на секретните досиета та да не им видим какви глупост са вършели
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Иван

    26 2 Отговор
    А вие крадете с широко отворени очи.
  • 36 Ганьо

    31 6 Отговор
    Този се държи изключително брутално нагъло. Все едно сме му роби, а той едва ли не е великия диктатор. Прави много лошо впечатление с безпардонното си грозно поведение на сатрап. Бойко да си го озапти и да го изгони е най доброто нещо което може да се направи.
  • 37 Ван дер Любе

    31 7 Отговор
    Не ми се слуша за измислените обвинения към президента. Има един независим от правителството човек и естествено той е неудобен, т.к. задава правилните въпроси. Даже е много мек. Нека Дончев да каже какво наистина мисли за тръбата до Перник. Не е ли прекалено скъпа? Какво мисли за санирането? Не е ли "некоректно" да се използват парите на данъкоплатците, за да облагодетелстват едни, за които се харчат тези пари, а другите трябва да го плащат. Не е ли редно, щом се прави с Европейски пари, собствениците да плащат българския дял. 20% от реалната цена за саниране не е толкова много. И тогава тези 3-4 милиарда да се използват за нещо по-разумно и полезно за цялото образование като вдигане на заплатите на медицинските работници, за образование, наука (която се вижда, че е много важна в такива кризи), и други. Така че Дончев да не вика лумпените на Пеевски и да обвинява този, който няма вина, а каже, че управлението е перфектно.
  • 38 ВЪПРОС

    35 6 Отговор
    КОЛКО ПЛАЩА БОЙКО БОРИСОВ НА ЧОВЕК ЗА ПАЛАТКОВИЯ ЛАГЕР ПРЕД ПРЕЗИДЕНТСТВОТО?ИНТЕРЕСНО,КОИ БЪЛГАРИ СА СЕ СЪГЛАСИЛИ ДА ПРОТЕСТИРАТ СРЕЩУ РУМЕН РАДЕВ.ОТ ГЕРБ ЛИ СА?

    Коментиран от #40, #41

  • 39 Гостенин

    28 3 Отговор

    До коментар #15 от "Празнодумец - Дончев":

    За тия фирми не, че не е криза, точно обратното сега е жътва бате. Видяхте ли как ония варненските колектори изтеглиха 25 000 000 без никакво обезпечение! Бойко е за оставка.
  • 40 Отговор

    9 25 Отговор

    До коментар #38 от "ВЪПРОС":

    По-малко, отколкото Радев плаща на троловете, които го защитават.
  • 41 Турист

    19 3 Отговор

    До коментар #38 от "ВЪПРОС":

    Не повече от 50 лв за ден и някви обещания съм и дали. Те са стиснати.
  • 42 Next

    22 5 Отговор
    Дончо и ти си един от помиярите на пожарната.
  • 43 Нова

    22 2 Отговор
    Дончев не се натиска на Б Б. Да не от летиш от избрания кръг, както стана с много от хората му. Ще вземе да ти се вдигне рейтинга и хайде отиде коня в реката! Всеки има право ма мнение още повече човека избран от 2 мил. българи.
  • 44 Активист на БСП

    17 10 Отговор
    Единствено Румен Радев ще спаси България от хунтата ГЕРБ-СУДЖУК !!!
  • 45 Тато из Правец

    15 8 Отговор
    Единствено аз ,Тодор Живков, и президентът ген.Румен Радев сме печелили избори с по 2 500 000 гласа ! Цялата партия ГЕРБ няма толкова подадени гласове !!! Въпреки,че те разчитат на етнически и корпорационен вот !
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 big

    17 6 Отговор
    Представете си, че Пастирката беше президент сега, дали щеше да се обади или някой протестира срещу него? Всички действия на правителството, особено разходите в тази ситуация, са абсолютно непрозрачни и крещящи от корупция! Факта, че навсякъде по света в държавите към които имаме претенции, че принадлежим - дават пари, помощ на населението! У нас раздават кредите, а на самоосигуряващите се - нищо. Отделен е въпроса, че Госод ни пожали и у нас болните и починалите са малко. В това отношение и Господ от Банкя има пръст, след повече от десет години умори от глад и болести много българи и не даде шанс на коронавируса да се прояви!
  • 48 Е, да, ала-бала

    15 5 Отговор
    Когато трима, четирима от "шайката" започнат да ни убеждават във неоспорим факт за всички ни е ясно, че дълбоко са затънали в л@йната. Влизат в ролята на "заяка" който предлага "днес да з@€бем работата"
  • 49 Гггь

    16 6 Отговор
    Дончев много иска да е в редицата на най-мразените индивиди в България. Така да бъде.
  • 50 Репресиран от герб

    17 5 Отговор
    Факт е и, че вие разделяте и владеете всичко. Вие с какво спомогнахте да си възвърнете несъществуващото довере. С това че полиция, данс, прокуратура и съд сте ги превърнали в адвокати на престъпниците ли? С премахването на корупцията на всички нива ли? С невъобразими те присвоявания ли? С бъркоочливата демагогия която ръсите на лягане и на ставане ли? И още и още и още и т. н.
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 ЖОРО

    9 2 Отговор
    АМА ТОЙ НЕ ИСКА ДА РАБОТИ С ШАЙКА КРАДЦИ...АИДЕ СПРЕТЕ СЕ БЕ...НЕ ОСТАНАХА И ТРОХИ ОТ БАНИЦАТА...
  • 53 незнайко

    10 2 Отговор
    Жалко за един философ когато не знае в какъв свят живее. Но народа е казал С КАКЪВТО СЕ СЪБЕРЕШ ТАКЪВ СТАВАШ ??? Ще крадете още малко, но после ще връщате всичко с ЛИХВИ!!
  • 54 А ти имаш ЧОВЕШКА ТЪПОТА

    11 3 Отговор
    Както и 7 ваши ТРОЛА пред ПРЕЗИДЕНСТВОТО в палатките, всички от ГЕРБ бяхте като тези 7 ТРОЛА и сте НЕОБРАЗОВАНИ, ТОЧНО КАТО ТЯХ. Разликата между тях и вас ГЕРБ е по-дрехите и, че вие ГЕРБ сте в властта, а те искат да влязат и те властта.
  • 55 Гласоподавател

    10 2 Отговор
    За този с АРОГАНТНОТО поведение няма да има кой да гласува. Наглец
  • 56 гоуемо обгрижване значи

    11 1 Отговор
    Безвъзмездно обявихте обявихте най-нуждаещите се за маргинали , дето сами се поставили извън обществото , въпреки , че и кутия кибрит да си купят , пак данък им събирате , на други им предложихте неща в стил мирисане на роза през противогаз , направихте хората луди с приказки и неадекватни разпореждания , налагахте за щяло и нещяло глоби и санкции.
  • 57 STEFCO

    5 2 Отговор
    TOA OBRAZ NE E SAMO GLUH NO E PILEN TIPUNGER
  • 58 Антони

    7 2 Отговор
    Хубаво е излезнеш пред хората да говориш, даже и логични неща и със самочувствие и бързо темпо и накрая да си казал нещо стойностно и да го обобщиш накрая, за да може всеки да си вземе нещо от казаното и направеното. Уви на най-важния момент и последните думи, когато е хубаво да хвърлиш в шах аудиторията и да тръшнеш вратата, пак на кулинарния канал ни метна автора. Едно признавам, че в заглавията нямате равни. Както архитектите казват, откъм фасадата го докарвате. За политиците говоря.
  • 59 вцжз

    9 2 Отговор
    В условия на пандемия се полагат грижа за осигуряване на народа тук и сега, а не в перспектива за години напред. Осигуряват се средства на хората за храна и консумативи, а не да се наливат пари в банки и колекторски фирми. Вместо помощ получихме обидни квалификации- маргинали, диванна армия, тулупи, които спят до обяд... Нима и еднократната помощ ви досвидя? Не Президентът е "глух".
  • 60 5646

    9 2 Отговор
    Какво стана с електронното правителство? Намалихте ли числеността на държавната администрация на бюро?
  • 61 ТРОПЧО

    9 3 Отговор

    До коментар #9 от "мдаааа":

    САМО ДОЛПИ КЛЕВЕТНИЦИ И ЛЪЖЦИ В ТОЯ ГЕРБ НИЩО ХУБАВО НЕ СЕ ЗАДАВА С ТЕЗ ИЗМИКЯРИ ГЕРБ ДА ГИ ТВАЛЯМЕ ПО СКОРО ОТ ВЛАСТА ТЕ НИ УПИЩОЖАВАТ СЕГИ ИЗМИНАЛ ДЕН САМО ЛЪЖИ ОТ ТЯХ И СИЧКИ ПОВТАРЯТ ВА БОКО ПРАЗНИТЕ ПРИКАЗКИ ТЕ НЯМАТ ГЛАВИ И НЕ МИСЛЯТ ДО КАДЕ Я ДОКАРАХМЕ БОИКО ДА РЪСИ МОЗЪК И ДА НИ УПРАВЛЯВА ЕДНОЛИЧНО СМЯХ ЗА СВЕТА Е ТОВА БОЖЕ МОИ НЯМА ЛИ СТОИПОСТНИ ХОРА В ТАЯ БЪЛГАРИЯ АМИ ТОВА ЧУДО НИ ДОИДЕ ДО ГЛАВАТА БОИКО ДА НИ УПРАВЛЯВА ЕДНОЛИЧНО НА КАДЕ ВЪРВИМ ЗА КАКВО СЕ БОРИМ БОЖЕ КВО ПИ ДОИДЕ ДО ГЛАВИТЕ ТОВА Е ПО СТРАШНО ОТ КОРОНАВИРУСА ТОИ ЩЕ СИ ОТИДЕ АМИ БОИКО КОГА ЩЕ ГО НАПРАВИ НЕ ЗНАМ ПАЗИ БОЖЕ БЪЛГАРИЯ ОТ ГЕРБАДЖИИ
  • 62 ТРОПЧО

    11 3 Отговор

    До коментар #7 от "истина е":

    САМО ДОЛПИ КЛЕВЕТНИЦИ И ЛЪЖЦИ В ТОЯ ГЕРБ НИЩО ХУБАВО НЕ СЕ ЗАДАВА С ТЕЗ ИЗМИКЯРИ ГЕРБ ДА ГИ ТВАЛЯМЕ ПО СКОРО ОТ ВЛАСТА ТЕ НИ УПИЩОЖАВАТ СЕГИ ИЗМИНАЛ ДЕН САМО ЛЪЖИ ОТ ТЯХ И СИЧКИ ПОВТАРЯТ ВА БОКО ПРАЗНИТЕ ПРИКАЗКИ ТЕ НЯМАТ ГЛАВИ И НЕ МИСЛЯТ ДО КАДЕ Я ДОКАРАХМЕ БОИКО ДА РЪСИ МОЗЪК И ДА НИ УПРАВЛЯВА ЕДНОЛИЧНО СМЯХ ЗА СВЕТА Е ТОВА БОЖЕ МОИ НЯМА ЛИ СТОИПОСТНИ ХОРА В ТАЯ БЪЛГАРИЯ АМИ ТОВА ЧУДО НИ ДОИДЕ ДО ГЛАВАТА БОИКО ДА НИ УПРАВЛЯВА ЕДНОЛИЧНО НА КАДЕ ВЪРВИМ ЗА КАКВО СЕ БОРИМ БОЖЕ КВО ПИ ДОИДЕ ДО ГЛАВИТЕ ТОВА Е ПО СТРАШНО ОТ КОРОНАВИРУСА ТОИ ЩЕ СИ ОТИДЕ АМИ БОИКО КОГА ЩЕ ГО НАПРАВИ НЕ ЗНАМ ПАЗИ БОЖЕ БЪЛГАРИЯ ОТ ГЕРБАДЖИИ
  • 63 ТРОПЧО

    10 3 Отговор
    ДОНЧЕВ ЛЯГАИ ВА ТИ МОЗЪК РЪСИШ И ТИ ЕЕЕЕ АМАН ОТ ВАС НЕ ГО ХАРЕСВАХЕ ПРЕЗИДЕНТА РАЗБРАХМЕ И ТОЕ НЕ ВИ АРЕСВА ВИЖТЕ СЕ В ОГЛЕДАЛОХО КАК ДА ВИ АРЕСА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА
  • 64 the truth

    10 3 Отговор
    Мутра, престъпник! ГРОБ мафия, оставка!
  • 65 Хаха

    3 9 Отговор
    Да ви имам патриотичния загрижен за народа си президент!!!
    Скрил се е като мишка в дупката си, от време на време показва муцуна, изкоментира някоя стъпка на властимащите, колкото да напомни, че все пак не е съвсем безучастен към случващото се...
    Смешник!
  • 66 ЛЪЖЕШ

    9 3 Отговор
    НА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ОТ ГЕРБ ВСЕ ПРЕЗИДЕНТА ИМ Е В УСТАТА!
    КОГАТО ПРЕЗИДЕНТА ИЗЛИЗА И ИМ КАЗВА ГРЕШКИТЕ И СИ КАЗВА МНЕНИЕТО Е ВИНОВЕН, КОГАТО ПРЕЗИДЕНТА МЪЛЧИ - ПАК Е ВИНОВЕН.
    ПРЕСТЪПНИЦИТЕ СА СИ ПРЕСТЪПНИЦИ, ВИНОВНИКА Е ВИНАГИ ДРУГ, ДАЖЕ И ВЪВ ВНУЦИТЕ СИ СЕ КЪЛНАТ, ВЪПРЕКИ ЧЕ ЛЪЖАТ!
    А, ДОНЧЕВ ДА СИ ЗАТВОРИ УСТАТА, ЗАЩОТО Е ОТ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ И ЛЪЖЕ!
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 ПАК

    8 2 Отговор
    ДОНЧЕВ, ЗАСРАМИ СЕ!
    НААКАХТЕ СЕ, И СЕГА ПРЕЗИДЕНТА ВИ Е ВИНОВЕН! ДА, АМА НЕ, ЗАЩОТО ПРЕЗИДЕНТА ВИЕ НЕ ГО УВЕДОМИХТЕ КОГАТО ГЕРБ ПОСРЕДНОЩ СФОРМИРАХТЕ ЩАБ ЗА ИЗВЪНРЕДНО ПОЛОЖЕНИЕ!
    В НИТО 1 ДЪРЖАВА В СВЕТА - В СВЕТА ДОНЧЕВ ТАКА ПРАВИТЕЛСТВАТА НЕ ПРАВЯТ С ПРЕЗИДЕНТИТЕ, ВИЕ СЕ ОСРАХТЕ!
    ПРЕЗИДЕНТА НЕ Е МЕДИЦИНСКО ЛИЦЕ ЗА ДА ВЗЕМЕ УЧАСТИЕ В БРИФИНГИ, ТОВА, ЧЕ БОРИСОВ СЕ ЯВЯВАШЕ РАМО ДО РАМО С МУТАФЧИЙСКИ, БЕШЕ ПАРОДИЯ, ЗАЩОТО В НИТО 1 ЕВРОПЕЙСКА ДЪРЖАВА НЕ ГО ПРАВЯТ, НЕ Е РЕДНО ПО ТОЗИ НАЧИН - ДВАМАТА НЕПРЕКЪСНАТО СПЛАШВА ХОРАТА С ТРУПОВЕ, ЧЕ КУПУВАТ ЧУВАЛИ ЗА МЪРТВИТЕ И Т.Н.
    БРИФИНГИТЕ, КОИТО ТЕ ГИ ПРАВЕХА НЕ БЯХА ПОЛЕЗНИ ЗА ХОРАТА, ТОВА БЕШЕ ВСЯВАНЕ НА СМУТ, ХАОС В ДЪРЖАВАТА. ГОРДЕЕТЕ ЛИ СЕ С ТОВА ДОНЧЕВ? И ПРЕЗИДЕНТА ЛИ ТРЯБВАШЕ ДА Е СЪУЧАСТНИК ВЪВ ВАШИТЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ?
    НИЩО НЕ БЕШЕ В ПОЛЗА НА НАРОДА. ОСВЕН СЪС ЗАБРАНИТЕЛНИ МЕРКИ КЪМ НАРОДА С НИЩО НЕ ПОМОГНАХТЕ. ДЪРЖАВНИЯ РЕЗЕРВ БЕШЕ ОПОСКАН, ЕЛЕМЕНТАРНИ МАСКИ НЯМАШЕ - КУПУВАХМЕ ГИ ПО 4 ЛВ/БР., А ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ЗАЩИТНИ ОБЛЕКЛА, РЕСПИРАТОРИ И ДР., А ЕДВА 2 СЕДМИЦИ СЛЕД ЗАБРАНИТЕЛНИТЕ МЕРКИ НАШИ ШИВАШКИ ПРЕДПРИЯТИЯ ЗАПОЧНАХА ДА ГИ ПРОИЗВЕЖДАТ, ЗАСРАМЕТЕ СЕ! ПРАВЕХТЕ СИ ПРЕДИЗБОРНА КАМПАНИЯ НА ГЪРБА НА НАРОДА, БОРИСОВ КАТО ИЗОГЛАВЕН ТИЧАШЕ ОТ ГРАД НА ГРАД С ДЖИПА СИ И МУТАФЧИЙСКИ ДА СИ ПРАВЯТ ПР - ГОТВЯТ ГО ЗА ПРЕЗИДЕНТ. ТОВА ЛИ БЕШЕ РАБОТА НА НОЩ, А? ДА НЕ ГОВОРИМ, ЧЕ ЕПИДЕМИЯ ВЪОБЩЕ НЯМАШЕ, ЗАЩОТО ЗА ДА ИМА ТАКАВА, ЗАРАЗЕНИТЕ ТРЯБВАШЕ ДА БЪДАТ 20-250/10 000 ЧОВЕКА, ТОВА ТВЪРДИ МЕДИЦИНСКАТА НАУКА, МНОГ
  • 70 ПАК

    7 2 Отговор
    ПРОДЪЛЖЕНИЕ!

    МНОГО ЛЕКАРИ - ЕПИДЕМИОЛОЗИ, ВИРУСОЛОЗИ, АНАСТЕЗИОЛОЗИ ВИ ПИСАХА ПИСМА ЗА ТОВА, НО НЕ ГИ ЧУХТЕ. ДА ВИРУС ИМАШЕ И ИМА, НО НЕ И ЕПИДЕМИЯ. ТОГАВА С КАКВО ПРАВО ОСЪДИХТЕ НА ЗАТВОР И БЕЗ СРЕДСТВА РАБОТОСПОСОБНОТО НАСЕЛЕНИЕ У НАС, А ДЕЦАТА ОТ РЕАЛНО ОБРАЗОВАНИИЕ. ЩЕ КАЖЕТЕ, ЧЕ ЧЕ ВСИЧКИ ДЪРЖАВИ В ЕС ГО ПРАВЯТ, ДА СЪС СИГУРНОСТ АКО ТАМ ИМА ЕПИДЕМИЯ, НО У НАС НИТО ИМАШЕ, НИТО ИМА.
    Е ДА, ИЗХАРЧИХТЕ ИЗЛЙШЪКА ОТ КРАЯ Н 2019Г. - 1.5 МИЛИАРДА, РЕЗЕРВА - 4.5 МИЛИАРДА И 10 МИЛИАРДА ЩЕ ТЕГЛИТЕ ЗАЕМ, ВСИЧКО ИЗЧЕЗВА, НЕЗНАЙНО КЪДЕ, ЗАЩОТО ЗА НАРОДА НЯМА КАК ДА БЪДАТ ПОХАРЧЕНИ ПОВЕЧЕ ОТ 300 000 000 ЛВ. ПРЕЗИДЕНТА НЕ СЛУЧАЙНО ИСКА ОТЧЕТ НА ТЕЗИ ПАРИ, А БОРИСОВ ОТКАЗВА ТАКЪВ, ЗАЩОТО ВСИЧКО Е РАЗПРЕДЕЛЕНО ПОД МАСАТА И ЗАТОВА ПРЕЗИДЕНТА ВИ БЪРКА В ОЧИТЕ, ПРЕСТЪПНИЦИ!
  • 71 Ангела

    7 2 Отговор
    Явно по наглост ГЕРБ нямат равни.
    За каква мярка 60/40 говорят, кого се опитват да заблуждават?!
    Тази мярка трябва да бъде не за футболни клубове а за реалният сектор и не за свои хора а за доказани в съответният бизнес фирми.
    Политическата глухота и наглост е при тях, а не при Президента Румен Радев!
  • 72 Истина

    2 3 Отговор

    До коментар #5 от "Хрониките на герберлунгия":

    Тя жена му го командва та какво остава зам министър нинова да не е по голяма от дончевс
  • 73 възпитаник

    6 2 Отговор
    дончев,че сте айдуци от всякъде си личи без да се пропуска ало този съм,апартаментгей и много други затова завиждате на президента.на кривата ракета космоса и крив
  • 74 В .В.

    2 0 Отговор
    Това момче с голямата гола,празна глава,Кое е,..??Виждал съм го май....
  • 75 ХОЛАНДИЯ

    0 0 Отговор
    18 милионна Нидерландия имат 20 000 държавни служители. 7 милионна България -440 000 държавни служители-гербави калинки.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове