7 Май, 2020 19:19 4 465 38

Нов рекорд на АМ "Тракия"! Шофьор лети с 224 км/ч (СНИМКА)

  • висока скорост-
  • ам тракия

Заснетият шофьор влиза в "черния списък" с нарушителите, заснети със скорост над 200 км/ч по магистралата

Нов рекорд на АМ "Тракия"! Шофьор лети с 224 км/ч (СНИМКА) - 1

Ново нарушение на скоростенен режим на магистрала „Тракия“ от 224 км/ч засне камерата на пловдивската пътна полиция.

Водачът, управлявал лек автомобил "Ауди" със софийска регистрация е пътувал в посока Бургас.

Статистиката показва, че преобладаваща част от пътуващите по магистралата шофьори се движат със скорост от 100 до 120 км./ч.

Заснетият шофьор попада в категорията на неспазващ максимално допустимата скорост в участъка и влиза в "черния списък" с нарушителите, заснети със скорост над 200 км/ч по магистралата.

Нов рекорд на АМ "Тракия"! Шофьор лети с 224 км/ч (СНИМКА)


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ха ха

    16 51 Отговор
    Ауди – не е чудно.
    Не е корейски б*клук.
  • 2 Вземайте

    52 15 Отговор
    Му книжката за 10 години и го глобете 20 000 лева

    Коментиран от #13

  • 3 Петър

    30 15 Отговор
    Чудно ми е защо автомобилите не ги направят като автобусите и камионите?Едните са с ограничение 100км.ч.,а другите със 90км.ч. Автомобилите да ги направят с ограничение 140км.ч. и як контрол.

    Коментиран от #6, #11

  • 4 Странно

    28 17 Отговор
    Какви са тези глупости, какво се правите на праведни, стотици хора се движиха със поне още 50-60 км/ч още преди 20 години. Направо ми е смешно да чета такива бисери като знам дори аз със колко съм шофирал ;)
  • 5 123

    34 12 Отговор
    Разбира се че ще шофира с 224 км нали има пълно беззаконие а полицията работи само когато си взема заплатата.

    Коментиран от #7

  • 6 Един

    30 4 Отговор

    До коментар #3 от "Петър":

    И аз това се чудих дълго време и осъзнах, че е за да има нарушения. Защото цялото нещо е бизнес. Нищо общо няма със безопасността на пътя. Убийците на пътя са идиоти зад волана, а не скоростта. Нали заради това в Германия няма ограничения на някой места.

    Коментиран от #8

  • 7 Един

    30 3 Отговор

    До коментар #5 от "123":

    Полицията в БГ никога не е работила. Не и това което трябва да работи. Те са бизнесмени, рекетьори, престъпници, но не и да работят като полицаи.
  • 8 Петър

    9 8 Отговор

    До коментар #6 от "Един":

    За какво ти е автомобил дето вдига 300кмч.,като няма къде да го караш с толкова,ако ограничат скоростта на автомобилите,те ще станат и по евтини.

    Коментиран от #12

  • 9 На някой да му е чудно

    15 0 Отговор
    Що па не като се чувства безнаказани богопомазан?
  • 10 Дългият

    13 1 Отговор
    и...наказанието е..усмивка пред строя...а трябва поне 3 год.книжката на трупчета....
  • 11 Васил Левски

    11 6 Отговор

    До коментар #3 от "Петър":

    Защото има много страни където няма ограничения на максималната скорост.

    Коментиран от #26

  • 12 оня с коня

    8 10 Отговор

    До коментар #8 от "Петър":

    Ха ха!Ти не разбираш- Автомобил който вдига 300 има под капака поне 500 коня и изглежда по съвсем различен начин от останалите.Верно че са малко местата където ще караш с толкова,но УСКОРЕНИЕТО което има това МПС можеш да го ползваш постоянно и по неповторим Начин!Да не говорим че ще правиш Впечатление с Такава кола,а в края на краища Човек ако не се ИЗФУКА с Мощна кола и Хубава жена - за какво му са?Има и друг Аспект на нещата:Преди бе валидна поговорката "По дрехите приемат,по Акъла изпращат".Сега обаче е различно- може да си със скъсан потник и Цървули,но щом си с РАСОВ АВТОМОБИЛ/Порше,Ферари,Ламбо,Р.Ройс и т.н./ Нещата ще ти се случват Значително по-лесно защото наличието му говори за "Успещност","Вървежност" и прочие.

    Коментиран от #36

  • 13 И ше кара с друга книшка

    3 3 Отговор

    До коментар #2 от "Вземайте":

    😂😂😂😂😂😂

    Коментиран от #28

  • 14 в кочината

    16 3 Отговор
    За такава скорост отнемане на книжката за минимум 10 години и конфискация на колата незабавно. Само че това в БГ никога няма да стане заради МЕГА-корумпираните полицаи и съдебна система, и такива ще продължават да си летят по пътищата докато не убият някой невинен, като Милен Цветков
  • 15 Дедо

    12 2 Отговор
    Аз с мойта Лагуна от 1995 вдигам 210 км. а струва 1000 лв.

    Коментиран от #16

  • 16 Проф. Мутафчийски

    9 2 Отговор

    До коментар #15 от "Дедо":

    На колко пъти ги вдигаш ?
  • 17 Дедо

    8 1 Отговор
    Който иска да вярва, който иска да не вярва. Аз за мен си знам.
  • 18 актове

    5 9 Отговор
    По време на извънредно положение не може да се правят актове и фишове!
    Нямат право - оспорват се в съда - не се лъжете да ги плащате изобщо не си ги взимайте и така!

    Коментиран от #19

  • 19 Знаещ

    7 3 Отговор

    До коментар #18 от "актове":

    Ти си поредния умник, който си е въобразил, че ще му се размине ако не си получи акта. За твое сведение той влиза в сила дори и да не си го получил и се предава в НАП и нямаш отърване.

    Коментиран от #22

  • 20 Сплинтър

    2 5 Отговор
    По принцип ако пътищата ни беха като хората не трябва ограничение на скороста, но уви с нашите двулентови магистралки само ни остава да си мечтаем.
  • 21 Сплинтър

    3 3 Отговор
    По принцип ако пътищата ни беха като хората не трябва ограничение на скороста, но уви с нашите двулентови магистралки само ни остава да си мечтаем.
  • 22 кокок

    3 3 Отговор

    До коментар #19 от "Знаещ":

    Като изобщо не знае човек че има фиш - акт , когато ти пратят известие за препоръчано писмо по пощата, а ти не си го получил и не си отишъл да се го вземеш от пощата! Им го връщат на КАТ и няма как да отиде в НАП при положение че не си знаел и не си могъл да платиш в срок за да ползваш отстъпката от 30 процента! КАТ да намерят друг начин да си връчват актове - фишове не сме 1914г
    така че айде не говори глупости ако обичаш!!!

    Коментиран от #27, #29

  • 23 Марио

    2 0 Отговор
    Голяма работа.Чак пък да лети.Аз карам по-бързо.
  • 24 Pb Es p red ok

    2 0 Отговор
    Абе всеки ден ще пишете за рекордите щом нямате закони бай ганьовци и нямате нито един вкаран за поне 6 месеца на топло, тогава да видим!!!!
  • 25 Слабо

    3 2 Отговор
    Че я с толко карам по цариградско
  • 26 Петър

    1 0 Отговор

    До коментар #11 от "Васил Левски":

    И колко са тия страни?
  • 27 справедлив

    2 3 Отговор

    До коментар #22 от "кокок":

    Точно защото не сме 1914г. ще гризнеш пръчката много здраво. Такива селски тарикатлъци, като "не чул", "не му казали", "не получил" минаваха до преди няколко години. Сега, отворко, като отидеш да си платиш данъка, ще трябва да си платиш и неплатените актове. Има електронна система. Не работи като за пред хора, но в събиране на пари са добри.

    Коментиран от #31

  • 28 Тулуп...

    2 0 Отговор

    До коментар #13 от "И ше кара с друга книшка":

    ...кажи честно ...книШка викаш а? 😀
    Майкооооо .......
  • 29 Знаещ

    2 3 Отговор

    До коментар #22 от "кокок":

    Аз не гoвoря глупocти, а ти и така заблуждаваш много хора. Това, че не са те намерили на адреса не е по вина на никой държавен орган. Държавната администрация изпраща акта или наказателното постановление на адреса, който ти е по лична карта тоест постоянния. Ако не са те открили там то глобата ти се предава в НАП и ти влиза автоматично и никой повече няма да те търси. Ти сам ще им паднеш в ръцете по един или друг начин, който в момента не ми се изброява, а ти продължавай да се правиш на ударен и да се криеш като мишок с жалката си надежда, че като не са те намерили и ще ти се размине. Ще останеш много изненадан когато разбереш, че и след 5 години и дори повече глобата ти не е отпаднала. Казвам го в случай, че си направиш тънката сметка, че ще отпадне по давност. А сега държавата подготвя още една изненада за "тарикатчета" като теб - лихва на наложената глоба при просрочване времето на плащането на дължимата глоба. Гарантирам ти, че въведат ли това изобщо няма да ти е до криене, а сам без никой да те кара ще си счупиш краката да тичаш да си плащаш глобите, защото с всеки изминал ден лихвата ще расте и може да стане такава, че да е по-голяма от самата глоба.

    Коментиран от #32

  • 30 габровец от варна

    3 0 Отговор
    Абе тоя да не е Данчо катаджията?И той нали има Ауди.
  • 31 нонно

    3 0 Отговор

    До коментар #27 от "справедлив":

    Това няма как да стане - изобщо не мисля да плащам нищо, за което не съм информиран лично, не съм подписал нищо и не ми е връчено нищо! Няма как да ме накарат да платя доброволно пък ти ако искаш плащай щом имаш бол пари и не си знаеш правата!
  • 32 нонон

    3 1 Отговор

    До коментар #29 от "Знаещ":

    Много ги разбираш нещата, ама не съвсем!
    Първо и основно - НИКОЙ НЕ МЕ Е ТЪРСИЛ!
    Фъргат у пощенската кутия бележка да отидеш да си земеш препоръчано писмо от пощата! И ако имаш глупостта да го вземеш и да се разпишеш - вече действат твоите сценарии!
    Но иначе няма как да отиде в НАП това нещо - в 14 дневен срок се връща писмото на КАТ и така остават нещата висящи!
    Ако пък КАТ имат глупостта да ми пратят фиша - акта в НАП - тогава много лесно се оспорва и бързо пада в съда - поради по-горните аргументи и най-вече поради това, че не си разбрал - не си бил информиран и не си могъл да ползваш 30-те процента отстъпка от глобата в резонните срокове!!! и дори посредствен юрист ще си свърши работата да не говорим че има безплатни онлайн жалби и тн
    няма ти отварям очите - но не заблуждавай хората че са обречени видиш ли! отделно съм карал 7 години без синьо талонче с изтъркано наказателно постановление у джоба дето вече не се четеше при предишен акт и след 7 години отидох в КАТ и си поисках талончето и ми го върнаха както попове - ПО ДАВНОСТ! така че пак се изказа неподготвен
  • 33 ононон

    4 2 Отговор
    никой ни искам да ме разбира погрешно - не оправдавам безрасъдно каране с висока скорост но не оправдавам и принципа закона е за едни - за други не! Няма как да превишиш с 10-20км в час скоростта при изпреварване примерно и да ти треснат глоба! Виждам всеки ден рейсъри с по над 150км в час на околовръстното и други участъци и това е масово и за всички тях ли има глоби ? а това че на тракия - магистрала може да е била празна на прав участък с отлична видимост си дигнал 250 не виждам особена драма! по-лошото е да правиш слалом на околовръстното да изпреварваш в дясна лента и да шариш - сега стана ли ти ясно професоре - каква ми е гледната точка ?
  • 34 тоти

    1 4 Отговор
    момчета явно много малко пъти са ви спирали и съответно глобявали - та затова така говорите за плащането и неплащането на глоби.
    Спомнете си за написаното от вас сега след десетина години когато имате деца такъв ли пример бихте им дали ? дали тогава бихте карали по начина по който шофирате сега? Дали и тогава бихте застрашавали толкова много животи както сега?

    Коментиран от #35

  • 35 нонон

    3 5 Отговор

    До коментар #34 от "тоти":

    Ти може и с 50км в час да караш и да застрашиш живот, своя и на околните! Може и с 250км в час да караш и пак никой да не застрашиш! Това е до умения и трезва преценка на пътната обстановка? До технически изрядно МПС и тн! Такива некадърни шофьори но иначе стриктни ги гледам всеки ден! Пътувам по 100км на ден в трафика в София и съм се нагледал на майстори зад волана!
    Заради такива стават и големите задръствания - изпускат се 20 светофара не знаят кой и кога е с предимство, в коя лента се кара от коя страна се изпреварва и тн! Така че моля философите да не ми говорят за скорости, а да помислят как карат с позволената скорост, как затрудняват движението с неуместните си действия и на колко хора пречат! да преосмислят тяхното поведение на пътя и тогава да се изказват толкова крайно и категорично за превишаването на скоростта и за твърдостта на закона!
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 джигит

    1 0 Отговор
    Ще хвана и аз да направя един рекорд с моя стар опел на 22години та да ги засенча тия гъзета , а и ще стана известен ще ме пишат по медиите .
  • 38 чиче

    1 0 Отговор
    Нема лошо.Бьрзал е с доставката.А каква е тя
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове