5 Май, 2020 10:11 21 177 87

Томислав Дончев с важни новини за извънредното положение и КПП-тата

  • томислав дончев-
  • извънредно положение-
  • кпп

Министърът на здравеопазването ще може да ограничава дадени области, ако има огнище

Томислав Дончев с важни новини за извънредното положение и КПП-тата - 1
Снимка: БГНЕС

Извънредното положение ще отпадне, ако парламентът го гласува. Извънредното положение помогна да смекчим първия удар за масово заразяване, за подготовка. За месец и половина изминахме дълъг път - от шиене на костюми, до това обществото да се учи за обстановката. Това заяви пред бТВ вицепремиерът Томислав Дончев.

"Сега минаваме в една преходна фаза за една нова нормалност. Приближаваме се до живота преди пандемията. Утре отпадат и КПП-тата", каза още той.

Министърът на здравеопазването ще може да ограничава дадени области, ако има огнище", разкри Дончев част от мерките след 14 май.

"Не мога да обещая, че детските градини ще отворят на 14 май. Децата са по-малко засегнати от вируса, но лесно могат да се превърнат в заразители на бабите и дядовците си", разкри вицепремиерът.

"Очакват се още няколко пика - през есента и зимата, има такъв сценарий, който казва, че с този вирус ще живеем както с грипа, очаква се че и през лятото вирусът ще затихне", коментира още той.

"Театрите и моловете ще се отворят когато има траен спад на вируса. Искаме да съхраним здравето на хората. Театрите и кината са много рискови. Климатизацията подпомага заразата. Готови сме да либерализираме всяка мярка когато има спад", допълни Дончев.

"Има страни, които махнаха извънредното положение и такива, които го удължиха до средата на лятото. Извънредното положение дава повод за спекулации. Всички системи ще се опитат да се възстановят след 14 май. Целият останал стопански живот, без моловете, кината и театрите, ще заработят", коментира вицепремиерът.

"В началото гражданите имаха огромна необходимост да получават информация за вируса. За месец и половина гражданите разбираха за вируса от брифингите", заяви още той.

Томислав Дончев заяви, че се обсъждат допълнителни икономически мерки за най-засегнатите бизнеси.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 42 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    85 25 Отговор
    Значи отсега да затварят София.
  • 2 Критичен

    19 106 Отговор
    да ви представя: Бъдещия Премиер на българия .....

    Коментиран от #8, #13, #70, #78

  • 3 Eee

    130 47 Отговор
    Браво,когато имаше няколко случая обявихте извънредно положение,а сега когато започва да нахлува заразата го отменяте.На кой умник е тая стратегия?

    Коментиран от #11, #18, #20, #44

  • 4 Terenski

    79 7 Отговор
    Добре сега,да си купуваме ли винетки или все още не?

    Коментиран от #19

  • 5 Баце и Герб са изчерпани

    153 20 Отговор
    Обстановката е друга вече, трябва да се РЕСТАРТИРА БЪЛГАРИЯ НАНОВО. ГЕРБ НЕ ПРИТЕЖАВАТ ПОТЕНЦИАЛА ДА ИЗВЪРШАТ НОВОТО НАЧАЛО НА БЪЛГАРИЯ. В БГ има много АЛТЕРНАТИВНИ които лесно ще се справят с НОВОТО СТАРТИРАНЕ НА БЪЛГАРИЯ. ОСТАВКАТА е НАЙ-РАЗУМНОТО НЕЩО.
  • 6 Последния софиянец

    118 24 Отговор
    В пика на заразата махат извънредното положение. За какво се мъчихме два месеца?

    Коментиран от #22, #79

  • 7 Stoki

    120 7 Отговор
    Нещо ми намирисва тая работа!!! Лятото вируса щял да утихне!!! Каква е причината да утихне, нали учените доказаха, че слънцето не било достатъчно да го убие а много високи градуси на които човешкото тяло не може да издържи!!! Или това е един обикновен ГРИП който през есента и зимата се проявява а лятото си отива!!! Време за размисли и страсти.

    Коментиран от #12

  • 8 За бога

    77 11 Отговор

    До коментар #2 от "Критичен":

    Нищо не направихте, най важното освен подаянията трябваше заплатите в болниците да се умножат по 5 от лекарите до шафьорите на линейки, все пак облекла, маски, ръкавици, цели костюми за работа в биозараза струват пари. Накрая ще останем без медицински персонал и без спирачки образно казано.

    Коментиран от #23, #49

  • 9 Ivan

    75 3 Отговор
    Който има пари да храни армия печата закони,останалите духат супата!В момента науката прави политиците на маймуни докато не им срутят жалката система.Един учен може да се престори на глупак ,обратното е невъзможно!!
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Последния софиянец

    100 4 Отговор

    До коментар #7 от "Stoki":

    Хазната е празна и робите трябва да почнат работа. Пък нека мрат.
  • 13 8958

    23 2 Отговор

    До коментар #2 от "Критичен":

    Да не се чува!
  • 14 Тъпия

    92 6 Отговор
    Този с физиономия на треторазряден боксьор пак са го пратили да разтяга локуми
  • 15 Байбуй

    127 10 Отговор
    Вие да не очаквате да си признаят , че ни измамиха , за да откраднат едни пари и да отклонят вниманието от всички проблеми като Перник , Барселона, корупция, некадърност .....
    Фалираха България , сега те са по богати, а всички останали по бедни, по лесни ще купят изборите , управляват съд и прокуратура, ще вдигнат тока и храните, и всичко и така ще гледате да оцелеете , а не да сваляте диктатурата и назначените чорбаджии.
    Плитки, но ефективни , като се знае че нямаме обединено общество. Би трябвало да има постоянно протести
  • 16 Активист на БСП

    100 10 Отговор
    Аааааа ! ГЕРБерското театро продължава! Утре сигурно няма да има кворум и инзвънредното положение ще остане за да служи на ГЕРБерската диктатура !!! И защо един пенсиониран счетоводител ще решава медицинските мерки в държавата??????
  • 17 Ботьо

    64 7 Отговор
    Жалки хора с жалки изказвания постоянна по купените проправителствени медии.
  • 18 😂🤣😂

    83 5 Отговор

    До коментар #3 от "Eee":

    То пък едно извънредно положение беше, та прибраха всички заразени работещи у чужбина, само дето и медали за заслуги не им връчиха. Каква файда от мерки.
  • 19 Русенец

    22 4 Отговор

    До коментар #4 от "Terenski":

    Купете си сега, докато пак не са върнали кпптата. Тая администрация трябва все отнякъде да се храни.
  • 20 Русенец

    33 2 Отговор

    До коментар #3 от "Eee":

    Там умници бол. Не мож им хвана края. Тоя, специално, е акълия за трима: за Томи, за Слави и за Дончо.
  • 21 SSssss

    83 10 Отговор
    В цял свят се използва един обикновен грипен вирус, за въвеждане на диктатура.Единствените,които не разбраха истината са неграмотните,които не могат да влезнат в интернет и да прочетат по колко хора умират на ден във всяка държава,и че този вирус има по малка смъртност от обикновения грип.Да,ама хората се усетиха и започнаха протести в цял свят,Само в България,овцете се ограничават да плюят по форумите,без да излезнат на протест,заради нарушаването на всичките им човешки права.Истината е,че няма здрав човек умрял от този вирус,както и няма здрав човек умрял от обикновен грип.Най лесния начин да манипулираш обществото е като използваш страховете му.Облъчваш го всеки ден,че страховете му могат дас се сбъднат и по този начин;паниката е на преден план а трезвата мисъл е унищожена.Случаите на умрели в България,могат да варират от един до 300(по толкова умират на ден),в зависимост колко ще им трябват на управляващите,за да продължат зомбирането и естествено,ще ги предпишат на коронавируса.

    Коментиран от #83, #85

  • 22 Kiko

    45 9 Отговор

    До коментар #6 от "Последния софиянец":

    Каква зараза бе цъървул объчен,или си поредния герберски трол.Времето ви изтече.
  • 23 Пълни глупости

    48 6 Отговор

    До коментар #8 от "За бога":

    Викаш коремния спец вместо 30 бона месечно да почне да получава по 150, заплатите трябва да се вдигнат само на мед. сестри и санитарки, докторите крадат достатъчно...и най важното при отказано лечение - уволнение, при смърт от лекарска грешка - затвор

    Коментиран от #31

  • 24 az #Победа75

    49 4 Отговор
    ГЕРБавите ще се мъчат да печелят избори на гърба на извънредното законодателство, което приемат!
  • 25 ТОЙ

    42 4 Отговор
    Може би това беше една репетиция за ВЪВЕЖДАНЕ НА ДИКТАТУРА ,ако на НЯКОЙ ми се наложи някога ???
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Герберунгел

    37 1 Отговор
    Герберастите и с времето са неориентирани,от 13.03 до 05.05 ,месец и половина ли е?Тцтц!!! Орешарски е виновен за коронавируса.
  • 28 бело

    24 2 Отговор
    този не става за нищо ,миналата група цигани от белослав му писахме за помощ ,дори не отговори -прави се на пръднал в автобус - изрод
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Хайле Селасие

    31 18 Отговор
    Падне ли КАРАНТИНАТА след 14 май и се омешаме
    по улиците , градския транспорт и метрото "здрави и
    болни" . . . те тогава ще видим "Видов ден" !?
  • 31 Български лекар

    19 21 Отговор

    До коментар #23 от "Пълни глупости":

    Вируса модулира съществуващи болести.Може и за тях да незнае пациента.Не ти го желая на ти виждал ли си интубиран болен с ниска сатурация.Нека тогава да те лекуват санитари и мед.сестри.След 5 год.то и без това доктори в Бг няма да има.Защо така злоба ,ти бил ли си до тежко болен с COVIT?Един лекар се създава трудно,но никъде по света няма такава злоба към лекарите.Ти бъркаш със системата на неструва

    Коментиран от #35, #37

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Ггг

    31 1 Отговор
    Добре, че гражданите вече не получават информация само от брифинги. Имаме опит с достоверността на информация дадена от властта от времето на Чернобил. Вече я проверяваме.
  • 35 Haide be Lekar mente

    39 5 Отговор

    До коментар #31 от "Български лекар":

    Много жалко,ако наистина си лекар и се опитваш да манипулираш обществото заради интереси.Според мен не си никакъв лекар а поредната герберска подлога.И на запад наще лекарти не могат да практикуват като лекари,защото никой не им признава дипломите от България.Питай коремния хирург-псевдогенерал,как е работил като санитар на бърза помощ´в Германия.Като искат да работят като санитари да бягат,да ама не.след като в България могат да си докарат и до 80 000 месечно.Та какво уважение да имам към айдуци,смучещи от здравната каса.

    Коментиран от #50, #73

  • 36 Данил Ал

    16 0 Отговор
    Истината и само истината, останалото е за герб
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Начи

    28 1 Отговор
    При 400 тествани 20 заразени. При 1000 тествани 50 заразени. Така ни работят нощ, ден и правителство.

    Коментиран от #75

  • 39 Продължаваме НАПРЕД

    7 13 Отговор
    Справихме се всички ЗАЕДНО с епидемията, като ОБЩЕСТВО. След ПАНДЕМИЯТА, света е в СВЕТОВНА ИКОНОМИЧЕСКАТА КРИЗА. Търговско-Икономическите Партньорски отношения в света са нарушени и много от тях са прекъснати, следва изграждане на нови и РЕСТАРТИРАНЕ на ИКОНОМИКИТЕ НА ВСЕКИ. ВСЯКА ИКОНОМИКА ТРЯБВА ДА СЕ ПРЕОРИЕНТИРА В НОВАТА ОБСТАНОВКА, АКО ИСКА ДА Я ИМА И ДА ДА МОЖЕ ДА СТАРТИРА НАНОВО. ТРЯБВА ДА ЗАПОЧНЕ НОВОТО НАЧАЛО. ВЕЧЕ ГАЩИ СЕ ИСКАТ. НУЛИРАНЕТО НА ИКОНОМИКИТЕ Е ИЗВЪРШЕНО, СМЕТКИТЕ СА НУЛИРАНИ. СТАРТА МОЖЕ ДА СЕ ИЗВЪРШИ ОТ НУЛАТА САМО ОТ ХОРА ИКОНОМИСТИ НА ВИСОКО НИВО С ГАЩИ. ТОВА Е. УСПЕХ В НОВИЯ СТАРТ и ДАНО НЕ Е КАТО след 89г.
  • 40 Хм....

    30 2 Отговор
    Малко по малко схванаха гербавите че Мангъров е бил прав...
    Затова и свалят идиотските си ограничения.
  • 41 КОНСТИТУЦИЯ на Република България

    22 1 Отговор
    Чл. 57. (1) Основните права на гражданите са неотменими.
    (2) Не се допуска злоупотреба с права, както и тяхното упражняване, ако то накърнява права или законни интереси на други.
    (3) При обявяване на война, на военно или друго извънредно положение със ЗАКОН може да бъде временно ограничено упражняването на отделни права на гражданите с изключение на правата, предвидени в чл. 28 , 29 , 31, ал. 1, 2 и 3 , чл. 32, ал. 1 и чл. 37 .
    Публикувано във факти.бг - ДОНЧЕВ : Министърът на здравеопазването ще може да ограничава дадени области, ако има огнище", разкри Дончев част от мерките след 14 май.
    Следователно новият закон, с който се отменя извънредното положение, щом предоставя право на Министъра на здравето да ограничава правата на гражданите, без значение на територията на една, две, повече или всички области в страната, по същество и на практика въвежда ненаименовано извънредно положение. И то безсрочно. С тази разлика, че досега имаше поне подобие на демократичност под формата на щаб от специалисти и учени, които изказваха публично мнения на база научните и професионалните си познания в областта на медицината, а от сега и во веки веков, ограниченията ще се правят от Министър, чиито познания за медицината се свеждат до дезинфекция на рана, чрез напикаване и компрес с ракия и черен пипер, и който дори не е длъжен да се съветва с някой, а ако го направи, той избира с кого. И въз основа на избрани от него критерии ще решава еднолично кога, за колко време

    Коментиран от #43

  • 42 Спас безделника

    31 2 Отговор
    А БЕ ДОНЧЕВ, КОГА ЩЕ ВИ ДОЙДЕ АКЪЛА В ГЛАВИТЕ? ТОЗИ ВИРУС МУТИРА, ЗА КАКВИ ВАКСИНИ БЛЕНУВАТЕ? ЗА КАКВИ РЕЖИМИ? ВЪЗСТАНОВЕТЕ ДЪРЖАВНИТЕ ЗАВОДИ ЗА МЕДИЦИНСКА ТЕХНИКА, ВЪЗСТАНОВЕТЕ ДЪРЖАВНИТЕ НАУЧНИ ИНСТИТУТИ, ВЪЗСТАНОВЕТЕ КАЗАРМИТЕ - ОБОРУДВАЙТЕ ГИ! ЛЯТОТО ЩЕ СВЪРШИ, ДОНЧЕВ! ИДВА СЛЕДВАЩАТА МУТАЦИЯ! ЩЕ КАЖЕШ - НИЕ НЯМА ДА ИМАМЕ ВАШИТЕ ПРОБЛЕМИ? ГРЕШИШ! ОСВЕН НАШИТЕ, ЩЕ ИМАТЕ И ДРУГИ - ЖЕСТОКИ!
  • 43 Били

    11 19 Отговор

    До коментар #41 от "КОНСТИТУЦИЯ на Република България":

    Предлагам ти да отидеш да живееш в огнище на заразата без да ти ограничават правата. Върви там, помагай , не дрънкай тука!

    Коментиран от #46

  • 44 Били

    24 1 Отговор

    До коментар #3 от "Eee":

    Хората започнах много да се бунтуват, икономиката закъса, правителството го е страх.
  • 45 Българин

    8 16 Отговор
    Почвайте да бачкате Мрънкалници,Мързеливци,Многоумници и Торба акъллии....Трудът ще ви направи повече Човеци и с повече пари от вчера.....

    Коментиран от #51, #54

  • 46 Kiko

    28 2 Отговор

    До коментар #43 от "Били":

    Какво огнище сънуваш бе цървул зомбиран.Нямате и една гънка в мозъка а се опитвате да коментирате ,нещо от което мирише само на измама.Огнище,вирус,епидемия ,пандемия са средствата с които власта се опитва да манипулира по неграмотните като теб.Хайде у лево
  • 47 stefanaki

    19 0 Отговор
    Прост народ --- слаба държава...
  • 48 Свинския жигер, цял живот по занаята

    21 1 Отговор
    Дончев, никога не ме е впечатлил, като добър политик..!
  • 49 дообре

    7 0 Отговор

    До коментар #8 от "За бога":

    Ти си шофьорчето, нали
  • 50 Български лекар

    14 3 Отговор

    До коментар #35 от "Haide be Lekar mente":

    Аз нямам какво да крия.Аз съм Д-р Александър Спасов над 30 г.стаж.Имам две специалности по в.болести и кардиология.Кажи ми ти кой си дай ми телефона си да ти изпратя дипломите ми.
    Не взимам 80 000 лв.и си обичам работата.
    Не знам защо започваш с обидите.Повтарям още веднъж кажи си името не се крий .

    Коментиран от #58, #86

  • 51 Гост

    14 1 Отговор

    До коментар #45 от "Българин":

    От работа се става гърбат а не богат.
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Карантино

    12 0 Отговор
    Вируса съществува благодарение на тях.Когато те кажат,ще има вирус и бройки.Никой не е виждал бройките нито е говорил с тях.Повечето изследвани дори не са виждали своите резултати.Истинския вирус са тези в парламента и пишман комунето на снимката

    Коментиран от #82

  • 54 Работата

    9 0 Отговор

    До коментар #45 от "Българин":

    си я бачакай ти . Хората се наработиха на по две -три места. Общи удръжки на данъци заедно с косвените от 64 -70 процента. Сега да си работят собствениците барабар със семействата си ,та и те да облажат малко повече. И те по на три работи да ходят. Да видят как с труд храниш децата си и още трима циганина и двама политици. Три работни места им пожелавам едновременно на минимален договор 610 лв- и в банката 478 лв. след данъците .Но и на това има още 20 % защото е данък ДДС на всичко . Та потреблението му ще е около 390 лв за стоката . Но и това не е всичко . Има назначени хора които са длъжни переодично да измислят нови такси,глоби ,акцизи и всевъзможни листчета / документи като онова против земетресения на съществуващи 50 години и преживяли без последствия многократни земетресения имоти и газови уредби било промяна на конструкция , а не допълнение -екстра / само и само да сте с по-малко грижи за парите си. Просто не трябва да имате. гладни ,озлобени ,разделени и целуващи ръка за къшей хляб. прости и лесни за манипулации при избори осигуряващи вечната власт на диктатури.
  • 55 Кольо

    11 0 Отговор
    на снимката виждам пинчер ,подскачащ и зъбещ се около бати си . И той ротвайлер го раздава и апе на ред. Повече и от него хапе . Само по сила на лаенето не може да го достигне. Опитва усилено и непрестанно. Дерзай ,но е за последно.
  • 56 Фермер

    8 1 Отговор
    Според мен вируса е мутирал и не е толкова опасен
  • 57 Бай Хой

    1 8 Отговор
    Боли ма фара.
  • 58 Attaque

    11 4 Отговор

    До коментар #50 от "Български лекар":

    Не знам какво ще ти даде името ми,но щом държиш.ще ти го кажа.Petko Simeonov.Не се крия но не обичам публичноста,защото с нея трудно се оцелява.Работих дълги години в една френска фирма"Légion étrangère" и тя определено не е с добра репутация.Основната дейност на фирмата е да унищожава вредители по хората(в буквалния смисъл).Общото м/у нас е че спасяваме хората от болести или вредители.Разликата м/у нас е че ти защитаваш погрешната страна за което няма логично обяснение,ако наистина си лекар,а аз не търпя някой да ме манипулира.Сигурен съм,че не искаш да имаш приятели като мен а още повече да ти бъда враг.От скоро съм в България и се чудя какъв народ сме,след като търпим ,шайка от нискоинтелигентни примати да ни прави разногледи..Не е важно дали си със силните на деня в момента,а дали си с правилните хора.Справедливоста винаги печели а силните много бързо отиват в калта,от която няма измъкване.Повече мисловна дейност и по малко паника и ще откриеш истината.както за себе си,така и за околните.Аз съм на другия полюс-първо действам и после мисля.

    Коментиран от #76

  • 59 Към БАЙБУЙ

    1 0 Отговор
    Това е истината
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 baihui

    3 0 Отговор
    .....и Лъчо "Мозъка"!
  • 62 БРЦК

    7 0 Отговор
    Само увещания и мъгла търговски обекти не работят след тях всички спират по веригата .И накрая само мизерия .Само наивници до кога .Когато започнат да се бесят от мизерия .Като не искате да чуете ще почувствате ножа на робството забит .Сега се решава съдбата на всички ни чрез този закон който развързва ръцете на ЗДРАВНИЯ МИН. ДА ПРАВИ КАКВОТО ИСКАТ ПОД ПРЕДТЕКСТ ЧЕ МИСЛИ ЗА ЗДРАВЕТО НА НАЦИЯТА .ГОТВЕТЕ СЕ ЗА ВОЙНА
  • 63 Бойко пак излъга!

    8 0 Отговор
    Преди ден-два обяви, че КППтата ще паднат следобед на Гергьовден - днес обявиха, че това ще стане в 0 часа на 6 май... Разликата е съществена-и показва познатата последователност при вземането на решения ...
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 До # 50 и до #58

    4 0 Отговор
    По дяволите! Момчета, сега не е момента да си мерите пишките. # 50, защо пишеш д-р с главно "д"? Ще ме прощаваш, но ...Легионере, и други са минали по тоя път и то когато си бил малко момче. По добре събери българчетата около дома ти и започни да ги обучаваш. Ти си авторитет за тях, следователно, дори да не ти се удава педагогиката, ще направиш нещо добро. Бъдете здрави!
  • 67 Не си наясно с много неща...

    4 0 Отговор

    До коментар #65 от "666 999 666 999 666 999 666 999 666 999":

    В България има медицинска техника и специалисти на най- високо ниво . Състоянието на здравеопазването ни обаче не е медицински, а организационен - т. е. политически -проблем. От сблъсъка между високото ниво на специализираната система и слабата подготвеност на управляващите се поражда конфликтът, който води до неудовлетвореност на обществото. Пример -имате свръхмодерен самолет , който трябва да бъде управляван от шофьор. Самолетът просто няма да излети.

    Коментиран от #71

  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 БРЦК

    2 0 Отговор
    Воеводо да им катурна ли зелките ? Или да вадя кремъка и солта да почвам да ги дера .Те трябва 500 пъти да умират един път е малко . МАЛЪК ПЕТКО ПОБРАТИМ НА КИРЯК ПЕТКО ВОЕВОДА
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Спас безделника

    6 1 Отговор

    До коментар #67 от "Не си наясно с много неща...":

    Да, ама БГ премиерът може да каже на осем езика " булю, булю"!
  • 72 БРЦК

    3 0 Отговор
    Много Ви е удобно да се криете зад анонимни имена .От кого се криете модератора знае всеки който пише всеки може да е разкриваем АЗ НЕ СЕ СТРАХУВАМ ЗАЩОТА МЕ Е УЖАСЯВА МИСЪЛТА ДА ЖИВЕЯ СЪС СТРАХ КАТО МИЖИТУРКА АКО ЩЕ УРЕЖДАМЕ ЖИВОТА НАШИЯ И НА ТИЯ СЛЕД НАС БУНТ АКО НЕ ИСКА Б-Я ДА ХВАЩАМЕ БАЛКАНА И ТОВА Е
  • 73 БРЦК

    4 0 Отговор

    До коментар #35 от "Haide be Lekar mente":

    Момче нека бъдем поне малко уважителни един към друг този човек не лъже че е лекар ЛЕКАРИТЕ СА БЪЛГАРИ КАТО ВСИЧКИ НЯКОИ ЛОШИ ДРУГИ ЖИВЕЯТ С ЧЕСТ ТРЕТИ НЕ Я ПОЗНАВАТ ТОВА СЕ НАРИЧА НАРОДОПСИХОЛОГИЯ НЕКА ДА НЕ СЕ КАРАМЕ А ДА СЕ ОБЕДИНЯВАМЕ
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 ХаХо

    1 1 Отговор

    До коментар #38 от "Начи":

    За сега е така,защото бяхме затворени,поне повечето от нас,но след 10 дни ,каква ли ще е бройката,ще видим?
  • 76 Български лекар

    2 1 Отговор

    До коментар #58 от "Attaque":

    Аз съм живял във соца Дядо ми е интерниран ,а кумонетата им взеха имота .Ти от коя страна мислиш ,че съм.Тогава до Петрич не можеше да се отиде без открит лист.Системата е сбъркана, а не лекарите.Парите трябва да са с пациента ,а не да има лимити.Здравните каси да са поне две.Да има допълнително осигуряване и всеки да знае къде отиват парите.Сега всеки политик има частна болница със замаскирана собственост от някоя марионетка.Само ще ти кажа ,че големият ми син е лекар в Италия и това което казвам е всеки да се пази.Вируса е нов за хората преди това е бил епизооноза т.е. само сред животните.Заради политици хората не трябва да се карат от това печелят те.Така ни разделяха едно време лекари- работници,партийци-безпартийни.А аз съм просто българин.А за дипломите бъркаш в България завършват медицина по 50-60 чужденци всяка година къде мислиш ,че отиват?
  • 77 Ирена

    4 1 Отговор
    Никога не съм харесвала герб. Умишлено е с малка буква. Хора, тия трябва да бъдат свалени по един или друг начин. Дай на един глупав човек власт и после няма оправяне. А за тоя Дончев. Нали няма нужда да ви губя времето?
  • 78 Доцент Мангалов

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Критичен":

    Нема да льжеш хората ас ще сьм новия премиер след - баце
    До тогава ще сте развили и стадния имунитет тамьн - и софия ще си стане като сливен по население тамьн
  • 79 Доцент Мангалов

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Последния софиянец":

    Да се вземат парите
  • 80 Кореняк Софиянец

    3 0 Отговор
    Не разхлабвайте мерките ! Вън селяндирите от София !
  • 81 Жълта хлебарко

    1 0 Отговор
    По зле фъфлиш от него...!
  • 82 Лин

    0 0 Отговор

    До коментар #53 от "Карантино":

    Добре, че не си виждал болен от Covid19, приятелю...
    Дълго време се помни.
  • 83 545

    1 0 Отговор

    До коментар #21 от "SSssss":

    Отиди в отделение с ковид19 щом смятош, че това е обикновен грип.........
  • 84 Гугутка Заспалова

    0 0 Отговор
    Оправям по криви, кривя по прави. Цена по договаряне на час
  • 85 Хххххх

    1 0 Отговор

    До коментар #21 от "SSssss":

    Ами дай тогава да измират болните! Ако си на 55 или 65 години и имаш една или повече хронични болести, като хипертония или диабет, и кой днешно време, на определена възраст е съвсем здрав, то значи може, според теб да умира ли?! А нямаше ли и млади и здрави починали? И ако е обикновен грип, както казваш, защо вируса не загива през лятото? Никой нищо още не знае със сигурност за този шантав вирус, обаче Ганю е всезнаещ и убеден в правотата си
  • 86 Гергана

    1 0 Отговор

    До коментар #50 от "Български лекар":

    Не обръщай внимание на този всезнаещ перко! Честит празник! Днес е денят на храбростта и за мен сега няма по-голяма проява на храброст, самоотверженост и човещина от тези на медиците на първа линия в борбата с вируса! Поклон и благодаря! Да са живи и здрави! Вие също! Желая Ви по-малко, но много благодарни оздравели пациенти!
  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове